Valitse sivu

Thrustmaster T300RS GT : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Vielä vähän aikaa sitten ainoa tapa asettua kilpa-autoilijan asemaan oli käyttää ohjainta ja peliä, jossa oli ohjaamonäkymä. Viime vuosina tapahtuneen edistyksen ansiosta tarjoamamme pelikokemus on nykyään täysin erilainen.

Pelkästään se, että sinulla on ohjauspyörä, mullistaa kokemasi tuntemukset ja saa sinut uppoutumaan täysin kilpailuun. Mutta mikä ohjauspyörä ostaa ? Markkinoilla olevien mallien joukossa ei ole helppo löytää tietä.

Ranskalainen Thrustmaster-brändi, joka on johtava Sim-racing-varusteiden valmistaja, tarjoaa ohjauspyöriä, jotka mullistavat peliä yhä enemmän. Tutustuimme lähemmin Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörään, jonka testasimme ja päätimme kertoa siitä teille tänään.

Tässä artikkelissa luettelemme tämän mallin tärkeimmät ominaisuudet, kerromme sen eduista ja haitoista, kerromme , kenelle suosittelemme sitä, ja kerromme, mistä sen voi ostaa ja mihin hintaan.

Thrustmaster T300RS GT:n tekniset tiedot

t300rs gt ohjauspyörä

Thrustmaster T300RS GT Edition -ohjauspyörä on huippuluokan force feedback -malli, joka perustuu tuotemerkin edelliseen malliin, jota pidetään sen pikkuveljenä, T300RS:ään.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Halkaisijaltaan 28 cm:n Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörässä on vahvistettu, kuvioitu kumipinnoite koko pinnalla. Ohjauspyörän keskellä on virallinen GT-logo.
 • Tämä malli on täysin varustettu ajamiseen. Siinä on monisuuntainen poikkipalkki, 13 toimintopainiketta ja viralliset PlayStation-painikkeet.
 • Ohjauspyörässä on kaksi suurta, kiinteää 13 cm:n täysmetallista sekventiaalivaihteenvaihtovipua.
 • Thrustmaster T300RS GT:ssä on 25 watin harjaton moottori , joka antaa herkän ja realistisen voimapalautteen.
 • Siinä on kaksoishihnajärjestelmä, joka takaa sujuvat pelisessiot ilman kuolleita alueita.
 • Tässä mallissa on patentoitu HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T), jossa on kosketukseton magneettianturi. Tämän tekniikan ansiosta moottori voi käyttää 16 bitin resoluutiota eli noin 65536 arvoa ohjausakselilla.
 • Thrustmaster T300RS GT Edition on varustettu Thrustmaster Quick Release-järjestelmällä, joka mahdollistaa nopeat ja helpot ohjauspyörän vaihdot, joiden avulla voit hyödyntää eri kilpa-ajomaailmoja.
 • Tämä malli onPlayStationin ja Gran Turismon virallisesti lisensoima. Tämä ohjauspyörä on yhteensopiva PlayStation 5:n, PlayStation 4:n, PlayStation 3:n ja PC:n kanssa.
 • A T3PA GT 3-pedaalinen kampiakseli sisältyy tämän ohjauspyörän toimitukseen, mutta se on yhteensopiva myös T-LCM-polkimien sekä Thrustmaster TH8A ja TSS Handbrake -vaihteiden ja käsijarrujen kanssa, jotka myydään erikseen.
 • Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörässä on Tact Switch -järjestelmä, joka voidaan aktivoida jopa 10 miljoonaa kertaa tai enemmän.
 • Se on langallinen ja liitetty USB:n kautta.
 • Mitat (leveys / korkeus / syvyys): 35 x 32 x 45 cm.
 • Ohjauspyörän paino: 4,5 kg – Kampiakselin paino: 4 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Tämä malli on PlayStationin ja Gran Turismon virallisesti lisensoima, mutta sitä ei ole varattu yksinomaan GT-harrastajille tai PlayStation-konsolin omistajille.

Myös ne, jotka pitävät F1- tai iRacing-ajoista, voivat nauttia Thrustmaster T300RS GT:n tarjoamista uskomattomista tuntemuksista.

Lisäksi se on ohjauspyörä, joka sopii koko perheelle– aikuisille, lapsille, miehille ja naisille.

Hyödyt

Tämä Thrustmasterin T300RS-ohjauspyörän GT-painos tarjoaa loistavan pelikokemuksen useiden etujen ansiosta.

Ensinnäkin pidimme reagoivista ja voimakkaista voimapalautteista, jotka tekevät Thrustmaster T300RS GT:stä tuntuman kannalta vertailuarvon. Uuden H.E.A.R.T.-teknologian ja magneettisten antureiden ansiosta tämä ohjauspyörä, jonka voimapalautteen antavat harjaton moottori ja testattu kaksoishihnajärjestelmä, on hyperreaktiivinen, viiveetön, realistinen ja hiljainen.

Toiseksi, olimme iloisia tämän Thrustmaster-ohjauspyörän muotoilusta ja valmistuksen laadusta. Tämä malli on valmistettu metallista, jossa on vahvistettu kumipinnoite, ja se on erittäin kestävä ja kestävä. Et ole vaarassa vahingoittaa sitä nopeasti tai nähdä naarmuja nopeasti.

Pidimme Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörästä erityisesti myös sen mukana toimitetun poljinyksikön ansiosta.

t300rs gt kampiakseli

Tuotemerkki on selvästi ymmärtänyt, että T300RS:n mukana toimitettu laite ei ollut riittävä, ja se on ryhtynyt toimiin tilanteen korjaamiseksi. Tällä kertaa meillä on etuoikeus saada T3PA:n johdannainen , kolmiportainen kampiakseli, joka on vankka ja erittäin mukava. Realismia lisää se, että sisäinen rakenne on valmistettu kokonaan metallista, ja polkimet voidaan helposti säätää vartalonmuotoasi vastaaviksi.

Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörässä onuusi kaksoishihnamekanismi, jonka avulla ohjauspyörän kulmaa voidaan säätää 270°:sta 1080°:een (eli kolme täyttä kierrosta), ja se on todellinen etu. Se on lisäominaisuus, jonka avulla voit nauttia vieläkin realistisemmasta pelistä pelin aikana.

T300RS GT:n etuna on myös sen yhteensopivuus PlayStation 5:n, PlayStation 4:n ja PlayStation 3:n sekä PC:n kanssa, ja täydellisen ohjaimen avulla voit tehdä tarvittavat säädöt nopeasti ja helposti. Lisäksi tässä mallissa on Quick Release -järjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa pyörät muutamassa sekunnissa, ja se on täysin yhteensopiva kaikkien Thrustmasterin pyörien kanssa. Näin ohjauspyörä on helppo sovittaa ajotyylisi mukaan, olipa kyseessä sitten GT-, F1- tai ralliautoilu.

Sen haitat

Sen lisäksi, että Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörä ei tarjoa merkittäviä muutoksia edeltävään T300RS-ohjauspyörään, testimme paljasti myös useita muita negatiivisia seikkoja.

Ensinnäkin, vaikka se ei olekaan ensisijainen kriteeri, oli mielestämme sääli, että Thrustmaster ei sisällyttänyt tähän ohjauspyörämalliin vaihdevipua. T300RS GT:n hinnalla olisimme arvostaneet sitä, jos se olisi sisältänyt sellaisen, eikä meidän olisi tarvinnut lisätä vivun kustannuksia budjettiimme.

Toiseksi totesimme, että säätöpyörän ja ohjauspyörän välinen etäisyys oli hieman liian suuri. Tämä voi olla joillekin ihmisille varsin kiusallista. Lisäksi ne ovat väistämättä liikkuvia, koska ei ole olemassa mekanismia, jolla ne voitaisiin kiinnittää.

Polkimien osalta ongelmana on se, että jarrupoljin ei ole säädettävissä. Koska siinä käytetään Conical Rubber Brake -tekniikkaa, sitä ei valitettavasti voi siirtää sivuttain. Tämä voi aiheuttaa ongelmia keskiportaan ohjaamon omistajille, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luopua kytkinpolkimesta ja konfiguroida jarru vasemmanpuoleiselle polkimelle.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Kuten lähes kaikki merkin ohjauspyörät, T300RS GT on saatavilla Thrustmasterin viralliselta verkkosivustolta. Sen hinta on tällä hetkellä 399,99 euroa.

Suosittelemme kuitenkin, että tilaat sen Amazon.co.uk-sivustolta nopeamman toimituksen vuoksi. Lisäksi se on joskus erikoistarjouksessa.

Voit ostaa pelilaitteesi käytetyiltä verkkosivustoilta paljon halvemmalla. Varo kuitenkin mahdollisia huijauksia ja kiinnitä huomiota ohjauspyörän kuntoon, ennen kuin päätät ostaa.

Päätelmä

Emme todellakaan pettyneet Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörän suorituskykyyn. Merkki ei ole tehnyt suuria muutoksia edelliseen malliinsa, T300RS:ään, mutta useimmat puuttuvat yksityiskohdat on korjattu.

T300RS GT oli ilmestyessään yksi markkinoiden parhaista PlayStation 4 -rattaista, eikä ihme. Sen teho, tarkkuus ja tukevuus yhdistettynä vakaaseen ja mukavaan kampiakseliin tarjoavat vaikuttavan realistisen tuntuman. Tämän ohjauspyörän voimapalaute ja värähtelyt antavat todella vaikutelman, että ajaisit oikeaa kilpa-autoa.

Tämän testin jälkeen sanomme, että T300RS GT -ohjauspyörä on luokkansa huippua. Jos etsit laadukasta keskiluokan ohjauspyörää, emme voi suositella tätä Thrustmasterin mallia tarpeeksi!

thrustmaster-t300rs-gt-avis

Thrustmaster T300RS GT

Vankka ja tarkka keskialueen ohjauspyörä

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES Edut Useita täysin muokattavia ohjaimia Ensiluokkainen viimeistely ja materiaalit Erinomainen ergonomia Haitat...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar