Valitse sivu

Fanatecin vauhtipyörä: Lopullinen opas oikean vauhtipyörän valintaan

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec on yksi tämän päivän suosituimmista videopelitarvikkeiden valmistajista. SimRacing-maailmaan suunnatut tuotteet ovat tällä hetkellä tunnetuimpia, koska ne ovat synonyymi laadulle. Fanatec on vienyt realistisuuden jopa äärimmäisyyksiin, mikä johtuu erityisesti sen monista kumppanuuksista autoteollisuuden suurten tuotemerkkien kanssa.

Tänään tarjoamme sinulle täydellisen oppaan Fanatecin ohjauspyöristä, jotta voit tutustua tuotemerkin lippulaivatuotteisiin ja selvittää, miten voit valita juuri sinulle sopivan mallin. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sim-ajotuotteiden markkinajohtajasta,

 

Fanatecin eri sarjat

Fanatec-tuotteet voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan: CSL-mallisto, ClubSport-mallisto ja Podium-mallisto.

CSL-mallisto edustaa tuotemerkin lähtötason vaihtoehtoja, mutta on syytä huomata, että tämä tuotekokoelma edustaa merkittävää edistystä Logitechin ja Thrustmasterin kaltaisten kilpailijoiden lähtötason tuotteisiin verrattuna. ClubSport-mallisto koostuu Fanatecin keskitason laitteista, jotka ovat kaikin puolin merkittävä ja hyödyllinen parannus CSL-mallistoon, ja lopuksi on Podium-mallisto, joka koostuu Fanatecin huippulaitteista.

CSL-mallisto

CSL-mallisto on loistava valinta aloittelijoille , koska se ei juurikaan tingi toiminnallisuudesta. Tietenkin tehdään väistämättömiä leikkauksia, kuten palautusvoiman tehoon ja tiettyihin materiaalivalintoihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että CSL:n tuotteet olisivat halpoja. Tuotemerkki on keskittynyttasapainoon suorituskyvyn ja pienempien kustannusten välillä uhraamatta kuitenkaan olennaisia elementtejä, jotka lisäävät Fanatecin realistisuutta.

CSL-perustat

Tässä on kaksi Fanatecin CSL-sukkulakiekkopohjaa, jotka ovat lähtötason malleja, jotka eivät säästele laadussa.

Fanatec CSL Elite -pyörästö V1.1

The CSL Elite Wheel Base V1.1 on Fanatecin edullisin pyöränkanta.

Se on yhteensopiva PlayStation 4:n ja 5:n, Xboxin ja PC:n kanssa, ja sitä jaetaan Sonyn virallisella lisenssillä. Se on luonnollinen valinta Assetto Corsan, Gran Turismo Sportin ja Project Cars 2:n kaltaisille peleille.

Jalusta kiinnittyy useisiin eri valmistajien ohjauspyöriin. Siinä on 1080°:n kiertoalue, servomoottori yhdistettynä hihnaan nopeaa palautusta varten, mahdollisuus vaihtaa ohjauspyörä lennossa QuickRelease-järjestelmän ansiosta ja analoginen tuki käsijarrulle.

Jos haluat kiinnittää jalustan pöytään, ostoksen mukana toimitetaan kiinnittimet, joiden avulla asennus on nopeampaa ja turvallisempaa.

 

Edut

 • Tämä on yksi valmistajan suosituimmista malleista.
 • Se sisältää DirectSensor- ja ClubSport-teknologian.

Haitat

 • Se ei ole yhteensopiva tiettyjen huippuluokan ohjauspyörien kanssa.

⚠️ Tätä mallia ei enää valmisteta

Fanatec CSL DD -alusta

La Fanatec CSL DD on todellinen vallankumous sim-kilpailumarkkinoilla, sillä se antaa sinulle pääsyn sim-kilpailujen taikaan. Suoraveto perustason perusmallissa.

Se tuottaa 8 Nm:n maksimivääntömomentin (5 Nm 90 W:n vakiovirtalähteellä), minkä ansiosta se tarjoaa tasaisen, lineaarisen suorituskyvyn.

Tämä malli sisältää myös ensimmäisen teollisuusmoottorin, jossa on hiilikuitukomposiittimoottorin akseli, korkean resoluution kosketukseton hall-asentoanturi ja täysin alumiininen autoteollisuuden pikakiinnike. CSL DD:n ohjausalue on siis ääretön.

Jalusta on varustettu QuickRelease-järjestelmällä, ja se on luonnollisesti yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa.

Se toimii sekä PC:llä että Xboxilla, ja siinä on jopa painike, jolla voit valita alustan, jolla haluat pelata.

Fanatec CSL DD:n myötä valmistaja tarjoaa parasta edistyksellistä tekniikkaa todella kohtuulliseen hintaan.

Edut

 • Suoraveto yhden hihnan hintaan
 • Induktiomoottori ja tuulettimen puuttuminen takaavat korkean luotettavuuden.

Haitat

 • Se on muovipintainen.
 • Se ei ole yhteensopiva PlayStationin kanssa.

CSL-sukkulat

Tässä esittelemme valikoimamme parhaista Fanatecin CSL-malliston sukkulahälyttimistä.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 (Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2)
FANATEC csl elite mclaren GT3 V2 arvostelu

Tämä ohjauspyörä on täysikokoinen kopio McLaren 650S GT3 -ohjauspyörästä, ja se on McLarenin virallisesti lisensoima. Voit lukea koko arvostelumme tästä ohjauspyörästä klikkaamalla tästä.

Pyörän halkaisija on 30 cm, ja siinä on valetut kumikahvat ja kaksi alumiinista analogista säätöpyörää.

Tässä mallissa on myös OLED-näyttö, Xbox-tilan LED-ilmaisin ja QuickRelease-järjestelmä.

Se on virallisesti lisensoitu Xbox Onelle ja Xbox Series X|S:lle, mutta se on yhteensopiva myös Windows-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -alustojen kanssa (käytetystä alustasta riippuen).

Edut

 • Erittäin hyvä vastine rahalle
 • Huippulaadukas viimeistely ja muotoilu.

Haitat

 • Muovinen pikalukitus
Fanatec CSL Elite Racing Wheel F1 -rattipyörä

Sitä markkinoidaan virallisella F1-lisenssillä, ja se on rajoitettu painos, joka sisältää ammattikäyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia. Sen etulevy erottuu edukseen, ja se on päällystetty hiilikuidulla, jota on käytetty myös vaihteenvalitsimen työntötangoissa. Siinä on vaihdettavat painikkeet, ja sen muotoilu on uskollinen kopio ammattimaisesta F1-ohjauspyörästä.

Kahvat on päällystetty nahalla, jossa on hikipisteet, joten voit käyttää sitä tuntikausia mukavasti. ClubSport-teknologian ansiosta siinä on QuickRelease-järjestelmä , jonka ansiosta voit vaihtaa vanteen muutamassa sekunnissa, vaikka ajaisit kilpaa.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel F1 on yhteensopiva PlayStation 4:n, 4 Pron ja PlayStation 5:n kanssa. Voit myös liittää sen tietokoneeseen ja Xbox-konsoliin.

Edut

 • 1080° kääntökulma.
 • Siinä on OLED-näyttö, jossa on konfiguroitavissa olevat telemetriatoiminnot.

Haitat

 • Sen hinta on melko korkea.

⚠️ Tätä mallia ei enää valmisteta

ClubSport-valikoima

Fanatecin malliston keskimmäisessä luokassa ClubSport-mallisto tarjoaa enemmän tehoa ja realismia kuin CSL-mallisto, ja se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat käyttää hieman enemmän rahaa, mutta eivät ole vielä valmiita siirtymään Direct Drive -markkinoille.

ClubSportin perusteet

Keskiluokassa on ainoa Fanatecin tällä hetkellä markkinoima ClubSport-pohja .

ClubSport DD+ -pohja

Nyt me puhumme. ClubSport DD+ on perusmalli, jonka vääntömomentti on vakiona 15 nm, ja se on myös uusin lisäys saksalaisen sim-racing-jätin valikoimaan.

DD+:n muotoilu on hyvin samankaltainen kuin sen pienempien sisarusten, CSL DD:n, muotoilu: se on kokonaisuudessaan sylinterin muotoinen, ja sen mustassa rungossa on Fanatecin valkoinen logo. Tuotemerkin uusimpana perusmallina se perustuu QR2-malliin, joka korvaa QR1-mallin koko Fanatecin valikoimassa.

Tuntumaltaan se on yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista, ja sen syrjäyttävät vain paljon tehokkaammat alustat. Palaute on erinomaista, ja efektit ovat sekä kevyitä että raskaita, reagointi on poikkeuksellisen nopeaa ja lämmönhallinta on älytöntä. DD+ merkitsee Fanatecin paluuta valtaistuimelle, jopa vakioversiossaan (DD), jossa on 12 nm:n vääntömomentti.

Yhteensopivuuden osalta DD+ tukee koko nykyistä Fanatecin ekosysteemiä, ja tämä koskee myös ohjauspyöriä, jos sinulla on oikea QR, tässä tapauksessa 2. DD+:n hinnan voi vaihtaa 999,95 eurolla tuotemerkin verkkosivustolla, ja toimitusaika on 4-7 päivää.

Edut

 • 15 nm vakiomomentti
 • Ensiluokkainen metallirakenne
 • Yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa
 • QR2 Base Side standard

Haitat

 • Paperilla yhteensopiva PC:n ja Playstationin kanssa.
 • Hinta, joka voi olla korkea tietyissä tilanteissa

ClubSportin sukkulahanat

Fanatecin ClubSport-luokassa meillä on käytössämme hämmästyttävän realistiset keskiluokan pyörät. Esittelemme sinulle kaksi ClubSportin suosikkisukkulaa.

Fanatec Clubsport BMW GT2 V2 -malli
fanatec-clubsport-bmw-gté

Tämä ohjauspyörä on BMW:n virallisesti lisensoima versio alkuperäisestä ohjauspyörästä, joka löytyy samannimisestä BMW:n kilpa-autosta.

Ratti ja käsikahvat on päällystetty aidolla italialaisella Alcantaralla , ja siinä on kaksi säädettävää alumiinista magneettista vaihteenvalitsinta.

Tässä mallissa on myös LED-näyttö, joka näyttää telemetriatoiminnot (pelistä riippuen), ja RevLED-merkkivalot, jotka näyttävät moottorin nopeuden (myös pelistä riippuen).

Ohjauspyörä ClubSport BMW GT2 V2 ohjauspyörä Fanatecilta on yhteensopiva PlayStation 4:n, PlayStation 5:n ja PC:n kanssa.

Siinä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on yhteensopiva kaikkien Fanatecin ekosysteemin lisävarusteiden kanssa.

Edut

 • Korkealaatuiset materiaalit
 • Tarjoaa erittäin nykyaikaisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia

Haitat

 • Ei yhteensopiva Xbox Onen tai Xbox Series X:n kanssa.
Fanatec Formula V2.5
fanatec clubsport formula v 2 5

Ohjauspyörä ClubSport Formula V2.5 ohjauspyörän halkaisija on 27 cm, ja se on päällystetty 5 mm:n hiilikuitulevyllä. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua värähtelymoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta, sekä OLED-näyttö, kierroslukumittari, jossa on 9 keskimmäistä LED-valoa telemetriaa varten, ja kaksi LED-palkkia.

Fanatec Formula V2. 5 -ohjauspyörä on yhteensopiva PC:n, PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n kanssa. Fanatec tarjoaa lähes identtisen version, Formula V2.5X, Xbox-yhteensopivuutta varten. Molemmissa versioissa on QuickRelease-järjestelmä.

Edut

 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö.

Haitat

 • Vaikea omaksua aloittelijoille.

Podium-sarja

Olemme tietenkin säästäneet parhaan viimeiseksi Podium-sarjan, Fanatecin huipputuotevalikoiman. Tämän kategorian tuotteet ovat parhaita, mitä voit ostaa Sim-kilpailuihin.

Fanatecin Podium-tuotteet on suunniteltu Direct Drive -markkinoille, ja ne ovat tärkeä osa pakettia. Materiaalivalinnat ja rakentamisen laatu ovat luonnollisesti parempia kuin CSL- ja ClubSport-malleissa.

Korokepohjat

Podium-mallistossa meillä on Fanatecin tuotteiden kerma. Siinä on merkin kaksi merkittävintä ohjauspyörän pohjaa .

Fanatec Podium DD1 -alusta

The Fanatec Podium DD1 on yhteensopiva kaikkien tuotemerkin sukkulakoneiden kanssa, joten voit pelata sekä PC:llä että Xboxilla. Sen koko toiminta perustuu Direct Drive-tekniikkaan, uuden sukupolven palautteeseen, joka jäljittelee täydellisesti ammattimaista ajamista.

Tätä varten siinä on suoran voimansiirron mahdollistava ulosajomoottori . Tämä vaikuttaa suoraan sen rajoittamattomaan kiertospektriin (vaikka voit myös säätää sitä haluamallasi tavalla).

Ominaisuuksiin kuuluvat 2,7 tuuman OLED-näyttö, erittäin alhainen viive ja useita liitäntäportteja. Voit lisätä ulkoisia oheislaitteita, vaihdettavat alumiiniset kannet, Plug and Play -liitännät ja säädettävän tärinäjärjestelmän.

Vaikka hinta on hieman korkea, se on Fanatecin Podium-sarjan edullisin pohja.

Edut

 • Vääntömomentti on 20 Nm (kuten useimmissa oikeissa kilpa-autoissa).

Haitat

 • Sen jäähdytysjärjestelmä käyttää ainoastaan tuulettimia.
Fanatec Podium DD2 -alusta

The Fanatec Podium DD2 on edellisen mallin muunnos, jossa moottorin sisäistä järjestelmää on hieman muutettu, jotta se olisi lähempänä tosielämän ajotapaa.

Se on yhteensopiva kaikkien valmistajan oheislaitteiden kanssa, ja siinä on automaattinen sammutusjärjestelmä, joka aktivoituu hätätilanteessa. Esimerkiksi liiallisen ylikuumenemisen vuoksi.

Edellä mainittua täydennetään mukavuutta lisäävällä etäkäynnistysjärjestelmällä. Mallissa on yleiskiinnityspisteet, ja se on valmistettu kokonaan harjattua alumiinia.

Kuten Fanatec Podium DD1 -malli, myös Podium DD2 -pohja toimii täydellisesti PC:llä ja myös Xbox Onella.

Edut

 • Siinä on kuminen iskunvaimennin ohjauspyörän vaihtamiseksi täydellä nopeudella.

Haitat

 • Se ei ole yhteensopiva PlayStationin kanssa.

Podium-pyörät

Kuten edellä mainittiin, Podium-malliston ohjauspyörät ovat eksklusiivisia huippumalleja, joilla on usein virallinen lisenssi. Esittelemme tässä markkinoiden myydyimmät ja suosituimmat mallit.

Fanatec Podium Racing Wheel F1
Fanatec Podium Racing Wheel F1

Tämä ohjauspyörä on jaettu virallisella F1- ja PlayStation-lisenssillä, ja se on yhteensopiva PlayStation 4:n, PlayStation 5:n, PC:n, Xbox Onen ja Xbox Series X:n ja S:n kanssa.

Sen pyörimisaste voidaan asettaa 90° ja 1080° välille, ja siinä on säädettävä ABS-tärinä . Se on rakennettu alumiinin ja hiilikuidun yhdistelmästä, ja ohjauspyörän reunan pituus on 27 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja vakaan ajon aikana.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörä on varustettu suoravetoisella moottoroidulla force feedback -järjestelmällä, ja siinä on kaksi F1-tyyppistä pyörivää siipeä. Siinä on myös nopeuden ja kierrosluvun näyttöjärjestelmä sekä OLED-näyttö.

Edut

 • Erittäin tehokas moottori ja voimapalaute.
 • Laaja yhteensopivuus.

Haitat

 • Sen korkea hinta.
Fanatec Podium -ohjauspyörä Porsche 911 GT3:lle

Tämä malli on valmistettu Porschen virallisella lisenssillä, ja se vastaa Porsche 991 GT3 R:n muotoilua, painoa ja ohjauspyörän kokoa.

Se on yhteensopiva PC:n kanssa ja toimii tiettyjen PlayStation-pelien kanssa. Alumiinista ja hiilikuidusta valmistettu ohjauspyörä on 32 cm pitkä, sileällä Premium-nahalla päällystetty ja siinä on useita toimintopainikkeita.

Siinä on 2,7-tuumainen OLED-näyttö ja 2 LED-nauharyhmää telemetriaa varten.

Fanatec Podium -ohjauspyörä Porsche 911 GT3 on myös varustettu kahdella magneettivivulla ja Hall-antureilla, jotka voidaan konfiguroida neljään tilaan: kytkin, käsijarru, jarru ja määritettävä akseli. Nämä antavat realistisemman ja luonnollisemman ajokokemuksen.

Edut

 • Se painaa lähes 2 kg, mikä antaa realistisemman tuntuman.
 • Korkealaatuiset materiaalit

Haitat

 • Ei yhteensopiva Xboxin kanssa

Fanatec-tuotemerkin historia

Fanatec perustettiin vuonna 1997 saksalaisen toimitusjohtajan Thomas Jackermeierin toimesta, ja se syntyi Thomasin intohimosta simulaatiopelejä kohtaan. Hänen perustamansa yrityksen nimi oli alun perin Endor, vaikka sen tuotteita ei koskaan markkinoitu yksinomaan tällä nimellä vaan Fanatec-brändin alla.

Innokkaana simulaatiopelaajana Thomas huomasi, että jotain puuttui hänen pelistään, koska 1990-luvulla ei ollut saatavilla huippuluokan tarkkaa laitteistoa. Päätettyään jättää polkupyörätukkukaupan, hän muutti nopeasti intohimonsa simulointiin ammatikseen ja toi markkinoille realistisia syöttölaitteita, joissa keskityttiin suorituskykyyn, realismiin ja hauskuuteen.

Aluksi Fanatec valmisti erilaisia PC-tuotteita, mutta ajan myötä yritys alkoi valmistaa ohjauspyöriä ajosimulaattoreihin.

Sittemmin Fanatec on laajentanut tuotevalikoimaansa ja rakentanut läheisiä suhteitaan konsoli- ja muiden laitevalmistajien, pelinkehittäjien ja autonvalmistajien kanssa.

Vuonna 2006 tapahtuneen pörssilistautumisen jälkeen yritys uudistettiin ja suunnattiin uudelleen. Sittemmin Fanatec-brändi on keskittynyt täysin Sim-ajokilpailumarkkinoille , ja nyt se tarjoaa tähän markkinasegmenttiin erilaisia tuotteita, kuten ohjauspyöriä, polkimia, vaihdevipuja ja paljon muuta.

Mikä tekee Fanatecista niin menestyvän?

Fanatecin menestyksen avain on tuotemerkin innovatiivinen ja uraauurtava lähestymistapa sim-urheilutuotteiden valmistukseen. Yritys on tehnyt loistavaa työtä koko kehitystyönsä ajan, minkä ansiosta se on pystynyt tarjoamaan ominaisuuksia, joita asiakkaat todella arvostavat, kuten helppo konfigurointi ja käyttö, yksinkertaiset hallintalaitteet ja asetukset sekä tuotteen pitkä käyttöikä.

Fanatecista on tärkeää huomata, että monet sen työntekijöistä, mukaan lukien toimitusjohtaja, ovat aktiivisesti mukana simulaatioautoilun yhteisössä, mikä tarkoittaa, että heillä on käytännön kokemusta ja he kuuntelevat tarkasti kuluttajien palautetta.

Brändi on menestyksensä ansiosta myös monien kumppanuuksiensa ansiosta, joita se on solminut johtavien sim-kilpailumerkkien ja suurten autonvalmistajien kanssa. BMW:stä ja McLarenista Polyphony Digitaliin (Gran Turismo -kehitysstudio) ja Porscheen, kaikki nämä yhteistyöt ovat johtaneet huippulaatuisiin tuotteisiin, joita Sim-racing-pelaajat ovat arvostaneet suuresti.

Katsotaanpa tätä silmällä pitäen tarkemmin Fanatecin ekosysteemiä kokonaisuutena ja siirrytään sitten tuotemerkin kolmeen tuotesarjaan.

Fanatecin ekosysteemi

Ennen kuin puhumme Fanatecin ohjauspyöristä, on tärkeää sanoa muutama sana Fanatecin ekosysteemistä , joka eroaa hieman sen kilpailijoista markkinoilla.

Logitechin ja Thrustmasterin kaltaiset tuotemerkit tarjoavat yleensä kokonaisia sarjoja, jotka koostuvat ohjauspyörästä, jalustasta ja polkimista, mutta Fanatec on päättänyt erottaa tuotteensa kategorioittain ja myydä ne yksitellen. Tämän valinnan ansiosta pelaajat voivat valita heille parhaiten sopivan kokoonpanon täysin vapaasti, sillä kaikki Fanatecin ekosysteemin tuotteet ovat yhteensopivia keskenään.

On kuitenkin huomattava, että Fanatec-jalustat ovat yhteensopivia vain Fanatec-ohjauspyörien kanssa .

Mitä tulee yhteensopivuuteen eri pelialustojen kanssa, Fanatecin koko valikoimassa PlayStation-yhteensopivuus saavutetaan itse ratin pohjan kautta, kun taas Xbox-yhteensopivuus saavutetaan käyttämäsi ratin kautta.

Jos siis näet tekstin “Xbox Ready”, se tarkoittaa, että sinun on käytettävä Xbox-yhteensopivaa pyörää, jos haluat pelata kyseisellä alustalla.

Ja kun lukee “PS Ready”, se tarkoittaa, että sinun on käytettävä ohjauspyörää, jossa on PlayStation-yhteensopiva ohjauspyörän pohja, jotta se toimii PlayStation 4:llä ja/tai PlayStation 5:llä.

Kuten jo mainittiin, Fanatec on poikkeuksellisen vahva ekosysteemiosastolla. Yritys käyttää universaalia pikalukitusjärjestelmää kaikissa ClubSport-malliston ja sitä ylempien sarjojen tuotteissaan, joten sukkulakantoja ja jalustoja voidaan käyttää keskenään vaihdettavina.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos päivität sarjavalmisteisesta osasta huippuluokan tuotteisiin, voit yksinkertaisesti vaihtaa päivitettävän osan sen sijaan, että heittäisit kaikki vanhat laitteesi pois ja investoisit kokonaan uuteen alustaan.

Miten valitsen Fanatec-ohjauspyörän?

Fanatec-ohjauspyörää valitessasi on otettava huomioon useita asioita, mutta ensimmäinen ja tärkein on alusta, jolla aiot käyttää sitä.

Kuten analyysistämme kävi ilmi, Fanatecin pyörät ja alustat ovat yhteensopivia tiettyjen alustojen kanssa, joten sinun on varmistettava, että ostamasi malli sopii kotonasi oleviin laitteisiin. Yleisimpiä ovat PC-ohjauspyörät, PlayStation-ohjauspyörät ja Xbox-ohjauspyörät.

Oikean valinnan helpottamiseksi pyydämme sinua tutustumaan Fanatec-ohjauspyörälistaan eri alustoille:

Toinen huomioon otettava asia on tuotevalikoima. Jos ostat huippuluokan ohjauspyörän tai -alustan, voit olla varma, että voit lisätä siihen tulevaisuudessa merkkiliittymiä, mikä ei välttämättä ole mahdollista, jos ostat alku- tai keskitason mallin. Näissä tapauksissa rajoitut tähän yhteen riviin.

Lopuksi, sinun ei pidä koskaan unohtaa budjettia. Ihannetapauksessa sinun olisi asetettava raja rahamäärälle, jonka olet valmis sijoittamaan, jotta et käytä enemmän rahaa kuin mihin sinulla on varaa.

Lyhyesti – Johtopäätös

Jos sinulla oli vielä epäilyksiä Fanatecin sukkulakukkojen laadusta, tämän artikkelin pitäisi avata silmäsi, ja toivomme, että se auttoi sinua löytämään sinulle sopivan mallin.

Olipa budjettisi tai Sim-ajamisen tasosi mikä tahansa, löydät Fanatecin tarjoamista eri malleista varmasti jotain sopivaa. Jos sinulla on varaa, voimme vain suositella Direct Drive -malleja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen tehon ja realismin.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar