Valitse sivu

Parhaat Fanatec-paketit

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-kilpailijat ympäri maailmaa ovat olleet saman ongelman edessä: mitä ostaa, jotta ostokset alkaisivat? Tämä on hyvin hankala kysymys, kun otetaan huomioon markkinoilla olevien oheislaitteiden runsaus ja tuotemerkkien määrä. On sanottava, että sim-kilpaurheilun segmentti on tuottoisa, varsinkin jos olet yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja oheislaitteita.

Vaikka sim-urheilu on oheislaitteiden osalta melko yksilöllinen laji, valmistajat ovat huomanneet, että monien kuljettajien on vaikea tehdä valintaa tai he ostavat kokonaan vääriä tuotteita. Tämän seurauksena muutama vuosi sitten syntyi uusi suuntaus: niput. Useat tuotemerkit ovat alkaneet tarjota tuotepaketteja, jopa kaikkein korkealaatuisimpia tuotteita.

Seuraavassa esittelen sinulle suosituimmat Fanatec-paketit. Kerron sinulle tuotteista, jotka on niputettu ja mitä sinun pitäisi valita, jos etsit tiettyä kokoonpanoa.

Suosituimmat paketit

Kullakin tuotemerkillä on omat niput, ja valinta riippuu pääasiassa kohdemarkkinoista. Jotkin toimijat tarjoavat vain peruspyörä + ohjauspyörä ja kampiakseli-paketteja, kun taas toiset yrittävät tarjota melko kattavan valikoiman, jossa on paketti jokaiselle kuljettajalle.

Tällä hetkellä minun on myönnettävä, että suosituimpia nippuja ovat alustat, vauhtipyörät ja kampiakselit, koska monet kuljettajat eivät oikein tiedä, mitä ostaa, varsinkin jos valmistajalla on laaja tuotekatalogi (esimerkiksi Fanatec). Nämä niput (pohja, ohjauspyörä ja kampiakseli) tarkoittavat sitä, että kilpa-ajajien ei tarvitse pohtia liikaa aivojaan, vaan he voivat keskittyä aikoihinsa ja välttää samalla oheislaitteiden yhteensopivuusongelmat, joita esiintyy eräiden seuraavien valmistajien tuotteiden kohdalla. Thrustmaster (erityisesti tukikohdat ja sukkulahanat).

Fanatec-paketit

Kuten aiemmin totesin, Fanatec on ollut merkittävä toimija sim-urheilualalla jo yli 20 vuoden ajan. Saksalaisvalmistaja on premium-tason toimija, vaikka se tarjoaa tuotteita, jotka eivät useinkaan ole liian kalliita siihen nähden, mitä saat vastineeksi; toisin sanoen erittäin hyvää vastinetta rahalle.

Fanatec valmistaa myös sim-urheilun oheislaitteita, joiden räätälöintiaste on korkea ja joiden ekosysteemi on pitkälle kehittynyt. Yksinkertaisesti sanottuna: käytännössä kaikki Fanatecin tuotteet toimivat yhdessä, ja voin vakuuttaa, että vain harvat sim-kilpailuiden oheislaitteiden valmistajat voivat sanoa samaa.

Fanatecin laajassa tuotevalikoimassa saksalainen valmistaja tarjoaa kaksi pakettivaihtoehtoa: vakiopaketit, jotka mahdollistavat oheislaitteiden räätälöinnin, ja Ready to Race -paketit, jotka sisältävät sim-kilpailuun tarvittavat osat.

Fanatecin parhaat Ready to Race -paketit

Fanatecin “Ready to Race ” -paketteihin sisältyy ainakin ohjauspyörä, polkimet ja pohja. Saksalaisvalmistaja on laatinut nämä paketit täyttääkseen sellaisten uusien sim-kilpailijoiden tarpeet, jotka eivät tunne alaa kovin hyvin ja etsivät siksi käyttövalmiita paketteja.

CSL DD Ready2Race Bundle PC:lle (5 Nm)

CSL DD Ready2Race Bundle PC:lle (5 Nm)

Kuten nimestä voi päätellä, tämä paketti on suunnattu aloitteleville ratsastajille, jotka ovat vasta aloittaneet lajin. Tämä sarja sisältää halkaisijaltaan 30 cm:n CSL P1 -ohjauspyörän, jossa on kaksi suurta ohjauspyörää takana, pieni näyttö pyörän yläosassa, polymeerirakenne ja kumipinnoite. Tämän ohjauspyörän QR on valmistettu muovista, joten sen keskellä on pieni rako. Rehellisesti sanottuna tämä ohjauspyörä on melko yksinkertainen, mutta se tekee tehtävänsä niille, jotka haluavat aloittaa sim-ajamisen.

Paketti sisältää myös CSL-pedaalit, Fanatecin perustason pedaalilaudan. Sinulla on 2 hyvin yksinkertaista pedaalia, metallista ja ilman kuormituskennoa. Tässäkin tapauksessa kyseessä on hyvin yksinkertainen oheislaite, jota ei ole tarkoitettu kokeneille lentäjille.

Ja lopuksi pääruoka: CSL DD 5 nm. Itse asiassa juuri tämä pohja on tämän nipun tärkein osa. CSL DD kehittää 5 nm:n maksimivääntömomentin ja tarjoaa sinulle erinomaisen annoksen realismia, joka ylittää kaiken, mihin kilpailijat pystyvät teho- ja hintaluokassaan. Lisäksi tämä tietokanta avaa oven Fanatecin koko sim-kilpailuiden oheislaitteiden valikoimaan.

Tämän paketin vähittäismyyntihinta on lähes 550 euroa, mutta se on usein saatavilla erikoistarjouksena 500 eurolla. Jälleen kerran ei ole säästöjä tuotteissa, mutta tämä on halvin sim-ajojen oheislaitevalmistajan tarjoama paketti.

Gran Turismo DD Pro (5 Nm)

Gran Turismo DD Pro (5 Nm)

GT DD Pro -paketti on tavallisesti Playstationin yksinoikeus, sillä se on virallisesti lisensoitu Gran Turismolle. Pohja on kuitenkin CSL DD, joten sitä voidaan käyttää Xboxilla ja PC:llä. Tässä paketissa on siis CSL-peruspolkimet, 5nm CSL DD ja erityinen Gran Turismo -ohjauspyörä muovista, kaikki 699,95 eurolla.

Ohjauspyörä on kaunis, mutta rakentamisen laatu jättää hieman toivomisen varaa. Voit tuntea, että Sony on sanellut tämän ohjauspyörän tekniset tiedot, ja Fanatecin on täytynyt seurata esimerkkiä pitääkseen sen hinnan jokseenkin kohtuullisena. Perusversio on 5 nm:n CSL DD, mutta 8 nm:n versio on saatavilla 850 euron hintaan. Jälkimmäisessä mikään ei muutu, paitsi boost kitin lisääminen, joka nostaa maksimivääntömomentin 8 nm:iin.

Tuntuma on erinomainen, olipa kyseessä sitten 5 tai 8 nm:n CSL DD. Kaikki on tarkkaa, tunnet kaiken, mitä auto tekee pienintä yksityiskohtaa myöten, ja se on aivan täydellistä. Ainoa haittapuoli tässä paketissa ovat polkimet, jotka ovat hyvin yksinkertaiset, ja suosittelen hankkimaan Load Cell-version, ja ohjauspyörä, joka ei suoraan sanottuna vastaa samoja standardeja kuin Fanatecin muut pyörät, ja siinä on muovinen QR.

Kyseessä on silti hyvä paketti, joka ei maksa liikaa rahaa, jos otetaan huomioon pohja ja Gran Turismo -lisensoitu ohjauspyörä.

CSL DD Forza Starter Kit (5 Nm) – Xbox & PC

CSL DD Forza Starter Kit (5 Nm) - Xbox & PC

Tämä paketti nostaa pyörän laatua pykälän verran, vaikka pohja ja kampiakseli pysyvätkin samoina. Ohjauspyörä on Fanatecin keskiluokan ClubSport Forza. Alumiinista valmistettu pyörä on halkaisijaltaan 33 cm, ja siinä on litteä pohja. Se on hieman iso, mutta siihen tottuu pian. Ratti on päällystetty korkealaatuisella nahalla. Tämä antaa sille ensiluokkaisen ulkoasun, ja ulkoasu on hyvin hillitty: kaikki on mustaa, vain logot ovat valkoisia ja yläreunassa on banneri.

Pyörään on kiinnitetty Fanatecin Hub V2. Jälkimmäisessä on painikkeita, ohjauspainikkeita ja pieni LED-näyttö yläpuolella. Tätä napaa voidaan käyttää lähes kaikissa saksalaisten valmistajien ohjauspyörissä ja -alustoissa, ja se on aivan erinomainen, sillä se antaa vaikutelman, että istut kilpa-autossa.

On myös CSL-polkimet ja 5nm CSL DD. Minulla ei ole mitään sanottavaa näistä kahdesta oheislaitteesta, paitsi että suosittelen hankkimaan paremman pedaalilaudan, jos haluat parantaa sim-kilpailuasi. Ja jos todella haluat tehdä sen, Fanatec tarjoaa päivityksen tähän pakettiin 8nm CSL DD:llä, ClubSport Shifterillä ja CSL Elite Pedals V2:llä. Tämä paketti on paljon parempi kuin Starter, mutta se maksaa myös paljon: ilman erikoistarjouksia se maksaa 1560 euroa ja erikoistarjousten kanssa 1460 euroa .

Podium DD2 Formula Premium Bundle (25 Nm)

Podium DD2 Formula Premium Bundle (25 Nm)

Nyt on Fanatecin Ready to Race -huippupaketin aika: Podium DD2 Formula Premium. Tämä paketti sisältää Podium DD2 25 nm:n vääntömomenttijalusta, ClubSport-polkimet V3 polkimet kuormituskennolla, Podium 6-paddle -moduuli ja ClubSport Formula V2.5-ohjauspyörä. Tämä paketti on selvästi suunnattu F1- ja GT-kilpailufanien tyydyttämiseen, mutta se on kuitenkin parasta, mitä tuotemerkki tarjoaa pakettimuodossa.

Periaatteessa se on yksinkertaista: se on paras, mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä yhteensopivuuden, nimikkeiden ja alustojen yhteensopivuuden sekä sen tarjoamien tuntemusten ja realismin osalta. 25 nm:n vääntömomentti on aivan valtava, ja kaikkiin nimikkeisiin. Huomaa, että tarvitset ohjaamon, joka kestää tämän vääntömomentin, muuten se ei toimi.

Kampiakseli on parasta, mitä Fanatecilla on tarjota, ja siinä on Load Cell -jarru, jossa on 90 kg:n paine ja 2 Hall-anturipoljinta. Muotoilu on tyylikäs ja hillitty, ja siinä on kokonaan metallinen rakenne. Ohjauspyörä on puolestaan valmistettu hiilikuidusta, ja se on yhtä houkutteleva ja helppokäyttöinen, jos sinulla on jonkin verran F1-kokemusta.

Tämän paketin voi vaihtaa ruhtinaalliseen 2439,80 euron hintaan, ja se on ensimmäinen, jossa voit säästää ostamalla oheislaitteet pakettina. Tästä paketista on myös vähemmän “aggressiivinen” versio, jossa on 20 nm:n DD1-alusta ja CSL-polkimet Load Cell -mallissa hintaan 2079,8 €.

Fanatecin parhaat vakiopaketit

Näitä paketteja on lukuisia ja ne lisäävät olennaisesti lisäarvoa asennukseesi. On esimerkiksi ohjauspyörä- ja melasarja, ohjauspyörä ja napa, ohjauspyörä ja QR, täydellinen sarja, johon kuuluu vaihteenvaihtaja, kytkinpoljin ja käsijarru, ja niin edelleen.

ClubSport Steering Wheel Formula V2.5 X Advanced Bundle -paketti

ClubSport Steering Wheel Formula V2.5 X Advanced Bundle -paketti

Tämä paketti sisältää siis ClubSport Formula V2.5 -ohjauspyörä ohjauspyörän, Podium-melamoduulin sekä sarjan tarroja ja painikkeiden suojuksia, kaikki 609,85 euron hintaan. Olen rehellinen: hinnan suhteen et saa mitään. Tarkoituksena on tarjota käyttövalmis paketti, jonka avulla ei tarvitse etsiä liikaa sinulle sopivia tuotteita.

Ohjauspyörä on Formula-tyyppinen hiilikuitupyörä, jonka halkaisija on 27 cm ja jossa on pieni LED-näyttö ja RevLED-valo sen yläpuolella. Muotoilu on onnistunut, ja rakentamisen laatu on vertaansa vailla. Pelissä on yhteensä 11 painiketta, 2 kytkintä, 7 funky-kytkintä, metallinen QR ja analogiset joystickit. Se on enemmän kuin riittävä parantamaan asetuksiasi. Pakettiin kuuluu myös tarrasarja, jolla voit muokata ohjauspyörän hallintalaitteet haluamallasi tavalla, sekä 6 kpl Podium-malliston ohjauspyörän ohjauspyörän ohjauspyörän ohjauspyörää.

Mielestäni tämä paketti on täydellinen niille kuljettajille, joilla on jo Fanatec-asennus ja jotka haluavat lisätä erinomaisen pyörän F1- tai GT-kilpailuihin. Tämän paketin käyttäminen edellyttää, että sinulla on Fanatec-alusta, muuten se ei toimi.

ClubSport-ohjauspyörä Flat 2 V2 Xbox Advanced Bundle -pakettiin

ClubSport-ohjauspyörä Flat 2 V2 Xbox Advanced Bundle -pakettiin

Tämä paketti sisältää ClubSport Flat 2-ohjauspyörän, Xbox-painikekeskuksen ja Podium 6-paddle-moduulin. Ohjauspyörä on melko yksinkertainen, tasainen ja halkaisijaltaan 27,5 cm. Vuori on punaista synteettistä mokkanahkaa. Suoraan sanottuna en oikein pidä tästä väristä, se on liian räikeä minulle. Pyörän rakenne on valmistettu metallista, jossa on hopea anodisoitu pinta. Myydään 579,90 € erikoistarjouksessa, mutta jos hinta ei ole erikoistarjouksessa, et saa mitään.

Ohjauspyörän lisäksi pakettiin kuuluu Xboxin painikekeskitin ja 6 Podium-ohjauspyörän moduuli. Nämä kaksi tuotetta ruuvataan ohjauspyörän takaosaan, jotta niitä voidaan käyttää. Jälleen kerran, sinulla on oltava Fanatec-jalusta, jotta voit hyödyntää tätä pakettia täysimääräisesti. QR ei kuitenkaan sisälly ohjauspyörän toimitukseen, vaan se on ostettava erikseen.

CSL-polkimet Ultimate Upgrade Kit

CSL-polkimet Ultimate Upgrade Kit

Fanatec on kehittänyt tämän paketin kilpa-ajajia varten, jotka haluavat tuoda lisää realismia sim-kilpailuihinsa. Valikoimassa: Load Cell-jarrupoljin, kampiakselin levysarja, ClubSport Shifter V1.5 eri nupeilla, ClubSport Handbrake 1.5, kaikki 644,75 euron hintaan. Kuten tavallista, tällä paketilla et säästä rahaa, sillä kaikki oheislaitteet myydään samaan hintaan.

Tästä huolimatta tämä paketti ilahduttaa varmasti ratsastajia, jotka etsivät uusia tuntemuksia ja hyvän annoksen realismia. Fanatecin vaihteenvaihtaja on luultavasti luokkansa paras, sillä se yhdistää H Pattern- ja sekventiaalivaihteet. Lisäksi paketti sisältää erilaisia säätimiä, jotka sopivat kaikkiin mieltymyksiisi. Myös käsijarru on erinomainen, mutta ei hydraulinen. Mutta hintaluokassaan se on täysin normaalia. Siinä on kuitenkin samanlainen anturi, jonka avulla voit annostella takapyörän lukituksen drift-sessioiden tai rallivaiheiden aikana.

Ja lopuksi CSL-polkimien kuormituskennojarrupoljin. Periaatteessa se on tämän paketin paras laite, varsinkin jos haluat päivittää CSL:n peruspedaalilaudan. Kuormituskenno antaa sinulle paremman uppoutumisen sim-kilpailuun, erityisesti voimakkaiden jarrutusten aikana.

Kumman valitsisin?

Rehellisesti sanottuna kaikki riippuu nykyisistä asetuksistasi ja siitä, mitä haluat parantaa. Jos sinulla on jo Fanatecin pohjalevy (CSL DD tai Podium DD), kannattaa valita vakiopaketti, joka sisältää ohjauspyörän ja melat tai kampiakselin, vaihteenvaihtajan ja käsijarrupaketin. Nämä paketit sopivat erinomaisesti niille, jotka ovat jo päässeet Fanatecin ekosysteemiin ja haluavat päivittää kokoonpanoaan.

Toisaalta, jos sinulla ei ole mitään Fanatecin oheislaitteita ja haluat asentaa kokoonpanon tämän merkin tuotteilla, parasta on hankkia Ready to Race -paketti, joka sisältää ainakin alustan, ohjauspyörän ja pedaalialustan.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar