Valitse sivu

Testaa & Arvostele CSL DD Ready2race: Paras Sim Racing -paketti?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

CSL DD Ready2race -paketti

Edut

 • Erinomainen laatu
 • Erinomainen pelituntuma
 • Mahdollisuus päivittää paketti boost-sarjalla (pohjaan) ja Load Cell -sarjalla (pedaalilautaan).
 • Lyömätön hinta tällä uudella kampanjalla

Haitat

 • Tuskin mitään, lukuun ottamatta joitakin ohjauspyöriä, joissa on muovinen QR.

Meidän arvosanamme: 9.9/10

Sim-ajaminen on kasvanut huomattavasti viime vuosina Logitechin, Thrustmasterin ja Fanatecin kaltaisten tuotemerkkien myötä. Tämän lajin jättiläiset ovat pelaajia, jotka ovat olleet pelissä hyvin pitkään, jotkut heistä yli 20 vuotta, ja on reilua sanoa, että heillä on kokemusta.

Sim-kilpailun päätavoitteena on saada sinut tuntemaan, että olet keskellä kilpailua, kun suoritat harjoituksen laitteellasi. Tätä varten tarvitset muutamia tärkeitä oheislaitteita, kuten alustan, ohjauspyörän ja polkimet. Voit toki painaa realismikytkimen täysille hankkimalla vaihdevaihteen, käsijarrun ja ohjaamon, mutta se maksaa useimmissa tapauksissa kalliisti, ja pelin tarkoitus on nauttia pelistä, ei joutua pankkiirisi ahdistelemaksi, koska taloudessasi on iso aukko.

Useat merkit tarjoavat valmiita paketteja, jotka sisältävät alustan, ohjauspyörän ja polkimet hintaan, joka on toisinaan erittäin houkutteleva, jopa lyömätön segmentissä. Ja aika ajoin pelaajat keksivät tarjouksen, joka uhmaa kaikkea kilpailua, kuten Fanatecin READY2RACE-paketti , joka sisältää DD-jalustan, ohjauspyörän ja poljinlaudan hintaan 399,85 € (sis. alv )!

 

Nipun tärkeimmät ja tekniset ominaisuudet

 • 5 nm:n vääntömomentti Direct Drive -pohja, joka on yhteensopiva valinnaisen tehostussarjan kanssa.
 • Alumiinirakenne
 • Yhteensopiva Xboxin ja PC:n kanssa
 • Pöydän ja työpöydän kiinnitysjärjestelmä kiinnikkeellä, ja jalusta on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien ohjaamojen kanssa.
 • Pedaaleihin on saatavana kuormituskennosarja
 • Base myydään lähes puoleen hintaan, jos ostat sen Ready2Race-pakettina.

Suunnittelu

Jos olet sim-kilpailujen ystävä, minun ei tarvitse kertoa sinulle alustan suunnittelusta. CSL DD . Mutta jos ei, sinun on hyvä tietää, että tämä on kaunis, kompakti ja melko raskas kone. Sen ulkokuori on valmistettu mustasta metallista, ja sen muotoilu muistuttaa jäähdytintä, joka johtaa moottorin tuottamaa lämpöä. Se on kaunis ja ennen kaikkea käytännöllinen, sillä jäähdytykseen ei tarvita tuuletinta.

 

Mitä tulee tähän Ready2Race-pakettiin sisältyvään ohjauspyörään, voit valita CSL Steering Wheel P1 V2:n tai minkä tahansa muun Fanatecin luettelossa olevan ohjauspyörän. Tämä ohjauspyörä sopii täydellisesti eri lajien, kuten rallin, GT:n ja jopa F1:n, ystäville. Ohjauspyörä on pyöreä, halkaisijaltaan 30 cm, ja siinä on kokonaan musta viimeistely.

 

Pedaalilautaa varten sinulla on CSL-pedaalit jotka voidaan päivittää Load Cell -sarjalla, ja tämä laite on valmistettu metallista, joka on melko kaunis, mutta väri voisi erottua kokonaan mustassa kokoonpanossa.

 

Räätälöity kokoonpano

Tämän Ready2Race-paketin pohja voidaan asentaa joko pöydälle/pöydälle helppokäyttöisen mutta kestävän kiinnittimen avulla tai suoraan CSL DD:n kanssa yhteensopivaan alustaan. Ohjaamoja varten pohjan etupuolella on kiinnityspisteet, joiden avulla voidaan käyttää etutukea.

Valitsitpa minkä menetelmän tahansa pohjan kokoamiseen, se on erittäin helppo tehdä eikä siihen mene kauan. Ohjauspyörän osalta kaikissa Fanatecin malleissa on sisäinen Quick Release -järjestelmä, joka on mallista riippuen muovinen tai metallinen. Jälleen kerran, olipa ohjauspyörän Quick Release mikä tahansa, sitä on erittäin helppo käsitellä ja sen avulla voit vaihtaa ohjauspyörää nopeasti, toisin kuin esimerkiksi Thrustmaster ja sen T300RS .

 

Valmistus ja viimeistely

Fanatec loistaa Thrustmasteriin ja Logitechiin verrattuna samassa hintaluokassa sen rakentamisen laadussa. CSL DD Ready2Race -paketin suorat hintakilpailijat (alle 400 euroa) käyttävät muovia lähes kaikissa oheislaitteissaan. Tämä koskee seuraavia tapauksia Logitech G29 ja G923 ja Thrustmasterin T-sarjan niput ( T300RS jne.). Fanatec käyttää metallia lähes kaikissa oheislaitteissaan.

Jalustassa on kauniisti viimeistelty alumiinirakenne, jossa ei ole purseja tai valmistusvirheitä. Viimeistely on huippuluokkaa, olipa kyse sitten alustasta, ohjauspyörästä tai nipun polkimista. Se on aivan täydellinen, ja se ansaitsee olla osa kilpa-auton varustusta. On sanottava, että Fanatec oli Logitechin ja Thrustmasterin edellä alku- ja keskiluokan nipuissa rakentamisen laadun ja viimeistelyn osalta, mutta huomattavasti korkeampaan hintaan.

 

Tutustuminen pakettiin

Tämä paketti on siis erinomaisen helppo käsitellä, erityisesti P1 V2-ohjauspyörän kanssa. Pyörä on halkaisijaltaan 30 cm, eli samankokoinen kuin auto. Hallintalaitteet ovat helposti sormiesi ulottuvilla, joten sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ratista. Paletit ovat suuria ja napsautuvat erinomaisesti, kun käytät niitä. Lisäksi ohjauspyörän yläosassa on pieni LED-näyttö, joka antaa tietoja autosta.

Pedaalipöydän osalta vakioversio ilman Load Celliä on hieman yksinkertainen, aivan kuten esimerkiksi G29 tai T300RS. Tässä Fanatec erottuu Thrustmasterista ja Logitechista, mutta voit päivittää CSL-polkimet Load Cell -sarjalla ja saada jarrupolkimen, joka on kilpailemisen arvoinen. Myönnettäköön, että tämä paketti maksaa sinulle 140 euroa, mutta koska paketti on erikoistarjouksessa ja ennen kaikkea CSL DD maksaa vain 199,95 euroa, jos otat sen minkä tahansa Fanatecin luettelossa olevan ohjauspyörän ja polkimien kanssa, se on silti erinomainen tarjous, jonka vastine rahalle on paljon kilpailijoita edullisempi.

csl dd fanatec

Tunteet leikin aikana

Siirrymme olennaiseen: asiaan liittyviin tuntemuksiin. Ensinnäkin CSL DD on Direct Drive -pohja, ja 400 euron hintaan, joka sisältää arvonlisäveron ja toimituksen (paketti), kilpailijoina ovat Thrustmaster T300RS/GT:llä (380/450 euroa) ja Logitech G29:l lä ja G923:lla (350 euroa, sisältäen arvonlisäveron, ilmaisen toimituksen ja erikoistarjouksen). Eikä tämä kilpailu ole lainkaan suoravetoinen, vaan siinä käytetään hihna- tai hammaspyörävetoisia moottoreita.

Pohjimmiltaan tämä nippu on aistien kaivo, jossa on erittäin tasapainoinen voimapalaute kaikissa tilanteissa. Jos olet ammattimainen sim-kilpailija ja tunnet CSL DD:n ja sen 5 nm:n vääntömomentin rajat, voit ostaa boost-sarjan (99,95 euron lisämaksusta), jolloin saat käyttöön perusmoottorin täyden potentiaalin ja 8 nm:n vääntömomentin.

Ohjaustuntuma on erinomainen, varsinkin jos otat ohjauspyörän, jossa on metallinen QR. Kaikki autoon kohdistuvat voimat välittyvät ohjauspyörään, olivatpa ne sitten tärinää, iskuja, pidon tai liikeradan muutoksia. Tunnet aivan kaiken, eivätkä kilpailijat pysty tekemään samaa tämän paketin hinnalla. Yksinkertaisesti sanottuna Fanatec on enemmän tai vähemmän pilannut pelin tarjoamalla Direct Drive -paketin 399,85 euron hintaan ja vieläpä ilmaisella toimituksella!

Ohjauspyörä on jäykkä, eikä se heilahda kovissa kaarteissa. Sama pätee pedaalilautaan, varsinkin jos käytät hieman ylimääräistä Load Cell -sarjaan, joka vaikuttaa tuntumaan valtavasti. Tässäkään Thrustmaster ja kumppanit eivät pärjää Fanatecille ja sen erittäin mukautettavalle ekosysteemille.

 

Yhteensopivuus

Kuten kaikki hyvät oppilaat luokassaan, Fanatec tarjoaa tässä paketissa alustojen välisen yhteensopivuuden, nimittäin Xboxin ja PC:n. Playstation-kilpailijoille on tarjolla CSL DD:n Gran Turismo -versio, joka on yhteensopiva kaikkien nykyisten alustojen kanssa, mutta se on kalliimpi, jos otat sen yksinään.

Voit saada tämän paketin CSL-polkimien ja CSL-ohjauspyörän P1 V2 kanssa samaan hintaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Fanatecin tuotteet ovat joskus loppuneet varastosta, koska kysyntä ylittää saatavuuden huomattavasti. Mutta ei paniikkia! Kampanja on voimassa koko Fanatecin valikoimassa, ja voit ottaa vastaan CSL WRC tai McLaren GT3 V2 jotka ovat paljon korkealuokkaisempia vanteita kuin P1 V2, 80 euron lisähintaan. Vaikka loppuhinta lähestyy 480 euroa arvonlisäverottomana, se on mielestäni edelleen lyömätön.

Vertailu muihin kilpaileviin paketteihin

Kuten juuri sanoimme, tämä uusi paketti on suoraan T300RS: n ja G29/G923:n vastakohta, ainakin hinnan suhteen. Mutta loppuosa on eri juttu.

Tekniset tiedot Fanatec-paketti, jossa CSL DD, CSL P1 V2 ja CSL-polkimet. Thrustmaster T300RS Logitech G29/G923
Rakentaminen Metalli Muovi Muovi
Pyörän halkaisija 30 CM 28 CM 28 CM
Pikavapautusjärjestelmä Kyllä, metallisella tai muovisella QR Kyllä, hyvin yksinkertaisella muovisella QR Ei
Voimapalautetekniikka Suoraveto Hihnakäyttöinen moottori Vaihteistolla toimiva moottori
Suurin vääntömomentti 5 nm tai 8 nm (tehostussarjan kanssa) Alle 4 nm Alle 4 nm
Yhteensopivuus PC ja Xbox Playstation ja PC Playstation/PC tai Xbox/PC
Kiertokulma Infinity 1080° 900°
Liittimet USB-lähtö alustalle + polkimet + käsijarru + 2 porttia USB-lähtö alustalle + polkimet + vaihteisto USB-lähtö alustalle + pedaalilaudalle
Polkimet Vakiovarusteena 2 poljinta magneettisilla antureilla ja saatavana kuormituskennolla tai 3 polkimella. Vakiona 3 pedaalia potentiometreillä Vakiona 3 pedaalia potentiometreillä
Hinnat Alkaen 399,85 € sis. alv, toimitus sisältyy hintaan Alkaen 380 € sis. alv, mutta ei saatavilla. Sinun on päivitettävä GT-versioon, joka maksaa 70 euroa enemmän, mukaan lukien toimitus. Alkaen 430 eurosta (sis. alv), mutta usein noin 350 euroa (sis. alv), mukaan lukien toimitus.

Vastinetta rahalle

Fanatecin CSL-paketti oli jo lähtöhinnaltaan erinomainen suorituskyvyltään, laadultaan ja tuntumaltaan. Ja nyt, kun tarjous on 400 euroa arvonlisäverottomana, se on lyömätön. Hinta-laatusuhde on niin hyvä, etten näe, miten kilpailijat reagoivat ja sopeutuvat tähän.

Minun tuomioni

Jos etsit pakettia, jossa on Direct Drive -alusta, ohjauspyörä ja polkimet, jotka kaikki voidaan päivittää, Fanatec on oikea osoite, erityisesti viimeaikaisen kampanjajakson aikana.

399,85 euron hintaan, joka sisältää arvonlisäveron ja toimituksen, et löydä mitään parempaa laatukilpailijoiden joukosta. Voit kertoa minulle, että on olemassa muitakin Direct Drive -vaihtoehtoja paljon alhaisempaan hintaan sivustolla, joka alkaa sanoilla A joka päättyy SMutta sitten on vielä toimitus, joka maksaa kalliisti, koska laite tulee Kiinasta, ja hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, joten sinun on maksettava arvonlisävero ja joskus jopa tullimaksut. Tämän seurauksena voit saada paljon huonolaatuisemman ja suorituskyvyltään heikomman tuotteen, jonka hinta on paljon korkeampi. Mielestäni tämä Fanatecin paketti on ylivoimaisesti markkinoiden paras.

handbrake-heusinkveld

CSL DD Ready2Race -paketti

Paras Sim Racing Bundle vuonna 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES Edut Useita täysin muokattavia ohjaimia Ensiluokkainen viimeistely ja materiaalit Erinomainen ergonomia Haitat...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar