Valitse sivu

5 parasta ohjauspyörää Forza Horizon 5:een

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Forza Horizon on yksi maailman suosituimmista videopelisagoista, ja se on ollut sitä jo yli 10 vuoden ajan Xbox- ja PC-alustoilla. Sen julkaisee Microsoft ja sen ovat kehittäneet Playground Games ja Turn 10 Studios, ja se on enemmän arcade-peli tai jopa hieman sim-arcade-peli.

Perusperiaate on melko yksinkertainen: sinulla on kymmeniä autoja valittavana avoimessa ympäristössä, jossa voit ajaa kilpaa, käydä kävelyllä, ihailla luontoa ja maisemia ja tehdä oikeastaan mitä tahansa. Itse asiassa se on mielestäni tämän sim-racing-pelin tärkein myyntivaltti: pelissä voi tehdä mitä haluaa, kuunnella hyvää soundtrackia ja muokata autojaan samalla.

Uusin teos on Forza Horizon 5, joka julkaistaan vuonna 2021 Xboxille ja PC:lle. Meksikon ympäristö, jossa matkustat, on Meksiko ja sen erilaiset maisemat (rannikko, vuoristo, aavikko jne.). Ja jotta sitä voi pelata immersiivisesti, vaikka Forza Horizon 5 on arcade-nimike, on parempi, että siinä on rig-sim-ajaminen, koska se on erinomaisen hyvin tuettu.

Tässä artikkelissa esittelen sinulle parhaat ohjauspyörät, joissa on myös Direct Drive -pohja, joita voit käyttää Forza Horizon 5:ssä.

#1 : Fanatec Forza Motorsport

⭐ Pisteet : 9.9/10

fanatec gt dd pro

✅ Direct Drive Xboxilla

“Rakastamme sitä sen erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi, ihanteellinen keskisuurille budjeteille.”

#2 : Fanatec CSL WRC

⭐ Pisteet : 9.7/10

thrustmaster tgt2 arvostelu

✅ Suunniteltu ammattilaisille

“Rakastamme erittäin realistista ajokokemusta”.

#3 : Moza R5

⭐ Pisteet : 9.6/10

thrustmaster-t248-avis

✅ Erinomainen PC-paketti

“Rakastamme sitäsen vankkuuden ja kestävyyden vuoksi.”

#1 Fanatec Forza Motorsport Bundle

Yhteensopivuus: Xbox ja PC

mclaren gt3 v2

Tämä on virallisesti lisensoitu Forza Motorsport -ohjauspyörä, tiedäthän, Forza-saagan simulaatiopainos. Mielestäni tämä ohjauspyörä on esteettisesti erittäin kaunis, minimalistinen ja selkeä, ja se sopii hyvin mihin tahansa sim-kilpailuasetelmaan.

Halkaisijaltaan 33 cm:n ja litteän pohjan ansiosta tämä ohjauspyörä sopii täydellisesti kaikkiin Forza Horizon 5:n kilpailuihin, ja sanoisin, että se on jopa ylimitoitettu tähän nimikkeeseen. Rakenne on harjattua alumiinia, ja ympärillä on nahkaa. Ohjauspyörän takaosassa on ClubSport Universal Button Hub, joka sisältää kaikki Xboxin hallintalaitteet sekä pienen LED-näytön ja kaksi ohjauspyörää QR1:n peruskokoonpanon lisäksi. Tämä napa on hyvin samankaltainen kuin GT-kilpailuissa, mutta myös Audi R8:n ratissa.

Ergonomia on erinomainen, ja painikkeet ovat hyvin lähellä käsiäsi. Lisäksi ohjauspyörän halkaisija on 33 cm, joten siitä on lähes yhtä helppo pitää kiinni kuin auton ratista. Hinta on tällä hetkellä 680 euroa Fanatecin verkkosivuilla, CSL DD 5nm -alustan ja CSL-pedaalilaudan kanssa. Forza Horizon 5:n kohdalla se on edelleen ylivoimainen vaihtoehto, mutta jos pelaat sim-racingia muissa peleissä, se on ehdottomasti mahdollista.

#2 Fanatec CSL WRC Bundle

Yhteensopivuus: Xbox ja PC

mclaren gt3 v2

Seuraavaksi Fanatecin edullinen ohjauspyörä: CSL Elite WRC. Pyörä on virallinen WRC-lisenssi, jonka muotoilusta pidän todella paljon. Rakenne on harjattua alumiinia, ja ohjauspyörän ympärillä on alcantara. Halkaisijaltaan 30 cm:n ohjauspyörä sopii täydellisesti Forza Horizon 5:n teillä ajamiseen, mutta se voi myös auttaa sinua saavuttamaan erinomaiset ajat kaikissa pelin tapahtumissa.

Ohjaimissa on kaikki Xboxin painikkeet, ja takana on kaksi erittäin suurta, kirkkaan oranssia melaa. Tämän WRC-ohjauspyörän ergonomia on erittäin hyvä, koska painikkeet ovat etulevyn sivuilla.

Suosittelen, että yhdistät sen CSL DD:hen, jossa on 5 tai 8 nm:n vääntömomentti, jotta saat erinomaisen kilpa-ajotuntuman ja realistisen, mukaansatempaavan voimapalautteen. 5nm CSL WRC -paketti on tällä hetkellä myynnissä noin 480 euron hintaan Fanatecin verkkosivustolla. Sanoisin, että hinta on oikea laatutuotteelle.

#3 Moza R5 Bundle

Yhteensopivuus: PC

mclaren gt3 v2

Tarkastelen nyt Moza Racingin vaihtoehtoa, R5-pakettia. Se sisältää Moza ES:n, joka on alumiinirunkoinen ja nahkaverhoiltu lähtötason ohjauspyörä. Halkaisija on 28 cm, mikä on hieman pienempi kuin edellä esittelemäni Fanatecin vauhtipyörät.

Muotoilu on hillitty, ja Gun Metal -väri yhdistyy suuressa osassa tuotetta. Hallintalaitteet on sijoitettu ohjauspyörän sivuille, joten niihin on helppo päästä käsiksi kesken kisan, erityisesti alareunan suuriin painikkeisiin. Takana on 2 reilun kokoista säätöpyörää vaihteiden vaihtamista varten. Ne eivät kuitenkaan ole magneettisia, mutta se ei vaikuta suorituskykyyn Forza Horizon 5:ssä. ES:n ergonomia on varsin hyvä, vaikka ohjauspyörä onkin suhteellisen pieni.

Perusmallin osalta suosittelen R5- tai R9-mallia, jotka kehittävät vastaavasti 5,5 ja 9 nm vääntöä. Alustan osalta ES:n vakioversio on yhteensopiva vain PC-tietokoneiden, kuten R5:n ja R9:n, kanssa. On kuitenkin olemassa Xbox-kohtainen versio, joka on käytännössä samanlainen, mutta jossa käytetään vähemmän korkealaatuisia materiaaleja.

Ja lopuksi hinta. Moza ES -ohjauspyörää myydään yksinään 150 eurolla, ja täydellinen paketti R5:n kanssa maksaa noin 500 euroa. Suoraan sanottuna hinta on täydellinen, mutta tuotemerkin ekosysteemi rajoittaa sen tuotteiden käytön vain PC:lle, lukuun ottamatta R3-pakettia, joka on Xbox-yhteensopiva.

#4 Moza R9 Bundle

Yhteensopivuus: PC

mclaren gt3 v2

Mozan toinen tulokas on Moza R9 -paketti CS V2P -ohjauspyörän kanssa. Ohjauspyörän halkaisija on 33 cm, se on täysin pyöreä, ja siinä on alumiiniseosrakenne, jossa on nahkaa ympäriinsä. Ohjauspyörä on erittäin hieno, ja etulevyssä on käytetty Gun Metal -harmaata väriä.

Hallintalaitteet on sijoitettu hyvin, ja ohjauspyörän sivuilla on painikkeet ja takana eräänlainen takalevy. Se näyttää erittäin kilpaurheilulliselta, samoin kuin 3-värinen RevLED. Takana on kaksi valtavaa magneettista vipua, jotka helpottavat vaihteiden vaihtamista, vaikka olisin toivonut niitä olevan enemmän. Mutta tämä on Forza Horizon 5, joten et todellakaan tarvitse kuin kaksi kuormalavaa.

Suosittelen Moza R9:ää, jossa on tämä ohjauspyörä ja Forza Horizon 5, joka on enemmän kuin tarpeeksi kilpa-ajoon tai kruisailuun Ferrari-cabrioletissa.

Puhutaan lopuksi hinnasta. CS V2P:n vähittäismyyntihinta on 299 euroa ja R5-perustan kanssa 730 euroa, mikä ei ole kovinkaan kallista, varsinkin kun otetaan huomioon Fanatecin luettelo ja sen viralliset Porsche- ja muut lisensoidut ohjauspyörät, jotka ovat toisinaan törkeän kalliita.

#5 Logitech G923 et Thrustmaster T248

Yhteensopivuus: Xbox ja PC

logitech g923
thrustmaster t248

Nämä ovat täydellisiä nippuja, joissa on pohja, ohjauspyörä ja polkimet. Valitsin G923: n siitä yksinkertaisesta syystä, että se ei ole kovin kallis, se on upouusi ja se on myös Xbox-yhteensopiva.

Ohjauspyörä on kaunis, yksinkertainen ja ensiluokkainen. Rakenne on alumiinia, ja ohjauspyörän ympärillä on nahkaa. Hallintalaitteet ovat hyvin sijoitettu ohjauspyörään, ja takana on kaksi ohjauspyörän ohjauspyörää, jotka eivät myöskään ole magneettisia, kun otetaan huomioon paketin hinta.

Perusmoottori kehittää vajaat 3 nm vääntöä, mikä on Forza Horizon 5:n kannalta kohtuullinen määrä. Lisäksi tässä paketissa on mukana pedaalilauta, joten voit pelata peliä heti ilman, että sinun tarvitsee täydentää asetuksia. Logitechin verkkosivuilla hinta on 430 euroa, mutta löydät sen helposti noin 300 eurolla Amazonista tai muilta verkkokauppiailta.

T248:n kohdalla kyse on käytännöllisesti katsoen samasta asiasta, mutta sen rakennelaatu on paljon heikompi kuin G923:n. Thrustmasterin nippu on valmistettu kokonaan muovista, mutta pohja on vääntömomentiltaan hieman tehokkaampi (4,2 nm:n alueella) ja tuntumaltaan hieman parempi. Moottori käyttää hihnakäyttöjärjestelmää, joka on Thrustmasterin hyvin hallitsema tekniikka.

Ja lopuksi hinta. T248:a mainostetaan valmistajan verkkosivustolla 400 euron hintaan, mutta sitä saa Amazonista ja muualta paljon halvemmalla, myös 300 euron hintaluokassa. Mielestäni nämä kaksi pakettia (G923 ja T248) ovat täydellisiä kuljettajille, jotka haluavat pitää hauskaa Forza Horizon 5:n parissa pienellä budjetilla. Jos etsit hyvää ohjauspyörää sim-ajamiseen, kun olet uusi Forza Horizon -ajokki, valitse yllä luetellut ohjauspyörät. Lasku on kuitenkin suurempi, koska sinun on ostettava myös Direct Drive -alusta ja pedaalilauta.

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport

Paras ohjauspyörä Forzaan vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar