Valitse sivu

5 parasta Fanatecin ohjauspyörää PC:lle

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec on tällä hetkellä yksi markkinoiden erikoistuneimmista tuotemerkeistä, ja sen tuotevalikoima sisältää kaikenlaisia lisävarusteita PC Sim-Racing -pelaajille. Ei vain ohjauspyöriä, vaan myös tuotteita, kuten polkimia, vaihdevipuja ja erikoisversioita.

Harkitsetko Fanatec PC-ohjauspyörän ostamista, mutta et tiedä, minkä valitsisit? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa annamme sinulle neuvoja, jotka auttavat sinua valitsemaan Fanatec PC -ohjauspyörän, ja esittelemme myös valikoiman parhaita Fanatec PC -ohjauspyöriä.

Fanatec Clubsport BMW GT2 V2

fanatec-clubsport-bmw-gté

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 -ohjauspyörä on BMW:n virallisesti lisensoima versio alkuperäisestä ohjauspyörästä, joka löytyy samannimisestä BMW:n kilpa-autosta.

Ohjauspyörä ja kahvat on päällystetty aidolla italialaisella Alcantaralla , ja autossa on kaksi säädettävää alumiinista magneettista vaihteenvalitsinta.

Tässä mallissa on myös LED-näyttö, joka näyttää telemetriatoiminnot (pelistä riippuen), ja RevLED-merkkivalot, jotka näyttävät moottorin nopeuden (myös pelistä riippuen).

Fanatecin ClubSport BMW GT2 V2 -ohjauspyörä on siis yhteensopiva PC:n kanssa, mutta se toimii myös PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa.

Siinä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on yhteensopiva kaikkien Fanatecin ekosysteemin lisävarusteiden kanssa.

Tuntuma, mukavuus ja vakaus saavat sinut tuntemaan itsesi oikeaksi kilpa-ajajaksi Fanatec ClubSport BMW GT2 V2:n ratissa.

Edut

 • Korkealaatuiset materiaalit
 • Tarjoaa erittäin nykyaikaisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia

Haitat

 • Ei yhteensopiva Xbox Onen tai Xbox Series X:n kanssa.

Fanatec ClubSport Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

ClubSport Formula V2. 5 -ohjauspyörän halkaisija on 27 cm, ja se on päällystetty 5 mm:n hiilikuitulevyllä. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua värähtelymoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta, sekä OLED-näyttö, kierroslukumittari, jossa on 9 keskimmäistä LED-valoa telemetriaa varten, ja kaksi LED-palkkia.

Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörässä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on tietenkin yhteensopiva PC:n, mutta myös PlayStation 5:n ja PlayStation 4:n kanssa. Fanatec tarjoaa lähes identtisen version, Formula V2.5X, Xbox-yhteensopivuutta varten.

Tämä Fanatecin ClubSport-mallistoon kuuluva ohjauspyörämalli tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia mukauttamiseen , ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät simulaatiokilpailuja koko eliniän. Vaikka se on ehkä hieman liikaa nuorille aloittelijoille, pidimme Fanatecin Formula V2. 5 -pyörää todella erinomaisena pyöränä, joka tarjoaa uskomattoman pelituntuman.

Ja jos olet todellinen F1-fani, Fanatec ClubSport Formula V2. 5 -ohjauspyörä on juuri sinulle, joten älä epäröi enää!

Edut

 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö.

Haitat

 • Aloittelijoiden voi olla hieman vaikea päästä käsiksi siihen.

Fanatec Podium ohjauspyörä R300

r300 v2 fanatec

Fanatec Podium R300 -ohjauspyörä on päällystetty laadukkaalla nahalla, jossa on kultaiset tikkaukset. Se on rakennettu aidosta hiilikuidusta, joten se on vankka ja luotettava ratti kilpa-autosimulaatioiden pelaajille.

Anodisoidut pultit on myös harjattu kullalla tyylikkään ja korkealuokkaisen ulkonäön aikaansaamiseksi.

Tämän kilpapyörän halkaisija on 30 cm, joten se on ihanteellinen monille pelaajille. Runkorakenne ympäröi sähkökomponentit niiden suojaamiseksi ja mahdollisimman kevyeksi tekemiseksi. Keskusydän on valmistettu yhdestä kappaleestaanodisoitua alumiinia kestävyyden lisäämiseksi.

Mela-moduuli tarjoaa nopean vaihteenvaihdon, joka käsittelee sekä pieniä että suuria vauhtipyöriä ongelmitta. Painikeryhmät voidaan kohdistaa ja säätää Podium Hubissa mieltymystesi mukaan.

Sen täysi toiminnallisuus on taattu PC-tietokoneissa, mikä ei päde PlayStation- tai Xbox-konsoleissa, joissa sen käyttämiseen tarvitaan kyseisen alustan kanssa yhteensopiva ohjauspyörän pohja.

Fanatec Podium R300 on monipuolinen ja toimii erittäin hyvin monenlaisten ajoneuvojen ja ajopelien kanssa. Tämä ratti sopii täydellisesti simulaatiokilpailijoille, jotka pelaavat PC:llä ja nauttivat sekä kilpailukyvystä että tyylikkäästä ajamisesta.

Edut

 • Monipuolinen ohjauspyörä.
 • Laadukkaat materiaalit ja kauniit viimeistelyt.
 • Melat tarjoavat neljä eri toimintatilaa.

Haitat

 • Se ei ole yhteensopiva Xbox-konsolien kanssa.

Fanatec ClubSport ohjauspyörä GT Forza Motorsport V2

fanatec forza

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 on virallinen Forza Motorsport -kilpa-ajopyörä, joka on valmistettu aidoista, ylellisistä materiaaleista, jotka antavat sille oikean kilpa-auton ilmeen.

Tämä malli on valmistettu pääosinanodisoidusta alumiinista, ja se on päällystetty sileällä aidolla nahalla, jossa on valkoiset tikkaukset.

Ohjauspyörä on halkaisijaltaan 33 cm, aivan kuten oikeassa kilpa-autossa, ja siinä on vaihteenvalitsimet ja mukautettavat painikkeet. Teoriassa voit sijoittaa niin monta painiketta kuin haluat, minne haluat.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörässä on DUAL HALL -tekniikka, jossa yksi anturi on asennettu moottoriin ja toinen anturi akseliin. Tämä järjestelmä yhdistettynä erittäin tehokkaaseen harjattomaan servomoottoriin tarjoaa yhden markkinoiden parhaista voimapalautteista, jossa yhdistyvät voima, pehmeys ja sujuvuus.

Ohjauspyörän kääntökulma on 900° , ja sitä voidaan säätää mukana toimitetun Fanatec ClubSport -ohjelmiston asetusvalikosta.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2: ssa on LED-näyttö, jossa on kaksi mahdollista asentoa, sekä QuickRelease-järjestelmä , jonka avulla voit vaihtaa ohjauspyörän muutamassa sekunnissa.

Tämä korkealaatuinen tuote on kehitetty täysin yhteensopivaksi Xbox Onen kanssa, mutta se toimii myös erittäin hyvin PC:n kanssa, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet sen valikoimaamme.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 -ohjauspyörä takaa uskomattoman laadukkaan työn ja laadukkaiden materiaalien käytön, ja se on malli, joka tarjoaa todella upean ergonomian ja tuntemukset pelin aikana!

 

Edut

 • Uskomattoman voimakas ja sujuva voimapalaute.
 • Huippuluokan materiaalit ja ensiluokkainen rakennuslaatu
 • Erittäin realistinen ohjauspyörän tuntuma.

Haitat

 • Korkea hinta.
 • Vaikea konfigurointi aloittelijoille.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecin Podium Racing Wheel F1 on malli, jonka ominaisuuksia emme koskaan väsy kehumaan, ja joka on hyvin tunnettu ja arvostettu Sim-racing-yhteisössä.

Podium Racing Wheel F1 -pyörän halkaisija on 27 cm, ja se on valmistettu metallista ja hiilikuidusta. Siinä on kaksi F1-tyyppistä pyörivää alumiinista säätöpyörää, joiden takaosassa on kuituvahvistus.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörässä on Direct Drive -moottoroitu force feedback -järjestelmä, joka on sekä tehokas että tarkka. Sen kääntökulma vaihtelee 90° ja 1080° välillä.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörässä on 11 painiketta erittäin luotettavilla kytkimillä, kaksi vaihtokytkintä, kaksi 12-toimista moniasentokytkintä, joissa on kiertokooderitoiminnot, ja analoginen ohjaussauva, jolla voit katsella ympärillesi ohjaamossa tai kartoittaa minkä tahansa muun akselin avulla.

Tämän mallin ergonomia on erinomainen, ja se tarjoaa suuren määrän reaaliaikaisia asetuksia, joita voi hallita myös suoraan ohjauspyörästä, kuten 2,7 tuuman OLED-näytön, joka antaa palautetta pelin aikana.

Tämä ohjauspyörä on yhteensopiva PC:n kanssa, mutta myös PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa (Fanatecin ja Sonyn yhteistyön ansiosta) ja mahdollisesti myös Xbox Onen ja Xbox-sarjan kanssa, riippuen pelaamiseen käyttämästäsi Fanatec-ohjauspyörän alustasta.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 on suosikki ohjauspyörämallimme. Se on uskomaton ja mielestämme markkinoiden suorituskyvyltään paras tällä hetkellä.

Edut

 • Direct Drive -ohjauspyörä.
 • Paras saatavilla oleva voimapalaute.
 • Erinomainen viimeistely ja ergonomia.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
 • Vaikea ymmärtää aloittelijoille.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset Fanatecin PC-ohjauspyöristä

Miten valitsen Fanatec PC -ohjauspyörän?

Fanatec-brändi on kehittänyt useita ohjauspyöriä, eikä ole helppoa tietää, mikä malli sopii sinulle parhaiten tai onko se yhteensopiva tietokoneesi kanssa.

Jos haluat välttää hankaluudet ja saada todella realistisen pelikokemuksen, suosittelemme, että otat huomioon seuraavat seikat, kun valitset Fanatec PC-ohjauspyörääsi.

Voiman paluu

Tämä on yksi PC-ohjauspyörän tärkeimmistä ominaisuuksista, mutta kaikissa malleissa sitä ei ole. Voimapalautteen ansiosta tunnet jokaisen kuopan tiessä, huomaat, kun autosi menettää pitoa mutkissa, ja tutkit radan jokaista kohtaa optimoidaksesi kilpailukykyisen ajotapasi. Voimapalaute on elementti, joka antaa sinulle realistisimman ja vaikuttavimman pelikokemuksen.

Ohjauspyörän koko

Markkinoilla olevien halvimpien sukkulakukkojen ja keskihintaisten sukkulakukkojen koon välillä on suuri ero. Yksinkertaisimmat shuttlecockit ovat yleensä pienempiä, mikä vaikuttaa pitkällä aikavälillä sekä peliin että asentomukavuuteen.

Jos sinulla on varaa, suosittelemme valitsemaan ohjauspyörän, jonka mitat vastaavat oikean ohjauspyörän mittoja. Jos haluat nauttia suosikkipeleistäsi täysillä, varmista, että ohjauspyörän halkaisija on vähintään 27 cm.

Kiertokulma

Nautitko siitä, että liukastelet mutkissa ja poistut niistä moottorin kiihtyvyydestä? Ohjauspyörän kääntökulma voi auttaa sinua säästämään useita kymmenyksiä jokaiselta kierrokselta. PC-vauhtipyörät voivat sisältää 180-1080 asteen pyörimiskulmia. Jotta kokemus olisi mahdollisimman realistinen, suosittelemme ohjauspyörää, jonka kääntökulma on vähintään 900 astetta, jolloin voit tehdä enemmän kuin kaksi pyöränkierrosta ja puristua kaikkein vaikeakulkuisimpien aukkojen läpi ohittaaksesi kilpailijasi.

Materiaalit

Kilpailun aikana syntyvä adrenaliini voi aiheuttaa kuoppia tai vaurioita ohjauspyörään peleissä, jotka vaativat aggressiivisempaa ajamista.

Tämä on tärkein syy siihen, miksi sinun kannattaa valita PC-pyörä, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Ihanteellinen valinta on nahkaverhoiltu ohjauspyörä, joka lisää mukavuutta, ergonomiaa ja realistisuutta. Muoviosia kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, vaikka onkin totta, että yhä useammat korkealaatuiset muoviset PC-ohjauspyörät ovat erittäin vahvoja ja kestäviä.

Yhteensopivuus

On tärkeää tarkistaa, että ohjauspyörä on yhteensopiva tietokoneen lisäksi myös käytettävien pelien kanssa. Tarkista laitteen teknisistä tiedoista, että se on yhteensopiva käyttämiesi videopelien kanssa tai että voit liittää sen PlayStation- tai Xbox-konsoliin sekä tietokoneeseen.

Hinta

On tärkeää määrittää, mikä on ohjauspyörän enimmäisbudjettisi, jotta tiedät, minkä mallisarjan valitset. Tarpeistasi ja etsimistäsi ominaisuuksista riippuen ei välttämättä tarvitse ostaa kalleinta ohjauspyörämallia.

Lyhyesti – Johtopäätös

Jotta voit valita juuri sinulle sopivan Fanatec PC-ohjauspyörän, sinun on pidettävä mielessä tietyt kriteerit, jotka olemme nähneet yhdessä tässä artikkelissa. Tiedämme, että Fanatecin ohjauspyörävalikoima on hyvin laaja ja että siinä ei ole aina helppo löytää perille.

Siksi toivomme, että tässä artikkelissa antamiemme neuvojen ansiosta päätöksesi on nyt paljon helpompi. Olemme varmoja, että budjetistasi tai pelitasostasi riippumatta löydät parhaiden Fanatec PC-sukkuloiden valikoimastamme mallin, joka sopii sinulle kuin nenä päähän!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Paras Fanatec-paketti PC:lle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar