Valitse sivu

Next Level Racing F-GT : testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Next Level Racing F-GT

Edut

 • Kaksi ajoasentoa (F1 ja GT) ja hybridiasento.
 • Hyvä vastine rahalle
 • Laadukkaat materiaalit ja vankka hiiliteräsrunko
 • Ergonomisesti muotoiltu mukavuutta lisäävä pehmustettu istuin.
 • Yhteensopivuus Sim-kilpailuissa käytettävien suosituimpien tuotemerkkien kanssa.
 • Säädettävä ohjauspyörä, vaihdevipu, polkimet ja istuin

Haitat

 • Runsas ja raskas, joten sitä voi olla vaikea liikutella.
 • Ei ole helppo asentaa, ja ruuvien kanssa voi tulla ongelmia ajan myötä.
 • Mukana ei ole näytön tukea, mikä tarkoittaa lisäkustannuksia.

Kun alkaa päästä videopelien ja erityisesti sim-kilpa-ajamisen makuun, pelkkä ratti pöydällä ja pyörätuoli ajotuolina on hieman rajoittava realistisuuden kannalta.

Nykyiset simulaatio-istuimet tarjoavat uskomattoman uppoutumisen moottoriurheiluun, sillä ne luovat todellisen ammattikuljettajan ympäristön ja tuntemukset.

Merkkejä on monia ja ohjaamomalleja vielä enemmän. Jos olet päättänyt ostaa sellaisen, kyselet itseltäsi varmasti paljon kysymyksiä ja epäröit, mihin istuimeen sijoittaa rahasi.

Realismia ajatellen Next Level Racing F-GT on malli, jolla on erittäin hyvä maine. Päätimme siis testata sitä ja kertoa kaiken, mitä tästä ohjaamosta on tiedettävä.

Tässä artikkelissa luettelemme tämän mallin ominaisuudet, kerromme sen eduista ja haitoista, kerromme , kenelle suosittelemme sitä, ja kerromme, mistä ja kuinka paljon sitä kannattaa ostaa.

Next Level Racing F-GT:n ominaisuudet

seuraava taso f gt

Next Level Racing F-GT sisältää seuraavat lisävarusteet:

 • Runko, istuin ja istuimen liukusäädin.
 • Vaihdevivun tuki voidaan asentaa vasemmalle tai oikealle puolelle.
 • Lannerangan tukityyny.
 • Ruuvit kaikkien komponenttien kiinnittämistä varten.
 • Buttkicker Gamer 2 -sovitin.
 • Korkeussäädettävät ruuvijalat.
 • Kokoonpano-opas.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Next Level Racing F-GT -ohjaamo on valmistettu hiiliteräksestä, laserleikattu ja robottihitsattu mattamustaksi, mikä takaa huippulaadukkaan viimeistelyn. Se sisältää myös Premium-kilpaistuimen.
 • Tässä ohjaamomallissa on kaksi asentoa. Voit valita joko Formula 1 tai GT-asennon, ja vaihto on nopeaa ja helppoa.
 • Tätä simulaatioistuinta käyttävät tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, myös ammattilentäjät. Real Esport -tiimi käytti tätä ohjaamoa jopa GTR Endurance eRacing -maailmanmestaruuskilpailussa, jonka se voitti.
 • Pyörien, polkimien ja vaihdevivun asento on täysin säädettävissä. Pyörän, polkimien ja istuimen kulman säätö on 3 tasoa, ja rungossa on 8 korkeussäädettävää jalkaa, jotka ruuvataan kiinni runkoon.
 • Next Level Racing F-GT:n rakenne on erittäin vankka, sillä tämä malli on suunniteltu tukemaan suoravetopyöriä ja huippuluokan polkimia.
 • Tämä malli on ergonomisesti muotoiltu, joten istuin on erittäin mukava ja sopii pitkille matkoille.
 • Next Level Racing F-GT on esiporattu ja yhteensopiva lähes kaikkien merkittävien tuotemerkkien mallien kanssa , kuten Logitech (G27, G29, G920…), Thrustmaster(T-GT 2, T300RS…), Fanatec jne.
 • Tämä malli on yhteensopiva Next Level Racing -lattiamaton, F-GT-näytön kiinnikkeen, lukittavien pyörien ja monien muiden erikseen myytävien lisävarusteiden kanssa.
 • Next Level Racing F-GT -istuimessa on kaksi kokovaihtoehtoa:
  F1-asennossa: 170 x 60 x 100 cm.
  GT-asento: 140 x 60 x 125 cm.
 • Paino: 45 kg (toimitetun pakkauksen paino)

Minkälaiselle henkilölle?

Next Level Racing F-GT -simulaatioistuin on keskitason F-GT-malli, joka on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, mutta myös amatööripelaajille, jotka haluavat kokea ammattilaiskilpaurheilun mukavasti kotoa käsin.

Se, että tämä ohjaamo tarjoaa 2-in-1-asennon, tarkoittaa, että jokaiselle löytyy jotakin, olitpa sitten F1- tai GT-harrastaja.

Tämä istuinmalli sopii kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille. Ainoa kriteeri on paino. Tämän mallin enimmäiskantavuus on 130 kg.

Hyödyt

next level racing f gt ohjaamo

Kuten nimestä voi päätellä, yksi Next Level Racing F-GT:n suurista vahvuuksista on se, että siinä on valittavana kaksi ajoasentoa.nopea ja helppo säätö. F vastaa Formula 1 ja GT vastaa aivohalvausasentoa Gran Turismo. Tämä ohjaamo ei rajoita sinua kilpailujen valinnassa.

Sen avulla voit jopa pelata niin sanotussahybridiasennossa, jossa istuin on GT-asennossa mutta polkimet ovat Formula 1 -asennossa.

Hinta-laatusuhde on toinen Next Level Racing F-GT:n etu. Sen valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja erittäin vankkoja. Runko on vakaa ja vankka, hiiliteräksestä valmistettu ja poikkeuksellisen viimeistelty.

Lisäksi sen muotoilu on erittäin ergonominen, mikä tekee siitä erittäin mukavan istuimen. Next Level Racingin F-GT-malli tarjoaa erittäin hyvän istuimen, jossa voit viettää tuntikausia tuntematta mitään epämukavuutta. Siinä on kauniisti pehmustettu istuin , jossa on jopa lannerangan tukityyny. Mukavuus ei lopu tähän, sillä kaikki säätömahdollisuudet parantavat sitä entisestään.

Next Level Racing F-GT on suunniteltu ja suunniteltu mahdollisimman mukavaksi, ja ohjaamon jokainen osa on suunniteltu täydellisesti säädettäväksi.

Voit säätää simulaatio-ohjauspyörän syvyyttä ja kallistusta, aivan kuten voit säätää vaihdevivun tuen ranskalaista tai englantilaista ajotapaa varten.

Istuin on myös korkeussäädettävä, samoin kuin poljinyksikkö, jota voi kallistaa, mutta se on myös erittäin mukava. Next Level Racing F-GT tarjoaa optimaalisen säädettävyyden ja kokoonpanon.

Toinen tämän istuimen etu on sen yhteensopivuus sim-ajossa käytettävien suosituimpien merkkien kanssa. Kaikki ohjaamon kannattimet (ohjauspyörä, vaihdevipu, polkimet) on esiporattu ja mukautettu sopimaan laitteisiisi, olivatpa ne sitten Logitechin, Fanatecin, Thrustmasterin tai muiden valmistamia.

 

Sen haitat

Yksi Next Level Racing F-GT:n suurimmista haitoista on, että se vie paljon tilaa. Sen rakenne on erittäin raskas, sillä se painaa 45 kg, joten sen siirtäminen ei ole helppoa. Ja se vie väistämättä tilaa. Jos kuitenkin haluat, reiät on porattu valmiiksi pyörille sopiviksi.

Koska olemme itse kokeneet sen, voimme kertoa, että se ei ole helppo asentaa. Sinun on todella käytettävä aikaa, luettava käyttöohjeet yksityiskohtaisesti ja oltava erittäin varovainen, kun ruuvaat eri osia kiinni.

Jotkut pelaajat ovat raportoineet ongelmasta ruuvien kanssa, joka ilmenee ajan myötä. Vaikka näin ei näytä olevan kaikkien kohdalla, se kyseenalaistaa tämän ohjaamon kestävyyden.

Olemme myös pahoillamme siitä, että Next Level Racing F-GT:n mukana ei toimiteta näytön kiinnikettä, sillä se on meille olennainen lisävaruste. Sinun on otettava tämä huomioon, kun lasket budjettia kaikille laitteillesi.

 

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Next Level Racing -brändi ei tarjoa mahdollisuutta ostaa varusteita verkkosivuillaan. He tarjoavat kuitenkin luettelon virallisista jälleenmyyjistään, jotka löydät esimerkiksi Amazon.fr-sivustolta.

On myös käytettyjä tuotteita myyviä verkkosivustoja, joilla voi joskus olla hyviä mahdollisuuksia. Varo kuitenkin liian houkuttelevia tarjouksia. Suosittelemme, että kiinnität huomiota ohjaamon kuntoon, jos päätät ostaa sen käytettynä.

Päätelmä

Next Level Racing F-GT on ihanteellinen ohjaamo, jos etsit istuinta, jossa on sekä Formula 1- että GT-asennot.

Mielestämme se on varmasti tilaa vievä malli, mutta ennen kaikkea se on erittäin vakaa, kestävä ja tarjoaa ergonomisen muotoilunsa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta myös suuren mukavuuden pelaamisen aikana.

Se, että e-Racing-ammattilaiset käyttävät sitä virallisissa kilpailuissa, kertoo paljon sen ominaisuuksista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kyseessä on simulaatioistuin, joka tarjoaa erittäin hyvää vastinetta rahalle ja joka on yksi markkinoiden parhaista leikki-istuimista tässä luokassa.

Next Level Racing F-GT

Markkinoiden paras kaksiasentoinen ohjaamo

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar