Valitse sivu

5 parasta kenkää Sim-kilpailuihin

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-kilpailukengät ovat jokaisen ajajan perusurheiluvaatteet. Se on käsineiden ohella selvästi yksi myydyimmistä lisävarusteista, tietenkin tärkeimpien tarvikkeiden, kuten ohjaamon ja ohjauspyörän, jälkeen.

Vaikka lähes kaikkien rattien polkimet on suunniteltu kestämään kaikki kiihdytys- ja jarrutuspaineet, joita voit painollasi ja voimallasi käyttää, on aina hyvä idea käyttää hyviä kilpailukenkiä. Markkinoilla on useita eri tuotemerkkejä, jotka tarjoavat monenlaisia malleja, joten ei ole aina helppoa tietää, mikä niistä kannattaa valita ja mikä niistä sopii parhaiten sim-ajamiseen tai mitä etuja se tarjoaa pelin aikana.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle Sim-racing-kenkien eduista, mitä kriteerejä sinun tulisi käyttää ostaessasi niitä ja tietenkin valintamme 5 parhaasta Sim-racing-kengästä , jotka voit löytää tänään.

 

Parhaat sim-kilpailukengät yhdellä silmäyksellä

 

Mitkä ovat Sim-kilpailukenkien edut?

Jaloilla on perustavanlaatuinen rooli ajamisessa: ne lähettävät kiihdytyssignaalin, niillä jarrutetaan ja pysäytetään auto, ja ammattikuljettajat käyttävät niitä kantapää- ja varvasliikkeisiin. Simuloidussa ajossa jalkasi vievät sinut voittoon, jos olet hyvä havaitsemaan jarrutuspaineen tai kiihdytyksen.

Meidän mielestämme Sim-kilpailukenkien käyttäminen tarjoaa seuraavat edut:

 • Voit pidentää polkimien käyttöikää, jos käytät niitä niille suunnitelluilla kengillä.
 • Näin vältät likaantumisen likaisilla pohjilla, jotka keräävät kaiken lian kadulta.
 • Sim-racing-kengillä saat todellisen tuntuman polkimiin ja pystyt ohjaamaan entistä tarkemmin.
 • Saat enemmän pitoa, joten jalkasi eivät luista ja reaktioaikasi paranee.
 • Jalkojesi pitäisi hikoilla vähemmän.
 • Kaikkien muiden hyötyjen lisäksi se antaa sinulle tunteen siitä, että olet todellinen kilpa-ajaja, ja ammattitaito ansaitaan myös näillä pienillä yksityiskohdilla.

Mutta kaikki tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tarvitset hyvät sim-ajokengät. Kenkien on oltava mukavat, joustavat ja hengittävät.

Mitä kriteerejä sinun tulisi käyttää ostaessasi sim-kenkiä?

Olipa sim-kilpailuvarusteesi minkälainen tahansa, on tärkeää, että sinulla on jonkinlainen budjetti mielessäsi. On kuitenkin muitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ja tarjolla olevien vaihtoehtojen määrä voi olla varsin pelottava. Mistä tiedät, mikä tekee parista Sim-ajokengistä objektiivisesti hyvät? Mielestämme mallin on täytettävä seuraavat kriteerit:

Comfort

Pelasitpa sitten huvin vuoksi tai verkkokilpailussa, viimeinen asia, jota haluat, ovat rakkulat jaloissasi ja yleinen epämukavuus pelaamisen aikana. Siitä tulee ainoa asia mielessäsi! On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi kengissäsi.

Joustavuus

Mitä jäykempi kenkä on, sitä epämukavampi se on ja sitä vaikeampi on käyttää polkimia oikein, joten etsi joustava kenkä.

Materiaalit

Suosittelemme, että valitset kumipohjan, joka parantaa pitoa polkimissa. Kumi on materiaali, joka on kevyt ja joustava, mutta jolla on myös hyvä pitovoima ja pito, joten voimme käyttää polkimia pitkiä sessioita ja pelata liukumatta.

Pohjan paksuus

Mitä ohuempi pohja, sitä taktisempi ja tarkempi olemme. Jotkut jopa pelaavat mieluummin sukilla.

 

5 parasta Sim-racing-kenkää

Olemme valinneet 5 suosikkimme Sim-kilpailukengistä ja listanneet ne tässä suosikkijärjestyksessä.

Abruzzi Sim Racing räätälöidyt kengät

abruzzi simracing kengät

Et voi tehdä parempaa kuin mittatilaustyönä valmistetut kilpa-ajokengät, jotka on suunniteltu erityisesti simulaatiokuljettajia varten! Abruzzi on erikoistunut tuottamaan loistavia, huomiota herättäviä malleja karting-kilpailuihin jo vuosien ajan, ja se on viime aikoina siirtynyt menestyksekkäästi simulaatiokilpailuihin.

Pari Abruzzi Sim-ajokenkiä on ainutlaatuinen kokemus. Näiden kenkien takaaman mukavuuden lisäksi saat myös ilon siitä, että voit käyttää itse muokkaamaasi mallia!

Itse asiassa, kun olet valinnut aloitustyylin heidän sivustollaan, voit valita lukuisia värejä kenkiesi jokaiseen osaan ; pääalueeseen, hihnaan, nauhapaneeliin, kantapäähän, sivukaistaleeseen ja varpaisiin.

Tämän jälkeen voit valita kengännauhaan haluamasi yksilöllisen tekstin . Voit valita haluamasi nimen ja numeron, jota seuraa lippu, jota haluat edustaa.

Itse kengät on valmistettu täysin kevyistä materiaaleista, jotka ovat saaneet inspiraationsa Abruzzin asiantuntemuksesta go-kart-kenkien valmistuksessa. Mokkanahka ja/tai nahka, riippuen siitä, kumman valitset, ovat erittäin hengittäviä, jotta jalkasi eivät ylikuumene.

Yksi näiden kenkien parhaista ominaisuuksista on erikoistunut pohja ja hyvä pito. Sisäpohja on myös pehmustettu , mikä lisää mukavuutta, joten voit pelata tuntikausia väsymättä.

Abruzzi Sim Racing -kengistä maksamallasi hinnalla olisit väärässä, jos jättäisit ne väliin!

Edut

 • Täysin henkilökohtainen ja käsintehty.
 • Kevyt ja ohut mutta pitävä pohja.
 • Laadukkaat materiaalit.

Haitat

 • Pitkät odotusajat yksilöllisen prosessin vuoksi.

Sparco SL-17 kengät

sparco sl17

Sparco-tuotemerkki on johtava kilpaurheiluun liittyvien tuotteiden myyjä. Sen tuotteiden rakentamisessa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia.

Hänen monista malleistaan suosittelemme tutustumaan hänen Sparco SL-17 -kenkämalliinsa, joka on asiantuntijoiden ja tavallisten Sim-kisojen pelaajien suosikki.

Nämä matalat kengät on valmistettu kevyestä keinonahasta. Lisäksi Sparco SL-17 -kengissä on P6-kilpailupohjat, jotka tekevät niistä pehmeät ja ohuet ja parantavat simulaattorin polkimilla välitettäviä tuntemuksia.

Näissä kengissä on rallikuljettajan varusteiden innoittamana erittäin trendikäs muotoilu, ja ne ovat myös erittäin mukavat.

Ne on myös suunniteltu Sparcolle ominaisten linjojen mukaisesti: SPX-turvavyö kaartuu kantapään kohdalta, niissä on Sparco-olkahihnat sivuilla ja pitsin reiät jäljittelevät R100S:n vyölenkkien yksityiskohtia.

Sparco SL-17 -kengät tarjoavat mielestämme erittäin hyvän kompromissin budjetin ja laadun välillä, eikä niiden pitäisi tuottaa pettymystä!

Edut

 • Erittäin joustavat P6-juoksupohjat.
 • Ne ovat erittäin mukavat ja erittäin kevyet.

Haitat

 • Herkkyyttä voidaan vielä parantaa.

OMP KS-3 kengät

omp ks3

OMP KS-3 -kengät on alun perin suunniteltu kartingia varten, mutta ne sopivat erinomaisesti myös sim-kilpailuihin.

Kengät on valmistettu mokkanahasta, joka on erinomainen materiaali sen keveyden ja samanaikaisen mukavuuden vuoksi.

Kengän pohja on hyvin ohut, jotta voit tuntea polkimet, ja se on käsitelty säilyttämään hyvä pito myös rankkasateessa. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että jalkasi eivät luista polkimilta, käytitpä niitä sitten simuloidessasi mukavasti kotonasi tai ulkokilpailuradalla.

Haluamme tehdä selväksi, että ohuet pohjat eivät ole synonyymi hauraudelle. Kenkien ulko-osat on valmistettu karkaistusta nahasta kulumisen estämiseksi.

OMP KS-3: ssa on myös sivutuuletusjärjestelmä, joka pitää sinut viileänä kesällä.

Ne ovat kestävät, mukavat ja tarjoavat hyviä väsymyksenesto-ominaisuuksia, kuten joustava akillesjalkine kantapäässä, joka estää rakkuloita, eikä niiden muotoilu ole myöskään huono.

OMP KS-3:t eivät ole aivan halvat, mutta jos harrastat sim-kilpailua tai kartingia, ne ovat loistava kenkävalinta, sillä sinun tarvitsee ostaa vain pari.

Edut

 • Ne ovat mukavat ja joustavat.
 • Niissä on sivutuuletus.

Haitat

 • Niitä ei ole suunniteltu erityisesti sim-kilpailuja varten.

Sparco Formula RB-8 kengät

sparco rb8

Sparco Formula RB-8 -kengät ovat mielestämme merkin parhaita malleja. Joidenkin ammattikuljettajien kommenttien innoittamana tuotemerkki on lisännyt näihin kenkiin joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Sparco Formula RB-8 -jalkineet on valmistettu uudesta mattapintaisesta ja pehmeästä nahasta, joka mukautuu paremmin jalkaan: jalka liikkuu helpommin ja nahka mukautuu sen muotoon. Takana oleva joustava kangas helpottaa nilkan liikkumista.

Uuden sukupolven ulkopohjassa on täysin uusi kevyt rakenne puhdasta kumia, joka parantaa poljintuntumaa säilyttäen samalla antistaattiset ominaisuudet ja polttoaineen/öljyn kestävyyden, sekä sivusuunnassa olevat nahkavahvikkeet iskunvaimennusta varten.

Keskikorkea saappaan muotoilu on mukava, ja siinä on ainutlaatuinen akillesjänteen venytyspaneeli, joka takaa maksimaalisen ohjattavuuden ja mukavuuden. Erittäin pehmeässä vasikan nahkapäällisessä käytetään rei’itettyjä tuuletusaukkoja ilmavirran maksimoimiseksi, kun taas ennalta muotoiltu anatominen sisäpohja parantaa istuvuutta ja ergonomiaa.

Vuori on valmistettu puuvilla-modakryylikankaasta yhdistettynä erittäin hengittävään laajennettuun Pu-kankaaseen. ja sisäpohja on pehmustettu.

Yksinkertainen koukku- ja silmukkahihnan yläosan sulkeminen yhdistyy Sparco Speed-Laces -nauhoihin, jotka lisäävät tukea ja mukavuutta (tavalliset nauhat sisältyvät toimitukseen). Tulppalaippa on säädettävissä ja kiinnitysjärjestelmä on nopea ja erittäin kevyt.

Tästä mallistosta löydät 4 Sparco Formula RB-8 -mallia eri yhdistelminä: hopea ja musta, valkoinen ja sininen, valkoinen ja musta, punainen ja musta.

Emme voi suositella Sparco Formula RB-8 -sim-kenkiä tarpeeksi ammattikuljettajille!

Edut

 • Ne kiinnittyvät nopeasti jalkaan.
 • Iskusuojaus.
 • Liukumaton kumipohja.
 • FIA:n hyväksymä.

Haitat

 • Melko korkea hinta.

Alpinestars Tech-1 T -kengät

alpinestars 1t17

Lopuksi haluamme esitellä teille suosikkimme sim-kilpailukengistä: Alpinestars TECH 1-T.

Alunperin karting-kengiksi suunnitellut Alpinestars TECH 1-T -kengät saattavat itse asiassa sopia paremmin simulaatiokilpailuihin. Niiden pohjissa on epäsymmetristä rengasta jäljittelevä kulutuspintakuvio, joka antaa lähes vertaansa vailla olevan pidon. Ne ovat melko ohuet, mikä on hyvä simulaatiopeleissä, koska niissä on parempi tuntuma polkimiin kuin tavallisissa juoksukengissä.

Alpinestars TECH 1-T:n hinta on melko korkea, mutta se on sen arvoinen ottaen huomioon tämän mallin laadun.

Tämä malli on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja mokkanahasta, joka kestää todennäköisesti koko elämäsi.

Niissä on myös etu, joka puuttuu monista Sim-ajokengistä: tarranauha, joka toimii lisätukena nilkalle ja vähentää jalkojen väsymistä.

Ne on suunniteltu istumaan tiukasti jalkojesi ympärille ja jättämään juuri tarpeeksi tilaa, jotta jalkasi voivat liikkua vapaasti, kun painat polkimia.

Alpinestars TECH 1-T ovat todella erinomaiset kengät, jotka tekevät sinusta erittäin tyytyväisen simulaatiokilpailijan.

Edut

 • Erittäin kestävä mutta kevyt saappaan rakenne.
 • Ainutlaatuinen, pitävä kulutuspintakuvio pohjissa.

Haitat

 • Sen korkea hinta.

Lyhyesti / Päätelmät

Kengät ovat tärkeä lisä sim-ajamisen maailmaan, sillä ne auttavat meitä parantamaan polkimiemme tarkkuutta.

Ennen kuin ostat mitään, pidä mielessä kriteerit, joiden perusteella ostoksesi tulisi tehdä.

Mielestämme kaikki tässä artikkelissa esittelemämme kengät ovat loistava vaihtoehto, mutta jos sinulla on varaa, Alpinestars Tech-1 T on yksi parhaista simulaatiokengistä, joita voit löytää nykyään.
Muista, että Sim-racing-kenkien käyttö parantaa soittosuoritustasi ja pidentää pedaalien käyttöikää.

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar