Valitse sivu

5 parasta VR-kuuloketta sim-ajamiseen

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Videopelejä on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja vuosien varrella ne ovat kokeneet useita muutoksia ja kokeneet suuren kehityksen, joka näyttää saavuttaneen huippunsa virtuaalitodellisuuden myötä. Niinpä se on luonnollisesti pikkuhiljaa tulossa kaikenlaisiin peleihin, eikä sim-ajopelien ala ole poikkeus.

Virtuaalitodellisuus on kiehtova tapa matkustaa vain teknologian voimin. Kuulokkeiden ja liikkeenseurantajärjestelmän avulla voit tutkia virtuaalista tilaa ikään kuin olisit siellä tai pelata peliä ikään kuin olisit siellä.

Jos haluat viedä simulaatiokilpailukokemuksesi seuraavalle tasolle, ei ole parempaa lisäystä kuin VR-kuulokkeet. Vaihtoehtoja on paljon, mutta jotkut ovat paljon parempia kuin toiset.

Tässä artikkelissa kerromme niistä seikoista, jotka sinun on otettava huomioon VR-kuulokkeita valitessasi, ja esittelemme myös 5 parasta VR-kuuloketta sim-kilpailuihin.

 

Parhaat VR-kuulokkeet Sim Racingille yhdellä silmäyksellä

 

Mitä minun on otettava huomioon VR-kuulokkeita valitessani?

Kun ostat virtuaalitodellisuuskuulokkeita, on monia asioita otettava huomioon. Tässä on luettelo kaikista ominaisuuksista, jotka sinun on otettava huomioon, jotta voit tehdä ostoksen, jota et tule katumaan.

Liikealue ja vapausasteet (DoF)

Nämä ovat kaksi olennaista tekijää, jotka on otettava huomioon VR-kuulokkeita ostettaessa. Liikealue on yleensä 360°, mikä tarkoittaa, että voit katsoa ympärillesi pelatessasi.

DoF tarkoittaa lähinnä liiketyyppien määrää, joita voit suorittaa. Kolme DoF-tilaa ovat melko tavallisia, joten voit katsoa ylös ja alas sekä vasemmalle ja oikealle seisoessasi tai istuessasi samassa paikassa. Jos liikut huoneessa, näitä liikkeitä ei seurata, eivätkä ne vaikuta pelikokemukseesi.

Joissakin huippuluokan VR-kuulokkeissa on kuusi DoF-kuvaa, joiden avulla voit liikkua fyysisessä tilassa ja seurata liikkeitäsi. Tämä ei ole yhtä tärkeää sim-kilpailuissa, koska istut yleensä koko ajan autossa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse käyttää enemmän rahaa kolmeen ylimääräiseen DoF:iin, joista et saa täyttä hyötyä.

Näkökenttä (FOV)

FOV on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista VR-maskissa sim-kilpa-ajoa varten, ja näkökentän asteet ovat ratkaisevia parhaan kilpa-ajosimulaattorikokemuksen saamiseksi. Laajempi FOV antaa meille mahdollisuuden nähdä enemmän ohjaamoon, kun taas pienempi FOV pakottaa meidät liikuttamaan päätämme enemmän katsoaksemme taustapeiliin.

Lisäksi laajempi FOV on luonnollisempi, koska se muistuttaa silmiemme näkökenttää. Siksi suosittelemme, että valitset laajemman FOV:n parempaa pelikokemusta varten.

Näyttö ja ääni

Tätä tekijää on hieman vaikea arvioida pelaajille, jotka eivät ole kovin teknisesti perehtyneitä. Voit helpottaa näytön valintaa pitämällä silmällä kunkin näytön resoluutiota (silmää kohti) ja tarjottua virkistystaajuutta. Äänen osalta voit löytää VR-kuulokkeita, joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet, ja joissakin voi olla myös mikrofoni. Valitse sinulle parhaiten sopiva kokoonpano.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus ei koske vain alustaa vaan myös pelejä, joita haluat käyttää. Useimmat markkinoilla olevat VR-kuulokkeet toimivat sujuvasti Windowsissa, mutta pelien osalta kannattaa aina tutustua tuotemerkin viralliseen verkkosivustoon, sillä kaikki sim-ajopelit eivät ole yhteensopivia virtuaalitodellisuuden kanssa.

Tarkista aina etukäteen, ettet tuhlaa rahojasi VR-kuulokkeisiin, joita et pysty käyttämään täysimääräisesti.

Mukavuus ja ergonomia

Kun valitset VR-kuulokkeet sim-kilpailuja varten, tarvitset kevyet ja mukavat kuulokkeet, jotta unohdat, että käytät niitä, ja jotta tunnelma olisi uppoutuvampi. Etsi täysin säädettäviä virtuaalitodellisuuskuulokkeita, jotta vältät niskan rasituksen autoa ajaessasi.

Hinta

Huippuluokan VR-kuulokkeet ovat ehdottomasti paljon parempia simulaatiokilpailuihin, kun taas halvemmat rajoittavat kokemusta ja uppoutumisen tunnetta. Sim-ajamiseen tarkoitettujen VR-kuulokkeiden hinnat vaihtelevat kuitenkin suuresti, ja vaikka parhaat ovat yleensä kaikkein kalleimpia, laadukkaita malleja ja tuotemerkkejä löytyy myös edullisempaan hintaan.

5 parasta VR-kuuloketta sim-ajamiseen

Olemme päättäneet esitellä 5 parasta VR-kuuloketta sim-kilpailuihin, jotka on asetettu paremmuusjärjestykseen.

Oculus Quest 2

oculus quest 2

Oculus on yritys, joka oli edelläkävijä virtuaalitodellisuuden tuomisessa kuluttajamarkkinoille, ja sen jälkeen, kun Facebook osti sen, se jatkaa investointeja parantaakseen ja kehittyäkseen. Le Oculus Quest 2 -kuulokkeet on sen ensimmäisen itsenäisen mallin nykyaikaistaminen. L’Oculus Quest 2 voidaan liittää tietokoneeseen Oculus Linkin kautta ja välittää korkeataajuuskuulokkeisiin käytettäväksi muiden kehittyneiden kuulokkeiden tavoin.

Kannettavuus on tämän VR-kuulokkeen suuri vahvuus, puhumattakaan sen näytöstä, jonka resoluutio on 1832 x 1920 silmää kohti, jonka virkistystaajuus on jopa 120 Hz ja keskimääräinen näkökenttä 100º. Kaiken tämän ansiosta kuulokkeet takaavat erittäin luonnollisen virtuaalitodellisuuskokemuksen.

Oculus Quest 2 on kevyt, sillä se painaa vain 600 grammaa, mikä tekee siitä yhden mukavimmista VR-kuulokkeista sim-ajamiseen. Lisäksi se ei tarvitse ulkoisia antureita, kaapeleita tai muita lisävarusteita, jotka haittaavat liikkeitä. Jos haluat pelata iRacingia, Project Carsia tai Assetto Corsaa, meidän on yksinkertaisesti liitettävä se tietokoneeseen USB-C-kaapelilla.

Edut

 • Kevyt ja mukava.
 • Erinomainen vastine rahalle.
 • Korkea kuvanlaatu.

Haitat

 • Huono erottelukyky kaukaisissa pisteissä.
 • Ei markkinoiden paras suorittaja

Sony – Playstation VR

sony playstation vr

Tämä vaihtoehto Sony vaihtoehto 3D-ääniominaisuudet ja 100° näkökenttä. Tästä syystä se on ihanteellinen laite, jos haluat siirtyä virtuaalitodellisuuden maailmaan, erityisesti PlayStation. Se sisältää myös liitännän HDMI- ja USB-kaapelin kautta tapahtuvaa liitäntää varten.

Siinä on kaksi linssiä ja 3D-syvyysanturit, joten se seuraa kypärän asentoa riippumatta siitä, missä olet ja mitä liikkeitä teet. Sinun tarvitsee vain käyttää PlayStation-kameraa, joka seuraa kypärän LED-valoja.

Siinä on 360°-näkymä täydellistä uppoutumista varten, ja siinä on erittäin tarkka 3-akselinen gyroskooppi ja 3-akselinen kiihtyvyysanturi.

Sen 5,7 tuuman OLED-näytön avulla voit nauttia hyperrealistisista 3D-ympäristöistä. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, sen toistokapasiteetti on 120 kuvaa sekunnissa. Juuri tämän yhdistelmän ansiosta voit nauttia kilpa-ajovideopeleistäsi parhaalla kuvanlaadulla ja ilman viiveitä.

Laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten voit järjestää verkkopelejä ystävien kanssa, ja voit myös heijastaa laitteen kuvan televisioruudulle.

Sitä pidetään erittäin hyvänä laitteena, vaikka siinä ei olekaan kaikkia PC-VR-kuulokkeiden etuja. Se takaa erinomaisen pelikokemuksen ja on yhteensopiva monien pelien kanssa.

Edut

 • Immersiivinen VR-kokemus.
 • Toimii muiden kuin VR-sovellusten ja pelien kanssa.
 • Liikkeenohjauksen tuki.
 • Erittäin helppo asentaa.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Voit käyttää sitä vain PlayStation-konsolilla.
 • Se painaa yli 2 kg.

HP Reverb G2

hp reverb g2

The HP VR-kuulokkeet pidetään ensisijaisena tavoitteena tarjota sujuva ja uskollinen kuva. Le HP Reverb G2 ei ole poikkeus, sillä siinä on kaksi LCD-paneelia, joiden resoluutio on 2160 × 2160, jolloin kokonaistarkkuus on 4320 × 2160.

Sen resoluutio on 2160 x 2160 silmää kohti, virkistystaajuus on 90 Hz ja näkökenttä jopa 114º.

HP Reverb G2 -kuulokkeessa on neljä kuulokkeisiin sisäänrakennettua kameraa, jotka seuraavat liikkeitä ilman ulkoisia antureita. Nämä VR-kuulokkeet ovat täysin yhteensopivat SteamVR:n ja Windows Mixed Realityn kanssa, joten saat simulaatiopeleistäsi kaiken irti.

HP ja Valve ovat yhdessä nostaneet G2-korvakaiuttimet samalle tasolle kuin Valve-indeksi. Tuloksena on tehokas näyttö ja erinomainen äänenlaatu.

Kuulokkeet voidaan myös säätää sopimaan minkä tahansa kokoiseen tai muotoiseen päähän, ja ne tarvitsevat toimiakseen vain USB 3.0 -kaapelin ja HDMI-liitännän.

Edut

 • 4K-resoluutio.
 • Itsenäinen, ilman ulkoisia antureita tai tukiasemia.
 • Helppo asentaa.

Haitat

 • Näytön virkistystaajuus voisi olla parempi.

Oculus Rift S PC-käyttöjärjestelmällä varustettu VR-järjestelmä

oculus rift s

Olemme päättäneet sisällyttää Oculus Rift S -kuulokkeet kuulokkeet valikoimaamme sen uskomattoman tarkkuuden vuoksi.

Tässä mallissa on tunnistusjärjestelmä, joten voit liikkua avaruudessa mihin suuntaan tahansa. Siinä ei ole ulkoisia antureita, ja sen kokoonpano on yksi markkinoiden yksinkertaisimmista.

Muotoilu on täysin ergonominen HALO-muotoilun ansiosta, joka on suunniteltu nopeuden optimoimiseksi. Säätääksesi sitä sinun tarvitsee vain kääntää säätöpyörää, mikä on ihanteellista pelisessioissa, joissa sinulla on tapana tehdä äkkinäisiä liikkeitä.

Oculus Rift S sisältää Oculus Touch -ohjaimet, jotta voit optimoida pelikokemuksesi. Se sisältää myös muita lisävarusteita, kuten integroidut kaiuttimet ja anturijärjestelmät.

Sen uuden sukupolven näyttö tarjoaa terävimmän ja kirkkaimman kuvan, ja tämä malli takaa myös pienemmän ruudukkoefektin lukiessa.

Mielestämme Oculus Rift S -kuulokkeet ovat yksi parhaista vaihtoehdoista niille, joilla on keskisuuri budjetti ja jotka etsivät jotain monipuolista, joka soveltuu paitsi sim-kilpailuihin myös kaikenlaiseen virtuaalitodellisuuspelaamiseen.

Edut

 • Erittäin hyvä kuvanlaatu.
 • Erittäin mukava.
 • Erinomainen vastine rahalle.

Haitat

 • Tietokoneesi on optimoitava Oculusta varten Windows 10:llä, ja siinä on oltava vähintään 8 Gt RAM-muistia.
 • Ohjauslaitteet vaativat paristot.

HTC VIVE Pro

htc vive pro

Lopuksi esittelemme HTC VIVE Pro VR -kuulokkeet , jotka ovat ylivoimaisesti suosikkimallimme ja valikoimamme paras vaihtoehto.

Tämä futuristinen VR-kuuloke tarjoaa 2880 x 1600 px:n kuvanlaadun, josta voit nauttia täydellisen kirkkaasti sen 3,5 tuuman näytöllä.

Sennäkökenttä on 110º , joten näet kaiken ympärilläsi tapahtuvan ilman, että sinun tarvitsee kääntää päätäsi. Toinen sen ominaisuuksista on, että se sisältää kuulokkeet, jotka pystyvät heijastamaan ääntä 3D:nä.

Siinä on myös ulkoiset anturit Steam VR -seurantaa varten, G-anturi, gyroskooppi ja läheisyys.

HTC VIVE Pro -kuulokkeissa on helppokäyttöinen säätöpyörä , joka takaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. Siinä on myös tuulettuva pinta liiallisen hikoilun estämiseksi.

Tämä malli on tarkoitettu kokeneille pelaajille tai ammattilaisille. Se on hyvä vaihtoehto, jos etsit laitetta, joka palvelee sinua muutaman vuoden ajan videopelien tai muiden virtuaalitodellisuussovellusten pelaamiseen. Muista, että tarvitset vähintään yhden tietokoneen, jossa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja 4 Gt RAM-muistia.

Edut

 • Erinomainen näyttö ja materiaali.
 • Sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofoni.
 • Erinomaiset liikkeenseuranta-anturit.

Haitat

 • Korkea hinta.
 • PC-tietokoneissa tarvitaan hieman vaativampia vähimmäisvaatimuksia.

Lyhyesti / Päätelmät

Toivottavasti löysit mallivalikoimastamme sinulle sopivan VR-kuulokemallin Sim-racingia varten.

Kuten äsken näimme, on olemassa useita hyviä vaihtoehtoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia, mutta on joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen valinnan tekemistä.

Hinta ei ole aina tärkeä, mutta se voi olla ratkaiseva tekijä. Siksi suosittelemme, että käytät aikaa eri kuulokkeiden testaamiseen, varsinkin jos aiot käyttää paljon rahaa.

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar