Valitse sivu

5 parasta Fanatec-ohjauspyörää PS4:ään

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec on yksi tunnetuimmista pelilaitteiden valmistajista sim-ajopelien maailmassa. Monet pelaajat arvostavat heidän sukkulakiekkojaan niiden laadun ja innovatiivisen suorituskyvyn vuoksi.

Ja äskettäin, Fanatec on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin PlayStation-alan teollisuudessa julkaisemalla huippuluokan kilpapyörät huippuharrastajille, jotka ovat yksinoikeudellinen kumppanuus Sony Interactive Entertainmentin kanssamikä tarkoittaa, että Nämä pyörät ovat täysin yhteensopivia PS4- ja PS4 Pro -järjestelmien kanssa..

Aina ei kuitenkaan ole helppoa löytää tietä niiden valikoimasta tai tietää, ovatko niiden pyörät yhteensopivia kaikkien pelialustojen kanssa.

Tässä artikkelissa autamme sinua valitsemaan parhaan PlayStation 4 -yhteensopivan Fanatec-ohjauspyörän. Kerromme, mihin ominaisuuksiin sinun on keskityttävä ostaaksesi parhaan mahdollisen mallin, ja tietenkin annamme sinulle valintamme parhaista PlayStation 4 -yhteensopivista Fanatec-ohjauspyöristä , joita markkinoilla tällä hetkellä on.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel

fanatec csl elite

Sony Interactive Entertainment Europen kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta CSL Elite Racing Wheel toimii täydellisesti kaikkien PS4- ja PS4 Pro-konsolien kanssa. Ohjauspyörä on täysin tuettu PS4:n valikossa, ja pelaajat voivat hyödyntää ohjauspyörän huippuluokan ominaisuuksia pelin aikana.

Sen muotoilu on moitteeton ja erittäin realistinen, ja sen halkaisija on 30 cm. Sen verhoilu on nahkaa ja takaosaalumiinia. Fanatecin Snapdome-teknologian ansiosta vaihteenvaihtosäätimet tuottavat voimakkaan ja realistisen äänen.

Tämä ohjauspyörä sisältää Clubsport-teknologiaa, joka tarjoaa uskomattoman palautetuntuman sen erittäin tehokkaan harjaton servomoottorin ansiosta, joka tuottaa jopa 6 Nm:n vääntömomentin ohjausakselille. Tämä tekniikka antaa sinulle realistisemman palautuskokemuksen 1080º:n käännöksellä. Se on myös varustettu ohjausakselissa olevalla DirectSensorilla , joka estää hihnakäytön vaikutuksen ohjauskulman mittaukseen.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel -ratissa on myös pyörän yläosassa LED-näyttö, josta näet nopeuden ja vaihteet.

Tämä ohjauspyörä on tietenkin yhteensopiva PlayStation 4:n kanssa, mutta se on yhteensopiva myös PC:n kanssa.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel on siis erinomainen vaihtoehto, jos haluat päästä sim-ajamisen maailmaan oikealla jalalla ja suhteellisen pienellä investoinnilla hyödyntäen yhtä markkinoiden arvostetuimmista malleista.

Edut

 • Uskomaton nestemäinen voimapalaute
 • Erittäin realistiset tuntemukset
 • LED-näytöt ohjauspyörässä ja 5 profiiliin tallennetut pika-asetukset.

Haitat

 • Polkimet eivät sisälly

Fanatec ClubSport -ohjauspyörä NASCAR V2

FANATEC NASCAR

The ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä Fanatecilta on virallisesti lisensoitu virallinen lisenssi.

Tämä 35 cm:n 3-puolainen ohjauspyörä on suunniteltu erityisesti nykyaikaisia NASCAR-ajoneuvoja varten. Se on valmistettu autoteollisuudenalumiinista ja viimeistelty aidoilla Alcantara-kahvoilla.

Esiasennetut magneettiset melanvaihtajat ovat erittäin tuntuvat ja tarjoavat kuljettajalle nopean vaihteenvaihdon. Click antaa vankan magneettisen vastuksen jokaisella vaihteenvaihdolla, joten tunnet aina positiivisen tunteen, kun manööveröit radalla.

Keskittimeen on myös rakennettu useita painikkeita, joten kaikki hallintalaitteet ovat aina käden ulottuvilla. Ohjauspyörän painikkeet ovat hyvin säädettävissä, ja voit sijoittaa ne haluamaasi paikkaan. Jos se ei ole sinun juttusi ja haluat vain ajaa, ne on helppo irrottaa, jotta saat täysin siistin kompaktin ilmeen.

Tässä mallissa on kolminumeroinen LED-näyttö asetusvalikon toimintoja ja yhteensopivien pelien tai kolmannen osapuolen ohjelmistojen telemetriatietoja varten. Se voidaan asentaa kahteen asentoon: pystyasentoon tai litteään asentoon.

ClubSport NASCAR V2 -ohjauspyörä ei ole yhteensopiva vain PlayStation 4: n kanssa – se toimii myös PC:llä ja Xboxilla.

Edut

 • NASCARin virallisella lisenssillä.
 • Huippumuotoilu ja ergonomia.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.

Haitat

 • Ensisijaisesti NASCAR-faneille suunniteltu malli.

Fanatec Podium ohjauspyörä R300

r300 v2 fanatec

Fanatec tykkää yhdistää tuotteita, ja Fanatecin Podium R300 -ohjauspyörä ohjauspyörä on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyy 4 tuotetta: ohjauspyöränPodium R300 -rattipyörän vannePodium Hub, Podium Advanced Paddle Module ja ClubSport Button Cluster Pack.

Podium R300:n ohjauspyörä on päällystetty laadukkaalla nahalla, jossa on kultaiset tikkaukset. Se on rakennettu aidosta hiilikuidusta, joten se on vankka ja luotettava ratti kilpa-autosimulaatioiden pelaajille.

Anodisoidut pultit on myös harjattu kullalla tyylikkään ja korkealuokkaisen ulkonäön aikaansaamiseksi.

Tämän kilpapyörän halkaisija on 30 cm, joten se on ihanteellinen monille pelaajille. Runkorakenne ympäröi sähkökomponentit niiden suojaamiseksi ja mahdollisimman kevyeksi tekemiseksi. Keskusydän on valmistettu yhdestä kappaleestaanodisoitua alumiinia kestävyyden lisäämiseksi.

Mela-moduuli tarjoaa nopean vaihteenvaihdon, joka käsittelee sekä pieniä että suuria vauhtipyöriä ongelmitta. Painikeryhmät voidaan kohdistaa ja säätää Podium Hubissa mieltymystesi mukaan.

Fanatec Podium R300 on siis yhteensopiva sekä PlayStation 4:n että PC:n kanssa.

Tämä ohjauspyörä on monipuolinen ja toimii erittäin hyvin monenlaisten ajoneuvojen ja ajopelien kanssa.

Edut

 • Monipuolinen ohjauspyörä.
 • Laadukkaat materiaalit ja kauniit viimeistelyt.
 • Melat tarjoavat neljä eri toimintatilaa.

Haitat

 • Se ei ole yhteensopiva Xbox-konsolien kanssa.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R mokkanahkainen ohjauspyörä

fanatec porsche 911

The Porsche 911 GT3 R Mokkanahkainen ohjauspyörä on replica replika (32 cm halkaisijaltaan) oikeasta Porsche 991 GT3 R ohjauspyörä valmistettu alumiinista harjattua ja anodisoitua alumiinia ja päällystetty aidolla puhdasta mokkanahkaa.

Siinä on 10 painiketta, 2-akselinen analoginen ohjaussauva, kaksi 2-suuntaista vaihtokytkintä, 7-suuntainen funky-kytkin ja kaksi hyvin konfiguroitavissa olevaa 12-asentoista kytkintä kiertokoodereina, jotka mahdollistavat useiden syötteiden käytön sormenpäilläsi.

Tässä mallissa on räätälöitävä 2,7-tuumainen OLED-näyttö, joka tarjoaa kuljettajille paremmat katseluominaisuudet ja ITM (Intelligent Telemetry Mode) -tilan, joka auttaa radalla. Näytössä voi vaihtaa 5 eri pelidatan välillä, joita voit vaihtaa manuaalisesti tai automaattisesti pelattavasta pelistä riippuen.

Ne on järjestetty pyörään, ja voimapalautteen asetukset ovat heti käytettävissä asetusvalikkopainikkeella.

Porsche 911 GT3 R Suede -ohjauspyörän vaihteenvalitsin antaa poikkeuksellisen tuntuman jokaiseen vaihteenvaihtoon.

Tässä ohjauspyörässä on magneettiset Hall-ilmiöanturit nopeaa vaihteenvaihtoa varten. Melat tarjoavat 4 erilaista tilaa tarpeidesi mukaan, mikä on hyvä tietää kaikissa tilanteissa.

Porsche 911 GT3 R Suede -ohjauspyörä on yhteensopiva Xboxin, PC:n ja tietenkin PlayStation 4:n kanssa.

Kaiken kaikkiaan tämä ratti ei ole vain kunnianosoitus Porschelle, vaan se on myös erinomainen tavallinen ratti Sim-kilpailufaneille. Ja jos olet Porsche-autoyhtiön fani, tämä kilpapyörä on sinua varten.

Edut

 • Ylelliset materiaalit.
 • Melat tarjoavat neljä eri toimintatilaa.
 • Uskomattomat tuntemukset ja suorituskyky.

Haitat

 • Sen hinta on hieman korkea.

Fanatec GT DD Pro

 

gt dd pro

Fanatec Gran Turismo DD Pro Fanatec Gran Turismo DD Pro on ensimmäinen virallisesti lisensoitu Direct Drive -ohjauspyörä PlayStation 4:lle, joka on suunniteltu Gran Turismo Sport -ohjelman kanssa ja yhteistyössä Polyphony Digitalin kanssa.

Myydään niputettuna, saat GT DD Pro base itse Gran Turismo -ohjauspyörä, CSL-pedaalisarja ilman kytkintä ja DD-työpöytätukea. Toisin kuin CSL DD:n tai muiden Fanatecin alustojen kohdalla, sinun ei siis tarvitse vaivautua etsimään yhteensopivia tuotteita. Saat kaiken kerralla heti alusta alkaen.

Fanatec Gran Turismo DD -paketti on saatavana osoitteessa kolmessa eriversiossa: perustason pro-versio (5 Nm), pro-versio (8 Nm) ja premium-versio.

Ohjauspyörä 28 cm halkaisijaltaan, se on peitetty synteettinen nahka ja sitä on erittäin helppo käsitellä. Se on kaikki PlayStationin painikkeet ja vielä enemmän, sillä se sisältää viisi funky-kytkintä (4+1), LED-nauhan. vallankumouksia varten ja pieni OLED-näyttö vaihteita tai muita tietoja varten.

Fanatec GT DD Pro -ohjauspyörä on varustettu myös kahdella magneettisensoreilla varustetulla muovisella ohjauspyörällä, Standard Tuning -valikolla, jonka avulla aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista, sekä QuickRelease-järjestelmällä.

Tämä paketti sisältää myös CSL 2-pedaalisen kampiakselin, joka on valmistettu kokonaan metallista ja joka on erittäin luja.

GT-faneille, mutta ei vain heille, Fanatec GT DD Pro on merkittävä ohjauspyörä, jonka hinta-laatusuhde on lähes lyömätön.

Edut

 • Uskomattomat tuntemukset Direct Driven ansiosta.
 • Erittäin laadukkaat materiaalit.
 • Täysin konfiguroitavissa.

Haitat

 • Lisävaihtoehtojen hinta on edelleen korkea.

 

FAQ: usein kysyttyjä kysymyksiä Fanatec PS4 -ohjauspyöristä

 

Miten valitsen Fanatec-ohjauspyörän?

Jotta voit valita itsellesi sopivan laadukkaan ohjauspyörän, on tärkeää pitää tietyt kriteerit mielessä, kun teet ostoksen. Seuraavassa on tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun päätät, ostatko ohjauspyörän vai et.

Sen kiertokulma

Jokaisessa simulaatioajopelissä on maaginen pyörimisaste, joka määrittää pyörän pyörimisasteen. Kaikki alle 900 asteen kierto tarkoittaa, että sinun on käännettävä fyysistä ohjauspyörää enemmän kuin simulaatio-ohjauspyörä vaatii pelissä. Se on enemmän kuin pelihallipelin pelaaminen kuin immersiivisen auton ajaminen.

Vahva paluu

Yksinkertaisesti sanottuna se on tekijä, joka jäljittelee auton ajamista todellisessa elämässä. Ohjauspyörää, jossa on vain vähän tai ei lainkaan voimapalautetta, ei ole miellyttävä ajaa, ja olet automaattisesti epäedullisessa asemassa. Meidän mielestämme voimapalaute on välttämätöntä, jotta peliin voi uppoutua täysin!

Valmistusmateriaalit

Se riippuu pääasiassa henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja kokemuksistasi. Jos olet ajanut paljon autoja, joissa on nahkainen ohjauspyörä, tunnet olosi todennäköisesti mukavammaksi nahkaverhoillun ohjauspyörän kanssa. Kangaspäällysteinen pyörä voi kuitenkin antaa sinulle paremman pidon ja antaa sinun pelata pidempään ilman, että mahdolliset hikiset kätesi häiritsevät. Tämä voidaan korjata myös käyttämällä juoksuhanskoja.

Suunnittelu

Tämäkin perustuu pitkälti henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Vaikka useimmat ohjauspyörät näyttävätkin mielestämme tyylikkäiltä ja hienostuneilta, jos haluat tietyn merkin tai logon keskelle ohjauspyörääsi, tämä voi joskus lisätä kyseisen ohjauspyörämallin hintaa. Vanteita on yleensä kahta tyyppiä, joista toiset muistuttavat kilpa-ajopyöriä ja toiset paljon lähempänä autojen vakiovanteita. Voit itse päättää, mistä pidät eniten!

Hinta

Vaikka hinta ei saisikaan olla oston liikkeellepaneva voima, on selvää, että mitä kalliimpi ohjauspyörä on, sitä todennäköisemmin se on laadukas. Tämä ei kuitenkaan välttämättä koske kaikkia malleja! Siksi suosittelemme vertailemaan samanhintaisia malleja, jotta näet, mikä niistä tarjoaa eniten ominaisuuksia.

Tämä ei ole missään nimessä lopullinen luettelo asioista, jotka on otettava huomioon kilpapyöriä tarkasteltaessa, mutta se kattaa kaikki tärkeimmät tekijät, jotka on pidettävä mielessä ostoa tehtäessä.

 

Lyhyesti – Johtopäätös

Fanatecin ohjauspyörän valitseminen PlayStation 4: lle ei ole mikään helppo tehtävä! Jokaisessa tuotemerkin myymässä tuotteessa on laaja valikoima teknologioita, ja on tärkeää nähdä, mikä niistä sopii sinulle.

Jos etsit vain mukaansatempaavaa ohjauspyörää, jonka suunnittelussa ja toiminnoissa on kunnon intuitio, Fanatec CSL Eliten kaltainen malli on täydellinen. Mutta jos etsit upouusi ratti, joka optimoi pelisi ja tuloksesi Esports-kilpailuissa, Fanatec Podium F1 on ehdottomasti enemmän sinun juttusi.

Jos vielä epäröit, sinun on hyvä tietää, että kaikki tässä artikkelissa valitut mallit ovat huippulaatua eivätkä tuota sinulle pettymystä!

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Paras Fanatecin ohjauspyörä PS4:lle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar