Valitse sivu

Fanatec GT DD Pro – Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec GT DD Pro

Edut

 • Erittäin tarkka voimapalaute Direct Drive -moottorin ansiosta
 • Hiljainen, koska pohjassa ei ole tuuletinta.
 • Täysin konfiguroitavissa monilla räätälöintivaihtoehdoilla.
 • Helppokäyttöinen valkoinen OLED-näyttö asetusvalikkoa ja telemetriaa varten.
 • Laadukas kampiakseli sisältyy pakettiin, jossa on suuri alusta jalkojesi tukemiseksi.
 • Laaja yhteensopivuus (PC, PlayStation 3, 4, 5 ja Xbox One/Series X&S).

Haitat

 • Usein loppunut varastosta ja vaikea saada käsiinsä!

Meidän arvosanamme: 9.9/10

Gran Turismo 7 on yksi vuoden 2022 tunnetuimmista ja myydyimmistä peleistä. Mikä siis voisi olla luonnollisempaa kuin halu saada ihanteelliset välineet, jotta voi pelata sitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa?

Brändi Fanatec tuotemerkki on täyttänyt monien Sim-racing-pelaajien toiveen tarjoamalla Gran Turismo Sportin ja Polyphony Digitalin kanssa yhteistyössä luodun ohjauspyörän: Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Olemme testanneet tätä mallia puolestasi ja kerromme sinulle kaiken, mitä ajattelimme siitä, ja kaiken, mitä siitä on tiedettävä tässä artikkelissa. Esittelemme luettelo sen erityispiirteistäkerromme sinulle minkälaiselle henkilölle se sopii parhaiten.mitkä ovat sen edut ja haitat, mistä sitä saa ja mihin hintaan.

Fanatec GT DD Pro ominaisuudet

Suunniteltu Gran Turismo Sport ja yhteistyössä Polyphony Digitalin kanssa. Fanatec Gran Turismo DD Pro on ensimmäinen virallisesti lisensoitu Direct Drive -ohjauspyörä PlayStation 5:lle.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • The Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro myydään oletusarvoisesti, pakettina. Saat GT DD Pro base itse Gran Turismo pyöräpyörä CSL-polkimet polkimet ja DD-pöytäteline.
 • Nippu Fanatec Gran Turismo DD paketti on saatavana 3 versiotapro-versio (5 Nm), pro-versio (8 Nm) ja premium-versio.
 • Ohjauspyörä on 28 cm halkaisijaltaan, päällystetty synteettisellä nahalla ja sitä on erittäin helppo käsitellä. Se on kaikki PlayStationin painikkeet ohjaimessa ja enemmänkin, ja siinä on viisi funky-kytkintä (4+1), yksi LED-nauha liuska kierroksia varten ja pieni OLED-näyttö näyttö vaihteita tai muita tietoja varten.
 • The Fanatec GT DD Pro -ohjauspyörä ohjauspyörä on varustettu myös kaksi magneettisilla antureilla varustettua muovista ohjauspyörääOsoitteessa Vakioviritys valikko, jonka avulla aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista, ja QuickRelease-järjestelmä.
 • The Fanatec GT DD Pro -moottori on 100-prosenttisesti räätälöity.. Se kehitettiin Saksassa erityisesti sim-kilpailuja varten. Se tarjoaa sensaatiomaisen suorituskyvyn patentoitu FluxBarrierteknologia, joka välittää voimapalautteen yksityiskohdat huomattavan selkeästi.
 • The täysmetallinen rakenne on rakennettu kestämään, ja kaasu- ja jarruakseleissa käytetään kosketuksettomia kosketuksettomia Hall-antureita suurempaa tarkkuutta ja kestävyyttä varten. Jäykempi jarrupolkimen jousi yhdessä PU-vaahtomuovin iskunvaimentimen kanssa antaa progressiivisen tuntuman ja lisää realistisuutta.
 • Jokainen sarja on täysin yhteensopiva PlayStation 4:n ja PS5: n Gran Turismo 7:n sekä kaikkien nykyistenPC-pelien kanssa.
 • The Fanatec GT DD Pro voidaan käyttää kaikkien CSL-, ClubSport- ja Podium-ohjauspyörien sekä kaikkien tällä hetkellä saatavilla olevien Fanatecin kampiakselien, vaihteistojen ja käsijarrujen kanssa. GT DD Pro -ohjauspyörää voidaan käyttää myös kaikissa Fanatecin saatavilla olevissa ohjauspyöräalustoissa.

Minkälaiselle henkilölle?

The Fanatec GT DD Pro on malli, joka on tietysti ihanteellinen Gran Turismoon Gran Turismo -fanit. Mutta se sopii myös sellaisten pelien faneille kuin esim. F1 2021, Assetto Corsa Competizione tai WRC 10.

Tämä malli on ihanteellinen pelaajille, jotka ovat vasta aloittamassakuin se on kokeneille kokeneille Sim-kilpailuissa. Itse asiassa vakioasetusten valikko mahdollistaa aloittelijoiden nopean alkuun pääsyn ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista ja edistyneiden asetusten valikko avulla harrastajat voivat hienosäätää voimapalautteen ominaisuudet ajotottumustensa mukaisiksi.

GT DD PRO

Hyödyt

The Fanatec Gran Turismo GT DD Pro on ollut valtava menestys julkaisustaan lähtien, ja pääsimme itse näkemään, millainen on edut tämä paketti tarjoaa.

Ensinnäkin meidät vakuutti välittömästi se, että Fanatec GT DD Pro:n tarjoamat uskomattomat tuntemukset.. Tässä ei ole ikäviä yllätyksiä: Direct Drive -moottori takaa erittäin tarkan voimapalautteen tällä ohjauspyörällä, joka toistaa tien pienimmätkin vivahteet iloksemme.

Lisäksi pohja, jonka varaan GT DD Pro on asennettu, on tuulettimeton, joten se on todella äänetön jopa kilpailun kiihkeimpien hetkien aikana.

The Fanatec Gran Turismo DD Pro tarjoaa myös täysin räätälöitävissä olevan kokoonpanon ja lukuisia sisäänrakennettuja personointivaihtoehtoja. suoraan laitteessa ja ohjauspyörässä. Jokaista peliä ohjataan eri tavalla, joten voimapalautteen, ohjauspyörän pyörimisen jne. mukauttaminen pelattavasta pelistä riippuen on hieno ominaisuus, eikä asetuksia tarvitse muuttaa joka kerta, kun haluat pelata eri peliä. Voit käyttää vakio- ja lisäasetusvalikoita suoraan ohjauspyörästä, jolloin pääset käsiksi kaikkiin parametreihin ilman, että sinun tarvitsee poistua pelistä, muodostaa yhteys ohjelmistoon ja ladata peli uudelleen testataksesi muutoksia.

Tässä mallissa on myös valkoinen valkoinen OLED-näyttö jonka avulla pääset asetusvalikkoon ja voit käsitellä telemetriatulostetta. Se on erittäin helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen.

Toinen näkökohta Fanatec Gran Turismo GT DD Pro joka vakuutti meidät, oli kampiakseli joka sisältyy pakettiin. Valitsitpa minkä tahansa version (5 Nm, 8 Nm tai Premium), saat iloksesi seuraavat ominaisuudet erittäin laadukas 2- tai 3-pedaalinen malli. jonka suorituskyky ei petä sinua.

Koko alatukivarren kestävyys on loistava. Jarru- ja kaasupolkimet voidaan siirtää ruuveilla eri aukkoihin ajotottumuksiesi mukaan. Siinä on myös suuri alusta, johon jalkasi mahtuvat laitteen pohjalla.

Kiinnitysjärjestelmän lujuus yllättää sinut iloisesti! Se kestää jopa 5 Nm:n kuormitusta horjumatta, ja jos työpöytäsi on erittäin tukeva, voit jopa nostaa 8 Nm:iin ilman huolta lisäämällä Boost-sarjan 180….

Lopuksi, arvostamme suuresti sitä, että Fanatec GT DD Pro tarjoaa näin laajan yhteensopivuuden. Ohjauspyörää voi käyttää PC:llä, PlayStation 3:lla, 4:llä ja 5:llä, ja jalustaa ja polkimia voi käyttää myös Xboxilla yhteensopivan ohjauspyörän kanssa. Tämä on loistava ominaisuus pelaajille, joilla on käytössään eri pelialustoja.

FANATEC GT DD PRO PROFIILI

Sen haitat

Vaikka Fanatec Gran Turismo DD Pro voitti meidät monilla eduillaan, tässä mallissa on kuitenkin muutama haittapuoli. haitat.

Meidän mielestämme suurin haittapuoli on Fanatec GT DD Pro on se, että se on usein loppu varastosta tuotemerkin verkkosivulla ei ole varastossa. Tämä malli on usein joutunut oman menestyksensä uhriksi!

Jos sattumalta löydät Fanatec Gran Turismo DD Pro -mallin myynnistä, sinun on maksettava hinta. Fanatec-brändi ei selvästikään ole tarkoitettu kaikille. Vaikka tavalliset Sim-kilpailujen pelaajat ovat tottuneet markkinahintoihin, amatööreistä ei voida sanoa samaa.

Lopuksi on myönnettävä, että meidän on todettava, että Fanatec GT DD Pro -mallin ohjauspyörä on erittäin hyvä. on mielestämme melko halpa muotoilu… Sanotaan vain, että se ei välttämättä ole sitä muotoilua, johon brändi on tähän asti tottanut meidät. Ohjauspyörässä on mielestämme hieman liikaa muovia, kun taas olisimme pitäneet enemmän nahasta tai alcantarasta, jotka antavat ohjauspyörälle realistisemman, vähemmän lelumaisen ulkonäön.

GT DD PRO REAR

Vertailu muihin Playstation-yhteensopiviin ohjauspyöriin

On tärkeää huomata, että GT DD Pro on Direct Drive -vauhtipyörä, mikä tarkoittaa, että moottori on kytketty suoraan vauhtipyörään ilman hihnoja tai hammaspyöriä. Ja se on ensimmäinen Playstation-markkinoilla!

Muita markkinoilla olevia Playstation-yhteensopivia ohjauspyöriä ovat muun muassa seuraavat mallit Thrustmaster T300RS/GT ja Logitech G29 ja G923.

Nämä ohjauspyörät eivät kuitenkaan ole lainkaan vuonna Suoraveto vaan hihnakäyttöinen/hammaspyörävetoisilla moottoreilla.

Vaikka ohjauspyörät tarjoavat hyvän voimapalautteen, niiden tuntuma, tarkkuus ja reagointikyky eivät vedä vertoja Gran Turismo Direct Drive Pro-ohjauspyörille.

Ainoa Direct Drive -vaihtoehto on Logitech G Pro Wheel (tai Logitech Pro Racing Wheel), jonka hinta on paljon korkeampi kuin GT DD PRO:n (koko paketin hinta on noin 1 500 euroa).

Jos omistat Playstationin (tai jopa Xboxin tai PC:n), älä epäröi hetkeäkään! Mielestämme Fanatec GT DD Pro on markkinoiden paras PS5-pyörä.

Mistä voin ostaa Fanatec GT DD Pro -mallin ja kuinka paljon?

The Fanatec Gran Turismo DD Pro on myynnissä Fanatecin virallisella verkkosivustolla;

Versio Fanatec GT DD Pro osoitteesta 5 Nm maksaa 699,95 euroa ja 8 Nm versio maksaa 799,90 euroa.

Päätelmä

Faneille GT, mutta ei vain, uskomme, että Fanatec GT DD Pro on merkittävä ohjauspyörä, jossa on lähes lyömätön vastine rahalle joka tarjoaa yksi kaikkien aikojen vaikuttavimmista kilpa-ajokokemuksista. Se tarjoaa samat edut ja ominaisuudet kuin CSL DD, joten voit valita sen silmät kiinni.

Jos olet sim-kilpailun harrastaja ja etsit kilpapyöräasennusta, on Fanatec GT DD Pro on loistava vaihtoehto, joka tarjoaa sinulle tuntikausia kilpa-ajohupia.

FAQ : Usein kysytyt kysymykset Gran Turismo GT DD PRO:sta

 

Perustuuko Fanatec GT DD Pro Fanatec CSL DD:hen?

Aika paljon, kyllä. GT DD Pro on edestä hieman pyöreämpi, mutta muuten muotoilu on hyvin samanlainen kuin CSL DD:ssä. Nämä kaksi alustaa vastaavat toisiaan suunnittelun ja tekniikan osalta.

 

Kuinka paljon Fanatec GT DD maksaa?

GT Direct Drive -paketti on tällä hetkellä myynnissä seuraavilla hinnoilla:

 • 699,95 perusversio
 • 849,95 Boost Kit 180 -versiosta (vääntömomentin nostaminen 5 nm:stä 8 nm:iin).
 • 969,85 premium-versio 8nm, jossa on 3-pedaalinen kampiakseli.

Näiden hintojen ansiosta Turismo DD Pro -pyörä kilpailee suoraan Thrustmaster T-GT II:n kanssa.

 

Onko GT DD Pro sen arvoinen?

Iso kyllä. Jos pidät Gran Turismosta tai mistä tahansa muusta ajopelistä, tämä on täydellinen Direct Drive -simulaatiopyörä. Jos törmäät tähän tuotteeseen, kun se on vielä varastossa, älä epäröi hetkeäkään.

 

Onko Fanatec GT Direct Drive Pro PS5 yhteensopiva?

Kyllä, se on 100-prosenttisesti Playstation-yhteensopiva (PS5 ja PS4). Mielestämme se on markkinoiden paras PS5-ohjauspyörä.

 

Onko GT DD Pro PC-yhteensopiva?

Kyllä, GT DD Pro on myös PC-yhteensopiva, kuten kaikki Fanatecin pyörät. Sitä voidaan siis käyttää PC-peleissä, kuten Assetto Corsa Competizione, iRacing ja monissa muissa peleissä.

 

Onko GT DD PRO yhteensopiva Xboxin kanssa?

Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro -peliä voidaan käyttää Xbox One- ja Xbox-sarjan X/S-peleissä yksinkertaisesti lisäämällä Xbox-yhteensopiva ohjauspyörä.

 

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Elämyksellinen kilpa-ajokokemus ja lyömätön vastine rahalle.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar