Valitse sivu

Playseat: Parhaat sim-kilpailuohjaamot olohuoneeseesi

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Automaailman videopelit kehittyvät jatkuvasti, ja jokaisella on oma lähestymistapansa, joista toiset ovat realistisempia ja toiset arcade-tyyppisempiä. Markkinoille tulee joka vuosi yhä enemmän pelejä, jotka kaikki ovat kuvan tai kokemuksen kannalta hyperrealistisia, ja alan kehittyessä lisävarusteet ovat yhä yleisempiä, jotta pelikokemuksesta tulisi entistä syvällisempi, ja jopa virtuaalitodellisuutta voidaan käyttää.

Nykyään, jos haluat saada parhaan mahdollisen tuntuman peliin, mikään ei ole parempi kuin ohjaamo. Tällä alalla Playseat on pelituolien ja ajosimulaattoreiden ykkösmerkki. Siksi olemme päättäneet kertoa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä merkistä!

Tässä artikkelissa kerromme sinulle Playseatin historiasta, sen ominaisuuksista jasiitä, mikä tekee siitä nykyisen markkinajohtajan ohjaamomarkkinoilla. Autamme sinua myös päättämään, mikä malli sopii sinulle, mitä kriteerejä kannattaa ottaa huomioon ennen Playseat-istuimen valintaa, ja tietenkin esittelemme valikoiman tuotemerkin parhaita malleja.

 

Parhaat Playseatit yhdellä silmäyksellä

Playseat-tuotemerkin historia

Playseat Companyn perustaja ja nykyinen puheenjohtaja, tohtori Fernando Smit, on suuri moottoriurheilun ystävä. Hän ajoi ammattimaisesti kartingia ja oli Hollannin enduromestari 125cc-luokassa vuosina 1997 ja 1998.

Eräänä päivänä hän sai idean ja asensi yhden vanhoista Sparco-tuoleistaan metallirunkoon. Hän kiinnitti ohjauspyörän ja polkimet runkoon, ja kaikki oli valmiina: äärimmäinen kilpa-autoiluelämys. Näin syntyi ensimmäinen Playseat.

Pian hän huomasi rakentavansa kehyksiä ystävilleen, ja liiketoiminta alkoi kukoistaa ja jatkaa kasvuaan. Vuonna 2002 tuotanto siirrettiin Alankomaista Kiinaan.

Nykyään Playseat on tunnettu käsite pelimaailmassa, maailmanlaajuinen tavaramerkki, jolla on lukuisia patentteja, valmistaja ja vakiintunut kansainvälinen yritys. Playseat-konsepti on ainutlaatuinen, koska sen patentoitu istuinjärjestelmä mahdollistaa helpon säilytyksen ja pienen pakkauksen.

Onko ohjaamon ostaminen todella välttämätöntä?

Ohjaamon ostaminen voi olla suuri investointi, ja mietit varmaan, onko se todella sen arvoista. Jos olet sim-kilpailujen ystävä, simulaattoriistuimen käyttämisestä on sinulle vain hyötyä. Tässä on syy:

Se parantaa pelikokemusta

Ohjaamot parantavat pelikokemusta huomattavasti, se on paljon elämyksellisempää ja hauskempaa, se on varmaa. Näin voimme nauttia peleistä enemmän, varsinkin jos ne ovat ajosimulaatiopelejä. Lisäksi useimmissa malleissa ajoasento on lähes identtinen kilpa-auton ajoasennon kanssa.

Se voidaan säilyttää ja taittaa kokoon

Meillä kaikilla ei ole kotona niin suurta tilaa, että istuin veisi jatkuvasti tilaa. Hyvä uutinen on se, että suurin osa istuimista voidaan taittaa ainakin kahteen osaan ja että selkänoja voidaan myös taittaa kokoon, jolloin sitä voidaan säilyttää paljon vähemmän tilaa vievänä.

Se parantaa suorituskykyäsi

Ergonominen, kiinteä asento antaa aivojen muistaa liikkeet paremmin, joten kilpailullisessa sim-kilpailussa kiinteä asento (lukuun ottamatta pyörillä varustettujen toimistotuolien ongelmia) ja staattiset viitteet parantavat pitkän aikavälin suorituskykyä. Ne auttavat sinua myös uppoutumaan pelin tunnelmaan ja tapahtumiin.

Se parantaa mukavuutta

Sen ergonominen muotoilu tekee pelaamisesta mukavampaa ohjaamosta kuin tuolilta käsin. Lisäksi jos meillä on huonoja asentotottumuksia – kuten pakkoasento – tämä voi auttaa ehkäisemään selkäkipuja, varsinkin jos pelaamme yleensä pitkiä istuntoja, sillä istuin tukee selkäämme tasaisesti.

Se voidaan mukauttaa kokoonne

Ohjaamot eivät toimi koon mukaan, vaan ne antavat meille mahdollisuuden mukauttaa ne omaan kokoomme ja tehdä tiettyjä säätöjä, jotta saamme niistä parhaan hyödyn irti. Joissakin voit säätää selkänojan kaltevuutta, mutta suurimmassa osassa on pitkittäissuuntainen säätö, joka on ihanteellinen jaloille ja käsivarsille, varsinkin jos pelaat simracing-ohjauspyörällä ja simracing-polkimilla.

 

Miksi valita Playseat?

Tuotemerkin visiona on, että Playseat-kilpaistuinten avulla voit tuntea ammattikuljettajan todelliset tunteet kilpailun aikana. Ja hän tekee kaikkensa, jotta se tapahtuisi.

Playseat tekee yhteistyötä oikeiden kilpa-ajajien kanssa testatakseen tuotteitaan, emmekä puhu ihan mistä tahansa kuljettajista, vaan maailmankuuluista tähdistä, kuten F1-kuljettajista Daniel Ricciardosta ja Maz Verstappenista.

Playseatin tuotevalikoima on laaja, ja tarjolla on jotakin jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Löydät varmasti itsellesi sopivan mallin!

Lisäksi eri mallien valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat vankan ja pitkäikäisen istuimen.

Heidän simulaatio-istuimensa ovat lähes täysin yhteensopivia kaikkien videopelikonsolien kanssa. Sillä ei ole väliä, onko sinulla PlayStation, Xbox, Mac vai PC – voit valita kaikista Playseat-malleista ja löydät varmasti pelialustasi kanssa yhteensopivan.

Playseat on jatkuvasti kehittyvä yritys, joka yllättää meidät jatkuvasti yhä realistisemmilla malleilla, jotka on varustettu parhaalla mahdollisella tekniikalla.

Jos sinulla on kysyttävää ohjaamoista, voit aina luottaa erinomaiseen asiakaspalvelutiimiin , joka auttaa sinua.

 

Miten valitsen Playseat-ohjaamon?

Simulaatio-ohjaamon valitsemiseksi oikein on otettava huomioon tiettyjä tekijöitä, jotta malli sopii parhaiten tarpeisiisi, budjettiisi ja erityistilanteeseesi. Selitämme, mitä nämä tekijät ovat.

Yhteensopivuus

Ei ole mitään järkeä ostaa superohjaamoa F1:tä varten, jos se ei ole yhteensopiva konsolisi, polkimiesi tai ohjauspyöräsi kanssa, koska et pysty asentamaan sitä. Useimmissa niistä on yleissäätötoiminnot, joilla varmistetaan, että voit mukauttaa sen simulaatiolaitteisiisi, mutta tarkista, että näin on, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Rakentaminen ja materiaalit

On tärkeää tarkastella runkojen, jalkojen ja nivellettyjen käsivarsien rakennetta, jotta varmistetaan, että ne ovat täysin vakaita. Suosittelemme ostamaan Sim-racing-ohjaamot, jotka on valmistettu erittäin lujista materiaaleista, kuten teräksestä ja alumiinista. Näin ne kestävät hyvin painoa ja pitkiä soittosessioita.

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet ja -komponentit ovat erittäin tärkeitä ohjaamoa ostettaessa. Joissakin on esimerkiksi lepotuoleja, korkeussäätöjä ja viputukia, näyttöjä ja paljon muuta. Muista, että jokainen lisäominaisuus lisää ostokustannuksia.

Käytettävissä oleva tila

Ennen kuin päätät valita tietyn mallin, sinun on harkittava, kuinka paljon tilaa on käytettävissäsi sen asentamiseksi kotiisi. Jotkin ohjaamomallit voidaan taittaa pois tilan säästämiseksi tai jopa säilyttää kaapissa. Tarkista haluamasi mallin mitat varmistaaksesi, että se sopii sinulle.

Hinta

Sim-kilpailuohjaamoja on saatavilla monenlaisiin hintoihin, jotka riippuvat hyvin paljon niiden toiminnallisuudesta. On tärkeää määrittää budjettisi ja haluamasi vähimmäisominaisuudet, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan luokan.

 

Millainen on hyvä ohjaamo?

Ohjaamomalleja on useita, eivätkä kaikki ole kovin hyviä. Mielestämme hyvässä ohjaamossa on oltava seuraavat osatekijät:

Vakaus

Kaikki kuljettajat ovat samaa mieltä siitä, että ajosimulaattori on yleensä hyvin äärimmäinen kokemus, jossa tapahtuu äkillisiä muutoksia ja liikkeitä. Siksi sinun on löydettävä vakaa ohjaamo, joka kestää kaikki nämä liikkeet liikkumatta, jotta vältät onnettomuudet.

Liukumaton pohja

Vaikka joissakin Sim-racing-ohjaamoissa on pyörät pohjassa, suosittelemme, että ostat sellaisen, jossa on liukumaton pohja, joka voidaan varustaa lukittavilla pyörillä, kumikärjillä varustetuilla metallijaloilla tai rakenteen alapuolella olevalla silikonipinnoitteella.

Hyvä istuvuus polkimille ja ohjauspyörälle.

On tärkeää, että polkimet ja ohjauspyörä istuvat tiukasti runkoon, jotta vältät odottamattomat liikkeet. Siksi suosittelemme yleiskehystä, jota voit säätää niin paljon kuin on tarpeen, jotta loput varusteista pysyvät paikallaan.

 

Playseatin parhaat ohjaamot

Jotta voisit valita itsellesi ihanteellisen Playseat-ohjaamomallin , olemme koonneet yhteen valikoiman heidän parhaita mallejaan hintajärjestyksessä.

 

Playseat-ohjaamomallit alle 350 €

Playseat tarjoaa alle 350 euron lähtötasolla joitakin markkinoiden myydyimpiä ohjaamomalleja.

Leikkipenkkihaaste

Playseat Challenge -ohjaamo on edullisin malli PlaySeat-merkin parhaista malleista. Mutta se, että se on halvin, ei tarkoita, etteikö se olisi hyvä vaihtoehto – päinvastoin.

Tämän alustan istuin muistuttaa hyvin paljon puolikas säkkiä, sillä sen yläosassa on reiät turvavöitä varten ja sen rakenne on pehmustettu. Tuoli ei ole täysin jäykkä, joten sitä voi siirtää rakenteeseen ja siitä pois.

Playseat Challengen ohjauspyörä, polkimet ja istuin ovat säädettävissä sekä kulman että syvyyden osalta. Ohjaamo kestää jopa 120 kg, ja vaikka ohjaamon pituudeksi ilmoitetaan 220 cm, jotta henkilö voi käyttää ohjaamoa, todellisuudessa 190 cm pitkä henkilö on todennäköisesti hieman ahtaalla tässä mallissa.

Tämä monipuolinen ja mukava istuin on täydellinen vaihtoehto, jos kilpa-alueellasi on rajoitetusti tilaa, sillä tämä ohjaamo voidaan taittaa kokoon yhdessä ohjauspyörän kanssa, jolloin kaikkea ei tarvitse koota ja purkaa ja voit säilyttää sen kätevästi ja helposti.

Tekniset tiedot:

 • Tämä ohjaamo on yhteensopiva kaikkien tällä hetkellä saatavilla olevien ohjauspyörien ja polkimien kanssa, mukaan lukien Logitech, Thrustmaster ja Fanatec.
 • Se on yhteensopiva PlayStation 3:n, 4:n ja 5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen, Xbox Series S/X:n, Switchin, PC:n ja Macin kanssa.
 • Suositeltava kuljettajan pituus: 120 – 220 cm
 • Suositeltava kuljettajan paino: 20 – 122 kg
 • Mitat: 136 x 54 x 96 cm
 • Paino: 9 kg

Edut

 • Laaja yhteensopivuus.
 • Kokoontaitettava ja helppo säilyttää.

Haitat

 • Istuin ei ole jäykkä, vaan se voi liikkua.

Playseat Evolution Alcantara

playseat evolution alcantara

Playseat Evolution Alcantara on vankka valinta sekä aloitteleville simulaatiopelaajille että kokeneemmille kilpa-ajajille.

Ohjaamossa onvankka, hyvin rakennettumetallirakenne, jossa on säädettävät istuin- ja ohjauspyöräasennot. Se on kalliimpi kuin Playseat Challenge, mutta se korvaa sen rakentamisen laadullaan ja mukautuvuudellaan.

Tässä mallissa on laadukas Alcantara-verhoilu , joka on samaa materiaalia kuin oikeissa kilpa-autoissa. Sen mustaksi lakattu runko on kestävä ja täysin säädettävä.

Se on luultavasti paras keskitason ohjaamo, joka on saatavilla markkinoilla tällä hetkellä. Yksi sen ainoista haittapuolista on se, että istuin ei nouse taaksepäin, mikä voi olla hankalaa pitkille käyttäjille. Ohjaamoon on saatavana myös vaihdevivun tuki, mutta se myydään valitettavasti erikseen.

Tekniset tiedot:

 • Se on yhteensopiva kaikkien tällä hetkellä markkinoilla olevien ohjauspyörien ja polkimien kanssa, mukaan lukien Logitech, Thrustmaster ja Fanatec.
 • Se on myös yhteensopiva kaikkien konsolien ja tietokoneiden kanssa.
 • Suositeltava kuljettajan pituus: 120 – 220 cm
 • Suositeltava kuljettajan paino: 20 – 122 kg
 • Mitat: 130 x 50 x 98 cm
 • Nettopaino: 19,8 kg

Edut

 • Erinomainen vastine rahalle.
 • Vankka, korkealaatuinen rakenne.
 • Säädettävä istuin ja pyörän asento.

Haitat

 • Istuinta ei voi laskea taaksepäin.
 • Käsivaihteen vivun tuki myydään erikseen.

Playseat-ohjaamomallit alle 600 euroa

Tässä olemme valinneet kaksi suosikkimalliamme Playseat-ohjaamosta keskiluokassa.

Playseat Gran Turismo

leikkipaikka gran turismo

Tämä ohjaamo on virallinen lisensoitu Gran Turismo-simulaatioistuin, joka on suunniteltu ja kehitetty samannimisen pelin faneille.

Playseat Gran Turismo on suunniteltu yhteistyössä ammattimaisten kilpa-autoilijoiden kanssa. Sen pääntuessa on Sparco-istuimia muistuttavat aukot. Siinä on myös sivuvahvikkeet pään, olkapäiden ja reisien kohdalla.

Sen mustaksi lakattu runko on todella kestävä, ja se on myös täysin säädettävissä.

Playseat Gran Turismo -istuimen materiaalina on käytetty alcantaraa, joka on erittäin korkealaatuista ja jota käytetään usein luksusautoissa.

Täydellisen muotoilun varmistamiseksi simulaatioistuin on päällystettyvirallisilla Gran Turismo -logoilla edessä, takana ja sivuilla.

Playseat Gran Turismo on rakennettu erittäin korkeatasoiseksi, ja sen vakaus ja mukavuus ovat erittäin korkeatasoisia.

Playseat Gran Turismo on erittäin helppo koota ja säätää. Siinä on patentoitu kokoontaitettava järjestelmä, joten voit siirtää ja säilyttää sitä, kun et käytä sitä.

Tekniset tiedot:

 • Se on yhteensopiva kaikkien suurten merkkien, kuten Logitechin, Thrustmasterin ja Fanatecin, sekä monien muiden merkkien ohjauspyörien ja poljinlevyjen kanssa.
 • Se on yhteensopiva PC- ja Mac OS -käyttöjärjestelmien sekä seuraavien konsolien kanssa: PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U.

 • Suositeltava kuljettajan pituus: 120 – 220 cm
 • Suositeltava kuljettajan paino: 20 kg – 122 kg
 • Mitat: 130 x 50 x 98 cm
 • Nettopaino: 19,8 kg

Edut

 • Istuin on erittäin mukava.
 • Laadukkaat materiaalit ja valmistus.
 • Yläosan muotoilu.

Haitat

 • Sen hinta on melko korkea.
 • Melko tilaa vievä.

Playseat Trophy

playseat trophy

Playseat Trophy on luotu todellisten kilpaurheilun harrastajien ja e-urheilukilpailijoiden panoksella, ja se on todella merkittävä suunnittelukohde.

Playseat Trophy on kehitetty yli 20 vuoden osallistumisen ja tarkastelun jälkeen, ja se on todellinen pelimuutos. Tällä istuimella voit tuntea ja kokea Sim-racingin parhaat hetket avoimen istuma-asennon ja kestävän kotelon ansiosta, joka tukee Direct Drive-ohjauspyöriä.

Le Playseat Trophy on ensimmäinen malli, joka tarjoaa kehyksetön istuinrakenne mutta erittäin vakaa, jossa istuin mukautuu kuljettajan vartaloon.Tuloksena on poikkeuksellinen mukavuus kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille ja todellinen pelikokemus, joka on niin realistinen, että tuntuu kuin istuisit aidossa kilpa-auton istuimessa.

Tähän malliin sisäänrakennettu teknologia parantaa myös tuntoaistimuksia koko kehossa, jolloin voit tuntea kaikki voimapalautesignaalit koko kehossasi.

Tekniset tiedot:

 • Yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien Direct Drive -vauhtipyörien kanssa (Fanatec, Heusinkveld, Simucube jne.).
 • Yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien ohjauspyörien ja polkimien kanssa (Logitech, Thrustmaster, Fanatec jne.).
 • Yhteensopiva kaikkien konsolien (PlayStation, Xbox, Nintendo jne.), PC:n ja Macin kanssa.
 • Mitat: 80 x 60 x 29 cm
 • Paino: 16 kg

Edut

 • Erittäin säädettävä ja mukava.
 • Direct Drive -yhteensopiva.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.

Haitat

 • Vaihdevivun kiinnike ei sisälly.

Playseat-ohjaamomallit yli 1 000 euron hintaan.

Tässä kategoriassa esittelemme sinulle Playseat-ohjaamojen parhaimmiston, kaksi huippuluokan ja -laadun mallia.

Playseat Formula PRO

playseat formula pro

Jos olet Formula 1 -fani, Playseat Formula Pro on ihanteellinen ohjaamo sinulle.

Suunniteltu jäljittelemään F1-auton istuma-asento tai muuhun avoimeen autoon, tämä kilpaohjaamo on F1 Esports -sarjan ensisijainen vaihtoehto, ja se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat ajaa avoimeen autoon tai pelata virallisesti lisensoituja F1-pelejä, kuten F1 2022.

Se on erittäin kallis, mutta sen hinta on perusteltu sen erinomaisen rakennuslaadun, houkuttelevan muotoilun ja realistisen istuma-asennon ansiosta. Se on yksi harvoista markkinoilla olevista ohjaamoista, joka tarjoaa aidon F1-tyylisen istuma-asennon, ja se on parasta yhdistää F1-tyylisen ohjauspyörän ja polkimien kanssa, jotta se olisi mahdollisimman upottava.

Playseat Formula PRO on valmistettu erittäin korkealaatuisesta nahan näköisestä vinyylistä. Sen alusta on mullistavan näköinen. Istuin ja runko ovat täysin patentoituja.

Se on täysin säädettävissä, jotta saat ihanteellisen, todella mukavan ajoasennon.

Tässä istuimessa on ForceLock-järjestelmä äärimmäisiä voimia varten ja polkimien ja ohjauspyörän todella helppo säätö.

Tekniset tiedot:

 • Se on yhteensopiva kaikkien tällä hetkellä markkinoilla olevien Fanatecin, Logitechin, Thrustmasterin jne. ohjauspyörien ja poljinlevyjen kanssa.
 • Se on myös yhteensopiva kaikkien seuraavien alustojen kanssa: Se on yhteensopiva jopa Wiin kanssa.
 • Suositeltu ratsastajan pituus: 120 cm – 220 cm
 • Suositeltava kuljettajan paino: 20 kg – 122 kg
 • Mitat: 140 x 88 x 58 cm
 • Paino: 29 kg

Edut

 • Täysin säädettävä malli.
 • Laaja yhteensopivuus.
 • Äärimmäinen mukavuus ja laadukas rakenne.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Melko tilaa vievä.

Playseat Sensation PRO

playseat sensation pro

Playseat Sensation Pro on Playseatin huipputuote. Tämä malli poikkeaa merkin muiden istuinten tyypillisestä rakenteesta, sillä siinäei ole keskitankoa (paitsi Playseat Challenge -istuimessa, jossa ei myöskään olekeskitankoa , koska se taittuu alas). Se on rakennettu paljon vankemmalla rakenteella kuin sen pienemmät veljet, mikä tarkoittaa paljon korkeampaa hintaa.

Istuin on valmistettu mustasta alcantara-tyyppisestä polyesteristä, runko mustaksi lakatusta teollisuusteräksestä ja runko erittäin vahvasta, monipuolisesta teräksestä , jossa on erinomainen teho-painosuhde.

Istuinta voidaan säätää neljällä pultilla. Sen avulla onhelppo säätää istuimen kallistusta, etäisyyttä polkimiin ja ohjauspyörään sekä muuttaa näytön kulmaa.

Lisäksi siinä on istuimen oikean puolen alla hydraulinen säätölaite, jonka avulla käyttäjä voi tehdä erilaisia säätöjä.

Playseat Sensation PRO tarjoaa erinomaista laatua, vakautta jauskomatonta mukavuutta. Lisäksi tässä mallissa on vaihtoehtoisesti vaihdettava istuin ja näytön tuki jopa 55 tuuman näytöille (kaarevat näytöt jopa 48 tuuman näytöille).

Tekniset tiedot:

 • Se on yhteensopiva PlayStation 3:n, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen, Xbox Series S/X:n, Switchin, PC:n ja Macin kanssa.
 • Se on myös yhteensopiva kaikkien ohjauspyörien ja polkimien kanssa.
 • Suositeltu ratsastajan pituus: 120 cm – 220 cm
 • Suositeltava kuljettajan paino: 20 kg – 122 kg
 • Mitat: 150 x 63 x 94 cm
 • Paino: 38 kg

Edut

 • Erittäin hyvin harkittu suunnittelu.
 • Laadukkaat materiaalit
 • Hydraulinen ohjauspyörä ja istuimen säätö.
 • Monitoriteline mukana.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Se ei tue näppäimistöä, joten se ei ole ihanteellinen PC-pelaajille.

Päätelmä

Kuten edellä selitimme, tärkein tekijä Playseat-mallin valinnassa on budjetti. Mutta se perustuu myös pelityyliin, jota haluat pelata.

Jos olet F1-kilpailujen harrastaja, suosittelemme, että valitset Playseat Formula Pron, joka täyttää kaikki odotuksesi, sillä se on suunniteltu tätä kilpa-ajotyyliä varten. Jos taas olet enemmän GT-harrastaja, suosittelemme Playseat Gran Turismoa.

Niille, jotka ovat vasta aloittaneet sim-kilpailutoiminnan eivätkä halua rasittaa itseään istuimella, joka vie kaiken tilan olohuoneessa, Playseat Challenge on ihanteellinen malli, joka ei vaadi suuria investointeja.

Oli miten oli, Playseat-ohjaamot ovat markkinoiden parhaita tällä hetkellä.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar