Valitse sivu

Parhaat Xbox One -ohjauspyörät

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Monet sim-racing-fanit valittavat, että Xbox One -ohjauspyörät ovat niin harvinaisia markkinoilla. On sanottava, että vihreän jättiläisen Microsoftin alustojen kanssa yhteensopivat mallit loistavat yleensä poissaolollaan. Ja silti, kun kyse on peleistä, pelaajat ovat enemmän kuin hemmoteltuja valinnanvaralla tällä alustalla, joka tarjoaa tämän hetken parhaita nimikkeitä.

Olitpa sitten Forza-fani tai mieluummin Project Cars 2:n tai F1 2022:n ystävä, Xbox on ihanteellinen väline konsoliajopeleille.

Miten siis valitset parhaan Xbox One -ohjauspyörän? Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä vastataksesi tähän kysymykseen. Autamme sinua päättämään , mikä malli sopii sinulle, ja selvitämme sitten oikean ohjauspyörän valinnan tärkeimmät kriteerit. Ja tietenkin tuomme sinulle valikoiman parhaita Xbox One -ohjauspyöriä, joita markkinoilta löytyy tällä hetkellä.

 

Parhaat Xbox One -ohjauspyörät yhdellä silmäyksellä

 

Miten päätät, mikä Xbox One -ohjauspyörä sopii sinulle?

Jotta voit päättää , mikä Xbox One -ohjauspyörämalli sopii sinulle, sinun on otettava huomioon tietyt kriteerit, jotka käsittelemme tässä.

Millainen pelaaja olet

Se, oletko aloitteleva vai kokenut pelaaja ja kuinka paljon aikaa vietät pelaamiseen, auttaa sinua päättämään, mikä sukkulamalli sopii sinulle.

Pelialustasi

Sinun on varmistettava, että ostamasi malli on täysin yhteensopiva konsolisi tai simulaatioalustasi kanssa. Ihannetapauksessa kannattaa valita malli, joka tarjoaa laajan yhteensopivuuden, jos haluat käyttää sitä useilla alustoilla (Xbox, PlayStation, PC jne.).

Budjettisi

Ostosten on oltava sopusoinnussa käytettävissäsi olevan rahamäärän kanssa. Halvimmat mallit voivat maksaa 150-300 euroa, kun taas ammattimaisemmat mallit voivat maksaa 550-700 euroa tai jopa enemmän. Määrittele budjettisi, jotta voit määrittää, minkä luokan ohjauspyörän voit valita.

Kilpailutyyppi, jota haluat pelata

Tärkeä huomioon otettava tekijä on myös se, millaista kilpaurheilua haluat pelata. Jos olet F1-fani, haluat valita F1-mallin ohjauspyörän, mutta jos pidät enemmän GT-tyylistä, haluat valita GT-ohjauspyörän. Tässä mielessä ohjauspyörän ja tiettyjen muiden osien muodon pitäisi vaihdella sen mukaan, millaisia kilpailuja aiot pelata.

Mitä hyvältä Sim-racing-pyörältä Xbox Onelle kannattaa etsiä?

Vaikka budjetti on yksi ensimmäisistä vaatimuksista pelaajille ja kuljettajille, jotka haluavat ostaa Sim-racing-ohjauspyörän, on muitakin olennaisia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Tärkeimmät niistä ovat mielestämme seuraavat:

 • Mallin koon ja painon on vastattava oikean ohjauspyörän kokoa ja painoa, jotta se olisi realistisempi.

 • Materiaalien ja työn laadun on varmistettava, että ohjauspyörä kestää pitkään ja että sillä on mukava leikkiä.
 • Ohjauspyörän kiertoasteen on oltava mahdollisimman laaja. Lisäksi sen on tarjottava jonkin verran vastusta, aivan kuten oikean ohjauspyörän.

 • Ohjauspyörä on varustettava voimapalautteella. Ohjauspyörää, jossa on vain vähän tai ei lainkaan voimapalautetta, ei välttämättä ole miellyttävä ajaa, ja olet vaarassa joutua epäedulliseen asemaan. Voimapalaute on ehdoton edellytys, jotta voit uppoutua peliin täydellisesti!

 • On tärkeää, että ohjauspyörämallisi on yhteensopiva tulevien laiteohjelmistopäivitysten kanssa. Näin voit olla varma, että se on yhteensopiva tuotemerkin tulevien pelikonsolien kanssa.

 • Asennuksen ja konfiguroinnin pitäisi olla helppoa, varsinkin jos olet aloittelija.

 • On todellinen bonus, että ohjauspyörä on yhteensopiva lisävarusteiden kanssa. Näin varmistat, että voit lisätä vaihdevivun ja että se kiinnittyy alustaan ilman suurempia ongelmia.

Parhaat halvat Xbox One -ohjauspyörät (lähtötaso)

Esittelemme tässä valikoiman kolmea Xbox One -ohjauspyörää, jotka kuuluvat lähtötasoluokkaan ja jotka ovat mielestämme tällä hetkellä markkinoiden parhaita tässä luokassa.

Thrustmaster TMX Force Feedback

thrustmaster-tmx-avis

Thrustmaster TMX Force Feedback on luultavasti paras lähtötason ohjauspyörä, jonka voit löytää markkinoilta tällä hetkellä.

Tämä malli sopii täydellisesti aloittelijoille, mutta myös säännöllisemmille pelaajille.

Thrustmaster TMX -ohjauspyörä on halkaisijaltaan 28 cm, sen pyörimis- ja kääntymisalue on 270°-900°, ja siinä on suuret täysmetalliset sekventiaaliset ohjauspyörät.

Tässä Thrustmaster-mallissa on harjaton moottori, jossa on useita tehoasetuksia. Siinä on myös ainutlaatuinen hihnapyöräjärjestelmä, joka kanavoi moottorin äänen ja tarjoaa samalla pehmeän tuntuman.

Siinä on myös leveä, kaksipoljininen poljinsarja, jossa kummankin polkimen kulma on säädettävissä kolmeen eri kulmaan.

Thrustmaster TMX on tietenkin yhteensopiva Xbox Onen kanssa, mutta se on erittäin vakuuttava myös PC:llä.

Se on ohjauspyörä, jonka luvataan antavan uskomattomia tuntemuksia kilpa-ajojen ja pitkien pelisessioiden aikana.

Edut

 • Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.
 • Hänen voimakas paluunsa.
 • Ohjauspyörä on hyvin realistinen.

Haitat

 • Pyörä ei ole irrotettavissa
 • Moottori on hieman äänekäs

Logitech Driving Force G920

logitech g920 arvostelu

Logitech Driving Force G920 -ohjauspyörä on epäilemättä erinomainen malli ja erittäin suosittu aloittelijoiden keskuudessa.

Se on valmistettu anodisoidusta alumiinista, ja siinä on meluvaihteet japoljinyksikkö, joka on sekä vankka että mukava, jotta simulointi olisi entistä täydellisempi. Se käyttää myös yksinkertaista vaihteistojärjestelmää, jossa ei ole minkäänlaisia hihnoja käytön yksinkertaistamiseksi.

Logitech G920:ssä on kaksimoottorinen voimapalaute- ja kierukkavaihteistojärjestelmä, joka takaa pehmeän ja äänettömän ohjauksen ja mahdollisimman realistisen ajokokemuksen. Näin voit tuntea renkaat jokaisessa mutkassa ja simuloida tärinän vaikutuksia erittäin realistisesti, jotta voit reagoida tarkasti.

Siinä on myös 900 asteen kääntökulma ja 14 painikkeen paneeli, joka optimoi sen toiminnan erityisesti Xboxia varten.

Logitech G920 -ohjauspyörä on edelleen malli, joka mielestämme tarjoaa yhden tämän sarjan parhaista hinta-laatusuhteeltaan, ja sen ominaisuudet takaavat erittäin realistisen ajokokemuksen.

Edut

 • Hyvä vastine rahalle
 • Onnistunut suunnittelu ja ergonomia
 • Erittäin hyvät pedaalit mukana

Haitat

 • Hieman äänekäs mekanismi
 • Hieman äkillinen paluu voimaan

Thrustmaster Ferrari 458 Spider

ferrari 458 spider

Thrustmaster Ferrari 458 Spider -ohjauspyörä on todella hämmästyttävä malli hintaansa nähden.

Sen halkaisija on 28 cm, ja se on 7/10ᵉ:n kopio Ferrari 458 Spiderin pyörästä.

Siinä on 2 kumiteksturoitua kahvaa ja 2 sekventiaalista ylös- ja alaspäin suuntautuvaa, alumiinipäällysteistä vaihdetta.

Thrustmaster Ferrari 458 Spiderin kääntökulma on 240° ja se palaa keskelle automaattisesti. Pyörän suuntaa voidaan säätää mukana toimitettujen 4 esiasetuksen avulla, mikä tarjoaa enemmän tarkkuutta missä tahansa ajopelissä.

Ohjauspyörän pohjassa on Bungee Cord -mekanismi, joka tarjoaa lineaarisen vastuksen riippumatta kääntökulmasta, mikä tekee ohjauksesta mukavampaa ja intuitiivisempaa.

Tämä malli on täysin ohjattavissa, sillä siinä on 9 toimintopainiketta, manettino, d-pad, Xbox-ohjauspainike ja Kinectin pariliitoksen tunnistuksen LED.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider sisältää suuren, säädettävän kaksipoljinpoljinyksikön, jossa on leveä jalkatuki. Jarrupolkimessa on progressiivinen vastus, ja kunkin polkimen kaltevuus on säädettävissä.

Tämä Thrustmasterin ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox One- ja Series X -konsolien kanssa, ja se tunnistetaan myös PC:llä Xbox-ohjaimeksi.

Tämä ohjauspyörä on suunnattu enemmän suurelle yleisölle kuin kokeneille kuljettajille, joten siinä ei valitettavasti ole voimapalautetta tai tärinää, mutta se tarjoaa silti hienon tunteen kaikille, jotka haluavat kokeilla sim-ajamista ensimmäistä kertaa.

Edut

 • Kaunis muotoilu.
 • Hyvä ote ja ergonomia.
 • Täydellinen aloittelijoille.

Haitat

 • Siinä ei ole voimapalautetta.
 • Kampiakselista puuttuu vakaus.

Parhaat keskitason Xbox One -ohjauspyörät

Nyt viemme sen seuraavalle tasolle ja esittelemme kolme suosikkiohjauspyöräämme Xbox Onen keskihintaluokassa.

Thrustmaster T248

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T248 on virallisesti lisensoitu Microsoftin kilpa-ajopyörä, joka on suunniteltu kuljettajille, jotka etsivät parempaa suorituskykyä ja uppoutumista kisoihinsa.

Tässä Thrustmaster-mallissa on ensiluokkainen muotoilu ja nahkaverhoilu ohjauspyörän ulkopuolella. Pyörän halkaisija on 28 cm, ja se pyörii 900°. Sen monipuolisen muodon ansiosta se voidaan sovittaa kaikkiin pelityyleihin.

Thrustmaster T248:ssa on jopa 25 toimintopainiketta, mukaan lukien 2 kaksitoimista kooderia.

Tässä Thrustmaster-ohjauspyörässä on interaktiivinen kojelauta, joka tarjoaa valinnan yli 20 eri näytöstä ohjauspyörän näytöllä.

Tässä mallissa on erittäin dynaaminen voimapalaute kahdella harjamoottorilla ja lennossa tapahtuva säätö (mukaan lukien 3 esiasetettua tilaa) näytön kautta.

Ohjauspyörässä on takana kaksi magneettista, patentoidulla H.E.A.R.T.-tekniikalla varustettua melanvaihtajaa. Nämä säätöpyörät ovat tarkkoja (12 bittiä), herkkiä ja tarjoavat mahdollisimman vähän reaktioaikaa vaihteita vaihdettaessa.

Thrustmaster T248 sisältää T3PM-pedaalilaudan , joka on huippumalli. Se käyttää samaa magneettitekniikkaa kuin ohjauspyörän ohjauspyörän ohjauspyörät ja tarjoaa neljä vaihtoehtoa jarrupaineelle.

Se on yksi täydellisimmistä Xbox Onelle saatavilla olevista ohjauspyöräversioista, joka on epäilemättä korkealaatuinen ja yksi sim-racing-alan ammattilaisten valitsemista ohjauspyöristä.

Edut

 • Erittäin hyvä voiman palautuminen.
 • Mukana tulevat pedaalit ovat erittäin laadukkaita.
 • Integroitu ohjausnäyttö (asetukset, telemetria).

Haitat

 • Melat ovat hieman äänekkäät.
 • Pyörää ei voi irrottaa.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

thrustmaster tx

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition on virallisesti lisensoitu Xboxin GT-tyylinen ratti.

Sen halkaisija on 28 cm, ja se on valmistettu käsin ommellusta nahasta, joka lisää juoksumukavuutta.

Pohja, johon ohjauspyörä on kiinnitetty, on täysin itsenäinen, joten voit irrottaa sen ja kiinnittää siihen muita kehittäjän osia.

Tässä mallissa on 2ᵉ-sukupolven harjaton servomoottori, joka on tarkoitettu teollisuudelle tarkempaan ja kestävämpään käyttöön. Tämän vaihtoehdon ohjauskulma on 900°, ja siinä on magneettisia antureita käyttävä H.E.A.R.T.-tekniikka.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition sisältää T3PA 3-pedaalisen pedaalipöydän, joka voidaan konfiguroida pelaajan mieltymysten mukaan.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition sisältää Xbox Guide -painikkeen, ja se toimii nauhajärjestelmällä, ei vaihteilla.

Siinä on Quick Release -järjestelmä, joten voit käyttää mitä tahansa muuta Thrustmaster-ohjauspyörää, jossa on sovitin.

Sen lisäksi, että tämä ohjauspyörä on yhteensopiva Xbox Onen kanssa, voit käyttää sitä myös Xbox Series XS:ssä ja PC:ssä.

Edut

 • Erittäin hyvä voiman palautuminen.
 • Sisältää LEDin Kinect-tunnistusta varten.
 • Se on yhteensopiva useiden valmistajan lisävarusteiden kanssa.

Haitat

 • Hieman korkea hinta

Logitech G923 True Force

logitech g923

Logitech G923 Trueforce on Logitechin uusi ohjauspyörä uuden sukupolven ohjauspyöriin, jossa on aiempia malleja parempi yhteensopivuus ja uusi palautejärjestelmä, joka tarjoaa simuloinnissa entistä uskottavamman ja realistisemman palautteen.

Logitech G923 -ohjauspyörän halkaisija on 28 cm, ja se on valmistettu kiillotetusta metallista, joka on päällystetty nahalla. Pyörän takaosassa on kaksi pyörivää teräspyörää vaihteiden vaihtamista varten.

Logitech G923 -pyörää voi kääntää jopa 900°, mikä vastaa kahta ja puolta kierrosta, ja näin voit hallita ajoneuvoa entistä paremmin.

Tässä ohjauspyörässä on Trueforce, seuraavan sukupolven voimapalautejärjestelmä. Tämä uusi pakotettu palautejärjestelmä parantaa palautenopeutta ja on suoraan yhteydessä pelin fysiikka- ja simulointimoottoreihin, mikä parantaa simulaation uskollisuutta ja lisää sen realistisuutta aiempiin sukupolviin verrattuna.

Siinä on suljetun silmukan moottorinohjaus, joka uuden laiteohjelmiston ansiosta tekee moottorin vääntömomentista tarkemman. Näin moottori säätää jännitteen tarkemmin videopelin tuottaman fysiikan mukaan, mikä takaa millimetrin tarkkuuden.

Logitech G923 -ohjauspyörä sisältää kolmipoljinpoljinjärjestelmän, joka sisältää kaasun, kytkimen ja jarrun progressiivisella jousijärjestelmällä realistisemman ajotuntuman aikaansaamiseksi. Metallilevyjen korkeutta ja väliä voidaan säätää.

Tässä mallissa on myös kaksoiskytkin, joka on ohjelmoitavissa suoraan ohjauspyörästä yhteensopivien pelien kanssa saatavilla olevan Launch Control-toiminnon ansiosta.

Tässä ohjauspyörässä on myös integroitu LED-merkkivalo. Siihen pääsee käsiksi suoraan näköalapaikaltamme, joten näemme nopeasti, milloin olemme saavuttaneet oikean kierroslukupisteen, ja voimme käyttää vaihteenvaihtoa tehokkaammin.

Logitech G923 -ohjauspyörässä on ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset hallintalaitteet. Riippumatta siitä, millä pelialustalla käytät sitä, sinulla on kaikki tarvitsemasi ohjaimet helposti saatavilla ohjauspyörällä, joka on edeltäjiensä tapaan pieni mutta tuntuu hyvältä. Siinä on kiertovalitsin kaikkien asetusten ja säätöjen hienosäätöä varten.

Logitech G923 -ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva Xbox Onen kanssa, mutta myös PlayStation 4:n, PlayStation 5:n, PC:n ja Macin kanssa.

Tämä malli on hyvin muokattavissa tietokoneella G Hub-simulointiohjelmiston avulla. Logitech on kehittänyt PC-ohjelmiston, jonka avulla voit mukauttaa täysin ohjauspyörän asetuksia, herkkyyttä ja uutta Trueforce-järjestelmää.

Edut

 • Varustettu kehittyneellä tekniikalla.
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
 • 3-pedalinen kampiakseli, jossa on parannettu jarrujärjestelmä.

Haitat

 • Palautteen motorisointi hieman nykivää.

Parhaat huippuluokan Xbox One -ohjauspyörät

Tässä hintaluokassa tarjoamme sinulle valikoiman parhaita niin sanottuja huippuluokan ohjauspyöriä, jotka ovat yhteensopivia Xbox Onen kanssa.

Fanatec Forza Motorsport

fanatec forza

Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport on asennettu Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5 -pyöräalustaan.

Ohjauspyörän halkaisija on 33 cm, ja se on valmistettu pehmeällä nahalla päällystetystä alumiinista, jonka keskelle on kirjailtu Xbox One -saagan nimi.

Siinä on 16 painiketta, jotka on integroitu keskuksen yläosaan, 4 painikevyöhykettä, joissa kussakin vyöhykkeessä on 3 painiketta (yhteensä 12 painiketta), FunkySwitch, jossa on metallipainikkeella varustettu tyyny, 4 suuntaa, kaksisuuntainen kierto ja pulssi.

Fanatec Forza Motorsportissa on harjaton servomoottori, jossa on yksi hihnakäyttö. Sen kääntökulma on 1080° , ja sitä voidaan säätää ohjelmistolla.

Tämä ohjauspyörä tarjoaa poikkeuksellisen pelattavuuden sen sisältämien tekniikoiden, kuten DirectSensor- ja DUAL HALL -tekniikan, ansiosta.

Lisäksi Fanatec Forza Motorsport simuloi ABS-tärinää ohjauspyörässä ja polkimissa (mallista riippuen).

Tässä mallissa on myös jäähdytysjärjestelmä, jossa on kaksi suurta tuuletinta (vasemmalla ja takapuolella) ja valtava jäähdytyselementti moottorissa, sekä LED-näyttö telemetriatoimintoja varten.

Fanatec Forza Motorsport -ohjauspyörässä on Quick Release -järjestelmä, jonka avulla pyörä voidaan vaihtaa sekunnissa. Se on suunniteltu Xbox Onelle, mutta sitä voidaan käyttää myös tietokoneissa ja Xbox Series X/S -sarjan kanssa.

Fanatec Forza Motorsport tarjoaa parasta mahdollista tuntumaa ja ergonomiaa sim-kilpailujen ja erityisesti Forza-pelin ystäville.

Edut

 • Uskomattoman sujuva ja voimakas voimanpalautus.
 • Laadukkaat materiaalit ja ammattitaito.
 • Uskomattomia tuntemuksia joka tasolla.

Haitat

 • Sen hinta on korkea.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Huolimatta siitä, että ohjauspyörä Fanatec Podium Racing Wheel F1 jaetaan virallinen F1- ja PlayStation-lisenssiSe on yhteensopiva Xbox Onen (sekä Xbox Series X ja S, PlayStation 4, PlayStation 5 ja PC) kanssa, ja se on yksi suurista suosikeistamme!

Sen pyörimisaste voidaan asettaa 90° ja 1080° välille, ja siinä on säädettävä ABS-tärinä . Se on rakennettualumiinin ja hiilikuidun yhdistelmästä, ja ohjauspyörän reunan pituus on 27 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja vakaan ajon aikana.

Tässä käsipyörässä on suoravetoinen moottoroitu voimanpalautusjärjestelmä, ja siinä on kaksi F1-tyyppistä pyörivää säätöpyörää.

Fanatec Podium Racing Wheel F1:n ergonomia on erinomainen, ja siinä on suuri määrä reaaliaikaisia asetuksia, joita voi hallita myös suoraan ratista, kuten 2,7-tuumainen OLED-näyttö, joka antaa palautetta pelin aikana.

Mielestämme Fanatec Podium Racing Wheel F1 on todellinen helmi ja yksi markkinoiden parhaista Xbox One -rattaista.

Edut

 • Erittäin tehokas moottori ja voimapalaute.
 • Käytettävissä lukuisia asetuksia.
 • Laaja yhteensopivuus.

Haitat

 • Sen korkea hinta.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod -kilpailumalli

thrustmaster sparco p310

Thrustmaster TS-XW Sparco P310 -ohjauspyörä on kehitetty yhteistyössä Sparcon kanssa, ja kuten nimestä voi päätellä, se on 1:1 mittakaavan kopio Sparco P310-auton ohjauspyörästä. Se on päällystetty mustalla mokkanahalla, ja sen pituus on tasan 31 cm.

Tässä ohjauspyörässä on ainutlaatuinen soikea muotoilu, jossa on puoliksi litteä muotoilu, ja siinä on vankka etulevy, jossa onharjatulla alumiinilla päällystetyt sekvenssivalitsimet. Tuloksena on realistinen, ylellinen ilme.

Sen pyörimiskulma on 1080 astetta ja siinä on laadukas voimapalautejärjestelmä 40 watin harjattoman servomoottorin ansiosta, jota voit käyttää pitkissä ajoissa sen Motor Cooling Embedded -järjestelmän ansiosta.

Mukana on 9 toimintopainiketta, 2 13-senttistä joystickiä, D-pad sisäisellä painikkeella ja 2 joystickiä. Vaikka sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin kilpa-ajoihin, mallia suositellaan GT-peleihin.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 on tietenkin yhteensopiva Xbox Onen, mutta myös PlayStationin ja PC:n kanssa.

Edut

 • Tehokas, reagoiva voimapalaute.
 • Erittäin hyvä laatu.

Haitat

 • Ei pikavaihtopyöräjärjestelmää.

Lyhyesti / Päätelmät

Xbox One tarjoaa laajan valikoiman parhaita ajopelejä konsolisimulaatioiden ystäville. Kuten olet huomannut tässä artikkelissa, niiden kanssa on myös yhtä erinomaisia Xbox One -rattaita, jos haluat saada täyden kokemuksen.
Toivomme, että valikoimamme 9 parasta Xbox One -ohjauspyörää ja neuvomme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ohjauspyörän!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Paras ohjauspyörä Xbox Onelle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar