Valitse sivu

Moza Racing, uusi kuuma sim-ajomerkki

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Oli vain ajan kysymys, milloin kiinalaiset valmistajat alkaisivat tulla sim-kilpailumarkkinoille ja vakiinnuttaa asemansa vahvoina kilpailijoina.

Kiinalainen tuotemerkki Moza Racing, joka on alun perin keskittynyt audiovisuaalisten ratkaisujen valmistukseen, on hiljattain tehnyt itsestään mainetta simracing-yhteisössä täydellisellä ratkaisujen ekosysteemillä: alustoilla, ohjauspyörillä, polkimilla ja jopa kojelaudoilla.

Päätimme siis kertoa siitä lisää. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä Moza Racing -brändistä on tiedettävä, sen historiasta tuotteisiin.

Moza Racing -brändi: sen historia ja markkina-asema

Gudsen MOZA on autoinsinöörien ja Simracing-kuljettajien vuonna 2012 perustama Gudsen MOZA on maailman johtava kameran vakaajien, kardaanikameroiden ja simulaatiolaitteiden valmistaja. Se on johtava innovaattori kameran vakautusjärjestelmien ja ajoneuvon vakaustekniikan alalla.

Moza Racing on suhteellisen uusi tulokas Sim-Racing-maailmassa. koska se on vain alkaen 2021 että tuotemerkki aloitti toimintansa sim-ajomarkkinoilla kehittämällä täydellinen ekosysteemi joka sisältää suoran voimapalautteen ohjauspyörät, ohjauspyörän alustat, alumiiniseoksesta valmistetut polkimet, digitaaliset mittaristot ja ohjausohjelmistot.

Heidän tähän mennessä julkaisemansa tuotteet ovat saaneet suhteellisen paljon kiitosta, sillä he pyrkivät haastamaan sim-kilpailujen suuret nimet, mutta ensivaikutelma on erittäin myönteinen.

Moza Racing näyttää rakentavan hienoa tuoteekosysteemiä , joka kasvaa edelleen ajan myötä. Lisäksi heidän tuki-infrastruktuurinsa on erittäin hyvä ja vastaa nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Tämä on aina hyvä merkki yritykselle, koska voit olla varma, että ihmiset ovat lähellä ongelmatilanteissa.

Moza Racing -brändi näyttää päättäneen luoda innovatiivisia ja ammattimaisia sim-kilpailuvarusteita , joiden laatuun ja kestävyyteen kuljettajat voivat luottaa.

Moza Racing -tuotevalikoima

Moza Racing -brändin täydelliseen ekosysteemiin kuuluvat ketjupylväät, suoran voimapalautteen vauhtipyörät, polkimet ja kojelaudat.

Moza Racing -ohjauspyörän pohjat

R9 Direct Drive

 

moza racing r9 suoraveto

Moza Racing tähtää R9-pohjapyörällään perustason suoravetomarkkinoille.

Moottorin maksimivääntömomentti on 9 Nm, ja se on sijoitettu mustaan tai valkoiseen alumiinikoteloon , jonka mitat ovat 240 mm x 157 mm x 124 mm.

R9 on pieni laite, joka on erittäin laadukkaasti rakennettu, mikä on suuri etu asennuksen kannalta, erityisesti niille, jotka harkitsevat lisävarusteena saatavan pöytätelineen käyttöä.

R9 base on vain PC-yhteensopiva. Pit House -ohjelmiston avulla voit hallita voiman ja voimapalautteen yksityiskohtia sekä tallentaa yksilöllisiä soittoprofiileja. PC-ohjelmiston lisäksi tukiasemaa voidaan ohjata myös puhelinsovelluksella.

R16 Suoraveto

moza r16

R16-perusmallissa on superautojen innoittamana 3D-veistoksellinen kori ja kaksivärinen automaalipinta. Se on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja tehoa.

Se on valmistettulentokoneiden alumiiniseoksesta, joten se antaa kuljettajalle oikean painon ja tuntuman.

Alustassa on optimoitu moottori , joka tarjoaa lähes nollavärähtely- ja vääntömomenttivakioinnin.

Enkooderinsa ansiosta R16:lla on poikkeuksellinen kyky ymmärtää pyörän asentoa ja toistaa saumattomasti kisatunnelma.

R21 Suoraveto

moza r21

Moza R21 Direct Drive -ohjauspyörän pohja on Moza-malliston tehokkain pohja, ja se on yhteensopiva kaikkien Moza Racing -ekosysteemin tuotteiden kanssa.

Verrattuna 9 ja 16 Nm:n veljiinsä R21 DD -servomoottori tuottaa valtavan 21 Nm:n huippuvääntömomentin .

Laite on varustettu D1-yhteensopivalla pikalukituksella ja useilla liitäntäporteilla. Kaikkia asetuksia ja toimintoja voidaan hallita suoraan Moza-sovelluksen kautta.

Moza Racing -ohjauspyörät

CS

moza cs

MOZA CS -ohjauspyörä on poikkeuksellisen laadukas ja siinä on 33 cm:n ohjauspyörä, joka tarjoaa realistisen ajokokemuksen.

Uudessa CS-ohjauspyörässä on vankka QuickRelease-järjestelmä , jolla pyörät voidaan vaihtaa muutamassa sekunnissa jäykkyydestä tinkimättä, ja siinä on myös 6 ohjelmoitavaa painiketta.

CS-ohjauspyörä tarjoaa kuljettajille myös kaksi yleisjoystickiä ja kaksi kiertosäädintä. Taotut hiilikuituiset magneettiset vaihteenvaihtolavat , joissa on kosketukseton valosähköinen tekniikka, tekevät vaihteenvaihtolavoista erittäin vakaat ja vähentävät vaihteenvaihtovirheitä.

GS

moza gs

Moza Racing GS -ohjauspyörä on 30 cm:n Formula 1- tai GT-tyylinen malli , jossa on erittäin houkutteleva muotoilu. Se on laadukas ohjauspyörä, joka on suunniteltu antamaan sinulle kaikki simulaatiopilottina tarvitsemasi ominaisuudet.

Ohjauspyörä on 5 mm paksua hiilikuitua, ja sitä reunustaa kaksi Alcantara-kahvaa. Magneettiset vaihteenvaihtosangat ja kaksi analogista kytkinsalpaa yhdistyvät ratin takaosassa olevaan vankkaan QuickRelease-järjestelmään . Ohjauspyörän etuosassa on 10 valaistua painiketta, kaksi pyörivää valitsinta, viisi 12-asentoista valitsinta ja kaksi joystickiä.

Valopalkin ja valopainikkeiden värit voidaan mukauttaa mukana tulevan Pit House -ohjelmiston avulla.

RS

moza rs

33 cm:n RS-ohjauspyörä on Alcantaraa, kun taas paneeli ja vaihteenvalitsimet ovat taottua hiilikuitua. Magneettiset vaihteenvalitsimet mahdollistavat nopeat ja herkät vaihdot.

Voit hallita monimutkaisia toimintoja15 ohjelmoitavalla painikkeella, 2 yleisjoystickillä ja 2 kahdenkymmenen segmentin painikkeella .

Siinä on QuickRelease-järjestelmä , jonka avulla voit vaihtaa ohjauspyörän sekunnissa.

RS-ohjauspyörässä on täydellinen LED-nauha, joka tukee 256 RGB-väriä. Täydellinen räätälöinti tehdään Moza Racingin Pit House Suite -ohjelmiston avulla.

Moza Racing kampiakselit

SR-P polkimet

moza s rp

Moza S-RP -kampiakseli on valmistettulujasta teräksestä , joka takaa erinomaisen laadun ja poikkeuksellisen kestävyyden, ja siinä on säädettävä poljinväli, ja se voidaan liittää suoraan tietokoneeseen USB-portin kautta.

Jopa 75 kg:n painoisella erittäin tarkalla paineanturilla kuljettajat voivat hallita polkimien painetta paremmin lihasmuistin avulla, mikä mahdollistaa tasaisemman ajokokemuksen.

Pohjassa oleva liukuestematto estää polkimien liukumisen lattialla käytettäessä, ja SRP-polkimen muotoilun ansiosta voit kiinnittää polkimet pedaalilautoihin tai ohjaamon jalustoihin.

CRP-polkimet

moza crp

Lähes kaikki CRP-kampiakselin osat on valmistettu CNC-alumiiniseoksesta. Tämä antaa kuljettajalle vankan ja kestävän alustan, joka kestää jarrutukset ja nopean jalan työn kaasupolkimella.

CRP-pedaaleissa on Mozan Mpressure. Korkean tarkkuuden kuormituskennoanturi, joka tarjoaa tarkimman keinon mitata kohdistettua voimaa.

Moza Racingin patentoitu poljinkulman säätörakenne mahdollistaa monenlaisiasäätöjä.

Muut Moza Racing tarvikkeet

Digitaalinen HD-kojelauta – CM

moza hd cm

MOZA CM on 5-tuumainen värillinen HD-kojelauta16,7 miljoonaa väriä ja 800 x 480 resoluutio takaavat upean kuvanlaadun. Ohuessa, futuristisessa kelluvassa kojelaudassa on virkistystaajuudella 60 Hz ja se on yhteensopiva useimpien valtavirran sim-kilpailupelien kanssa.

Digitaalinen HD-mittaristo – RM

moza hd rm

Mozan digitaalinen RM-mittaristo on 5-tuumainen HD-värinäyttö, jossa on 16,7 miljoonaa väriä ja näytön resoluutio 800 × 480. Kuljettajilla on upea digitaalinen kojelauta, joka näyttää auton tilan, kierrosajat ja paljon muuta. Se on koteloitu vankkaan alumiiniseosrunkoon. Näytön virkistystaajuus on 60 Hz. Ei siis haamukuvia tai liikesumennusta.

Päätelmä

The Moza Racing -tuotemerkki on hyvin tuore tulokas sim-racing-markkinoilla, mutta se on jo nyt erittäin lupaava. Moza-tuotevalikoima on erittäin mielenkiintoinen, kuten selitimme tässä artikkelissa.

Pystyykö Moza Racing kilpailemaan Fanatecin ja Thrustmasterin kaltaisten johtavien tuotemerkkien kanssa? Aika näyttää! Sillä välin älä epäröi kokeilla hänen tuotteitaan itse.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar