Valitse sivu

5 parasta Fanatec-ohjauspyörää Xbox One -järjestelmään

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatecin valmistamia Xbox One -ohjauspyöriä on nykyään markkinoilla useita erilaisia. Se ei myöskään helpota ostettavan mallin valintaa.

Vaikka Fanatec on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, on silti vaikea päättää, mikä malli sopii sinulle.

Siksi olemme päättäneet auttaa sinua tekemään tämän valinnan, joka voi tuntua monimutkaiselta.

Tässä artikkelissa tarkastelemme viittä suosikki Xbox One Fanatec -ohjauspyöräämme ja kerromme sitten, miten valitset Xbox One Fanatec -ohjauspyörän ja mitä sinun on otettava huomioon ostoa tehdessäsi.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 (Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2)

fanatec forza

Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport V2 on asennettu Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5 -pyöräalustaan.

Ohjauspyörän halkaisija on 33 cm, ja se on valmistettu pehmeällä nahalla päällystetystä alumiinista, jonka keskelle on kirjailtu Xbox One -saagan nimi.

Siinä on 16 painiketta, jotka on integroitu keskuksen yläosaan, 4 painikevyöhykettä, joissa kussakin vyöhykkeessä on 3 painiketta (yhteensä 12 painiketta), FunkySwitch, jossa on metallipainikkeella varustettu tyyny, 4 suuntaa, kaksisuuntainen kierto ja pulssi.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2: ssa on harjaton servomoottori, jossa on yksi hihnakäyttö. Sen kääntökulma on 1080° , ja sitä voidaan säätää ohjelmistolla.

Tämä ohjauspyörä tarjoaa poikkeuksellisen pelattavuuden sen sisältämien tekniikoiden, kuten DirectSensor- ja DUAL HALL -tekniikan, ansiosta.

Lisäksi Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 simuloi ABS-tärinää ohjauspyörässä ja polkimissa (mallista riippuen).

Tässä mallissa on myös jäähdytysjärjestelmä, jossa on kaksi suurta tuuletinta (vasemmalla ja takapuolella) ja valtava jäähdytyselementti moottorissa, sekä LED-näyttö telemetriatoimintoja varten.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörässä on Quick Release -järjestelmä, jolla pyörä vaihdetaan sekunnissa. Se on suunniteltu Xbox Onelle, mutta sitä voidaan käyttää myös tietokoneissa ja Xbox Series X/S -sarjan kanssa.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 tarjoaa parhaan mahdollisen tuntuman ja ergonomian sim-kilpailujen ja erityisesti Forza-pelin ystäville.

Edut

 • Uskomattoman sujuva ja voimakas voimanpalautus.
 • Laadukkaat materiaalit ja ammattitaito.
 • Uskomattomia tuntemuksia joka tasolla.

Haitat

 • Sen hinta on korkea.

Fanatec Podium kilpapyörä Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

Fanatec ClubSport Formula V2.5X -ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Sen halkaisija on 27 cm, ja se on päällystetty 5 mm:n hiilikuitulevyllä. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua tärinämoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta.

Ohjauspyörässä on 11 painiketta, Funky-kytkin asetusten muuttamista varten, vaihtokytkimet ja analoginen joystick sekä OLED-näyttö, edistykselliset RevLEDS- ja kaksi FlagLEDS-merkkivaloa , jotka ilmaisevat rengasongelmat, polttoainetason tai radioviestien. Hämmästyttävää kyllä, yli 50 pelitoimintoa voidaan säätää suorassa lähetyksessä.

Fanatec Formula V2.5X -ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Onen, Xbox Series X/S:n, PC:n, PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa. Lisäksi tässä mallissa on QuickRelease-järjestelmä, joten voit vaihtaa pyörän muutamassa sekunnissa.

Tämä ohjauspyörä on täynnä ominaisuuksia, ja se on täydellinen F1-fanaatikoille.

Edut

 • Erittäin laadukkaat materiaalit ja ammattitaito.
 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö, RevLEDS ja FlagLEDS.

Haitat

 • Vaikea omaksua aloittelijoille.

Fanatec ClubSport NASCAR V2 ohjauspyörä

FANATEC NASCAR

Fanatecin ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu NASCAR-ohjauspyörä.

Tämä 35 cm:n 3-puolainen ohjauspyörä on suunniteltu erityisesti nykyaikaisia NASCAR-ajoneuvoja varten. Se on valmistettu autoteollisuudenalumiinista ja viimeistelty aidoilla Alcantara-kahvoilla.

Esiasennetut magneettiset melanvaihtajat ovat erittäin tuntuvat ja tarjoavat kuljettajalle nopean vaihteenvaihdon. Click antaa vankan magneettisen vastuksen jokaisella vaihteenvaihdolla, joten tunnet aina positiivisen tunteen, kun manööveröit radalla.

Keskittimeen on myös rakennettu useita painikkeita, joten kaikki hallintalaitteet ovat aina käden ulottuvilla. Ohjauspyörän painikkeet ovat hyvin säädettävissä, ja voit sijoittaa ne haluamaasi paikkaan. Jos se ei ole sinun juttusi ja haluat vain ajaa, ne on helppo irrottaa, jotta saat täysin siistin kompaktin ilmeen.

Tässä mallissa on kolminumeroinen LED-näyttö asetusvalikon toimintoja ja yhteensopivien pelien tai kolmannen osapuolen ohjelmistojen telemetriatietoja varten. Se voidaan asentaa kahteen asentoon: pystyasentoon tai litteään asentoon.

ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä ei ole yhteensopiva vain Xbox Onen kanssa, sillä voit käyttää sitä myös Xbox Series X/S:n, PlayStation 4:n tai PC:n kanssa.

Edut

 • NASCARin virallisella lisenssillä.
 • Huippumuotoilu ja ergonomia.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.

Haitat

 • Ensisijaisesti NASCAR-faneille suunniteltu malli.

Fanatec CSL Elite WRC ohjauspyörä

fanatec csl elite wrc

Fanatecin CSL Elite WRC -ohjauspyörä on vaativimpien rallifanien suosima valinta. Sitä käytetään myös WRC Esports – kilpailuissa eri puolilla maailmaa.

Fanatec CSL Elite WRC -ohjauspyörässä on harjatut alumiinipyörät ja se on päällystetty aidolla Alcantara-nahalla. Sen halkaisija on 30 cm, joten se soveltuu monenlaisiin ajoneuvoihin ja on ihanteellinen rallikäyttöön. Pyörän oranssit tikkaukset tuovat väriä, jaintegroidun kolminumeroisen LED-näytön ansiosta näet aina hyödyllisiä tietoja yhteensopivissa peleissä.

Ohjauspyörän alla olevat ohjauspyörän ohjauspyörät ovat myös kirkkaan oransseja, mikä lisää visuaalista näyttävyyttä. Ne ovat helposti irrotettavissa , ja ne voidaan korvata muilla ohjausvaihteilla, jolloin ne ovat miellyttävämmät pelatessasi erilaisia ajopelejä. Xboxin painikkeiden asettelu voidaan myös vaihtaa mukana tuleviin Racing Style -painikkeisiin.

Le Fanatec CSL Elite WRC on saanut virallisen luvan Rallin maailmanmestaruuskilpailut (WRC) yhteensopivuutta varten Xbox One mutta myös Xbox Series S | X- ja PlayStation 5 -konsoleissa, tarvitset PlayStation-lisensoidun ohjauspyörän alustan, jotta voit käyttää sitä Sonyn konsolissa.

Tässä mallissa on uusi QuickRelease-järjestelmä, joka nopeuttaa ohjauspyörän vaihtamista entisestään.

Yllättävää kyllä, se onyksi edullisimmista sukkulakoneista, joita voit ostaa verkosta laatuun nähden. Fanatec CSL Elite WRC on erinomainen ostos erityisesti rallifaneille, mutta tämä ratti toimii hyvin myös muissa ajosimulaattoreissa.

Edut

 • Huippumateriaalit ja muotoilu.
 • Realistinen koko ja mittasuhteet.
 • Uusi QuickRelease-järjestelmä.

Haitat

 • Sen muotoilu muistuttaa hieman lelua.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Huolimatta siitä, että ohjauspyörä Fanatec Podium Racing Wheel F1 jaetaan virallinen F1- ja PlayStation-lisenssiSe on yhteensopiva Xbox Onen (sekä Xbox Series X ja S, PlayStation 4, PlayStation 5 ja PC) kanssa, ja se on yksi kaikkien aikojen suosikeistamme!

Sen pyörimisaste voidaan asettaa 90° ja 1080° välille, ja siinä on säädettävä ABS-tärinä . Se on rakennettualumiinin ja hiilikuidun yhdistelmästä, ja ohjauspyörän reunan pituus on 27 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja vakaan ajon aikana.

Tässä käsipyörässä on suoravetoinen moottoroitu voimanpalautusjärjestelmä, ja siinä on kaksi F1-tyyppistä pyörivää säätöpyörää.

Fanatec Podium Racing Wheel F1:n ergonomia on erinomainen, ja siinä on suuri määrä reaaliaikaisia asetuksia, joita voi hallita myös suoraan ratista, kuten 2,7-tuumainen OLED-näyttö, joka antaa palautetta pelin aikana.

Mielestämme Fanatec Podium Racing Wheel F1 on todellinen helmi ja yksi markkinoiden parhaista Xbox One -rattaista.

Edut

 • Erittäin tehokas moottori ja voimapalaute.
 • Käytettävissä lukuisia asetuksia.
 • Laaja yhteensopivuus.

Haitat

 • Sen korkea hinta.

FAQ: usein kysyttyjä kysymyksiä Fanatecin Xbox One -ohjauspyöristä

 

Miten valitsen Xbox One Fanatec -ohjauspyörän?

Jotta voit valita itsellesi parhaan Fanatecin Xbox One -ohjauspyörän, suosittelemme ottamaan huomioon seuraavat seikat, jotka auttavat sinua valitsemaan mallin, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja tekee pelikokemuksestasi tyydyttävämmän:

Voiman paluu

Yksi ohjauspyörien tärkeimmistä elementeistä on voimapalaute. Toisin sanoen ohjauspyörän vastus kaarreajossa. Mitä realistisempi voimapalaute on, sitä laadukkaampi peli on ja sitä paremmalta se tuntuu.

Kiertokulma

Tämä on itse ohjauspyörän kääntökyky. Kiertoasteen on oltava mahdollisimman laaja. Lisäksi sen on tarjottava jonkin verran vastusta, aivan kuten oikean ohjauspyörän. Jotta kokemus olisi mahdollisimman realistinen, suosittelemme ohjauspyörää, jonka kääntökulma on vähintään 900 astetta.

Materiaalit ja valmistus

Käytetyt materiaalit ja ohjauspyörän rakentamisen laatu ovat luonnollisesti tärkeitä. On suositeltavaa, että ohjauspyörä on valmistettu luistamattomista materiaaleista, kuten kumista tai nahasta, ja että mekanismi on valmistettu metallista pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Koko ja muotoilu

Riippuen pelityylistä, jota haluat pelata, ohjauspyörän muotoilun pitäisi sopia täydellisesti. Ohjauspyörä F1-luokassa ei ole sama kuin esimerkiksi rallissa. Ohjauspyörän koko kannattaa sovittaa oikean ohjauspyörän kokoon, jotta se näyttää realistisemmalta. Lisäksi tarvitset meloja, jos sinulla ei ole vaihdevipua.

Yhteensopivuus

On tärkeää tarkastella ohjauspyörän yhteensopivuutta Xbox Onen kanssa, mutta myös niiden pelien kanssa, joita aiot käyttää. Tarkista laitteen teknisistä tiedoista, että se on yhteensopiva käyttämiesi videopelien kanssa tai että voit käyttää sitä muilla alustoilla (PC, PlayStation jne.).

Hinta

On tärkeää määrittää, mikä on ohjauspyörän enimmäisbudjettisi, jotta tiedät, minkä mallisarjan valitset. Saatat haluta lisätä myös muita lisävarusteita, joten kokonaisbudjetista voi tulla nopeasti huomattava, minkä vuoksi sinun on harkittava tarkkaan ennen ohjauspyörän ostamista.

 

Lyhyesti – Johtopäätös

Kuten näet, jos haluat ostaa Xbox One -yhteensopivan Fanatec-ohjauspyörän, voit valita monista eri malleista, joissa on erilaisia malleja ja ominaisuuksia.

Olitpa sitten F1- tai rallifani, olipa sinulla hyvin pieni tai rajaton budjetti, olitpa sitten aloittelija sim-kilpailujen maailmassa tai jo harrastaja, toivomme, että löydät etsimäsi. Tästä artikkelista löydät Fanatecin Xbox One -ohjauspyörän, joka sopii juuri sinulle.

Ja ennen kaikkea, älä unohda neuvojamme ostoksia tehdessäsi, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Paras Fanatec-ohjauspyörä Xbox Onelle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar