Valitse sivu

Base Fanatec CSL DD : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL DD

Edut

 • Uskomattomat tuntemukset
 • Sujuva, tarkka voimapalaute
 • Erittäin laadukkaat materiaalit
 • Laaja yhteensopivuus
 • Erinomainen vastine rahalle

Haitat

 • Hieman halvat muovipinnat

Arvostelumme: 9.5/10

Ohjauspyörät ovat nopeasti korvanneet joystickit kaikkien ajosimulaatioiden ystävien keskuudessa. Logitechin ja Thrustmasterin kaltaiset markkinajohtajat eivät kuitenkaan useiden vuosien ajan kehittäneet tuotteidensa teknologiaa, vaan pitivät mieluummin kiinni siitä, mitä heillä oli.

Siksi Saksalainen tuotemerkki Fanatec tuotemerkistä on tullut merkittävä toimija maailman Sim-kilpailujen maailmassa. Se on haastanut kilpailijansa kehittämällä huippuluokan tuotteita, joissa on huipputeknologiaamutta edulliseen hintaan ja ne olivat välitön hitti.

Tutustuimme tarkemmin yhteen hiljattain testaamastamme merkin mallista, nimittäin Fanatec CSL Direct Drive -ohjauspyöräalusta. Tässä artikkelissa puhumme tärkeimmät ominaisuudet tämän mallin, kerromme sinulle soittimen tyyppi soittimen tyyppi, jota suosittelemme edut edut haitat, kuinka paljon se maksaa ja mistä voit ostaa sen.

fanatec csl dd image2

Fanatec CSL DD -perusyksikön ominaisuudet

Fanatec Clubsport Light Direct Drivetunnetaan yleisemmin nimellä CSL DDon huippumalli joka mullisti sim-racing-markkinat tullessaan markkinoille tekniikkansa ja lyömättömän hintansa ansiosta.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisupäivä: 2021
 • The Fanatec CSL Direct Drive on vauhtipyöräpohja, joka on CNC-työstetty tuulettimeton alumiinikotelo, jossa on muoviset etu- ja takapaneelit.
 • Yksi painike painike CSL DD -alustassa, jonka avulla voit valita tukialustan (Xbox tai PC).
 • Fanatec CSL DD on varustettu seuraavilla laitteilla 100-prosenttisesti räätälöity moottori joka on kehitetty Saksassa erityisesti simulaatiokilpailuja varten, ja siinä käytetään patentoitua ja yksinoikeudella kehitettyä patentoitu ja yksinomainen FluxBarrier tekniikkaa, joka optimoi moottorin tehokkuuden ja tasaisuuden.
 • Tässä mallissa on myös ensimmäinen teollisuusmoottori, jossa on hiilikuitukomposiittimoottorin akseli.komposiittimoottorin akseli korkearesoluutioinen kosketukseton hall-anturi ja täysin alumiininen, autoteollisuuteen soveltuva pikalukitus. CSL DD:n ohjausalue on siis ääretön.
 • CSL DD tarjoaa 8 Nm maksimivääntöä (5 Nm 90 W:n vakiovirtalähteellä), minkä ansiosta se tarjoaa tasaisen, lineaarisen suorituskyvyn.
 • Fanatec CSL Direct Drive on yhteensopiva seuraavien alustojen kanssa. Xbox ja PC.
 • Pohja on varustettu Quick Release -järjestelmä järjestelmä, ja se on luonnollisesti yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa.
 • Liitäntöjen osalta Fanatec CSL DD -alustan takaosassa on seuraavat liitännät: 1 USB-portti, 1 liitäntä kampiakselille, 2 liitäntää vaihdevivulle ja yksi liitäntä käsijarrulle.
 • Mitat: 38 x 29 x 25 cm (L x S x K).
 • Paino: 6,85 kg

Minkälaiselle henkilölle?

The Fanatec CSL DD -kanta on ihanteellinen aloittelijoille kuin tavallisille pelaajille. Mielestämme tämä on malli, jota ei kerrankin ole varattu yksinomaan suurille ammattilaisille, koska sen hinta on laajemman yleisön ulottuvilla.

Tämä malli on soveltuuhänen mallinsa sopii kaikenlaiseen kilpa-ajoon, sillä kaikki pyörät mahtuvat alustaan.

Toisaalta Fanatec CSL DD -laite on ollut suunniteltu aikuisille pelaajilleMerkki itse ei suosittele tätä tuotetta lapsille.

fanatec csl dd image3

Hyödyt

Tiesimme jo, että Direct Drive tulisi olemaan meille todella positiivinen muutos, mutta testatessamme Fanatec CSL DD avulla saimme itse selville, mitä edut tämän perusohjausratasmallin eduista.

fanatec csl dd box fanatec csl dd sisältö fanatec csl dd

Ensinnäkin meidän on todettava, että Direct Drive on todellakin crème de la crème.. Fanatec CSL DD -alusta tarjoaa meille seuraavat ominaisuudet. todella uskomattomia tuntemuksia. Teho ja palaute ovat todella vaikuttavia. Induktiomoottori ja tuulettimen puuttuminen takaavat erinomaisen luotettavuuden. Tämän mallin voimapalaute, joka on myös äänetön eikä kuumene pitkienkään pelisessioiden aikana, antaa meille puhtaan, sujuvan ja tarkan tuntuman, joka on todella huippuluokan Direct Driven arvoinen.

On sanottava, että saksalainen valmistaja on valinnut korkealaatuiset materiaalit Fanatec CSL DD -alustan suunnittelussa. Kaikki tässä mallissa on laadukasta aina pakkauksesta itse tuotteessa käytettyihin materiaaleihin, kuten alumiiniin ja hiilikuituun. Itse Direct Drive on kestävä ja vankka komponentti, joka antaa tälle alustalle paljon pidemmän käyttöiän kuin muille kilpaileville malleille.

fanatec csl dd pikalukitus fanatec csl dd arriere

Toinen CSL DD -alustan eduista on sen täysi yhteensopivuus kaikkien Fanatec Xbox One-, Fanatec Series X/S- ja Fanatec PC-ohjauspyörien kanssa. sekä sen Quick Release -järjestelmä mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa pyörää uusien julkaisujen tai omien toiveidesi mukaan. Lisäksi pohja on yhteensopiva PC:n ja Xboxin sekä kaikkien markkinoilla olevien ajopelien kanssa. Valinnanvaraa ei tule olemaan!

Fanatec CSL Direct Drive -alustan suuri etu on lisäksi se, että sen hinta. Vihdoinkin merkki tarjoaa meille Direct Drive -mallin kilpailijan yhden hihnan mallin hinnalla. Se on todellista ylellisyyttä! Kaiken kaikkiaan alle 700 euron budjetilla voit koota täydellisen kokoonpanon käyttämällä vain laadukkaita Fanatecin lisävarusteita. Sitä on vaikea voittaa nykypäivän markkinoilla!

Sen haitat

Mitä testimme paljasti Fanatec CSL Direct Driveon se, että siinä on hyvin vähänhaittojamutta joitakin on kuitenkin.

Ensinnäkin olimme yllättyneitä ja hieman pettyneitä Fanatecin valintaan muovipintojen suhteen. muovipinnat CSL DD -alustan etu- ja takapinnat. Tuloksena on hieman halpa ulkonäkö, joka on ristiriidassa muiden valittujen materiaalien kanssa. Olisimme toivoneet hieman yhtenäisempää valikoimaa, mutta kun otetaan huomioon tämän alustan hinta, ymmärrämme, että on tehtävä joitakin myönnytyksiä.

Tämä selittää varmasti sen, että CSL DD:n teho on rajoitettu 5 Nm:iin.. Jos haluat saavuttaa 8 Nm:n tehon, sinun on investoitava tehostinsarjaan, joka on lisäbudjetin arvoinen (149,95 €). Teho on makuasia, ja vaikka se soveltuu aloittelijoille, tavallisemmat pelaajat saattavat tuntea sen hieman rajoittuneeksi.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec CSL Direct Drive -alusta myydään yksinään 349,95 euron hintaan.

Jos haluat hankkia itsellesi Fanatecin paketin, johon kuuluu CSL DD -perus (5 Nm), on myös Boost Kit 180 (8 Nm) ja CSL DD -kiinnikepuristin, koko paketti maksaa sinulle 529,85 euroa.

Malli CSL DDD 8 Nm on saatavilla myös Fanatecin verkkosivuilta hintaan 499,95 €.

Jos haluat täydellisen sarjan, sinun kannattaa budjetoida 150-400 euroa Fanatecin pyörään, 79,95 euroa CSL-kampiakseli kampiakseliin (kaikkein yksinkertaisin) ja 59,95 € vaihdevaihteeseen. ClubSport Static Shifter -vaihteenohjaimet (valikoiman alhaisin).

Keskimääräisellä 700 euron budjetilla voit hankkia itsellesi täydellisen ja laadukkaan Sim-Racing-varustuksen.

fanatec csl dd 8nm

Päätelmä

Testauksen jälkeen Fanatec CSL Direct Drivepohja, voimme vain todeta, että tämä malli on todellinen vallankumous Sim-Racing-markkinoilla..

Sinun tarvitsee vain tehdä laskutoimituksia, ja tällä perusteella on paljon enemmän etuja kuin haittoja!

The CSL DD on todella tyrmännyt meidät, ja se lupaa pysyä yhtenä markkinajohtajista vielä pitkään, paljon ennen suuria kilpailijoitaan Logitechia ja Thrustmasteria. Fanatec antaa meille vihdoinkin mahdollisuuden päästä käsiksi tähän laitteeseen. teholtaan ja laadultaan parasta ja kaikki enemmän kuin kohtuulliseen hintaan.

Jos etsit parasta voimapalautetta yhden hihnamoottorin hinnalla, etsi Fanatecin Fanatecin CSL Direct Drive on sinua varten!

 

logitech g920 arvostelu

Fanatec CSL DD

Upea pohja kohtuulliseen hintaan

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar