Valitse sivu

Logitech G920 -ohjauspyörä : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Nykyään on lähes mahdotonta ajatella, että ajosimulaatiopelejä voisi pelata ilman hyvää ohjauspyörää. Joystickeistä ennen saadut tuntemukset ovat mennyttä aikaa. Tämän päivän uuden teknologian ansiosta voimme kokea ja tuntea kisan niin kuin olisimme oikeasti autossa.Aivan kuin olisimme oikeasti autossa, joten miksi riistää se itseltämme?

The Xbox One on suosittu konsoli, mutta ei markkinoiden myydyin. Vaikka se tarjoaa useita ajopelejä, kuten Forza-sarjan ja Project Carsin. Minkä ohjauspyörän valitsisit, jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn irti tällä alustalla pelaamisesta?

Täällä olemme päättäneet puhua teille siitä, että Logitech G920 -ohjauspyörästäsuunniteltu toimimaan tällä konsolilla. Tässä artikkelissa luetellaan sen tärkeimmät ominaisuudetme kerromme sinulle mitkä soittimen tyyppi suosittelemme sitä, mitkä ovat sen edut edut haitat ja me kerromme sinulle missä ja mihin hintaan voit hankkia sen.

logitech g920

Logitech G920:n ominaisuudet

The Logitech G920 -ohjauspyörä on keskiluokanmalli, G29:n kaksoisveli, joka on kehitetty toimimaan Logitechin G29:llä. Xboxille ja PC:lle.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2015
 • Logitech G920 on ohjauspyörä, joka mittaa 28 cm halkaisijaltaan, ja se on päällystetty käsin ommeltua nahkaa joka muistuttaa joitakin luksusajoneuvoja, ja siinä on muovinen pohja ja metallikehys.
 • Tässä mallissa on kaksi suurta ruostumattomasta teräksestä valmistettua vaihteiden vaihtamista varten.
 • G920:ssä on 13 mukautettavaa painikettaNäihin kuuluvat LB- ja RB-painikkeet, Näytä-, Valinnat- ja Xbox-painikkeet sekä LSB- ja RSB-painikkeet.
 • Logitech G920 -ohjauspyörä tarjoaa seuraavat ominaisuudet jopa 900°:n pyörimisnopeuden.Tämä tarkoittaa, että voit kääntyä jopa kaksi ja puoli kertaa, mikä lisää lentoradan tarkkuutta. Vauhtipyörä on suunniteltu takaiskunestolaitteistolla, mukaan lukien kuulalaakerit vauhtipyörän pylväässä, sekä Hall-ohjausanturi seurata ohjauspyörän liikettä.
 • Tässä Logitechin mallissa on kaksimoottorisella voimapalautteella ja kierukkavaihteistolla, jotka takaavat tasaisen sulavaan, äänettömään ohjaukseen ja mahdollisimman realistiseen ajokokemukseen.
 • G920 sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistettu kolmiportainen kampiakseli jossa on metallirunko, jossa on jarru, kytkin ja kaasupoljin. Jokaisen polkimen kireys ja väli on säädettävissä.
 • Logitech G920 -ohjauspyörä on yhteensopiva seuraavien kanssa Xbox Series X|S, Xbox One, PC ja Mac.ja kaikkien näiden alustojen seuraavan sukupolven pelien kanssa.
 • Tässä mallissa on turvallinen kiinnitysjärjestelmä, jossa on integroidut kiinnittimet ja kestävät pultit. Ohjauspyörä voidaan asentaa pöydälle, työpöydälle tai ajosimulaattoriin.
 • Logitech G920 -ohjauspyörä on langallinen ja liitetty USB-kaapelilla.
 • Mitat: 45 x 32,3 x 33,3 cm (L x S x K).
 • Ohjauspyörän paino: 2,2 kg / Polkimien paino: 3 kg.

Minkälaiselle henkilölle?

Hintansa vuoksi pidämme Logitech G920 -ohjauspyörää pikemminkin suunnattuna säännöllisille ja intohimoisille käyttäjille. Mutta mielestämme se sopii yhtä hyvin myös aloittelevat pelaajat jotka haluavat kokeilla kilpasimulaatiota ja joilla on siihen varaa.

Logitechin G920 on ohjauspyörä, joka mahdollistaa sopii kaikenkokoisilleSekä polkimet että melat ovat säädettävissä, ja halkaisijaltaan 28 cm:n kokoinen pyörä sopii käsiinaikuisille tailapsens.

Hyödyt

Testimme ansiosta pystyimme havaitsemaan eroja, joita on G920 sen kaksoisveljestä, G29:stä, ja ennen kaikkea, mitä ovat edut tämän mallin edut.

Ensinnäkin Logitechin muotoilu on mielestämme hyvin yksinkertainen. Logitech G920 -ohjauspyörän muotoilusta.joka on mielestämme jopa luokittelevampi kuin G29:n. Ohjauspyörän rakentamisen laatu ja materiaalivalinnat ovat erinomaisia, ja ne antavat ohjauspyörälle tyylikkään ja realistisen ilmeen.

Ohjauspyörän ergonomiaon myös menestys. Ohjauspyörää on helppo ja miellyttävä pitää kädessä, ja siitä pääsee käsiksi monenlaisiin toimintoihin sen monien painikkeiden ansiosta, joiden asennot on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi ja käytännöllisiksi.

Jälleen kerran Logitechin etuna on, että se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. hyvää vastinetta rahalle G920-mallin kanssa. Tämä ohjauspyörä on laadultaan erinomainen. Nahan ystävät tulevat ilahtumaan. Se on muutos kaikkien markkinoilla olevien kilpailijoiden käyttämään kumiin, ja se osoittaa, että tämän mallin laatu on huippuluokkaa.

Meille yksi Logitech G920:n suurimmista eduista on sen tarjoama sen kolmipedaalinen pedaalitaulu, joka todella erottuu joukosta.

logitech g920 kampiakseli

Se on melko raskas, mikä tarkoittaa, että se on erittäin vakaa pelin aikana. On myös hienoa, että polkimien väliä voi säätää. Se on todella mukava, joten voit pelata pitkiä tunteja tuntematta epämukavuutta.

Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat ohjauspyörät, Logitechin G920 on yhteensopiva Xbox Onen, Series X|S:n ja PC:n kanssa. Se on helppo asentaa ja määrittää, sillä se tunnistetaan automaattisesti Xboxissa, ja PC:llä ohjauspyörä sisältää erittäin luotettavan ja intuitiivisen ohjelmiston, jonka avulla optimaaliset asetukset on helppo tehdä.

Sen haitat

Lopuksi G920-ohjauspyöräKuten kaksoisveljellään, G29:llä, sillä on hyvin vähän yhteistä serkkunsa, brändin G27-mallin kanssa. Ja sekin sisältää useitahaitat.

Ensimmäinen asia, joka petti meidät Logitechin G920-mallissa, oli se, että sen voimapalaute on sekä äkillinen että epätasapainoinen.. Vaikka sen kaksimoottorinen järjestelmä tarjoaa voiman tunteen, siitä puuttuu selvästi myös sulavuus, mikä johtaa kuiviin ja äänekkäisiin liikkeisiin. Huomasimme myös ongelman, joka liittyy kuolleeseen alueeseen, joka voi tehdä tuntemuksista kilpailun aikana melko ristiriitaisia.

Huomasimme myös, että pyörän nahkaompeleet Logitech G920:n ohjauspyörässä oli melko karheat. Lisäksi kun kosketimme sitä, tunsimme peukaloiden alla jonkin verran karheutta, mikä voi olla varsin epämiellyttävää juostessa. Suosittelemme käyttämään käsineitä, jos tämä tunne on meidän laillamme epämiellyttävä leikkiä.

Toinen asia, josta emme pitäneet Logitechin G920-ohjauspyörässä, oli se, että että säätöpyörät, joita on liikuteltava. Niiden korjaamiseen ei ole mitään mekanismia, mikä on mielestämme hieman sääli. Jotkut pelaajat, kuten me, haluavat edelleen valita, ja toiset haluavat, että he pysyvät samassa asemassa, mikä on mahdotonta tässä mallissa.

Lopuksi toteamme, että Logitechin G920-ohjauspyörä on mielestämme melko korkea hinta vuonna 2015 julkaistusta mallista. jossa ei ole vaihdevipua (myydään lisävarusteena 59,99 euron hintaan) eikä mahdollisuutta vaihtaa pyörää. Perushinta on 399 euroa, joten se ei ole malli, johon kaikilla on varaa.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Logitech G920 -ohjauspyörä on saatavana 399 euron hintaan merkin virallisilta verkkosivuilta. Tällä hetkellä voit säästää hieman hinnassa, jos päätät ostaa täydellisen paketin: Logitech G920 -ohjauspyörä + Driving Force Shifter + G435-kuulokkeet. Koko paketti maksaa 371,33 euroa.

Se on myös saatavilla paljon halvempaan hintaan useilta jälleenmyyjiltä, kuten osoitteesta Amazon.co.uk tällä hetkellä.

Logitech G920 -ohjauspyörän voi löytää erittäin edulliseen hintaan käytetyiltä verkkosivustoilta, kuten Le Bon Coinilta. Ole kuitenkin erittäin valpas ja tarkista ohjauspyörän ehdot mahdollisten huijausten välttämiseksi.

logitech g920 image2

Päätelmä

Testimme jälkeen Logitech G920 -ohjauspyöränohjauspyörän, olemme tulleet suunnilleen samaan tulokseen kuin G29-mallin kohdalla, sillä molemmat ovat käytännössä identtisiä.

Aivan kuten sen kaksoisveli, G920-ohjauspyörä on upea ja tarjoaa meille mukavuutta ja ergonomiaa kilpa-ajojen aikana.. Pyörän rakentamisen laatu ja viimeistely sekä sen uskomaton kampiakseli näyttävät oikeuttavan sen melko korkean hinnan.

Olemme kuitenkin pettyneitä siihen, että Logitech ei ole päättänyt päivittää ohjauspyöriensä tekniikkaa. G920:n voimapalautteesta puuttuu vakavasti sulavuutta ja sujuvuutta.

Ohjauspyörä Logitech G920 pysyy kaikesta huolimatta malli, joka on ilahduttanut meitä monilla ominaisuuksillaan ja jota suosittelemme sinullekin jos sinulla on siihen varaa, et tule pettymään.

logitech g920 arvostelu

Logitech G920

Ohjauspyörä, joka tarjoaa mukavuutta ja ergonomiaa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza FSR : Testi ja arvostelu

Moza FSR : Testi ja arvostelu

Moza FSREdut 4,3 tuuman näyttö Hiilikuituinen viimeistely Lukuisat tilaukset Haitat Hieman korkea hinta ja paino Ei...

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5Avantages Base Direct Drive développant 5.5 nm Caisson entièrement en aluminium Format compact Très bonnes...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar