Valitse sivu

6 parasta ohjauspyörää PlayStation 4:lle

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Jos pidät simulaatio- ja kilpa-ajopeleistä, pidät autoista ja haluat ostaa hyvän poljinkäyttöisen ohjauspyörän, jossa on paras tuntuma, vaste ja realismi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Markkinoilla on paljon PlayStation 4 -yhteensopivia sim-ajopyöriä, joita on monenlaisia ja joissa on monenlaisia ominaisuuksia. Mutta minkä mallin valitset? Mikä on markkinoiden paras PlayStation 4 -ohjauspyörä? Kaikkiin näihin kysymyksiin ei ole aina helppo vastata.

Siksi päätimme tänään esitellä sinulle kattavan oppaan parhaista PlayStation 4 -ohjauspyöristä. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä ostaaksesi itsellesi parhaan ohjauspyörän. Selitämme, miten määritetään Sinulle sopiva PlayStation 4 -ohjauspyörämitkä ovat ominaisuudet joihin kannattaa keskittyä parasta mahdollista ohjauspyörää ostaessaan, ja me tietenkin esittelemme teille pienen valikoiman PlayStation 4:n parhaat ohjauspyörät sim-kisoihin tällä hetkellä markkinoilla.

Parhaat PS4-ohjauspyörät yhdellä silmäyksellä

Miten päätät, mikä PlayStation 4 -ohjauspyörä sopii sinulle?

Jotta voit päättää, mikä PlayStation 4 -yhteensopiva ohjauspyörä sopii sinulle, on otettava huomioon useita kriteerejä, jotka käsittelemme tässä.

Millainen simracer olet?

Tämä on ehkä tärkein ilmastointitekijä, koska se on tärkein lähtökohtasi. Jos haluat kilpailla muiden simraajien kanssa eliitti- tai ammattilaistyyliin, sinun kannattaa hankkia huippuluokan ohjauspyörä. Jos haluat parantaa PlayStation 4:n gamepadin rajoituksia, keskitason ohjauspyörä riittää. Emme välttämättä suosittele edullista mallia, koska muutaman kuukauden kuluttua se ei välttämättä riitä käytännössä.

Budjettisi

Malleja löytyy jokaiseen makuun ja väriin. Tosin mitä enemmän ominaisuuksia haluat, sitä enemmän joudut maksamaan. Tämä on aina pidettävä mielessä. Kannattaa säästää hieman ennen ohjauspyörän ostamista sen sijaan, että ostaisit sellaisen, joka ei tyydytä sinua.

Alustat, joilla yleensä pelaat

Jotkin mallit voidaan liittää myös Xbox- tai PC-konsoliin. Jos olet tottunut pelaamaan myös tämäntyyppisillä alustoilla, suosittelemme valitsemaan ohjauspyörämallin, joka on yhteensopiva kaikkien kotonasi olevien alustojen kanssa.

Suosimasi ostostyyli

Huomiota herättävä juoksutyyli on myös ratkaiseva tekijä. Jos F1-simulaattorit ovat sinun juttusi, painikkeiden muotoilu ja asettelu auttavat sinua antamaan parhaasi näissä kilpailuissa. Sama pätee GT-, NASCAR-, ralli-, rallicross- ja muihin peleihin. Ihannetapauksessa sinun pitäisi valita omaan makuusi sopiva ohjauspyörä.

Mitä hyvän Sim-racing-ohjauspyörän pitäisi olla PlayStation 4:lle?

Niiden kriteerien lisäksi, jotka mainitsimme juuri, jotta voit valita oikean Sim-racing-ohjauspyörän tarpeisiisi, on myös tärkeää tietää, mikä tekee ohjauspyörästä hyvän tai huonon. Seuraavassa on tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun päätät, ostatko ohjauspyörän vai et.

Sen kiertokulma

Jokaisessa simulaatioajopelissä on maaginen pyörimisaste, joka määrittää pyörän pyörimisasteen. Kaikki alle 900 asteen kierto tarkoittaa, että sinun on käännettävä fyysistä ohjauspyörää enemmän kuin simulaatio-ohjauspyörä vaatii pelissä. Se on enemmän kuin pelihallipelin pelaaminen kuin immersiivisen auton ajaminen.

Vahva paluu

Yksinkertaisesti sanottuna se on tekijä, joka jäljittelee auton ajamista todellisessa elämässä. Ohjauspyörää, jossa on vain vähän tai ei lainkaan voimapalautetta, ei ole miellyttävä ajaa, ja olet automaattisesti epäedullisessa asemassa. Meidän mielestämme voimapalaute on välttämätöntä, jotta peliin voi uppoutua täysin!

Valmistusmateriaalit

Se riippuu pääasiassa henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja kokemuksistasi. Jos olet ajanut paljon autoja, joissa on nahkainen ohjauspyörä, tunnet olosi todennäköisesti mukavammaksi nahkaverhoillun ohjauspyörän kanssa. Kangaspäällysteinen pyörä voi kuitenkin antaa sinulle paremman pidon ja antaa sinun pelata pidempään ilman, että mahdolliset hikiset kätesi häiritsevät. Tämä voidaan korjata myös käyttämällä juoksuhanskoja.

Suunnittelu

Tämäkin perustuu pitkälti henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Vaikka useimmat ohjauspyörät näyttävätkin mielestämme tyylikkäiltä ja hienostuneilta, jos haluat tietyn merkin tai logon keskelle ohjauspyörääsi, tämä voi joskus lisätä kyseisen ohjauspyörämallin hintaa. Vanteita on yleensä kahta tyyppiä, joista toiset muistuttavat kilpa-ajopyöriä ja toiset paljon lähempänä autojen vakiovanteita. Voit itse päättää, mistä pidät eniten!

Hinta

Vaikka hinta ei saisikaan olla oston liikkeellepaneva voima, on selvää, että mitä kalliimpi ohjauspyörä on, sitä todennäköisemmin se on laadukas. Tämä ei kuitenkaan välttämättä koske kaikkia malleja! Siksi suosittelemme vertailemaan samanhintaisia malleja, jotta näet, mikä niistä tarjoaa eniten ominaisuuksia.

Tämä ei ole missään nimessä lopullinen luettelo asioista, jotka on otettava huomioon kilpapyöriä tarkasteltaessa, mutta se kattaa kaikki tärkeimmät tekijät, jotka on pidettävä mielessä ostoa tehtäessä.

Parhaat PlayStation 4:n ohjauspyörät

Olemme valinneet kaksi parasta sim-ajopeliohjauspyörää, jotka ovat yhteensopivia PlayStation 4:n kanssa.

Logitech G29

logitech g29

Logitech Driving Force G29 -ohjauspyörä on epäilemättä erinomainen malli ja erittäin suosittu aloittelijoiden keskuudessa.

Se on valmistettu anodisoidusta alumiinista, ja siinä on meluvaihteet ja poljinyksikkö , joka on sekä vankka että mukava, jotta simulointi olisi entistä täydellisempi. Se käyttää myös yksinkertaista vaihteistojärjestelmää, jossa ei ole minkäänlaisia hihnoja käytön yksinkertaistamiseksi.

Logitech G29:ssä on kaksimoottorinen voimapalaute ja kierukkavaihteisto, joka takaa pehmeän ja äänettömän ohjauksen ja mahdollisimman realistisen ajokokemuksen. Näin voit tuntea renkaat jokaisessa mutkassa ja simuloida tärinän vaikutuksia erittäin realistisesti, jotta voit reagoida tarkasti.

Siinä on myös 900 asteen kääntökulma ja 14 painikkeen paneeli, joka on optimoitu erityisesti PlayStationia varten.

Logitech G29-ohjauspyörä myydään yhdessä yhden itsenäisen polkimen kanssa. Siinä on itsenäinen kampiakseli, jossa on 3 poljinta: kaasu-, kytkin- ja jarrupolkimet, joissa on teräslaakerit ja automaattinen kalibrointi. Jarrupoljin on epälineaarinen, mikä takaa suuremman realismin pelin aikana. Kampiakselissa on myös liukuestematto.

Logitech G29 -ohjauspyörä on edelleen malli, joka tarjoaa mielestämme parhaan vastineen rahalle, ja sen ominaisuudet takaavat erittäin realistisen ajokokemuksen.

 • Mitat (L x S x K): 45 x 32,3 x 33,3 cm.
 • Ohjauspyörän paino: 2,2 kg / Polkimien paino: 3 kg.

Edut

 • Hyvä vastine rahalle
 • Onnistunut suunnittelu ja ergonomia
 • Erittäin hyvät pedaalit mukana

Haitat

 • Hieman äänekäs mekanismi
 • Hieman äkillinen paluu voimaan

Thrustmaster T150

thrustmaster-t150

Thrustmaster T150 on luultavasti paras lähtötason ohjauspyörä, jonka voit löytää markkinoilta tällä hetkellä.

Tämä malli sopii täydellisesti aloittelijoille, mutta myös säännöllisemmille pelaajille.

Thrustmaster T150 -ohjauspyörä on halkaisijaltaan 28 cm, sen pyörimis- ja kääntymisalue on 270°-900°, ja siinä on suuret täysmetalliset sekventiaaliset ohjauspyörät. Pyörä on musta ja sininen, ja sen keskellä on Playstation-logo.

Tässä mallissa on harjaton moottori, jossa on voimapalaute ja laaja valikoima tehoasetuksia. Siinä on myös ainutlaatuinen hihnapyöräjärjestelmä , joka kanavoi moottorin äänen ja tarjoaa samalla pehmeän tuntuman. Lisäksi Thrustmaster T150 -ohjauspyörä on varustettu TouchSense Immersion-teknologialla.

Siinä on myös leveä, kaksipoljininen poljinsarja, jossa kummankin polkimen kulma on säädettävissä kolmeen eri kulmaan.

Thrustmaster T150 vakuuttaa PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla ja myös PC:llä, ja sen luvataan tuottavan uskomattomia tuntemuksia kilpa-ajojen ja pitkien pelisessioiden aikana.

 • Mitat (L x S x K): 33,5 x 33 x 30,5 cm.
 • Ohjauspyörän paino: 2,2 kg – Polkimien paino: 1,5 kg.

Edut

 • Sen hinta
 • Hänen voimakas paluunsa
 • Ohjauspyörä on hyvin realistinen

Haitat

 • Pyörä ei ole irrotettavissa
 • Moottori on hieman äänekäs

Parhaat keskitason PlayStation 4 -ohjauspyörät

Tähän kategoriaan olemme valinneet kaksi suosikkiamme keskiluokan PlayStation 4 -yhteensopivista ohjauspyöristä.

Logitech G923

logitech g923

Logitech G923 Trueforce on Logitechin uusin ohjauspyörä, jossa on aiempia malleja parempi yhteensopivuus ja uusi takaisinkytkentäjärjestelmä, joka tarjoaa simuloinnissa entistä enemmän uskottavuutta ja realistisuutta.

Logitech G923 -ohjauspyörän halkaisija on 28 cm, ja se on valmistettu kiillotetusta metallista, joka on päällystetty nahalla. Pyörän takaosassa on kaksi pyörivää teräspyörää vaihteiden vaihtamista varten.

Logitech G923:n kääntökulma on 900°, mikä vastaa kahta ja puolta kierrosta, mikä antaa sinulle paremman ajoneuvon hallinnan.

Tässä ohjauspyörässä on Trueforce, seuraavan sukupolven voimapalautejärjestelmä. Tämä uusi pakotettu palautejärjestelmä parantaa palautenopeutta ja on suoraan yhteydessä pelin fysiikka- ja simulointimoottoreihin, mikä parantaa simulaation uskollisuutta ja lisää sen realistisuutta aiempiin sukupolviin verrattuna.

Siinä on suljetun silmukan moottorinohjaus, joka uuden laiteohjelmiston ansiosta tekee moottorin vääntömomentista tarkemman. Näin moottori säätää jännitteen tarkemmin videopelin tuottaman fysiikan mukaan, mikä takaa millimetrin tarkkuuden.

Logitech G923 -ohjauspyörä sisältää kolmipoljinpoljinjärjestelmän, joka sisältää kaasun, kytkimen ja jarrun progressiivisella jousijärjestelmällä realistisemman ajotuntuman aikaansaamiseksi. Metallilevyjen korkeutta ja väliä voidaan säätää.

Tässä mallissa on myös kaksoiskytkin, joka on ohjelmoitavissa suoraan ohjauspyörästä yhteensopivien pelien kanssa saatavilla olevan Launch Control-toiminnon ansiosta.

Tässä ohjauspyörässä on myös integroitu LED-merkkivalo. Siihen pääsee käsiksi suoraan näköalapaikaltamme, joten näemme nopeasti, milloin olemme saavuttaneet oikean kierroslukupisteen, ja voimme käyttää vaihteenvaihtoa tehokkaammin.

Logitech G923 -ohjauspyörässä on ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset hallintalaitteet. Riippumatta siitä, millä pelialustalla käytät sitä, sinulla on kaikki tarvitsemasi ohjaimet helposti saatavilla ohjauspyörällä, joka on edeltäjiensä tapaan pieni mutta tuntuu hyvältä. Siinä on kiertovalitsin kaikkien asetusten ja säätöjen hienosäätöä varten.

 • Mitat (L x S x K): 30 x 30 x 30 cm.
 • Ohjauspyörän paino: 2,2 kg – Polkimien paino: 3 kg.

Edut

 • Varustettu kehittyneellä tekniikalla.
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
 • 3-pedalinen kampiakseli, jossa on parannettu jarrujärjestelmä.

Haitat

 • TrueForce ei ole yhteensopiva kaikkien pelien kanssa.
 • Ei vaihdevipua mukana.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel

fanatec csl elite

Ne, jotka tuntevat Sim-Racingin, tietävät jo, että Fanatec on yksi markkinoiden parhaista tuotemerkeistä. CSL Elite Racing Wheel kuuluu sen edullisimpaan sarjaan.

Sen muotoilu on moitteeton ja erittäin realistinen, ja sen halkaisija on 30 cm. Sen verhoilu on nahkaa ja takaosaalumiinia. Fanatecin Snapdome-teknologian ansiosta vaihteenvaihtosäätimet tuottavat voimakkaan ja realistisen äänen.

Tämä ohjauspyörä sisältää Clubsport-teknologiaa, joka tarjoaa uskomattoman palautteen sen erittäin tehokkaan harjaton servomoottorin ansiosta, joka tuottaa jopa 6 Nm: n vääntömomentin ohjausakselille. Tämä tekniikka antaa sinulle realistisemman palautuskokemuksen 1080º:n käännöksellä. Se on myös varustettu ohjausakselissa olevalla DirectSensorilla , joka estää hihnakäytön vaikutuksen ohjauskulman mittaukseen.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel -ratissa on myös pyörän yläosassa LED-näyttö, josta näet nopeuden ja vaihteet.

Tämä ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva PlayStation 4:n kanssa, mutta se on yhteensopiva myös PC:n kanssa.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel on siis erinomainen vaihtoehto, jos haluat päästä sim-ajamisen maailmaan oikealla jalalla ja suhteellisen pienellä investoinnilla hyödyntäen yhtä markkinoiden arvostetuimmista malleista.

 • Mitat (L x S x K): 36 cm x 36 cm x 36 cm x 36 cm.
 • Paino: 6,56 kg

Edut

 • Uskomaton nestemäinen voimapalaute
 • Erittäin realistiset tuntemukset
 • LED-näytöt ohjauspyörässä ja 5 profiiliin tallennetut pika-asetukset.

Haitat

 • Polkimet eivät sisälly
 • Ei Xbox-yhteensopivuutta

CSL Elite on tällä hetkellä loppunut varastosta, mutta voit käyttää yllä olevaa linkkiä konfiguroidaksesi asetuksesi Fanatecin virallisella verkkosivustolla.

Parhaat huippuluokan PlayStation 4 -ohjauspyörät

Huippuluokassa esittelemme kaksi PlayStation 4 -yhteensopivaa ohjauspyörää, jotka ovat mielestämme markkinoiden parhaita tällä hetkellä.

Thrustmaster T300RS GT

thrustmaster-t300rs-gt-avis

Thrustmaster T300 RS GT -ohjauspyörä on erityisesti GT-simulaattorikuljettajille jaettu malli, vaikka se voidaan sovittaa myös muihin kilpa-ajotyyleihin. Siinä on yhteensä 13 painiketta, joita täydentävät manuaalinen vaihteenvaihto ja D-pad ohjauspyörän vasemmalla puolella.

Thrustmaster T300RS GT on halkaisijaltaan 28 cm, ja siinä on vahvistettu, kuvioitu kumipinnoite koko pinnalla. Ohjauspyörän keskellä on virallinen GT-logo. Vaihteenvalitsimet ovat 13 cm korkeat, mikä parantaa intuitiivista käyttöä.

Tämän ohjauspyörän mukana toimitetaan T3PAGT 3-pedaalinen kampiakseli, mutta se on yhteensopiva myös T-LCM-polkimien kanssa. Tämän painoksen mukana tuleva pedaalilauta erottuu muotoilultaan muista, ja siinä on useita kokoonpanotasoja. Jarrupolkimessa on progressiivinen vastus, joka lisää realistisuutta, ja siinä on Conical Rubber Brake Mod.

Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörässä on Tact Switch -järjestelmä , joka voidaan aktivoida jopa 10 miljoonaa kertaa tai enemmän.

Tässä mallissa on patentoitu HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T), jossa on kosketukseton magneettianturi ja QuickRelease ohjauspyörän nopeaan ja helppoon vaihtamiseen.

Thrustmaster T300RS GT on yksi markkinoiden edullisimmista sim-kilpailuohjauspyöristä.

 • Mitat (L x S x K): 35 x 32 x 45 cm.
 • Ohjauspyörän paino: 4,5 kg – Polkimien paino: 4 kg.

Edut

 • Reaktiivinen, voimakas voimapalaute.
 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Mukana tulevat pedaalit ovat huippulaatua.

Haitat

 • Ei vaihdevipua mukana.
 • Ohjauspyörän ja vaihteenvalitsimien välinen etäisyys voi olla ongelma.

Fanatec GT DD PRO

gt dd pro

Fanatec Gran Turismo DD Pro Fanatec Gran Turismo DD Pro on ensimmäinenvirallisesti lisensoitu Direct Drive -ohjauspyöräPlayStation 5:lle, joka on suunniteltu Gran Turismo Sport -ohjelman kanssa ja yhteistyössä Polyphony Digitalin kanssa.

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tiedettävä Fanatec Gran Turismo DD Pro on se, että se myydään oletusarvoisesti pakettina. Saat GT DD Pro base itse, Gran Turismo pyörä, Gran Turismo pyörä, CSL-pedaalisarja ilman kytkintä ja DD-työpöytätukea. Toisin kuin CSL DD:n tai muiden Fanatecin alustojen kohdalla, sinun ei siis tarvitse vaivautua etsimään yhteensopivia tuotteita. Saat kaiken kerralla heti alusta alkaen.

Fanatec Gran Turismo DD -paketti on saatavana osoitteessa kolmessa eriversiossa: perustason pro-versio (5Nm), pro-versio (8Nm) ja premium-versio.

Ohjauspyörä 28 cm halkaisijaltaan, se on peitetty synteettinen nahka ja sitä on erittäin helppo käsitellä. Se on kaikki PlayStationin painikkeet ja vielä enemmän, sillä se sisältää viisi funky-kytkintä (4+1), LED-nauhan. vallankumouksia varten ja pieni OLED-näyttö vaihteita tai muita tietoja varten.

Fanatec GT DD Pro -ohjauspyörä on varustettu myös kahdella magneettisensoreilla varustetulla muovisella ohjauspyörällä, Standard Tuning -valikolla, jonka avulla aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista, sekä QuickRelease-järjestelmällä.

Tämä paketti sisältää myös CSL 2-pedaalisen kampiakselin, joka on valmistettu kokonaan metallista ja joka on erittäin luja.

GT-faneille, mutta ei vain heille, Fanatec GT DD Pro on merkittävä ohjauspyörä, jonka hinta-laatusuhde on lähes lyömätön.

Edut

 • Uskomattomat tuntemukset Direct Driven ansiosta.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.
 • Täysin konfiguroitavissa.

Haitat

 • Lisävaihtoehtojen hinta on edelleen korkea.

Miksi olemme valinneet nämä mallit?

Saatat ihmetellä, miksi olemme valinneet vain kolme valmistajaa sadoista nykyisin markkinoilla olevista valmistajista. Fanatec, Logitech ja Thrustmaster ovat nykypäivän alan vertailukohtia, ja niiden malleissa on suunnittelua ja teknisiä edistysaskeleita, joita kilpailijat sitten kopioivat.

Puhumme siis tuotemerkeistä, jotka takaavat laadun, joilla on viralliset lisenssit ja joiden tuotevalikoima on monipuolinen ja yhteensopiva keskenään. Olemme siis jättäneet pois muita malleja, kuten Horin PS4-ohjauspyörän.

Näet lisää näiden merkkien malleja erityisartikkeleistamme Fanatec-ohjauspyörät, Logitech-ohjauspyörät ja Thrustmaster-ohjauspyörät.

Lyhyesti / Päätelmät

Nämä kuusi upeaa ohjauspyörää tarjoavat uskomattoman ajokokemuksen PlayStation 4:lle, joten toivomme, että päätöksesi on nyt paljon helpompi. Nyt tiedät, mitkä kriteerit on tärkeää ottaa huomioon ennen PlayStation 4 -ohjauspyörään sijoittamista, joten älä epäröi enää!

Muistutamme myös, että PlayStation 4:n ohjauspyörillä voi pelata mitä tahansa ajopeliä, olipa kyseessä sitten Gran Turismon kaltainen klassinen rata-ajopeli, Need For Speedin kaltainen urbaanimpi peli, rallityylinen peli tai kuuluisan F1 2022:n kaltainen Formula 1 -peli. Voit tietysti

Riippumatta siitä, valitsetko Sim-racing-ohjauspyörän sen ulkonäön, tuotemerkin tuntemuksen tai kokemuksen perusteella vai yksinkertaisesti sen tarjoamien ominaisuuksien perusteella, olemme todella iloisia, että neuvoistamme on ollut sinulle hyötyä.
Mielestämme paras sim-kilpailupyörä markkinoilla tällä hetkellä on sim-kilpailupyörä. Racing Wheel F1 palkintokorokkeellemutta jos sinulla ei ole varaa siihen, olemme varmoja, että ohjauspyörät kuten Fanatec CSL Elite Racing Wheel tai Thrustmaster T150 pitää sinut tyytyväisenä tuntikausia.

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Paras ohjauspyörä PS4:lle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar