Valitse sivu

Base Fanatec CSL Elite : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL Elite

Edut

 • Huippuluokan voimapalaute
 • Erinomaisen hyvin harkittu ergonomia
 • Laaja valikoima asetuksia
 • Uskomatonta vastinetta rahalle
 • Yhteensopiva useiden alustojen kanssa

Haitat

 • Viimeistely ja muovikuori
 • Hieman monimutkainen käsitellä.

Arvostelumme: 9/10

Videopelien maailmassa on tapahtunut paljon siitä, kun joystickit olivat ainoat tarvikkeet, joiden avulla pystyimme uppoutumaan autokilpailusimulaatioihin. uppoutua autokilpailusimulaatioihin.. Sittemmin ala on kokenut useita innovaatioita, joiden ansiosta voimme nykyään nauttia monenlaisesta toiminnasta. uskomattoman realistiset tuntemukset pelin aikana.

Saksalainen tuotemerkki Fanatectuotemerkki, joka oli aluksi vähän tunnettu. käännekohta Sim-ajojen maailmassa.maailmassa, joka valmistaa huippuluokan huippuluokan tuotteita jotka olivat aiemmin tuntuneet saavuttamattomilta.

Ja jos on yksi malli, joka on nostanut tuotemerkin markkinoiden kärkeen, se on perusmalli. Fanatec CSL Elite pohja, jonka juuri testasimme sinua varten.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä alaa mullistavasta mallista. Saat selville, mitkä ominaisuudet osoitteessa Fanatec CSL Elitejotka pelaajatyyppi se soveltuu parhaiten, mitkä ovat sen ominaispiirteet ja edut edut haitat sekä sen hinta ja mistä voit ostaa sen.

fanatec csl elite image1

Fanatec CSL Elite -perusyksikön ominaisuudet

The Fanatec CSL Elite Wheel Base, joka tunnetaan yleisemmin nimellä CSL Elite Wheel Base V2.5:n pikkusisko, on lähtötason lähtötason malli vaikka se on sijoitettu markkinoiden huipputuotteeksi.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisupäivä: 2016
 • Kuori Fanatec CSL Elite base on valmistettu kokonaan muovista, ja sen etupaneeli on harjattua alumiinia. Fanatecin ja mallin logot näkyvät siinä.
 • Fanatec CSL Elite -alusta sisältää kaksi painikettatoinen virransyötön kytkemiseksi päälle ja toinen tilan (alustan) valitsemiseksi. Siinä on myös 9 LED-merkkivaloa telemetriaa varten.
 • Tässä mallissa on 6 Nm:n harjaton hihnakäyttöinen moottori. Amplitudi ryöstö CSL Elite on 1080 astetta.
 • Fanatec CSL Elite -alusta on varustettu seuraavilla laitteilla DirectSensor-tekniikka asennettu suoraan ohjausakseliin suuremman tarkkuuden saavuttamiseksi, sekä Clubsport-tekniikka joka sisältää kaikki alustan mekaaniset osat (servomoottori, elektroniikka ja virtalähde) ja tarjoaa korkean reagointikyvyn ja realismin tason.
 • CSL Elite on saatavana virallinen PlayStation mutta myös Xbox-yhteensopiva versio. Molemmat mallit toimivat yhtä hyvin tietokoneissa.
 • Fanatec CSL Elite -mallissa on Quick Release QR1 -järjestelmäKaikki merkin ohjauspyörät ovat vaihdettavissa pohjaan. Se on myös yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa, mukaan lukien polkimet, vaihdevivut jne.
 • Pohjan takaosassa on kaikki Fanatec CSL Elite -mallin liitäntäportit: 1 virtalähde, 1 USB-ulostulo, 1 ulostulo kampiakselille, 1 ulostulo käsijarrulle, 1 2 ulostuloa vaihteistolle (H-vaihtaja ja sekventiaalivaihde).
 • Mitat: 35 x 35 x 28 cm (L x S x K).
 • Paino: 4,6 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Fanatec CSL Elite -alusta on loistava valinta niille, jotka haluavat niille, jotka haluavatsim-kilpailujen maailmaan ja samalla hyödyntää saksalaisen valmistajan laajaa ekosysteemiä.

Suosittelemme tätä mallia erityisesti aikuisillekoska se ei oikein sovellu lapsille.

Lisäksi Fanatec CSL Elite -paketti on suunniteltu sekä GT:n faneilleja F1 ja peleihin, kuten DIRT. Pyörä ja kaikki lisävarusteet voidaan helposti sovittaa kaikkiin kilpa-ajotyyleihin.

fanatec csl elite dos

Hyödyt

Olimme kuulleet paljon positiivista siitä. Fanatec CSL Elite ja testimme ansiosta saimme itse selville, mitä kaikkea edut tämän mallin edut.

Ensinnäkin, meidät todella voitti se, että sen sen voimapalaute, joka on mielestämme mielenkiintoisin koko sarjassa. tällä hetkellä. Moottori on sekä erittäin tehokas että erittäin sujuva, ja sen vaikutukset eivät vain vakuuttaneet meitä, vaan ne voittivat meidät puolelleen! Fanatec CSL Eliten voimapalautteen tarjoamat tärinät ja ajotuntemukset ovat todella erinomaisia ja erittäin realistisia. Lisäksi se pysyy äänettömänä eikä ylikuumene edes useiden tuntien pelaamisen jälkeen.

Mielestämme CSL Elite -mallin ergonomia on mietitty erinomaisesti. sen luojien toimesta. Tämän mallin avulla voit hallita monenlaisia asetuksia. Tukikohdan 9 LED-merkkivaloa telemetriaa varten ovat erittäin käytännöllisiä, ja meillä on myös mahdollisuus tallentaa jopa 5 asetusprofiilia tukikohdan sisäiseen muistiin, mikä on melkoinen asia.

Fanatec CSL Elite -alusta on mullistanut sim-kilpailumarkkinat, koska sen uskomatonta vastinetta rahallemikä on selvästi yksi sen suurimmista vahvuuksista. Sen suunnitteluun valitut materiaalit ovat kestäviä ja erittäin korkealaatuisia, mikä takaa sille pitkän käyttöiän. Ja kun otetaan huomioon kaikki tämän mallin ominaisuudet ja edut, hinta on enemmän kuin kohtuullinen!

Tämän mallin etuna on myös se, että todella räätälöitävissä ja olla yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssaSen Quick Release QR1 -järjestelmä on todella yksinkertainen ja tehokas. Voit siis päivittää sarjaa toiveidesi ja budjettisi mukaan useiden vuosien ajan ilman, että joudut vaihtamaan alustaa.

Fanatec CSL Elite -alustan etuna on, että se on yhteensopiva useiden alustojen kanssa. Valmistaja on päättänyt kehittää kaksi lähes identtistä mallia, joista toinen on yhteensopiva Xbox Onen ja PC:n kanssa ja toinen PlayStationin ja PC:n kanssa. Päivitykset ovat saatavilla kaikille alustoille Fanatecin ohjauspaneelin kautta, ja ne on helppo toteuttaa.

Sen haitat

Pystyimme varmasti havaitsemaan monia etuja, joita tarjosi Fanatec CSL Elitepohja, mutta testimme paljasti myös seuraavat seikat haitat tästä mallista.

Ensinnäkin olimme hieman pettyneitä valintaan, joka oli tehty – viimeistelyyn ja Fanatec CSL Elite -mallin muovikuoreen.. Mielestämme se ei vastaa muun paketin laatua, ja se on todella sääli. Tuloksena on “halpa” ilme, joka olisi voitu välttää, jos tuotemerkki olisi päättänyt investoida ammattimaisempaan materiaaliin.

Toiseksi on todettava, että muiden kilpailevien mallien tapaan Fanatec CSL Elite base -malli tarjoaa seuraavat ominaisuudet niin monia mahdollisia asetuksia, että niiden löytäminen voi muuttua nopeasti monimutkaiseksi.. Sinun on väistämättä vietettävä siellä jonkin verran aikaa oppiaksesi käsittelemään ja konfiguroimaan kaikkea parhaaksi katsomallasi tavalla. Tämä ei varmasti ole helppoa, jos olet vielä aloittelija. Ole kärsivällinen!

Fanatec CSL Elite -mallin suurin haittapuoli on mielestämme se, ettänykyään on mahdotonta löytää uutta.. Valmistaja on päättänyt lopettaa tämän mallin tuotannon, joten ainoa tapa saada se on ostaa se käytettynä. Tämä rajoittaa selvästi mahdollisuuksiasi löytää sellainen uudessa kunnossa ja erittäin hyvään hintaan. Sinun on siis oltava kärsivällinen ja sinnikäs etsinnöissäsi.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Kuten aiemmin mainitsimme, Fanatec CSL Elite -alusta ei valitettavasti ole enää myynnissä uutena. Tuotemerkki on päättänyt lopettaa sekä mallin että Xbox-versio versio kuin PlayStationversio, joten sitä ei ole enää missään varastossa.

Voit kuitenkin joskus löytää sen hyväkuntoisena ja eri hintaan myytävänä käytettyjen tavaroiden sivustoilla, kuten Le Bon Coin tai Vinted. Keskimäärin uuteen kuntoon kannattaa varata noin 250-300 euroa. Ja ole erittäin varovainen tuotteen kunnon suhteen!

Päätelmä

Nyt kun olemme testanneet Fanatec CSL Elite Wheel Base -pyörästönymmärrämme, miksi tästä mallista on tullut markkinoiden vertailukohteeksi ja miksi merkki on tehnyt siitä yhden myydyimmistä tuotteistaan.

Alkutason budjetin, huolimatta sen ehkä epätäydellisestä viimeistelystä, – CSL Elite tarjoaa kaikki huippuluokan tuotteen edut..

Tässä alustassa yhdistyvät kaikki viimeisimmät teknologiat, jotka tuottavat tehokkaan ja sujuvan voimapalautteen, joka takaa todella uskomattoman pelikokemuksen istuntojesi pituudesta riippumatta. Lisäksi se on valmistettu tukevista, korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät pitkään.

Mielestämme, jos sinulla on mahdollisuus löytää hyväkuntoinen käytetty Fanatec CSL Elite, älä epäröi ostaa sitä, älä epäröi ostaa sitä.. Se on investointi, jota et tule katumaan!

logitech g920 arvostelu

Fanatec CSL Elite

Yksi markkinoiden parhaista alustoista

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar