Valitse sivu

Fanatec ClubSport V3 kampiakseli : Testi ja mielipiteet

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport V3

Edut

 • Uskomattoman realistiset tuntemukset 90 kg kuormituskennon ansiosta
 • Erittäin mukautuva, joten kampiakseli voidaan räätälöidä ja säätää yksilöllisten mieltymysten mukaan.
 • Erinomainen laatu
 • Uskomaton tarkkuus kosketuksettomien antureiden ansiosta
 • Hyvä vastine rahalle
 • Yhteensopiva kaikkien alustojen kanssa

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Tärinätoiminto ei ole käytettävissä kaikissa peleissä
 • Ei voi kääntää (jotta polkimia voidaan simuloida paremmin GT-tilassa).

Arvostelumme: 9.8/10

Jokainen kokenut soittaja tietää, että pedaalit ovat varmasti tärkein asia, kun on kyse Sim-racing. Tästä huolimatta aloittelijat laiminlyövät usein tämän elementin, sillä he luulevat virheellisesti, että vain ohjauspyörä on välttämätön. Ja silti, ilman hyvää polkimet käytetystä ohjauspyörästä riippumattaupotus ja realismin tunne pelin aikana on aina hyvin rajallinen. Mutta minkä kampiakselin valitsisit? Tämä ei ole helpoin valinta.

Niinpä päätimme testata yhden saksalaisen Fanatecin tunnuskuvallisen valmistajan mallin: Fanatecin Fanatec ClubSport V3 -kampiakselin..

Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä tiedämme tästä Fanatecin pedaalilaudasta testimme perusteella. Kerromme, mitä ne ovat tärkeimmät ominaisuudetjohon pelaajatyyppi suosittelemme sitä, mitkä ovat sen edut edut haitat, kuinka paljon se maksaa ja mistä voit saada sen.

fanatec-pedaali

Fanatec ClubSport V3 -kampiakselin ominaisuudet

Käy osoitteessa Fanatec ClubSport V3 on Kuormakenno à kolme poljinta polkimet polkimet.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2016
 • Kampiakseli Fanatec ClubSport V3 kampiakseli on valmistettualumiinia koneistettua alumiinia, jossa on leveä jalkatuki ja 3 alumiinipoljinta.
 • Fanatecin V3 tarjoaa äärimmäistä säätöä Polkimien asento on säädettävissä kaikkiin suuntiin, mutta myös kulmaa, kaasupolkimen jousivoimaa, jarruherkkyyttä ja jarrutusmatkaa on mahdollista säätää.
 • Polkimet polkimet pedaalit tässä mallissa ovat 12-bittinen resoluutio ja niissä on paineherkkä jarru, jossa on 90 kg:n kuormituskenno mittatilaustyönä. Jäykkyyttä ja jarrutusmatkaa voidaan säätää ilman työkaluja pyörän asetusvalikon kautta ja ajon aikana.
 • The ClubSport V3 Fanatecilta on varustettu kahdella metallitangolla, joissa on LC:hen sisältyvät muoviset välikappaleet, jotka estävät polkimien siirtymisen sivuttain.
 • The pysähtyy kaasu- ja kytkinpolkimia voidaan kääntää, jotta voit valita eri liikkeistä ja tuntea polkimien voiman.
 • Fanatec ClubSport V3 -kampiakselissa on varustettu tärinämoottori kaasupolkimessa, joka simuloi ABS:ää ja ilmaisee renkaiden lukkiutumisen (play-ohjaus on mahdollista Fanatec Wheel SDK:n kautta Fanatec-pyörien kanssa).
 • Tämä Fanatecin malli sisältää vaihtoehtoiset kilpakilvet kaareva muotoilu.
 • Fanatec ClubSport V3 -kaasupolkimen rakenteen ansiosta jouset voidaan vaihtaa nopeasti. Kaksi jousitusta Tämän mallin mukana toimitetaan kaksi erivahvuista jousijarrua.
 • Tämä pedaalilauta on yhteensopiva useiden alustojen kanssa (PlayStation, Xbox ja PC), riippuen ainoastaan liitetyn jalustan/ajopyörän alustayhteensopivuudesta.
 • Fanatecin ClubSport V3 voidaan liittää suoraan Fanatec CSL/CSW -pyörätelineeseen tai sitä voidaan käyttää erillisenä USB-laitteena.
 • Tämä Fanatecin kampiakseli on yhteensopiva värisarjojen kanssa täydellistä visuaalista mukauttamista varten, samoin kuin valinnaisen iskunvaimenninsarjan kanssa kaasun ja jarrun osalta.
 • Mitat: 43 cm x 28 cm x 43 cm (L x S x K)
 • Paino: 7,94 kg


Minkälaiselle henkilölle?

Meidän mielestämme, vaikka Fanatec ClubSport V3 kampiakseli on erittäin kallis, se ei ole vain erittäin kokeneille erittäin kokeneille pelaajille. Se on ihanteellinen aloittelevat pelaajat kunhan heillä on siihen varaa.

Tämä malli toimii erittäin hyvin esimerkiksi seuraavissa peleissä ralli, driftit tai jopa GTSe on kuitenkin mielestämme hieman rajoittunut iRacingin kaltaisissa peleissä.

fanatec clubsport v3

Hyödyt

Pystyimme testaamaan Fanatec ClubSport V3 kampiakselin ja saimme selville sen edut tämän mallin eduista.

Ensimmäinen asia, joka sai meidät vakuuttuneiksi, oli upea kuormituskenno jolla Fanatec ClubSport V3 on varustettu. Tässä poljinlaudassa on 90 kg:n kuormitusyksikkö, joka simuloi kilparataa yhtä tarkasti ja karkeasti kuin oikea autopoljinlauta voisi. Paineherkkä jarrupoljin värisee simuloidakseen ABS-järjestelmää ja renkaiden lukkiutumista. Aivan kuten voimapalaute saa sinut osallistumaan kilpailuun käsilläsi, nämä polkimet tekevät sen jalkojesi kautta.

Toiseksi arvostimme suuresti suurta sopeutumiskykyä Fanatecin ClubSport V3 -kampiakseli. Tämän mallin avulla voit mukauttaa ja säätää kampiakselin itsellesi sopivaksi. Voit muuttaa polkimien asentoa, niiden kulmaa, kaasujousen voimakkuutta ja jarrujen herkkyyttä tai liikettä. Valmistaja Fanatec on jopa päättänyt sisällyttää mukaan vaihtoehtoisia D-muotoisia, kaarevia kilpa-asemalevyjä, jotka ovat ihanteellisia ja toimivat erittäin hyvin seisontapolkimina. Jos kaikki kampiakselit olisivat näin säädettävissä, se olisi meille unelma.

Fanatec ClubSport V3:n toinen suuri etu on sen erinomainen rakenteen laatu. Fanatec on valinnut kokonaan alumiinisen rakenteen, mikä tekee tästä kampiakselista sekä kauniin että painavan ja vahvan. Kosketuksettomien antureiden käyttö on myös tae korkeasta laadusta. Nämä magneettiset anturit kaasupolkimessa ja kytkimessä takaavat sinulle elinikäisen tarkkuuden ja nelinkertaisen resoluution näiden polkimien edelliseen versioon verrattuna.

Lopuksi olemme sitä mieltä, että Fanatec ClubSport V3 -kampiakseli tarjoaa seuraavat ominaisuudet erittäin hyvän vastineen rahalle. Se ei ole halpa, mutta kun otetaan huomioon kaikki sen tarjoamat edut ja sen laaja yhteensopivuus kaikkien alustojen (PlayStation, Xbox ja PC) kanssa, se on erittäin hyvä investointi, joka lupaa toimia monta vuotta.

Sen haitat

Vaikka Fanatec ClubSport V3 voitti meidät sen monilla eduilla, testimme tämän mallin osalta paljasti, että sillä oli useita haittoja. haitat.

Meidän mielestämme, hinta Fanatec ClubSport V3 on ehdottomasti tämän kampiakselin epäsuotuisin puoli. Se on kuitenkin erittäin kallis kampiakseli, joka maksaa suunnilleen saman verran kuin hyvä ei-direct-drive-ratas. Ja käänteinen V3 maksaa lähes puolet vähemmän kuin suoravetoinen pyörä. Se on valtava investointi! Nämä pedaalit ovat laadukkaita ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, mutta on sanottava, että tämä malli ei ole taloudellisesti kaikkien saatavilla, kun otetaan huomioon sen hinta.

Olimme myös hieman pettyneitä huomatessamme, että vaikka Fanatec ClubSport V3 tarjoaa tärinätoiminto kiihdytys- ja jarrupolkimiin, mutta valitettavasti kaikki pelit eivät tue tätä. eivät tue kaikki pelit. Huomasimme myös, että nämä tärinämoottorit olivat hieman mielikuvituksellisia, erityisesti iRacingin kaltaisissa peleissä. Myönnettäköön, että tämä Thrustmasterin pedaalilauta on yksi valmistajan vanhimmista malleista, joten siitä puuttuu joitakin merkittäviä teknisiä läpimurtoja, joita löytyy muista merkin tai sen kilpailijoiden malleista.

Lopuksi, toisin kuin käänteinen V3-malli, Fanatec ClubSport V3 ei tarjoa mahdollisuutta olla ylösalaisin käännetty simuloida paremmin polkimia GT-tilassa. Tässä mallissa on pakollinen lattian niveltäminen kilpa-autotilassa.

Mistä sitävoi ostaa ja kuinka paljon?

Kampiakseli Fanatec ClubSport V3 kampiakseli on saatavana 399,95 €:n hintaan virallinen Fanatecin verkkosivustolla.

Toisin kuin kilpailijoillaan, Fanatecilla ei ole kumppanuuksia muiden jälleenmyyjien kanssa. Heidän tuotteitaan myydään yksinomaan heidän virallisilla verkkosivuillaan, joten valitettavasti et voi ostaa niitä uutena mistään muualta.

Voit kuitenkin löytää tämän mallin myytäväksi käytetyiltä verkkosivustoilta, kuten Vinted tai Le Bon Coin. Epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi suosittelemme kuitenkin, että kiinnität huomiota kampiakselin kuntoon ennen sen ostamista.

fanatec clubsport v3 kampiakseli

Päätelmä

Havaitsimme, että Fanatec ClubSport V3 oli pedaalilauta kaikin puolin. Se on kallis malli, mutta se on silti kohtuullinen, kun sitä verrataan kaikkiin Fanatecin tuotteisiin, ja ennen kaikkea se tarjoaa erittäin korkean suorituskyvyn.vertaansa vailla oleva pelaamisen ilo.

Sen eleganssi valmistuksen laatusen tarkkuustarkkuus teho ja sen sopeutumiskyky antaa sinulle niin paljon enemmän hallintaa autoosi, että sinun on vaikea palata pelaamaan ilman näitä pedaaleja, jotka antavat uskomattoman pelintuntemuksen.

Jos sinulla on varaa Fanatec ClubSport V3 kampiakseli.Suosittelemme sitä silmät kiinni. Meille se on todellayksi markkinoiden parhaista malleista.

 

avis-fanatec-clubsport-pedalit

Fanatec ClubSport V3

Yksi markkinoiden parhaista sim-kilpa-ajokahvakuorman kampiakseleista.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar