Valitse sivu

Parhaat Xbox Series X / S -ohjauspyörät

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ajopelisimulaatiovideopelien pelaaminen ratilla on täysin erilainen maailma kuin joystickin käyttö. Virtuaalinen ajokokemuksesi on mahdollisimman realistinen aina voimapalautteesta ja pyörän tärinästä tasaiseen pyörimiseen asti, kun käytät laadukasta ajopyörää. Xbox Series X- tai Xbox Series S -ohjauspyörän ostaminen ei kuitenkaan ole aina helppo valinta.

Siksi tässä artikkelissa autamme sinua löytämään parhaan ohjauspyörän Xbox Series X/S -peliin. Kerromme, mitkäkriteerit ja tekijät kannattaa ottaa huomioon, kun valitset itsellesi sopivan hyvän ohjauspyörän, ja esittelemme valintamme parhaista Xbox Series X/S -ohjauspyöristä hinnan mukaan järjestettynä.

 

Parhaat Xbox Series X- ja S-pyörät yhdellä silmäyksellä

Miten valitset itsellesi sopivan Xbox Series X/S -ohjauspyörän?

Sen jälkeen, kun Xbox Series X julkaistiin marraskuussa 2020, markkinoille on tullut useita ohjauspyörävaihtoehtoja. Jokaisella mallilla on omat etunsa ja haittansa, mikä vaikeuttaa oikean valinnan tekemistä.

Siksi autamme sinua valitsemaan oikean ohjauspyörän Xbox Series X:lle. Seuraavassa luetellaan tekijät, jotka sinun on otettava huomioon, kun ostat ohjauspyörää ja sen lisävarusteita.

1. Koko ja kierto

Monet konsoliohjauspyörät yrittävät jäljitellä oikean ohjauspyörän muotoilua ja tuntumaa. Aloittelevat pelaajat eivät välttämättä ota tätä huomioon. Jos kuitenkin haluat lähes autenttisen ajokokemuksen, kannattaa valita ohjauspyörät, jotka jäljittelevät oikean ohjauspyörän kokoa ja pyörimistä.

Yleissääntönä on, että halvemmat pyörät ovat pienempiä ja niiden pyörimisnopeus on pienempi. Kalliimmissa ohjauspyörissä on yleensä sama kiertoalue kuin oikeassa ohjauspyörässä. Ne ovat yleensä lähes samankokoisia kuin oikeissa autoissa käytetyt.

Älä unohda, että pienemmät pyörät vaativat vähemmän kierroksia tiettyyn mutkamäärään. Toisaalta suuremmat pyörät vaativat enemmän pyörimisliikkeitä samalla ohjausasteella.

2. Voiman palautus

Voimapalaute on nyt muotia. Joissakin ohjauspyörissä ei kuitenkaan ole tätä tekniikkaa. Voimapalautteen avulla voit kokea maaston kuoppia tai tasaisuutta ajaessasi ja tuntea maaston muutokset ohjauspyörän avulla.

Jos sinulla on rahaa, voit valita ohjauspyörät, joissa on sisäänrakennettu moottori. Vielä parempi on valita teollisuusmoottoreilla varustetut tuotteet. Tämäntyyppinen moottori jäljittelee tarkasti todellista kilpa-ajokokemusta.

3. Rakenne ja kestävyys

Kukaan ei halua ostaa tuotetta, joka ei kestä pitkään. Sama koskee Xbox Series X -ohjauspyöriä. Tuotteen rakentamisen laatu määrittää sen kestävyyden ja kestävyyden. On suositeltavaa valita 100-prosenttisesti metallista valmistetut tuotteet. Jos pyörät on myös ympäröity käsin ommellulla nahalla, se lisää myös kestävyyttä. Ne tekevät myös ohjauspyörästä tyylikkäämmän.

Älä unohda tarkistaa ohjauspyörän rakenteen lisäksi myös lisävarusteita. Näihin kuuluvat polkimet ja vaihteet. Jotkin merkit panostavat paljon ohjauspyörän kestävyyteen, mutta eivät lisävarusteisiin.

4. Lisävarusteet

Kun puhumme lisävarusteista, tarkoitamme polkimia, vaihdevipuja ja muita ohjauspyörän mukana toimitettavia osia. Monissa markkinoilla olevissa ohjauspyörissä on polkimet, mutta ei kaikissa.

Yleissääntönä on, että halvoissa ohjauspyörissä on huonommat polkimet, kun taas keskitason polkimet ovat kestävämpiä. Ne voivat edelleen olla muovia, mutta niissä voi olla metallivahvikkeet, jotka tekevät niistä kestävämpiä.

Jos olet valmis käyttämään rahaa, huippuluokan ohjauspyörä- ja poljinlauta-yhdistelmä on paras. Ne on yleensä valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, ja ne tarjoavat monenlaisia räätälöintimahdollisuuksia. Ne voivat jopa tarjota realistisemman kilpa-ajokokemuksen anturitekniikan tai jousitetun rakenteen ansiosta.

Polkimien lisäksi yksi huomionarvoinen asia on vaihdevipu. Kun valitset sellaisen, sinun on varmistettava, että se on yhteensopiva ohjauspyöräsi ja polkimiesi kanssa. Lisäksi sen kestävyys ja sen tarjoamat tuntemukset ovat tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä.

5. Talousarvio

Tämä on toinen tekijä, joka on otettava huomioon, kun ostat mitä tahansa tuotetta. Jos budjetti on tiukka, kannattaa valita ohjauspyörät, jotka pystyvät hoitamaan kaikkein perustoiminnot. Mutta jos haluat mahdollisimman realistisen kokemuksen, sinun on maksettava enemmän.

Tietyt tekijät yleensä nostavat ohjauspyörän hankintahintaa. Näitä ovat muun muassa rakenteen laatu, voimapalaute ja lisävarusteiden (esim. kytkin, polkimet, vaihdevipu) sisällyttäminen. Kalleimmat ohjauspyörät ovat yleensä oikeiden kilpa-autojen jäljennöksiä.

6. Yhteensopivuus

Etsit tietenkin ohjauspyörää, joka on yhteensopiva Xbox Series X:n kanssa. On kuitenkin aina hyvä idea hankkia malli, joka on yhteensopiva muiden alustojen kanssa, varsinkin jos sinulla on tietokoneita ja useita pelikonsoleita.

Ohjauspyörä ei tietenkään toimi kaikilla alustoilla. Esimerkiksi useimmat virallisesti lisensoidut Xbox Series X -ohjauspyörät eivät toimi PlayStation-konsoleiden kanssa. Monet niistä toimivat kuitenkin Windows 10:n kanssa.

On tärkeää huomata, että jos olet ostanut ohjauspyörän yhdeltä merkiltä, saattaa olla tarpeen ostaa kampiakseli tai vaihdevipu samalta valmistajalta. Usein yhden merkin lisävarusteet eivät toimi toisen merkin ohjauspyörän kanssa.

Parhaat halvat Xbox Series X -ohjauspyörät (lähtötaso)

Aloitamme esittelemällä Xbox Series X -sarjan suosikkipyörämme lähtötasoluokassa, joka on hyvin helppokäyttöinen aloitteleville pelaajille.

Hori Racing Wheel Overdrive

hori racing wheel

Hori Racing Wheel Overdrive on virallisesti lisensoitu Microsoftin ratti, joka on yksi markkinoiden parhaista Xbox Series X -rattaista hintalaatusuhteeltaan.

Tämä halkaisijaltaan 28 cm:n kokoinen ohjauspyörä on esteettisesti miellyttävä, ja sen tuntuma on erittäin miellyttävä: sen pinnoite on liukumaton ja kuvioitu.

Vaikka siinä on kaksi analogista poljinta (kaasu ja jarru), siinä on myös sekventiaaliset mela-vaihteet, joten voit pelata niin mukavasti kuin haluat milloin tahansa.

Ohjauspyörässä on säädettävä herkkyys, joten voit asettaa sen kääntymään 270 astetta tarkempaa ohjausta varten tai vain 180 astetta nopeaa reagointia varten.

Käyttöliittymässä on LED-merkkivalot ja ohjelmoitavat painikkeet. Ergonomian osalta siinä on imukupit ja tartuntakahvat, joita arvostetaan niiden vakauden vuoksi.

HORI Overdrive -ohjauspyörä on yksi parhaista ohjauspyöristä Sim-racing-pelien aloittamiseen, ja se vaatii vähemmän investointeja kuin kilpailijansa.

Edut

 • Täysikokoinen ohjauspyörä.
 • Säädettävä ohjauspyörän pyörimisherkkyys.
 • Kokoontaitettava poljinyksikkö.

Haitat

 • Ei voimapalautetta.
 • Ei yhteensopiva PC:n tai Xbox 360:n kanssa.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider

ferrari 458 spider

Thrustmaster Ferrari 458 Spider -ohjauspyörä on todella hämmästyttävä malli hintaansa nähden.

Sen halkaisija on 28 cm, ja se on 7/10ᵉ:n kopio Ferrari 458 Spiderin pyörästä.

Siinä on 2 kumiteksturoitua kahvaa ja 2 sekventiaalista ylös- ja alaspäin suuntautuvaa, alumiinipäällysteistä vaihdetta.

Thrustmaster Ferrari 458 Spiderin kääntökulma on 240° ja se palaa keskelle automaattisesti. Pyörän suuntaa voidaan säätää mukana toimitettujen 4 esiasetuksen avulla, mikä tarjoaa enemmän tarkkuutta missä tahansa ajopelissä.

Ohjauspyörän pohjassa on Bungee Cord -mekanismi, joka tarjoaa lineaarisen vastuksen riippumatta kääntökulmasta, mikä tekee ohjauksesta mukavampaa ja intuitiivisempaa.

Tämä malli on täysin ohjattavissa, sillä siinä on 9 toimintopainiketta, manettino, d-pad, Xbox-ohjauspainike ja Kinectin pariliitoksen tunnistuksen LED.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider sisältää suuren, säädettävän kaksipoljinpoljinyksikön, jossa on leveä jalkatuki. Jarrupolkimessa on progressiivinen vastus, ja kunkin polkimen kaltevuus on säädettävissä.

Tämä Thrustmasterin ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva Xbox Series X :n ja Xbox Onen kanssa, ja se tunnistetaan myös PC:llä Xbox-ohjaimeksi.

Tämä ohjauspyörä on suunnattu enemmän suurelle yleisölle kuin kokeneille kuljettajille, joten siinä ei valitettavasti ole voimapalautetta tai tärinää, mutta se tarjoaa silti hienon tunteen kaikille, jotka haluavat kokeilla sim-ajamista ensimmäistä kertaa.

Edut

 • Kaunis muotoilu.
 • Hyvä ote ja ergonomia.
 • Täydellinen aloittelijoille.

Haitat

 • Siinä ei ole voimapalautetta.
 • Kampiakselista puuttuu vakaus.

Thrustmaster TMX

thrustmaster-tmx-avis

Thrustmaster TMX on myydyin Xbox Series X -ohjauspyörä, eikä suinkaan sattumalta.

Sen Force Feedback -järjestelmä, joka on rakennettu yhdistämällä hammaspyöräjärjestelmä hihna- ja hihnapyöräjärjestelmään, välittää realistisen tuntuman erityisesti vauhtipyörän vastuksen ansiosta sekä sen metalliakselin laadun ansiosta, joka mahdollistaa järjestelmän pyörimisen.

Thrusmaster TMX sisältää T3PA-kampiakselin, jossa on 3 säädettävää poljinta, myös metallia, ja valmistajan tuttua ensiluokkaista laatua.

Ohjauspyörän kääntökulma on jopa 900º, sen koko perustuu todellisiin ohjauspyöriin, joiden halkaisija on 28 cm, ja siinä on myös kumipinnoite , joka antaa sinulle tunteen, kuin pitäisit kädessäsi laadukasta ohjauspyörää.

TMX:ssä on myös peräkkäiset metalliset vaihteenvalitsimet, joiden ergonominen muotoilu muistuttaa kilpa-autojen muotoilua.

Ja jos haluat kokea vielä enemmän realismia pelin aikana, voit yhdistää ohjauspyörän Thrustmaster TH8A -vaihteenvivun ja TSS Brake -käsijarrun kanssa.

Edut

 • Laadukas voimapalaute.
 • 900º:n kiertokulma.
 • Laadukas ohjauspyörä ja polkimet.

Haitat

 • Vaihdevipu ei sisälly.

Parhaat keskitason Xbox Series X -ohjauspyörät

Keskiluokassa on useita Xbox Series X -yhteensopivia ohjauspyöriä, jotka ansaitsevat huomiosi. Tässä esittelemme valikoiman suosikkimallejamme, jotka ovat mielestämme parhaita.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

thrustmaster tx

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition on virallisesti lisensoitu Xboxin GT-tyylinen ratti.

Sen halkaisija on 28 cm, ja se on valmistettu käsin ommellusta nahasta, joka lisää juoksumukavuutta.

Pohja, johon ohjauspyörä on kiinnitetty, on täysin itsenäinen, joten voit irrottaa sen ja kiinnittää siihen muita kehittäjän osia.

Tässä mallissa on 2ᵉ-sukupolven harjaton servomoottori, joka on tarkoitettu teollisuudelle tarkempaan ja kestävämpään käyttöön. Tämän vaihtoehdon ohjauskulma on 900°, ja siinä on magneettisia antureita käyttävä H.E.A.R.T.-tekniikka.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition sisältää T3PA 3-pedaalisen pedaalipöydän, joka voidaan konfiguroida pelaajan mieltymysten mukaan.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition sisältää Xbox Guide -painikkeen, ja se toimii nauhajärjestelmällä, ei vaihteilla.

Siinä on Quick Release -järjestelmä, joten voit käyttää mitä tahansa muuta Thrustmaster-ohjauspyörää, jossa on sovitin.

Sen lisäksi, että tämä ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Series X/S -sarjan kanssa, sitä voi käyttää Xbox Onessa ja PC:ssä.

Edut

 • Erittäin hyvä voiman palautuminen.
 • Sisältää LEDin Kinect-tunnistusta varten.
 • Se on yhteensopiva useiden valmistajan lisävarusteiden kanssa.

Haitat

 • Hieman korkea hinta

Thrustmaster T248

thrustmaster t248

Thrustmaster T248 on virallisesti lisensoitu Microsoftin kilpa-ajopyörä, joka on suunniteltu kuljettajille, jotka etsivät parempaa suorituskykyä ja uppoutumista kisoihinsa.

Tässä Thrustmaster-mallissa on ensiluokkainen muotoilu ja nahkaverhoilu ohjauspyörän ulkopuolella. Pyörän halkaisija on 28 cm, ja se pyörii 900°. Sen monipuolisen muodon ansiosta se voidaan sovittaa kaikkiin pelityyleihin.

Thrustmaster T248:ssa on jopa 25 toimintopainiketta, mukaan lukien 2 kaksitoimista kooderia.

Tässä Thrustmaster-ohjauspyörässä on interaktiivinen kojelauta, joka tarjoaa valinnan yli 20 eri näytöstä ohjauspyörän näytöllä.

Tässä mallissa on erittäin dynaaminen voimapalaute kahdella harjamoottorilla ja lennossa tapahtuva säätö (mukaan lukien 3 esiasetettua tilaa) näytön kautta.

Ohjauspyörässä on takana kaksi magneettista, patentoidulla H.E.A.R.T.-tekniikalla varustettua melanvaihtajaa. Nämä säätöpyörät ovat tarkkoja (12 bittiä), herkkiä ja tarjoavat mahdollisimman vähän reaktioaikaa vaihteita vaihdettaessa.

Thrustmaster T248 sisältää T3PM-pedaalilaudan , joka on huippumalli. Se käyttää samaa magneettitekniikkaa kuin ohjauspyörän ohjauspyörän ohjauspyörät ja tarjoaa neljä vaihtoehtoa jarrupaineelle.

Tämä Xbox Series X -yhteensopiva ohjauspyörä on loistava valinta aloittelijoille tai kokeneemmille Sim-racing-pelaajille.

Edut

 • Erittäin hyvä voiman palautuminen.
 • Mukana tulevat pedaalit ovat erittäin laadukkaita.
 • Integroitu ohjausnäyttö (asetukset, telemetria).

Haitat

 • Melat ovat hieman äänekkäät.
 • Pyörää ei voi irrottaa.

Logitech G923 True Force

logitech g923

Logitech G923 Trueforce on Logitechin uusi ohjauspyörä uuden sukupolven ohjauspyöriin, jossa on aiempia malleja parempi yhteensopivuus ja uusi palautejärjestelmä, joka tarjoaa simuloinnissa entistä uskottavamman ja realistisemman palautteen.

Logitech G923 -ohjauspyörän halkaisija on 28 cm, ja se on valmistettu kiillotetusta metallista, joka on päällystetty nahalla. Pyörän takaosassa on kaksi pyörivää teräspyörää vaihteiden vaihtamista varten.

Logitech G923 -pyörää voi kääntää jopa 900°, mikä vastaa kahta ja puolta kierrosta, ja näin voit hallita ajoneuvoa entistä paremmin.

Tässä ohjauspyörässä on Trueforce, seuraavan sukupolven voimapalautejärjestelmä. Tämä uusi pakotettu palautejärjestelmä parantaa palautenopeutta ja on suoraan yhteydessä pelin fysiikka- ja simulointimoottoreihin, mikä parantaa simulaation uskollisuutta ja lisää sen realistisuutta aiempiin sukupolviin verrattuna.

Siinä on suljetun silmukan moottorinohjaus, joka uuden laiteohjelmiston ansiosta tekee moottorin vääntömomentista tarkemman. Näin moottori säätää jännitteen tarkemmin videopelin tuottaman fysiikan mukaan, mikä takaa millimetrin tarkkuuden.

Logitech G923 -ohjauspyörä sisältää kolmipoljinpoljinjärjestelmän, joka sisältää kaasun, kytkimen ja jarrun progressiivisella jousijärjestelmällä realistisemman ajotuntuman aikaansaamiseksi. Metallilevyjen korkeutta ja väliä voidaan säätää.

Tässä mallissa on myös kaksoiskytkin, joka on ohjelmoitavissa suoraan ohjauspyörästä yhteensopivien pelien kanssa saatavilla olevan Launch Control-toiminnon ansiosta.

Tässä ohjauspyörässä on myös integroitu LED-merkkivalo. Siihen pääsee käsiksi suoraan näköalapaikaltamme, joten näemme nopeasti, milloin olemme saavuttaneet oikean kierroslukupisteen, ja voimme käyttää vaihteenvaihtoa tehokkaammin.

Logitech G923 -ohjauspyörässä on ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset hallintalaitteet. Riippumatta siitä, millä pelialustalla käytät sitä, sinulla on kaikki tarvitsemasi ohjaimet helposti saatavilla ohjauspyörällä, joka on edeltäjiensä tapaan pieni mutta tuntuu hyvältä. Siinä on kiertovalitsin kaikkien asetusten ja säätöjen hienosäätöä varten.

Logitech G923 -ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva Xbox Series X:n kanssa, mutta myös Xbox Onen, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n sekä PC:n ja Macin kanssa.

Tämä malli on hyvin muokattavissa tietokoneella G Hub-simulointiohjelmiston avulla. Logitech on kehittänyt PC-ohjelmiston, jonka avulla voit mukauttaa täysin ohjauspyörän asetuksia, herkkyyttä ja uutta Trueforce-järjestelmää.

Edut

 • Varustettu kehittyneellä tekniikalla.
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
 • 3-pedalinen kampiakseli, jossa on parannettu jarrujärjestelmä.

Haitat

 • Palautteen motorisointi hieman nykivää.

Parhaat huippuluokan Xbox Series X/S -ohjauspyörät

Xbox Series X -ohjauspyörien huippuluokassa esittelemme kaksi mallia, jotka ovat mielestämme markkinoiden parhaita.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod -kilpailumalli

thrustmaster sparco p310

Thrustmaster TS-XW Sparco P310 -ohjauspyörä on kehitetty yhteistyössä Sparcon kanssa, ja kuten nimestä voi päätellä, se on 1:1 mittakaavan kopio Sparco P310-auton ohjauspyörästä. Se on päällystetty mustalla mokkanahalla, ja sen pituus on tasan 31 cm.

Tässä ohjauspyörässä on ainutlaatuinen soikea muotoilu, jossa on puoliksi litteä muotoilu, ja siinä on vankka etulevy, jossa onharjatulla alumiinilla päällystetyt sekvenssivalitsimet. Tuloksena on realistinen, ylellinen ilme.

Sen pyörimiskulma on 1080 astetta ja siinä on laadukas voimapalautejärjestelmä 40 watin harjattoman servomoottorin ansiosta, jota voit käyttää pitkissä ajoissa sen Motor Cooling Embedded -järjestelmän ansiosta.

Mukana on 9 toimintopainiketta, 2 13-senttistä joystickiä, D-pad sisäisellä painikkeella ja 2 joystickiä. Vaikka sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin kilpa-ajoihin, mallia suositellaan GT-peleihin.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 on tietenkin yhteensopiva Xbox Series X:n kanssa, mutta myös Xbox Onen, PlayStationin ja PC:n kanssa.

Edut

 • Tehokas, reagoiva voimapalaute.
 • Erittäin hyvä laatu.

Haitat

 • Ei pikavaihtopyöräjärjestelmää.

Fanatecin Forza Motorsport V2

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecin Forza Motorsport V2 -ohjauspyörä on todellinen helmi ja yksi kaikkien aikojen suosikeistamme!

Tämä malli on valmistettu pääosinanodisoidusta alumiinista ja päällystetty sileällä aidolla nahalla , jossa on valkoiset tikkaukset.

Ohjauspyörän halkaisija on 33 cm kuin oikeassa kilpa-autossa, ja se on varustettu vaihteenvalitsimilla sekä lisävaihteilla. mukautettavat painikkeet. Teoriassa voit sijoittaa niin monta painiketta kuin haluat, minne haluat.

Le Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörä on varustettu DUAL HALL -tekniikka ja siinä on yksi anturi asennettuna moottoriin ja toinen anturi akseliin. Tämä järjestelmä yhdistettynä erittäin tehokkaaseen harjattomaan servomoottoriin tarjoaa yhden markkinoiden parhaista voimapalautteista, jossa yhdistyy voimaa, pehmeyttä ja sujuvuutta.

Ohjauspyörän kääntökulma on 900° ja sitä voidaan säätää mukana toimitetun Fanatec ClubSport -ohjelmiston asetusvalikossa.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 sisältää LED-näytön, jossa on kaksi mahdollista asentoa, sekä QuickRelease -järjestelmän, jonka avulla voit vaihtaa ohjauspyörän vain muutamassa sekunnissa.

Tämä laadukas tuote on kehitetty täysin yhteensopivaksi Xbox Onen kanssa, mutta toimii erinomaisesti myös PC:n kanssa, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet sen valikoimaamme.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörä, joka takaa uskomattoman laadukkaan työn ja laadukkaiden materiaalien käytön, on malli, joka tarjoaa todella upean ergonomian ja tuntemukset pelin aikana!

Edut

 • Uskomattoman voimakas ja sujuva voimapalaute.
 • Huippuluokan materiaalit ja ensiluokkainen rakennuslaatu
 • Erittäin realistinen ohjauspyörän tuntuma.

Haitat

 • Sen korkea hinta.

Lyhyesti / Päätelmät

Kuten huomaat, markkinoilla on runsaasti laadukkaita Xbox Series X -ohjauspyöriä, vaikka konsoli on vielä suhteellisen uusi.

Toivomme, että tämä artikkeli ja arvostelumme olivat hyödyllisiä ja että tämä opas parhaista Xbox Series X -ohjauspyöristä auttaa sinua valitsemaan makusi ja budjettiisi parhaiten sopivan mallin.

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Paras ohjauspyörä Xbox Series X/S -malliin vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar