Valitse sivu

5 parasta Sim-racing-ohjaamoa

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Kuka ei rakastaisi ajopelejä? Ohjauspyörällä pelaaminen on fantastista kaikille kilpa-ajosimulaatioiden faneille. Mutta jos haluat todella realistisen kokemuksen ja täydellisen uppoutumisen peliin, tarvitset ohjaamon.

Se kuulostaa helpolta, mutta markkinoilla on todella monia vaihtoehtoja. Jos et tiedä, miten valita, sinun on todella vaikea ostaa juuri sinulle sopivaa laitetta. Siksi haluamme auttaa sinua.

Tässä artikkelissa kerromme, mikä tekee hyvästä ohjaamosta hyvän, miten valita sinulle paras malli ja esittelemmeluettelon markkinoiden parhaista sim-kilpaistuimista .

 

Valikoimamme 5 parhaasta sim-kilpailuohjaamosta

Autamme sinua ostopäätöksen tekemisessä valitsemalla 5 suosikkimme sim-kilpailuohjaamoista, joita markkinoilla on tällä hetkellä.

#1 Fanatec CSL Cockpit

 

Fanatec csl ohjaamo

Muutama vuosi sitten saksalainen sim-kilpa-ajojen oheislaitteiden valmistaja Fanatec teki 5 nm:n ja 8 nm:n CSL DD:n Direct Drive -perustat enemmän tai vähemmän suuren yleisön saataville. Se oli ensimmäinen kerta näillä markkinoilla, kun valmistaja tarjosi suorituskykyisiä tuotteita edulliseen hintaan. Ja näyttää siltä, että Fanatec on tarttumassa ohjaamo- ja alustasegmenttiin upouudella CSL Cockpit -ohjaamollaan.

Ajatus on yksinkertainen: tarjota vankka, mukautettava alusta, joka voidaan mukauttaa kaikkiin sim-kilpailuasetuksiin kohtuulliseen hintaan. CSL Cockpit on juuri sellainen. Tämän tuotteen rakenne on putkimainen, ja siinä on levyjä eri liitoskohdissa. Fanatec on käyttänyt rakenneosissa alumiinia ja terästä, mikä antaa sille erittäin suuren jäykkyyden, joka on sen arvoinen, että se voi kilpailla segmentin suurten nimien kanssa (PlaySeat, Next Level Racing jne.).

CSL Cockpitin eri osat on rei’itetty, jotta istuimen, pohjakiinnikkeen, ketjupylvään ja vaihdemittarin/käsijarrun kiinnityksiä voidaan säätää. Painopiste on ollut räätälöinnissä ja säädettävyydessä, ja tämä näkyy lähes kaikissa alustan osissa.

CSL Cockpit tukee myös Fanatecin koko sim-kilpailuiden oheislaitteiden valikoimaa. Kyseessä ovat ketjupylväät CSL DD:stä Podium DD2:een, kaikki CSL- ja ClubSport-kahvakset sekä vaihteet ja käsijarrut.

CSL Cockpit on nyt saatavilla Fanatecin verkkosivuilta 400 euron hintaan. Istuin myydään erikseen (100 €), samoin kuin näytön kiinnike (120 €) ja vaihteensiirtimen kiinnike (40 €).

Edut

 • Rakentamisen laatu
 • Mukauttaminen ja säädettävyys
 • Yhteensopivuus Fanatecin tuotteiden kanssa
 • Edullinen hinta

Haitat

 • Pääkonttorin lisäkustannukset

#2 Le cockpit PLAYSEAT Evolution Alcantara

playseat evolution alcantara

Playseat Evolution Alcantara on luultavasti yksi maailman tunnetuimmista ja myydyimmistä ohjauspyörä- ja poljinistuimista, ja hyvästä syystä. Playseatissa on yhdistetty mukava istuin, tilaa säästävä muotoilu ja vankka rakenne.

Massiivisen alumiinirungon ansiosta Playseat Evolution Alcantara -istuin kestää kaikenlaisia äkillisiä liikkeitä, kaaria ja jarrutuksia. Se on kopio ohjaamosta, jossa on täysin säädettävä istuin, joka on suurimmaksi osaksi päällystetty Alcantaralla . Tätä materiaalia käytetään luksusautojen rakentamisessa, ja se on erittäin miellyttävän tuntuista, ja se antaa vaikutelman, että olet oikean kilpa-auton sisällä.

Tämä malli sopii sekä aikuisille kuljettajille että yli 8-vuotiaille lapsille, ja sen asentoa on helppo säätää muutamassa sekunnissa. Voit säätää sekä istuimen että ohjauspyörän akselia. Se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien ohjauspyörien ja polkimien kanssa.

Se on yhteensopiva kaikkien johtavien tuotemerkkien , kuten Fanatecin, Logitechin ja Thrustmasterin, ohjauspyörien ja pedaalipöytien sekä PC- ja Mac-käyttöjärjestelmien ja PlayStation-, Xbox- ja Switch-konsolien kanssa.

PlaySeat Evolution Alcantara -ohjaamo ei ole kallis laatuun ja sen tarjoamiin etuihin nähden. Tämä malli on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat aloittaa sim-ajamisen tai ajosimulaattoreiden parissa ja jotka haluavat aloittaa pienellä budjetista riippuen.

Edut

 • Se on mukava ja kestävä.
 • Se on kokoontaitettava.
 • Säädettävissä mihin tahansa kokoon
 • Tarranauha ja kaapelisiteet kaapeleiden säätämiseen.

Haitat

 • Selkänoja ei ole säädettävissä.

#3 Le cockpit Next Level Racing F-GT

seuraava taso f gt

Next Level Racing F-GT -ohjaamo on epäilemättä arvostetun tuotemerkin myydyin ohjaamo, eikä ole mikään yllätys, että se on ainoa “kiinteä” ohjaamo, joka pystyy vaihtamaan asentoa Formula- ja GT-luokan välillä.

Tämä saavutetaan sen ansiosta, että sitä voidaan säätää kaikkiin suuntiin kulman, syvyyden ja korkeuden osalta.

Next Level Racing F-GT on itse asiassa uskomattoman hyvin säädettävissä (pyörien, polkimien ja vaihdevivun asento on täysin säädettävissä), mikä tarkoittaa, että voit istua liukuvalla istuimella, jonka mukavuus ja ajamisen realistisuus ovat hyvin samanlaiset kuin autossa.

Tämä malli on valmistettu hiiliteräksestä, laserleikattu ja robottihitsattu mattamustaksi, mikä takaa huippulaadukkaan viimeistelyn. Se sisältää myös Premium-kilpaistuimen.

Tätä simulaatioistuinta käyttävät tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, myös ammattilentäjät. Real Esport -tiimi käytti sitä jopa GTR Endurance eRacing -maailmanmestaruuskilpailussa, jonka se voitti.

Next Level Racing F-GT :n rakenne on erittäin vankka, sillä tämä malli on suunniteltu tukemaan suoravetopyöriä ja huippuluokan polkimia.

Tämä malli on valmiiksi porattu ja yhteensopiva lähes kaikkien suurten merkkien, kuten Logitechin, Thrustmasterin, Fanatecin jne. mallien kanssa.

Next Level Racing F-GT on ohjaamo, joka tarjoaa erittäin hyvää vastinetta rahalle, ja mielestämme se onyksi markkinoiden parhaista tämän luokan istuimista.

Edut

 • Sekä GT- että F1-paikat.
 • Huippumukavuus ja ergonomia.
 • Se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Haitat

 • Se vie melko paljon tilaa.

#4 Le cockpit Next Level Racing GT Ultimate V2

next level racing gt ultimate v2

Next Level Racing GT Ultimate V2 on ohjaamo, joka on jaettu kahteen osaan. Toisaalta meillä on kauhaistuin ja sen koko rakenne ja toisaalta ohjauspyörä ja poljintuki.

Voimme säätää sekä selkänojaa että itse istuinta samalla tavalla kuin oikeassa autossa. Siinä on lasikuidusta valmistettu lantiotukityyny ja nelipistevaljaat.

Istuin mukautuu kunkin pelaajan erityistarpeisiin. Se on suunniteltu kantamaan jopa 150 kilon painoa ja tarjoaa mukavuutta, jota tarvitset viettäessäsi pitkiä tunteja istuen ilman lihasväsymystä.

Rakenne on todella vankka ja luja, ja se on suunniteltu intensiiviseen käyttöön. Next Level Racing GT Ultimate V2: n etuna on, että ohjauspyörä ja polkimet ovat täysin säädettävissä, aivan kuin olisimme oikeassa autossa.

Lisäksi olemme lisänneet kaksi ruuvia, jotka kiinnittävät kauhan ja pyörätelineen rakenteet toisiinsa, jotta ne eivät irtoaisi toisistaan missään vaiheessa.

Next Level Racing GT Ultimate V2 on yhteensopiva Motion Platform V3 -moottoroidun liikealustan kanssa, mikä lisää uppoutumista ja realismia, ja saatavilla on lisävarusteita, kuten näytön jalusta ja näppäimistön jalusta.

Tämä ohjaamo on ihanteellinen niille, jotka ovat olleet sim-kilpailumaailmassa jo jonkin aikaa ja haluavat ottaa seuraavan askeleen realismissa. Ohjaamo on todella mielenkiintoinen ja erittäin laadukas.

Edut

 • Se sisältää vaihdevivun tuen.
 • Se on kokoontaitettava.
 • Siinä on lannerangan tuki ja lannerangan pehmuste.

Haitat

 • Se vie paljon tilaa.

#5 Le cockpit Oplite GTR S3

thrustmaster-t150

Oplite GTR S3 -ohjaamo on saanut nimensä kuuluisasta GTR-sloganista, joka tarkoittaa Gran Turismo Racer. Se on huippuluokan simulaatioistuin, jonka ammattilaiset ovat suunnitelleet ammattilaisille ja kilpaurheilusta innostuneille harrastajille.

Jos etsit sim-kilpaohjaamoa,Oplite GTR S3 Ultimate Racing tarjoaa lähes kaiken: kokoonpanon helppous, mukavuus, mukautuvuus, esteettisyys ja hinta.

Se on kauhaistuin, jonka kuori on lasikuituvahvisteista polyesteriä ja joka on viimeistelty satiinimustaksi. Se on päällystetty mustalla mikrokuidulla, jossa on tiheä vaahtomuovi.

Oplite GTR S3 -ohjaamon ohjauspyörän tukilevyä voidaan säätää ylös- ja alaspäin (±30°) ja kallistaa (±30°), samoin kuin pohjatukea, jota voidaan säätää eteen- ja taaksepäin ja kallistaa.

Alustassa on aerodynaaminen profiili, joka lisää turvallisuutta ja vakautta pelin aikana. Se on valmistettu tyylikkäästä teräsputkesta, ja siinä on erittäin kestävä mattamusta maalipinta. Siinä on myös 8 liukumatonta liukua, jotka takaavat erinomaisen vakauden.

Oplite GTR Cockpit S3 on yhteensopiva kaikkien Thrustmasterin, Fanatecin, Logitechin ja muiden vähemmän tunnettujen merkkien tuotteiden kanssa.

Se on epäilemättä erinomainen tuote hintaluokassaan.

Edut

 • Mukava: laaja valikoima istuimen ja polkimien asento- ja säätömahdollisuuksia.
 • Se on vankka, kestävä ja vakaa.
 • Erinomainen vastine rahalle.

Haitat

 • Se on melko raskas ja tilaa vievä
 • Vaihdevipu ja näytön kiinnike eivät sisälly toimitukseen.

#6 Le Playseat Sensation PRO

playseat sensation pro

Playseat Sensation Pro on Playseatin huipputuote. Tämä malli poikkeaa merkin muille istuimille tyypillisestä rakenteesta, silläsiinä ei ole keskitankoa (paitsi Playseat Challenge -istuimessa, jossa ei myöskään ole keskitankoa , sillä se voidaan taittaa alas). Se on rakennettu paljon vankemmalla rakenteella kuin sen pienemmät veljet, mikä tarkoittaa paljon korkeampaa hintaa.

Istuin on valmistettu mustasta alcantara-tyyppisestä polyesteristä, runko mustaksi lakatusta teollisuusteräksestä ja runko erittäin vahvasta, monipuolisesta teräksestä , jossa on erinomainen teho-painosuhde.

Istuinta voidaan säätää neljällä pultilla. Sen avulla onhelppo säätää istuimen kallistusta, etäisyyttä polkimiin ja ohjauspyörään sekä muuttaa näytön kulmaa.

Lisäksi siinä on istuimen oikean puolen alla hydraulinen säätölaite, jonka avulla käyttäjä voi tehdä erilaisia säätöjä.

Playseat Sensation PRO tarjoaa erinomaista laatua, vakautta jauskomatonta mukavuutta. Lisäksi tässä mallissa on vaihtoehtoisesti vaihdettava istuin ja näytön tuki jopa 55 tuuman näytöille (kaarevat näytöt jopa 48 tuuman näytöille).

Se on yhteensopiva PlayStation 3:n, 4:n ja 5:n, Xbox 360:n, One:n ja Series S/X:n, Switchin, PC:n ja Macin kanssa, ja se on yhteensopiva myös kaikkien ohjauspyörien ja polkimien kanssa.

Playseat Sensation Pro -ohjaamo on Playseatin huippumalli, joten jos sinulla on siihen varaa, älä missaa sitä!

Edut

 • Sen suunnittelu on erittäin hyvin harkittua.
 • Laadukkaat materiaalit.
 • Hydraulinen ohjauspyörä ja istuimen säätö.
 • Monitoriteline mukana.

Haitat

 • Sen hinta on korkea.
 • Se ei tue näppäimistöä, joten se ei ole ihanteellinen PC-pelaajille.

Millainen on hyvä ohjaamo?

Tutkimuksemme ja kokemuksemme perusteella uskomme, ettähyvässä sim-kilpaohjaamossa on oltava seuraavat osatekijät :

Vakaus

Kaikki kuljettajat ovat samaa mieltä siitä, että ajosimulaattori on yleensä hyvin äärimmäinen kokemus, jossa tapahtuu äkillisiä muutoksia ja liikkeitä. Siksi sinun on löydettävä vakaa ohjaamo, joka kestää kaikki nämä liikkeet liikkumatta, jotta vältät onnettomuudet.

Liukumaton pohja

Vaikka joissakin ohjaamoissa on pyörät pohjassa, suosittelemme, että ostat ohjaamon, jossa on liukumaton pohja. Näin voit estää sen liukumisen liikkuessasi. Tämä liukumaton pohja voidaan varustaa lukittavilla pyörillä, kumikärjillä varustetuilla metallijaloilla tai rakenteen alaosassa olevalla silikonipinnoitteella.

Hyvä istuvuus polkimille ja ohjauspyörälle

On todella tärkeää, että polkimet ja ohjauspyörä istuvat tiukasti runkoon, jotta vältät kaikenlaiset odottamattomat liikkeet. Tästä syystä suosittelemme yleiskehystä, jota voit säätää niin paljon kuin on tarpeen, jotta loput varusteista pysyvät paikallaan.

Osasto vaihdevipu

Vaikka monissa Sim-racing-ohjaamoissa sitä ei olekaan, manuaalivaihteiden vaihdon harrastajat tarvitsevat lokeron vaihdevivulle.

Miten valitsen parhaan sim-kilpaohjaamon?

Kun on kyse parhaan sim-kilpailuohjaamon valinnasta, on olemassa useita tekijöitä, jotka voivat osoittaa, mitkä ohjaamot sopivat parhaiten tarpeisiisi, kuten budjettisi ja erityistilanteesi. Seuraavassa on lueteltu kriteerit, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi ohjaamoa, jotta voit varmistaa, että saat parhaan mallin:

Yhteensopivuus

Ei ole mitään järkeä ostaa superohjaamoa F1:tä varten, jos se ei ole yhteensopiva konsolisi, polkimiesi tai ohjauspyöräsi kanssa, koska et pysty asentamaan sitä. Useimmissa laitteissa on yleissäätöominaisuudet, jotta voit mukauttaa sen simulaatiolaitteisiisi. Tarkista, että haluamasi malli on yhteensopiva laitteesi kanssa.

Rakentaminen ja materiaalit

Sinun on tarkasteltava runkojen, jalkojen ja nivellettyjen käsivarsien rakennetta varmistaaksesi, että ne ovat täysin vakaita.

Sinun on myös otettava huomioon rakenteeseen liittyvät mieltymyksesi, kuten se, onko istuimissa kiskot ja erityiset korkeussäädöt mukavuutesi takaamiseksi. Toisaalta suosittelemme ostamaan Sim-racing-ohjaamot, jotka on valmistettu erittäin lujista materiaaleista, kuten teräksestä ja alumiinista. Näin ne kestävät hyvin painoa ja pitkiä soittosessioita.

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet ja -komponentit ovat erittäin tärkeitä ohjaamoa ostettaessa. Joissakin on esimerkiksi lepotuoleja, korkeussäätöjä ja viputukia, näyttöjä ja paljon muuta.

Lisäominaisuus, jota monet ihmiset etsivät ohjaamosta, on liikesimulaattori, jotta sinusta tuntuu kuin olisit todella mukana kilpailussa. Muista, että jokainen lisätoiminto lisää ohjaamon hintaa.

Käytettävissä oleva tila

Vaikka hyvin suljettu ohjaamo voi antaa vaikutelman siitä, että on todella autossa, on otettava huomioon liikkumiseen käytettävissä oleva tila. Useimmat niistä ovat korkeussäädettäviä, joten voit laajentaa tilaa mieltymystesi mukaan. Sinun on myös otettava huomioon, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi ohjaamoa varten kotona. Näin voit ostaa rakenteen, joka todella sopii sinulle.

Hinnat

Sim-kilpailuohjaamoja on tarjolla monenlaiseen hintaan, riippuen niiden tarjoamista ominaisuuksista. Esimerkiksi halvimmat ilman tuolia maksavat 140-300 euroa, kun taas ammattilaiset ilman tuolia voivat maksaa 400-600 euroa.

Toisaalta tuolilla varustetut mallit ovat kalliimpia ja voivat maksaa 350-800 euroa merkistä, vahvuudesta ja toiminnallisuudesta riippuen.

Pähkinänkuoressa

Kuten olemme nähneet, sim-kilpailuohjaamoja on kaiken muotoisia, kokoisia ja materiaaleja, eikä valinnan tekeminen ole helppoa, kun ei tiedä, mistä aloittaa. Voit siis säästää paljon aikaa ja rahaa, kun tiedät alusta alkaen, mitä etsit.

Toivomme, että artikkelimme parhaista sim-kilpailuohjaamoista ja neuvomme helpottavat valintojesi tekemistä ja sinulle sopivan ohjaamomallin löytämistä. Jos valitset yhden valikoimamme ohjaamomalleista,et tule pettymään!

Sisältösi tulee tänne. Muokkaa tai poista tämä teksti rivissä tai Sisältöasetukset-moduulissa. Voit myös tyylitellä tämän sisällön kaikkia osia moduulin Muotoiluasetuksissa ja jopa soveltaa mukautettua CSS:ää tähän tekstiin moduulin Lisäasetuksissa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar