Valitse sivu

5 parasta Fanatec-ohjauspyörää Xbox Series X/S -järjestelmään

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Jos haluat vaihtaa Xbox Series X/S -ohjaimesi ohjauspyörään, Fanatecia parempaa merkkiä ei olekaan. Mutta mikä niistä sopii sinulle? On totta, että Fanatec, sim-kilpailujen markkinajohtaja, tarjoaa nyt useita ohjauspyörämalleja, jotka ovat yhteensopivia Microsoftin uusimman konsolin kanssa. Valinnan tekeminen ja sen varmistaminen, ettei tee virhettä, ei siis ole helppoa.

Siksi olemme päättäneet auttaa sinua tekemään ratkaisun. Tässä artikkelissa käymme läpi 5 parasta Xbox Series X/S Fanatec -ohjauspyörää, joita markkinoilla on saatavilla, ja kerromme sitten, miten valitset Xbox Series X/S Fanatec -ohjauspyörän ja mitä keskeisiä asioita sinun kannattaa ottaa huomioon ostoa tehdessäsi.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 ohjauspyörä

fanatec forza

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 on virallinen Forza Motorsport -kilpa-ajopyörä, joka on valmistettu aidoista, ylellisistä materiaaleista, jotka antavat sille oikean kilpa-auton ilmeen.

Tämä malli on valmistettu pääosinanodisoidusta alumiinista, ja se on päällystetty sileällä aidolla nahalla, jossa on valkoiset tikkaukset.

Ohjauspyörä on halkaisijaltaan 33 cm, aivan kuten oikeassa kilpa-autossa, ja siinä on vaihteenvalitsimet ja mukautettavat painikkeet. Teoriassa voit sijoittaa niin monta painiketta kuin haluat, minne haluat.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörässä on DUAL HALL -tekniikka, jossa yksi anturi on asennettu moottoriin ja toinen anturi akseliin. Tämä järjestelmä yhdistettynä erittäin tehokkaaseen harjattomaan servomoottoriin tarjoaa yhden markkinoiden parhaista voimapalautteista, jossa yhdistyvät voima, pehmeys ja sujuvuus.

Ohjauspyörän kääntökulma on 900° , ja sitä voidaan säätää mukana toimitetun Fanatec ClubSport -ohjelmiston asetusvalikosta.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2: ssa on LED-näyttö, jossa on kaksi mahdollista asentoa, sekä QuickRelease-järjestelmä , jonka avulla voit vaihtaa ohjauspyörän muutamassa sekunnissa.

Tämä korkealaatuinen tuote on kehitetty täysin yhteensopivaksi Xbox Onen kanssa, mutta se toimii myös erittäin hyvin PC:n kanssa, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet sen valikoimaamme.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörä takaa uskomattoman laadukkaan työn ja laadukkaiden materiaalien käytön, ja se on malli, joka tarjoaa todella upean ergonomian ja tuntemukset pelin aikana!

Edut

 • Uskomattoman voimakas ja sujuva voimapalaute.
 • Huippuluokan materiaalit ja ensiluokkainen rakennuslaatu
 • Erittäin realistinen ohjauspyörän tuntuma.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Konfigurointi on vaikeaa aloittelijoille.

Tämä ohjauspyörä on nyt saatavilla täydellisenä pakettina

Fanatec Podium ohjauspyörä Porsche 911 GT3 R

fanatec porsche 911

Le Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R -ohjauspyörä on elävänkokoinen kopio (32 cm halkaisijaltaan) harjatusta ja anodisoidusta alumiinista valmistettu aito Porsche 991 GT3 R -ohjauspyörä, joka on saatavana kahtena versiona: toinen malli on päällystetty puhtaalla mokkanahalla ja toinen huippuluokan sileällä nahalla.

Siinä on 10 painiketta, 2-akselinen analoginen ohjaussauva, kaksi 2-suuntaista vaihtokytkintä, 7-suuntainen funky-kytkin ja kaksi hyvin konfiguroitavissa olevaa 12-asentoista kytkintä kiertokoodereina, jotka mahdollistavat useiden syötteiden käytön sormenpäilläsi.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R on varustettu räätälöitävällä 2,7-tuumaisella OLED-näytöllä, joka tarjoaa kuljettajille paremmat katseluominaisuudet ja ITM (Intelligent Telemetry Mode) -tilan, joka auttaa radalla. Näytössä voi vaihtaa 5 eri pelidatan välillä, joita voit vaihtaa manuaalisesti tai automaattisesti pelattavasta pelistä riippuen.

Ne on järjestetty pyörään, ja voimapalautteen asetukset ovat heti käytettävissä asetusvalikkopainikkeella.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R -ohjauspyörän vaihteenvalitsin antaa poikkeuksellisen tuntuman jokaiseen vaihteenvaihtoon.

Tässä ohjauspyörässä on magneettiset Hall-ilmiöanturit nopeaa vaihteenvaihtoa varten. Melat tarjoavat 4 erilaista tilaa tarpeidesi mukaan, mikä on hyvä tietää kaikissa tilanteissa.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R -ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Series X/S :n sekä Xbox Onen, PC:n ja PlayStation 4:n kanssa.

Kaiken kaikkiaan tämä ratti ei ole vain kunnianosoitus Porschelle, vaan se on myös erinomainen tavallinen ratti Sim-kilpailufaneille. Ja jos olet Porsche-autoyhtiön fani, tämä kilpapyörä on sinua varten.

Edut

 • Ylelliset materiaalit.
 • Melat tarjoavat neljä eri toimintatilaa.
 • Uskomattomat tuntemukset ja suorituskyky.

Haitat

 • Se ei ole yhteensopiva Xbox Onen kanssa.
 • Sen hinta on hieman korkea.

Fanatec ClubSport ohjauspyörä Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

Fanatec ClubSport Formula V2.5X -ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu Xbox Series X/S:lle ja Xbox Onelle.

Sen halkaisija on 27 cm, ja se on päällystetty 5 mm:n hiilikuitulevyllä. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua tärinämoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta.

Ohjauspyörässä on 11 painiketta, Funky-kytkin asetusten muuttamista varten, vaihtokytkimet ja analoginen joystick sekä OLED-näyttö, edistykselliset RevLEDS- ja kaksi FlagLEDS-merkkivaloa , jotka ilmaisevat rengasongelmat, polttoainetason tai radioviestien. Hämmästyttävää kyllä, yli 50 pelitoimintoa voidaan säätää suorassa lähetyksessä.

Fanatec Formula V2.5X -ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Series X/S:n sekä Xbox Onen, PC:n, PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa. Lisäksi tässä mallissa on QuickRelease-järjestelmä, joten voit vaihtaa pyörän muutamassa sekunnissa.

Tämä ohjauspyörä on täynnä ominaisuuksia, ja se on täydellinen F1-fanaatikoille.

Edut

 • Erittäin laadukkaat materiaalit ja ammattitaito.
 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö, RevLEDS ja FlagLEDS.

Haitat

 • Vaikea omaksua aloittelijoille.

Fanatec ClubSport NASCAR V2 ohjauspyörä

FANATEC NASCAR

Fanatecin ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu NASCAR-ohjauspyörä.

Tämä 35 cm:n 3-puolainen ohjauspyörä on suunniteltu erityisesti nykyaikaisia NASCAR-ajoneuvoja varten. Se on valmistettu autoteollisuudenalumiinista ja viimeistelty aidoilla Alcantara-kahvoilla.

Esiasennetut magneettiset melanvaihtajat ovat erittäin tuntuvat ja tarjoavat kuljettajalle nopean vaihteenvaihdon. Click antaa vankan magneettisen vastuksen jokaisella vaihteenvaihdolla, joten tunnet aina positiivisen tunteen, kun manööveröit radalla.

Keskittimeen on myös rakennettu useita painikkeita, joten kaikki hallintalaitteet ovat aina käden ulottuvilla. Ohjauspyörän painikkeet ovat hyvin säädettävissä, ja voit sijoittaa ne haluamaasi paikkaan. Jos se ei ole sinun juttusi ja haluat vain ajaa, ne on helppo irrottaa, jotta saat täysin siistin kompaktin ilmeen.

Tässä mallissa on kolminumeroinen LED-näyttö asetusvalikon toimintoja ja yhteensopivien pelien tai kolmannen osapuolen ohjelmistojen telemetriatietoja varten. Se voidaan asentaa kahteen asentoon: pystyasentoon tai litteään asentoon.

Fanatec ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä ei ole yhteensopiva vain Xbox Series X/S:n kanssa, sillä sitä voi käyttää myös Xbox Onen, PlayStation 4:n tai PC:n kanssa.

Edut

 • NASCARin virallisella lisenssillä.
 • Huippumuotoilu ja ergonomia.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.

Haitat

 • Ensisijaisesti NASCAR-faneille suunniteltu malli.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1 on todellinen helmi ja yksi kaikkien aikojen suosikeistamme!

Sen pyörimisaste voidaan asettaa 90° ja 1080° välille, ja siinä on säädettävä ABS-tärinä . Se on rakennettualumiinin ja hiilikuidun yhdistelmästä, ja ohjauspyörän reunan pituus on 27 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja vakaan ajon aikana.

Tässä käsipyörässä on suoravetoinen moottoroitu voimanpalautusjärjestelmä, ja siinä on kaksi F1-tyyppistä pyörivää säätöpyörää.

Fanatec Podium Racing Wheel F1:n ergonomia on erinomainen, ja siinä on suuri määrä reaaliaikaisia asetuksia, joita voi hallita myös suoraan ratista, kuten 2,7-tuumainen OLED-näyttö, joka antaa palautetta pelin aikana.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 on todella yksi suosikkipyöristämme ja ylivoimaisesti yksi markkinoiden parhaista myydyistä pyöristä.

Vaikka Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörää myydään virallisen F1- ja PlayStation-lisenssin nojalla, se on yhteensopiva Xbox Series X/S:n sekä Xbox Onen, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n ja PC:n kanssa.

Edut

 • Sen moottori ja voimapalaute ovat erittäin tehokkaita.
 • Käytettävissä lukuisia asetuksia.
 • Laaja yhteensopivuus.

Haitat

 • Sen korkea hinta.

FAQ: usein kysytyt kysymykset Xbox Series S/X Fanatex -ohjauspyöristä.

Miten valitsen Xbox Series X/S Fanatec -ohjauspyörän?

Sim-racing-ohjauspyörien valinnanvaraa voi olla melko paljon. Mistä tiedät, mikä saa kilpapyörän toimimaan objektiivisesti?

Vaikka varusteiden valinta riippuu hyvin paljon yksilöllisestä mausta, on olemassa muutamia tärkeitä asioita, jotka sinun on ehdottomasti pidettävä mielessäsi ennen kuin päätät ostaa Xbox Series X/S Fanatec -ohjauspyörän.

Sen kiertokulma

Jokaisessa simulaatioajopelissä on maaginen pyörimisaste, joka määrittää pyörän pyörimisasteen. Kaikki alle 900 asteen kierto tarkoittaa, että sinun on käännettävä fyysistä ohjauspyörää enemmän kuin simulaatio-ohjauspyörä vaatii pelissä. Se on enemmän kuin pelihallipelin pelaaminen kuin immersiivisen auton ajaminen.

Vahva paluu

Yksinkertaisesti sanottuna se on tekijä, joka jäljittelee auton ajamista todellisessa elämässä. Ohjauspyörää, jossa on vain vähän tai ei lainkaan voimapalautetta, ei ole miellyttävä ajaa, ja olet automaattisesti epäedullisessa asemassa. Meidän mielestämme voimapalaute on välttämätöntä, jotta peliin voi uppoutua täysin!

Valmistuksen laatu

Muista, että Sim-racing-ohjauspyörässä materiaalien lujuus on erittäin tärkeää, samoin kuin tuntuma. Ruostumattoman teräksen, alumiinin ja nahan kaltaiset materiaalit ovat laadun synonyymejä, varsinkin jos niitä käytetään ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimissa ja polkimissa. Muovi on huonompaa materiaalia, jota kannattaa välttää, vaikka joillakin muovisilla ohjauspyörillä voi silti olla muita etuja.

Suunnittelu ja koko

Ohjauspyörän suositeltavin halkaisija on 27-28 senttimetriä, koska se vastaa oikean ohjauspyörän mittoja, jolloin sitä voi pitää mukavasti kädessä ja kääntää vapaasti. Ohjauspyörän koko ja muotoilu riippuvat pääasiassa yksilöllisistä mieltymyksistä. Ohjauspyöriä on monia eri malleja jokaiseen makuun, ja jotkut niistä on jopa suunniteltu yhteistyössä suurten autonvalmistajien kanssa.

Yhteensopivuus

Ikävien yllätysten välttämiseksi on tärkeää tarkistaa, että haluamasi ohjauspyörämalli on yhteensopiva Xbox Series X/S:n lisäksi myös kaikkien käyttämiesi laitteiden kanssa. Kaikki Fanatecin ohjauspyörämallit eivät toimi Xbox-konsolien kanssa.

Hinta

Useimmat Fanatecin ohjauspyörät ovat vaihdettavissa keskenään, mikä lisää vaihtelua ja monipuolisuutta kilpa-ajokokemukseesi. Ne ovat kaikki suunnilleen samassa hintaluokassa, lukuun ottamatta niitä, jotka on varustettu Direct Drive Force Feedback -järjestelmällä. Fanatec on tunnetusti kalliimpi kuin muut kilpailevat tuotemerkit, joten tarkista, että haluamasi malli sopii budjettiisi.

 

Lyhyesti – Johtopäätös

Toivomme, että tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinun on paljon helpompi valita , mikä Fanatec-ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Series X/S:n kanssa.

Älä unohda ottaa huomioon kaikkia neuvojamme tekijöistä, jotka on otettava huomioon ostoa tehd essäsi, jotta et joudu pettymään, jos valitsemasi malli ei vastaa odotuksiasi.

Mutta jos päätät ostaa yhden valikoimassamme olevista Fanatec-sukkuloista, voit olla varma, ettet ota mitään riskejä!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Paras Fanatec-ohjauspyörä Xbox Series X/S -malliin osoitteessa 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar