Valitse sivu

5 parasta Fanatecin ohjauspyörää PS5:lle

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

PS5:n simulaattoriohjauspyörää, joka on täysin yhteensopiva uusimman PlayStation-konsolin kanssa, voi olla vaikea löytää. Koska Gran Turismo 7:n ja F1 22:n kaltaiset suuret ajopelit ovat tulossa PlayStation 5:lle vuonna 2022, nyt on täydellinen aika hankkia PS5-ohjauspyörä.

Fanatec-brändi on yksi tunnetuimmista nimistä nykypäivän Sim-racing-markkinoilla, joten on sanomattakin selvää, että haluat kääntyä tämän valmistajan puoleen. Mutta minkä Fanatec PS5 -ohjauspyörän valitset?

Tässä artikkelissa käymme läpi parhaiden PlayStation 5:n kanssa yhteensopivien Fanatec-ohjauspyörien valinnan , minkä jälkeen annamme neuvoja tekijöistä, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen Fanatec PS5 -ohjauspyörän ostamista.

 

Parhaat Fanatec PS5 -ohjauspyörät yhdellä silmäyksellä

#1 : Fanatec GT DD PRO

⭐ Pisteet : 9.9/10

fanatec gt dd pro

✅ Parasta vastinetta rahalle

“Rakastamme sitä sen lyömättömän tarjouksen ja huippulaadun vuoksi.”

#2 : Fanatec Clubsport Racing Wheel F1

⭐ Pisteet: 9.8/10

thrustmaster tgt2 arvostelu

✅ Suunniteltu F1-ammattilaisille

“Pidämme sen 15 Nm:n vääntömomentista ja vertaansa vailla olevasta tarkkuudesta”.

#3 : Fanatec GT DD Extreme

⭐ Pisteet: 9.8/10

thrustmaster-t248-avis

Ultimaattinen GT- upotus

“Rakastamme sitä sen erittäin realistisen kilpa-ajotuntuman vuoksi”.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 (Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2)

fanatec mclaren

Tämä ohjauspyörä on täysikokoinen kopio McLaren 650S GT3 -ohjauspyörästä, ja se on McLarenin virallisesti lisensoima.

Pyörän halkaisija on 30 cm, ja siinä on valetut kumikahvat ja kaksi alumiinista analogista säätöpyörää.

Tässä mallissa on myös OLED-näyttö, Xbox-tilan LED-ilmaisin ja QuickRelease-järjestelmä.

Vaikka tämä Fanatecin ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu Xbox Onelle ja Xbox Series X|S:lle, se on yhteensopiva myös Windowsin, PlayStation 4:n ja tietenkin PlayStation 5:n kanssa.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä on todella erinomainen valinta, jos etsit huippuluokan ohjauspyörää, joka ei kuitenkaan ole kalliimpi. Takaamme, ettet kadu sijoitustasi!

Edut

 • Erinomainen vastine rahalle.
 • Huippulaadukas viimeistely ja muotoilu.

Haitat

 • QuickRelease-järjestelmä ei ole yhteensopiva Fanatec DD -jalustojen kanssa.

Fanatec Clubsport kilpa-ajopyörä BMW GT2 V2

fanatec-clubsport-bmw-gté

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 -ohjauspyörä on BMW:n virallisesti lisensoima versio alkuperäisestä ohjauspyörästä, joka löytyy samannimisestä BMW:n kilpa-autosta.

Ohjauspyörä ja kahvat on päällystetty aidolla italialaisella Alcantaralla , ja siinä on kaksi säädettävää alumiinista magneettista vaihteenvalitsinta.

Tässä mallissa on myös LED-näyttö, joka näyttää telemetriatoiminnot (pelistä riippuen), ja RevLED-merkkivalot, jotka näyttävät moottorin nopeuden (myös pelistä riippuen).

Fanatecin ClubSport BMW GT2 V2 -ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva PlayStation 5:n kanssa, mutta myös PlayStation 4:n ja PC:n kanssa.

Siinä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on yhteensopiva kaikkien Fanatecin ekosysteemin lisävarusteiden kanssa.

ClubSport BMW GT2 V2 on laadultaan, toiminnallisuudeltaan ja hinnaltaan erinomainen vanne ja yksi Fanatecin lippulaivavanteista.

Edut

 • Korkealaatuiset materiaalit
 • Tarjoaa erittäin nykyaikaisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia

Haitat

 • Ei yhteensopiva Xbox Onen tai Xbox Series X:n kanssa.

Fanatec Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

ClubSport Formula V2. 5 -ohjauspyörän halkaisija on 27 cm, ja se on päällystetty 5 mm:n hiilikuitulevyllä. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua värähtelymoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta, sekä OLED-näyttö, kierroslukumittari, jossa on 9 keskimmäistä LED-valoa telemetriaa varten, ja kaksi LED-palkkia.

Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörässä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on tietenkin yhteensopiva PlayStation 5:n kanssa, mutta myös PC:n ja PlayStation 4:n kanssa. Fanatec tarjoaa lähes identtisen version, Formula V2.5x, Xbox-yhteensopivuutta varten.

Tämä Fanatecin ClubSport-mallistoon kuuluva ohjauspyörämalli tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia mukauttamiseen , ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät simulaatiokilpailuja koko eliniän. Vaikka se on ehkä hieman liikaa nuorille aloittelijoille, pidimme Fanatecin Formula V2. 5 -pyörää todella erinomaisena pyöränä, joka tarjoaa uskomattoman pelituntuman.

Ja jos olet todellinen F1-fani, Fanatec ClubSport Formula V2. 5 -ohjauspyörä on juuri sinulle, joten älä epäröi enää!

Edut

 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö.

Haitat

 • Aloittelijoiden voi olla hieman vaikea päästä käsiksi siihen.

Fanatec Gran Turismo DD Pro

fanatec gt dd pro

Fanatec Gran Turismo DD Pro on suunniteltu yhdessä Gran Turismo Sportin kanssa ja yhteistyössä Polyphony Digitalin kanssa, ja se on ensimmäinen virallisesti lisensoitu Direct Drive -ohjauspyörä PlayStation 5:lle.

Pakettimyynnissä saat GT DD Pro -alustan, Gran Turismo -ohjauspyörän, CSL-kytkimettömät polkimet ja DD-pöytätelineen. Toisin kuin CSL DD:n tai muiden Fanatecin alustojen kohdalla, sinun ei siis tarvitse vaivautua etsimään yhteensopivia tuotteita. Saat kaiken kerralla heti alusta alkaen.

Fanatec Gran Turismo DD -paketti on saatavana kolmena versiona: perustason pro-versio (5 Nm), pro-versio (8 Nm) ja premium-versio.

Ohjauspyörän halkaisija on 28 cm, se on päällystetty synteettisellä nahalla ja siitä on helppo pitää kiinni. Siinä on kaikki PlayStation-ohjaimen painikkeet ja vielä enemmän, sillä siinä on viisi outoa kytkintä (4+1), LED-nauha kierroksille ja pieni OLED-näyttö vaihteita tai muita tietoja varten.

Fanatec GT DD Pro -ohjauspyörässä on myös kaksi muovista ohjauspyörää, joissa on magneettiset anturit, Standard Tuning -valikko, jonka avulla aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista, ja QuickRelease-järjestelmä.

Tämä pakkaus sisältää myös CSL 2-pedal-kahvakuulan, joka on valmistettu kokonaan metallista ja tarjoaa hyvän kestävyyden. Niille, jotka haluavat realistisemman kytkinkokoonpanon, suosittelemme tutustumaan Sim Racing Nerdin erinomaiseen oppaaseen parhaista 3-pedaalisista kampiakseleista.

GT-faneille, mutta ei pelkästään GT-faneille, Fanatec GT DD Pro on merkittävä ohjauspyörä, jonka hinta-laatusuhde on lähes lyömätön.

Edut

 • Uskomattomat tuntemukset Direct Driven ansiosta.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.
 • Täysin konfiguroitavissa.

Haitat

 • Lisävaihtoehtojen hinta on edelleen korkea.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecin Clubsport Racing Wheel F1 on Sim-kilpailufanien hyvin tuntema malli. Tämä on toinen versio kaikkien aikojen ensimmäisestä Direct Drive Force Feedback -järjestelmästä konsoleilla, ja se on Formula 1:n ja Sonyn virallisesti lisensoima käytettäväksi uusimmissa konsoleissa, kuten PS4:ssä ja PS5:ssä.

Clubsport Racing Wheel F1 -pyörän halkaisija on 27 cm, ja siinä on taottu sininen hiilikuituinen etulevy ja rei’itetyt nahkakahvat. Siinä on kaksi F1-tyyppistä, mustaa alumiinia olevaa pyörivää säätöpyörää, joiden takaosassa on kuituvahvike.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 -pyörässä on Direct Drive -moottoroitu voimapalautejärjestelmä , joka on erittäin tehokas (15 Nm) ja tarkka. Sen kiertokulma on 2520°.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 -pyörässä on 11 painiketta erittäin luotettavilla kytkimillä, kaksi vaihtokytkintä, kaksi 12-toimista moniasentokytkintä, joissa on kiertokooderitoiminnot, ja analoginen joystick, jolla voit katsella ympärillesi ohjaamossa tai kartoittaa minkä tahansa muun akselin avulla.

Tämän mallin ergonomia on erinomainen, sillä se tarjoaa suuren määrän reaaliaikaisia asetuksia, joita voi hallita myös suoraan ratista, kuten 1 tuuman OLED-näytön, joka näyttää telemetriset tiedot, kuten nopeuden.

Tämä ohjauspyörä on tietysti yhteensopiva PlayStation 5: n kanssa, mutta myös PlayStation 4:n, PC:n ja mahdollisesti myös Xbox Onen ja Xbox-sarjan kanssa, riippuen Fanatecin ohjauspyörän alustasta, jota käytät peliin.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 on uskomaton ohjauspyörä ja mielestämme suorituskyvyltään markkinoiden paras.

Edut

 • Direct Drive -ohjauspyörä.
 • Paras saatavilla oleva voimapalaute.
 • Erinomainen viimeistely ja ergonomia.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Vaikea ymmärtää aloittelijoille.

Fanatec Gran Turismo DD Extreme

fanatec gt dd pro

Fanatecilla on joulu, ja viime kuukausien aikana on julkaistu lukuisia tuotejulkistuksia. Saksalaismerkki on ollut pitkään poissa maailmalta, tai pikemminkin tietyiltä sim-kilpailusegmenteiltä. Kuten luultavasti tiedät, Fanatec tarjosi vain perustason ja huippuluokan alustoja. Luettelossa oli neljä pohjaa, jotka kehittävät 5, 8, 20 ja 25 nm:n vääntömomentin.

Minusta se on aivan oikein, koska se täyttää niiden amatöörikuljettajien tarpeet, jotka siirtyvät suoraan Top Fuel -luokkaan, jossa on podium-perustat. Paitsi että uusia toimijoita on ilmestynyt alustojen maailmaan, ja ne ovat asettaneet tähtäimiinsä suoraan Fanatecin kattamattoman segmentin, 12-15 nm:n vääntömomentin, eikä saksalainen tuotemerkki ole suhtautunut tähän suopeasti. Thanos-replikaation innoittamana Fanatec on salaa kehittänyt kaksi uutta 12 nm:n ja 15 nm:n momenttipohjaa, ClubSport DD ja DD+. Bonuksena olemme voittaneet uuden GT DD Extreme -paketin Gran Turismo -faneille Playstationille ja PC:lle.

Tässä nipussa käytetään 15 nm:n vakiomomenttipohjaa, jota on yksinkertaisesti jännittävää käyttää sim-kilpailuissa. Jotkut sanovat, että se on laimeampi Podium DD1, mutta minusta se on tuntumaltaan parempi, mutta vain vähemmän tehokas. Ohjauspyörä on uusi, CSL GT -versiosta inspiroitunut ohjauspyörä, jonka materiaalit ovat tällä kertaa hieman korkealaatuisempia.

Uusi paketti on nyt ostettavissa Fanatecin verkkosivuilta 1300 euron hintaan. Se on täysin yhteensopiva Fanatecin tuotteiden kanssa, ja se toimii PC:llä ja Playstationilla (4 ja 5).

Edut

 • Suuri vääntömomentti 15 Nm upeaa ajokokemusta varten.
 • Uusi Direct Drive -alusta, joka on helppokäyttöisempi kuin Podium DD1.
 • Uusi premium-luokan ohjauspyörä CSL GT -mallin innoittamana

 

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Raskas ja tilaa vievä

FAQ: usein kysyttyjä kysymyksiä Fanatec PS5 -ohjauspyöristä

 

Miten valitsen PS5 Fanatec -ohjauspyörän?

Jos etsit ihanteellista Fanatec PS5 -ohjauspyörää, on olemassa muutamia keskeisiä seikkoja, jotka kannattaa pitää mielessä, kun selaat eri vaihtoehtoja. Nämä elementit määräävät ostamasi ohjauspyörän yleisen toimivuuden ja voivat muuttaa radikaalisti kokemustasi sen käytöstä.

Koko ja kiertokulma

Monet konsoliohjauspyörät yrittävät jäljitellä oikean ohjauspyörän muotoilua ja tuntumaa. Aloittelevat pelaajat eivät välttämättä ota tätä huomioon. Jos kuitenkin haluat lähes autenttisen ajokokemuksen, kannattaa valita ohjauspyörät, jotka jäljittelevät oikean ohjauspyörän kokoa ja pyörimistä.

Yleissääntönä on, että halvemmat pyörät ovat pienempiä ja niiden pyörimisnopeus on pienempi. Kalliimmissa ohjauspyörissä on yleensä sama kiertoalue kuin oikeassa ohjauspyörässä. Ne ovat yleensä lähes samankokoisia kuin oikeissa autoissa käytetyt.

Älä unohda, että pienemmät pyörät vaativat vähemmän kierroksia tiettyyn kierrosmäärään. Toisaalta suuremmat ohjauspyörät vaativat enemmän pyörimistä samalla ohjausasteella.

Voiman paluu

Voimapalaute on nyt muotia. Joissakin ohjauspyörissä ei kuitenkaan ole tätä tekniikkaa. Voimapalautteen avulla voit kokea maaston kuoppia tai tasaisuutta ajaessasi ja tuntea maaston muutokset ohjauspyörän avulla.

Jos sinulla on rahaa, voit valita ohjauspyörät, joissa on sisäänrakennettu moottori. Vielä parempi on valita teollisuusmoottoreilla varustetut tuotteet. Tämäntyyppinen moottori jäljittelee tarkasti todellista kilpa-ajokokemusta.

Rakentaminen ja kestävä kehitys

Ohjauspyörän rakenteen laatu ratkaisee sen lujuuden ja kestävyyden. On suositeltavaa valita 100-prosenttisesti metallista valmistetut tuotteet. Jos pyörät on myös ympäröity käsin ommellulla nahalla, se lisää myös kestävyyttä. Ne tekevät myös ohjauspyörästä tyylikkäämmän.

Älä unohda tarkistaa ohjauspyörän rakenteen lisäksi myös lisävarusteita. Näihin kuuluvat polkimet ja vaihteet. Jotkin merkit panostavat paljon ohjauspyörän kestävyyteen, mutta eivät lisävarusteisiin.

Talousarvio

Tämä on toinen tekijä, joka on otettava huomioon, kun ostat mitä tahansa tuotetta. Jos budjetti on tiukka, kannattaa valita ohjauspyörät, jotka pystyvät hoitamaan kaikkein perustoiminnot. Mutta jos haluat mahdollisimman realistisen kokemuksen, sinun on maksettava enemmän.

Tietyt tekijät yleensä nostavat ohjauspyörän hankintahintaa. Näitä ovat muun muassa rakenteen laatu, voimapalaute ja lisävarusteiden (esim. kytkin, polkimet, vaihdevipu) sisällyttäminen. Kalleimmat ohjauspyörät ovat yleensä oikeiden kilpa-autojen jäljennöksiä.

Yhteensopivuus

Etsit tietenkin Fanatecin ohjauspyörää, joka on yhteensopiva PlayStation 5:n kanssa. On kuitenkin aina hyvä idea hankkia malli, joka on yhteensopiva muiden alustojen kanssa, varsinkin jos sinulla on tietokoneita ja useita pelikonsoleita.

Ohjauspyörä ei tietenkään toimi kaikilla alustoilla. Esimerkiksi useimmat virallisesti lisensoidut PlayStation-ohjauspyörät eivät toimi Xbox-konsoleissa. Monet niistä toimivat kuitenkin Windows 10:n kanssa.

Tarkista, että haluamasi Fanatec-ohjauspyörä on yhteensopiva kaikkien lisävarusteidesi kanssa.

 

Lyhyesti – Johtopäätös

Tiedämme, ettei ole helppoa valita ohjauspyörää Fanatecin upeasta valikoimasta, varsinkin jos sen on oltava yhteensopiva PlayStation 5:n kanssa.

Toivomme, että löydät neuvomme hyödyllisiksi ja että noudatat niitä käytännössä ostoksia tehdessäsi.

Valitsitpa minkä tahansa Fanatec PS5 -ohjauspyörämallin valitsemistamme malleista, voit olla varma, että olemme testanneet ja hyväksyneet ne! Joten mitään ikäviä yllätyksiä ei pitäisi tulla.

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Paras Fanatecin ohjauspyörä PS5:lle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar