Valitse sivu

Fanatec Formula V2.5 ohjauspyörä : Testi ja mielipiteet

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport Formula V2.5

Edut

 • Erinomainen muotoilu ja rakentamisen laatu
 • Erittäin hyvä ergonomia
 • Erittäin räätälöitävissä
 • Suuri ajotuntuma
 • Tehokas, elävä voimapalaute

Haitat

 • Melko kallista
 • Melko raskas
 • Hieman rajoitettu Xbox-malli

Sim-kilpailujen maailmassa saksalainen valmistaja Fanatec on tullut yksi markkinajohtajiin. Heidän eri tuotevalikoimansa ovat suuren suosion saavuttaneet laajan hintaluokkansa ja erinomaisen rakennuslaadun ansiosta.

Mitä tulee heidän ClubSport-mallistomallistossa kaikki polkimista vaihdekeppeihin ja ohjauspyöriin on valmistettu ylellisistä materiaaleista ja viimeistelty ammattimaisesti.

Siksi päätimme tarkastella lähemmin yhtä Fanatec ClubSport -malliston tuotteista, kuuluisaa Formula V2.5 -ohjauspyörä.

Tässä artikkelissa puhumme yksityiskohtaisesti siitä, miten erityispiirteistä tämän mallin ominaisuuksista, kerromme sinulle, mitkä soittimen tyyppi soittimen tyyppi, jolle se parhaiten sopii, kerromme myös sen eduista edut haitatsen hinta ja mistä voit ostaa sen.

Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörän ominaisuudet

Ohjauspyörä Fanatec Clubsport ohjauspyörä Formula V2.5ohjauspyörä, jota kutsutaan yksinkertaisesti Formula V2on yksi Fanatecin ikonisista malleista. Fanatec Clubsport -mallistossa.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • Julkaisuvuosi: 2019
  • Fanatec Clubsport -ohjauspyörä Formula V2.5, joka on valmistettu Formulaohjauspyörän halkaisija on 27 cm.
  • Tämä malli on valmistettu metallia ja hiilikuituajossa kahvat ovat Alcantara ja kumipinnatmukaan lukien painikkeiden kehykset ja peukalokooderit.
  • Fanatec Formula V2.5:n ominaisuudet ovat seuraavat säädettävät metalliset magneettiset melat. Nämä voidaan päivittää Podium Advanced -melamoduuliin, joka lisää kaksoiskytkinmelajärjestelmän ja kaksi paria magneettisia meloja, joissa on 3 mm paksut hiilikuitulevyt.
  • Ohjauspyörän ominaisuudet kaksi kahvoihin integroitua värähtelymoottoria.Niitä voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai Fanatec SDK:n kautta.
  • Fanatec Formula V2 -ohjauspyörässä on seuraavat ominaisuudet 11 painiketta sekä neljä melaa, joissa on erittäin luotettavat kytkimet, mukaan lukien kaksi 2-tie-vaihtokytkintä, kaksi 12-tie-monitoimikytkintä, joissa on kooderitoiminto, sekä 7-tie-FunkySwitch, analoginen Joystick ja kaksi peukalokooderia, joihin pääsee helposti käsiksi ajon aikana irrottamatta kahvoja.
  • Tässä mallissa on OLED-näyttö näyttö telemetriatietoja ja ohjauspyörän säätöjä varten.
  • Siinä on myös kierroslukumittari, jossa on 9 keskeistä LEDiä telemetriaa ja kaksi LED-palkkia.
  • Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörä on yhteensopiva PC:n, PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa. Fanatec tarjoaa lähes identtisen version, Formula V2.5X, Xbox-yhteensopivuutta varten.
  • Tässä mallissa on QR1-järjestelmä (ClubSport Quick Release Adapter), mikä tarkoittaa, että pyörä voidaan helposti päivittää seuraavan sukupolven QR2-järjestelmään (tulossa pian).
  • Fanatec Formula V2 -pyörä on myös yhteensopiva kaikkien Fanatecin ekosysteemin lisävarusteiden kanssa (polkimet, vaihdevivut jne.).
  • Tämän tuotteen käyttäminen edellyttää yhteensopivaa Fanatec-pyörätelinettä.
  • Mitat: 31 cm x 21 cm x 19,5 cm (L x S x K).
  • Paino: 1,7 kg

  Minkälaiselle henkilölle?

  Kuten nimestä voi päätellä, Fanatec Clubsport -ohjauspyörä Formula V2.5 on suunniteltu F1-fanit. Se on selvästi malli, joka soveltuu täydellisesti yksipaikkaisten lentokoneiden harrastajat.

  Tätä sukkulamallia emme suosittele aloittelijoille. On erittäin todennäköistä, että he tuntevat itsensä nopeasti eksyneiksi kaikkien painikkeiden ja asetusten keskellä. Mielestämme Fanatec Formula V2 soveltuu parhaiten seuraaviin kohteisiin säännölliset tai kokeneemmat pelaajat.

  Hyödyt

  Jos ohjauspyörä Clubsport ohjauspyörän kaava V2.5 ohjauspyörä on Fanatecin ClubSport-malliston suosituin, se johtuu ilmeisesti sen monista ominaisuuksista. edut.

  Ensinnäkin pidimme erityisesti muotoilusta ja rakentamisen laadusta Fanatec Formula V2 -ohjauspyörä. Yksi vilkaisu tähän pyörään ja voit olla varma laadukkaasta rakenteesta ja erinomaisesta viimeistelystä. Materiaalivalinnat, kuten alcantara, metalli ja hiilikuitu, tekevät tästä ohjauspyörästä sekä kauniin että kestävän. LED-näyttö ja OLED-näyttö antavat ohjauspyörälle myös huippuluokan ilmeen.

  Fanatecin Clubsport-ohjauspyörä Formula V2.5 -malli tarjoaa erinomaisen erinomaisen ergonomian. Sen erinomainen pito vakuutti meidät täysin, ja kahvojen ja painikkeiden tuntuma on todella miellyttävä. Näppäimiin ja ohjaimiin on helppo päästä käsiksi, ja ne toimivat todella luonnollisella tavalla.

  Fanatec Formula V2 -ohjauspyörän toinen suuri etu on, että se on erittäin hyvin muokattavissa. Kuten arvata saattaa, kun ohjauspyörässä on niin paljon painikkeita, niillä kaikilla on oltava tietty tarkoitus. Fanatecilla oli selvästi mielessään maksimaalinen räätälöinti, kun he suunnittelivat tämän pyörän, ja heidän uhkapelinsä on todellakin kannattanut. Jokaisella 24 painikkeella on ohjelmoitava toiminto pelin mukaan. Tässä mallissa on myös useita vaihtoehtoja vaihteenvaihtosoittimiin, jotka voidaan päivittää magneettikytkimellä tai lisävarusteena F1-tyylisiksi.

  Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Fanatecin ClubSport Formula V2 tarjoaa meille hyvin hienoja ajotuntemuksia ansiosta voimakkaan, eloisan voimapalautteen ansiosta. Tämän vauhtipyörän energian ansiosta voit huomata paljon enemmän yksityiskohtia itse voimapalautteessa. Näin saat hieman paremman tuntuman tiehen kuin muilla pyörillä, ja voit parantaa vielä enemmän kisan aikana.

  Sen haitat

  Ohjauspyörä Clubsport ohjauspyörä Formula V2.5 Fanatecilta ei ole täysin virheetön, se on sanottava. Tässä mallissa on kuitenkin muutamia haitat.

  Yksi Fanatecin Formula V2 -ohjauspyörän suurimmista epäkohdista on mielestämme valitettavasti se, että sen hinta. Vajaan 400 euron hintainen ohjauspyörä ei ole markkinoiden halvin. Vaikka sen käyttäminen edellyttää ClubSport Fanatec -ketjupyörän käyttöä, tämän pyörän käyttämiseen tarvittava budjetti on melko huomattava, ja ymmärrämme, ettei kaikilla ole siihen varaa.

  Toiseksi huomasimme, että Fanatec Formula V2 oli melko raskas. Heti kun otat sen ulos laatikosta, huomaat, että tämä malli ei ole aivan kevyt, ja sitä on vaikea käsitellä, kun olet mukana pelissä. Se riippuu yksilöllisestä mausta, mutta tämä on syytä pitää mielessä niille, jotka haluavat pelata kevyemmillä sukkulakansilla.

  Vaikka Fanatec ClubSport Formula V2 -ohjauspyörästä on kaksi versiota, jotka tarjoavat paremman yhteensopivuuden eri alustojen kanssa, on syytä huomioida seuraavat seikat Xbox-malli on jonkin verran rajoitettu. Nämä rajoitukset voivat olla turhauttavia ihmisille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan pelaamalla Xbox-konsolilla.

  Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

  Fanatecin ohjauspyörä on myynnissä osoitteessa tuotemerkin virallisella verkkosivustollahintaan 399,95 euroa.

  Huomaa, että Fanatecilla ei ole kumppanuuksia muiden jälleenmyyjien kanssa. Heidän tuotteitaan myydään yksinomaan heidän virallisilla verkkosivuillaan, joten valitettavasti et voi ostaa niitä uutena mistään muualta.

  Koska tämä malli on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden, saatat löytää sitä myytävänä käytettyjen laitteiden sivustoilla, kuten Vintedillä tai Le Bon Coinilla. Välttääksesi epämiellyttävät yllätykset kiinnitä huomiota ohjauspyörän kuntoon ennen ostamista.

  Mielipiteemme Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörästä

  Kaiken kaikkiaan Fanatec ClubSport Formula V2.5 -pyörä on mielestämme loistava vaihtoehto kaikille simulaatiokilpailujen harrastajille, jotka ovat keskitasolla, tai kokeneemmille, jotka etsivät F1-tyylistä kokemusta.

  Tämä Fanatecin ClubSport-mallistoon kuuluva ohjauspyörä tarjoaa laajan valikoiman räätälöintimahdollisuuksia, ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleistajoka voi kestää koko simulaatiokilpailu-uran. Vaikka se saattaa olla hieman liikaa nuorille aloittelijoille, huomasimme, että Kaava V2 Fanatecilta oli todella erinomainen pyörä pyörä uskomaton pelituntuma.

  Jos olet todellinen F1-fani, ohjauspyörä – Fanatec ClubSport Formula V2.5 -ohjauspyörä on ehdottomasti se, mitä tarvitset. Saatat joutua rikkomaan lompakkoasi hieman, mutta tulet huomaamaan, että se on sen arvoista.

  logitech g920 arvostelu

  Fanatec ClubSport Formula V2.5

  Erinomainen ohjauspyörä uskomatonta pelintuntemusta varten

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  Moza ES : Testi ja arvostelu

  Moza ES : Testi ja arvostelu

  Moza ES Edut Useita täysin muokattavia ohjaimia Ensiluokkainen viimeistely ja materiaalit Erinomainen ergonomia Haitat...

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar