Valitse sivu

6 parasta näyttöä sim-kilpailuihin

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Uuden näytön ostaminen sim-kilpailualustan kokoonpanoon on melko tärkeä päätös, sillä vertailtavia vaihtoehtoja on monia. Näyttö on yhtä tärkeä kuin ohjauspyörä tai polkimet, sillä se voiparantaa pelikokemusta. Siksi on tärkeää valita oikea näyttömalli sim-kilpailuihin, sellainen, joka sopii sekä tarpeisiisi että makuusi.

Tässä artikkelissa kerromme tärkeimmät kriteerit, jotka on otettava huomioon, kun valitset itsellesi sopivaa näyttöä. Tarjoamme myös valikoiman mielestämme parhaita sim-kilpailunäyttöjä kategorioittain.

 

Parhaat Sim Racing -näytöt yhdellä silmäyksellä

#1 : SAMSUNG ODYSSEY G9

⭐ Pisteet : 9.6/10

fanatec gt dd pro

✅ MUST HAVE ajosimulaatioihin

“Epäilemättä paras kaareva ultralaajakuvanäyttö SimRacingiin.”

#2: MSI OPTIX G271

⭐ Pisteet: 9.5/10

thrustmaster tgt2 arvostelu

✅ Suosituin luokassaan

“Malli, joka täyttää videopelien pelaamista koskevat vaatimuksesi”.

#3: Samsung Odyssey G7 Incurvé

⭐ Pisteet: 9,1/10

thrustmaster-t248-avis

✅ Parasta vastinetta rahalle

“Erittäin mukaansatempaava kokemus todella edulliseen hintaan.”

AOC CU34G2X:n näyttö

Koko: 34″ – Resoluutio: 3440×1440 – 144 Hz – Vasteaika: 1 ms

Budjetti: 300 – 600 euroa

Tässä kategoriassa on vaikea olla mainitsematta AOC CU34G2X -näyttöä, joka on niin kohtuuhintainen , että se tekee yhden näytön hankkimisesta kotiin lähes välttämättömyyden.

Näytön muotoilu on ehdottoman esteettinen , eikä sen rakentamisen laadussa tai ergonomiassa ole juuri mitään vikaa.

AOC CU34G2X: n näytössä on VA-paneeli , joka on tunnettu loistavista väreistä ja laajoista katselukulmista.

Suorituskyvyn osalta se tarjoaa erittäin sulavan pelikokemuksen 144 Hz:n virkistystaajuuden ja 1 ms:n vasteajan ansiosta.

Tämän näytön kuvanlaatu on varsin vaikuttava, sillä se tarjoaa 3440 × 1440 kuvapisteen Ultrawide Quad HD (2K+) -resoluution ja välkkymättömän tekniikan, joka tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen käyttäjille. Lisäksi se on FreeSync-yhteensopiva , kuten lähes kaikki muutkin AOC:n pelinäytöt.

Tätä mallia on todella mietitty ja suunniteltu pelaajia ajatellen, ja se on yksi parhaista edullisista Sim-kilpailuiden yksittäisnäytöistä.

Edut

 • Tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen
 • Näytön kuvanlaatu on erittäin terävä ja dynaaminen.
 • Tuloviive lähes häviävän pieni

Haitat

 • Sisäänrakennetun näytön asetukset ovat hieman monimutkaisia käyttää.

Samsung Odyssey G7 Incurvén näyttö

Koko: 32″ – Resoluutio: 2560 x 1440 – 240 Hz – Vasteaika: 1 ms

Budjetti: 300 – 600 euroa

Samsung Odyssey G7 on uskomaton 32-tuumainen kaareva näyttö, ja se on loistava yksittäinen näyttö SimRacing-asennukseen.

Se on tämän hetken paras kaareva näyttö pelaamiseen, kun otetaan huomioon hinta-laatusuhde, uskomattomat ominaisuudet ja hinta , joka on laskenut huomattavasti viime aikoina.

G7:ssä on QLED-näyttö, jossa on HDR 600, ja sen kuvanlaatu on erinomainen, sillä sen resoluutio on 2560 × 1440 ja se tarjoaa täydellisen pelisuorituskyvyn 240 Hz:n näytön ansiosta.

Siinä on myös monia ominaisuuksia , jotka tekevät siitä entistäkin houkuttelevamman, kuten 1 ms:n vasteaika ja ensiluokkainen AMD FreeSync-yhteensopivuus. Adaptive-Sync-ominaisuudella varustettu näyttö mahdollistaa kilpailutason pelisuorituskyvyn erittäin pienellä viiveellä, ja valmiiden värien tarkkuus tekee kalibroinnista tarpeetonta.

Samsung G7 tarjoaa erittäin mukaansatempaavan kilpa-ajokokemuksen todella edulliseen hintaan, mikä tekee siitä yhden Sim-racing-pelaajien suosikkinäytöistä.

Edut

 • 240 Hz virkistystaajuus.
 • Vastinetta rahalle.
 • Vasteaika 1 ms.
 • Yhteensopiva G-Syncin kanssa.

Haitat

 • Ei kaiuttimia.

Parhaat kolminkertaiset näytöt

Niille, jotka valitsevat kolmen näytön kokoonpanon, tässä on valikoima kahta suosikkimalliamme tässä kategoriassa.

MSI OPTIX G271 -näyttö

Koko: 27″ – Resoluutio: 1920×1080 – 144 Hz – Vasteaika: 1 ms

Kokonaisbudjetti (3 näyttöä): 600-1 000 euroa.

Tämä MSI: n 2020-näyttö on yksi tämän luokan suosituimmista näytöistä hinta-laatusuhteeltaan. Jos löydät sen myynnistä tai erikoistarjouksesta, se on malli, joka täyttää videopelien pelaamisen vähimmäisvaatimukset.

Toisaalta MSI OPTIX G271:n virkistystaajuus on 144 Hz, se on Freesync-yhteensopiva ja sen vasteaika on melko hyvä. Lisäksi sen Full HD – resoluutio ja pelitila antavat sille erittäin mielenkiintoisen lisän. Muotoilu on tyylikäs ja hyvin rakennettu, ja se voidaan asentaa seinälle VESA-yhteensopivuuden ansiosta.

Siinä on nykyaikaisimmille näytöille tyypillistä tekniikkaa, kutenvälkynnänesto ja sinisen sävyn vähentäminen silmien väsymisen vähentämiseksi. Paneeli on häikäisemätön, ja näytön reunoissa on pienemmät marginaalit, mikä antaa vaikutelman suuremmasta tilasta. Tätä kutsutaan kehyksettömäksi , ja se antaa näytöille ensiluokkaisen tunnelman. Kirkkaus ja kontrasti ovat IPS-näytöksi kohtuulliset.

Jos valitset kolminkertaisen näytön, kolme näistä näytöistä toimii hyvin simulointialustan kokoonpanossa.

Edut

 • 27-tuumainen Full HD IPS -näyttö
 • 144 Hz virkistystaajuus
 • AMD FreeSync -tekniikka
 • HDMI- ja DisplayPort-liitännät

Haitat

 • Ei sisäänrakennettuja kaiuttimia
 • Ei säädettävissä korkeuden tai suunnan osalta

ACER XV272U PBMIIPRZX -näyttö

Koko: 27″ – Resoluutio: 2560×1440 – 144 Hz – Vasteaika: 1 ms

Kokonaisbudjetti (3 näyttöä): 600-1 000 euroa.

Acer Nitro XV272U: n näyttö sopii erinomaisesti sim-ajopeleihin. Se on yksinkertaisen muotoilun ansiosta litteä näyttö, jossa on ohuet reunat kolmella sivulla ja paksumpi alareuna. Jalusta ei vie paljon tilaa. Pylväs on valmistettu metallista, ja muovikuoren alla on metallilevy.

Tämän näytön vasteaika on poikkeuksellisen nopea täydellä virkistystaajuudella, joten liike on selkeää eikä nopeasti liikkuvien kohteiden takana ole lähes lainkaan epätarkkuutta.

Siinä on uskomattoman pieni syöttöviive ja korkea virkistystaajuus, joten pelaaminen on sujuvaa ja reagoivaa.

Se tukee FreeSyncia ja on yhteensopiva G-SYNCin kanssa. Sen ergonomia on erinomainen, joten näyttö on helppo asettaa mukavaan katseluasentoon.

Se ei sovellu kovin hyvin pimeään huoneeseen, koska sen kontrastisuhde on alhainen, mikä saa mustat värit näyttämään harmailta pimeässä.

Jos etsit 1440p-näyttöä , jonka virkistystaajuus on korkea ja hinta erittäin kohtuullinen,Acer XV272U on erinomainen valinta.

Edut

 • Suuri, korkean resoluution näyttö
 • 144 Hz virkistystaajuus ja poikkeukselliset vasteajat
 • Erittäin pieni käynnistysviive
 • VRR-yhteensopiva
 • Korkea SDR maksimikirkkaus

Haitat

 • Huono kontrastisuhde

Parhaat kaarevat ultralaajat näytöt

Esittelemme sinulle nyt kaksi erittäin leveää kaarevaa näyttöä, jotka ovat mielestämme tämän sarjan parhaita kilpa-autoilun simulaatiopelaajille tällä hetkellä.

ASUS ROG Strix XG49VQ:n näyttö

Koko: 49″ – Resoluutio: 3840 x 1080 – 144 Hz – Vasteaika: 4 ms

Budjetti: 600-1000 euroa

ASUS ROG Strix XG49VQ -näytönohjaimessa on monia ominaisuuksia, jotka on pakattu poikkeukselliseen muotoiluun.

Itse paneeli on 49-tuumainen, 3840×1080-resoluution kaareva näyttö, joka toimii 32:9-muodossa. Kuvanlaadun hallitsemiseksi ja parantamiseksi siinä on DisplayHDR 400 (jota voidaan muokata eri esiasetusten avulla, jotta voidaan löytää oikeat asetukset eri medioille ja peleille) ja Shadow Boost , joka parantaa yksityiskohtia tummilla alueilla mutta ei ylivalota kuvia.

Pelinäytöiltä vaaditun nopeuden osalta XG49VQ tarjoaa FreeSync 2:n, 144 Hz: n virkistystaajuuden ja 4 ms:n vasteajan. Pelilaitteita (ja mahdollisesti konsoleita) varten on DisplayPort ja kaksi HDMI-liitäntää, ja muualla on 3,5 mm:n ääniliitäntä ja kolme USB-porttia muita laitteita varten. Siinä on myös kaiuttimet, mutta kukaan ei oikeastaan osta pelimonitoreja kaiuttimien takia.

MielestämmeASUS ROG Strix XG49VQ on loistava vaihtoehto, jos haluat upean kokemuksen yhdistettynä ketterään näyttöön.

Edut

 • 144 Hz virkistystaajuus yhteensopiva FreeSyncin kanssa
 • Erittäin hyvä musta tasapaino
 • Intuitiivinen OSD-valikko
 • VA-paneeli
 • Laadukkaat sisäänrakennetut kaiuttimet
 • Erittäin vakaa sen tuen ansiosta
 • Hyvät katselukulmat

Haitat

 • Suuri koko
 • HDR ilman todellista vaikutusta

SAMSUNG ODYSSEY G9:n näyttö

Koko: 49″ – Resoluutio: 5120 x 1440 – 244 Hz – Vasteaika: 1 ms

Budjetti: 1 000 – 1 300 euroa.

Samsung Odyssey G9 on SimRacing-yhteisön rakas. Siinä on yksi tarkimmista ultralaajakuvanäytöistä, 49 tuuman näyttö, jonka kuvasuhde on 32:9. Siinä on VA-paneeli, jossa on täysi HDR-tuki , sekä joitakin tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia, joita etsimme pelinäytöltä.

Vasteaika on vain 1 ms, mikä on ihanteellinen, ja siinä on 240 Hz:n virkistystaajuus sekä Nvidia G-Synch-yhteensopivuus. Tämä erittäin leveä kaareva näyttö ympäröi sinut ja antaa sinun todella uppoutua simulaatiokilpailuihin. Ohjaamostasi on upea näköala kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan toimintaan.

Sen eloisien kuvien lisäksi, joita se antaa meille, leikimme väreillä, jotka erottuvat, sen kirkkaustaso on 1000 nitsiä. Sinulla ei ole ongelmia hallita sitä valoisassa huoneessa. Paneelin 10-bittinen QLED-tekniikka yhdistettynä HDR 1000: een parantaa näytön laatua huomattavasti.

Tämä on epäilemättä paras nykyisin saatavilla oleva kaareva ultralaajakuvanäyttö SimRacingia varten.

 

Edut

 • 240 Hz virkistystaajuus.
 • Tuki NVIDIA G-SYNCille ja Free Syncille.
 • Optimaalinen immersiivinen kokemus
 • QLED ja HDR 1000 tarjoavat lisää syvyyttä ja yksityiskohtia.

Haitat

 • Sen hinta
 • Se on raskas
 • Kuvasuhde 32:9 saattaa vääristää tiettyjä 3D-pelejä.

Miten valitsen sim-ajonäytön?

Sim-ajonäytön valinnassa on otettava huomioon useita tärkeitä tekijöitä, kuten :

Koko ja resoluutio: Useimmat ihmiset pitävät 27″-34″ kokoa parhaana pelikokona. Suuremmilla näytöillä on kuitenkin korkeampi hintaluokka kuin pienemmillä. Sinun on myös mietittävä, millainen näyttöjalusta sopii kokoonne. Toinen tärkeä seikka simulointinäyttöä ostettaessa on resoluutio. Voit valita 1080p-, 1440p- ja 4k-tarkkuuden välillä. Korkeampi resoluutio parantaa pelin visuaalista näyttävyyttä ja lisää simulaation yleistä suorituskykyä. 24-tuumaiset 1080p-resoluution näytöt ovat yleisimpiä näyttöjä, ja ne toimivat lähes kaikissa pelikokoonpanoissa. 27-tuumaiset ja 4k-mallit ovat harvinaisimpia, mutta ne tarjoavat parhaat toiminnot.

Virkistystaajuus: korkea virkistystaajuus mahdollistaa tietojen välittämisen sinulle useammin ja tekee näytön kuvasta yleisesti ottaen paljon sulavampaa. Vaikka 60 Hz on vakiovirkistystaajuus muussa kuin pelinäytössä, 144 Hz:n tai 240 Hz:n päivittäminen voi antaa sinulle vakavan kilpailuedun ajamisessa, jos sinulla on tarkkuutta hyödyntää sitä.

G-Sync / Free-Sync: nämä ominaisuudet poistavat näytön repeämisongelmat ja minimoivat häiriöt pelikokemuksessa. Nämä kaksi ominaisuutta synkronoivat pelisi kuvanopeuden, minimoivat viiveen ja säilyttävät henkilökohtaisen virkistystaajuuden. FreeSync on parempi vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat hieman halvemman pelinäytön. Sinun on varmistettava, että peliasennuksesi tukee G-Sync- ja FreeSync-toimintoja.

Vastausnopeus: tämä on millisekunteina ilmaistu arvo, joka kuvaa nopeutta, jolla näyttö voi päivittää pikselin harmaasta harmaaseen. Nykyään yli 1 ms:n vasteaika on melkoinen pettymys sim-kilpailuissa käytettävillä pelinäytöillä.

Paneelin tyyppi: Sinun on valittava TN- tai IPS-paneeli simulointikokoonpanon ja budjetin mukaan. TN-paneelit tarjoavat enemmän käyttöarvoa ja nopeutta, kun taas IPS-paneelit tarjoavat tasaisemman visuaalisen kokemuksen. TN-paneelit tarjoavat pienemmän viiveen ja korkeamman virkistystaajuuden kuin IPS-paneelit, ja ne ovat edullisessa hintaluokassa. IPS-paneeleissa on etusijalla parempi värintoisto ja paremmat katselukulmat, mutta ne ovat kalliimpia.

Hinta: Budjetti on toinen määräävä tekijä. Jos olet uusi pelaaja, kannattaa valita pienen budjetin näytöt. Huippuluokan näytöt sopivat paremmin ammattilaispelaajille, koska ne ovat kalliimpia. Sinun on päätettävä, mitä ominaisuuksia haluat ennen pelimonitorin ostamista. Sinun kannattaa etsiä sinulle tärkeimmät ominaisuudet ja katsoa, mikä malli sopii budjettiisi.

Yksi-, kolminkertainen vai ultralaajakaareva kaareva näyttö?

SimRacing-ajosimulaation kuljettajilla on yleensä kolme vaihtoehtoa SimRacingin näyttöjen valinnassa: yksi näyttö, kolmen näytön konfiguraatio tai erittäin leveä kaareva näyttö.

Yksinkertainen näyttö voi tarjota kaikki kilpailusimulaatiossa tarvittavat tiedot, mutta se voi olla rajoitettu esimerkiksi näkökentän osalta, joka on virtuaalimaailmassa pienempi. Yhden näytön etuja ovat simulaatioalustan kokonaistilan pienentäminen ja suhteellisen helppo konfigurointi Assetto Corsa Competizionen tai iRacingin kaltaisissa ajopeleissä.

Kun käytössäsi on kolminkertainen näyttö, saat kolme kertaa enemmän tietoa. Oikein konfiguroituna kolminkertainen näyttö voi tarjota kokemuksen, joka antaa tunteen, että olet virtuaalisen auton sisällä. Kolminkertaiset näytöt ovat kuitenkin usein monimutkaisia asentaa, ja niiden tehokas käyttö edellyttää erityisiä simulointialustoja ja tilaa. Jos sinulla on tilaa ja kapasiteettia omistaa tämä aika simulaatiokilpailuille, ne voivat olla erittäin hyvä kokoonpano simulaatioalustallesi.

Erittäin leveät kaarevat näytöt tarjoavat paremman kokemuksen kuin suuri 16:9-muotoinen näyttö simulaatiokilpailuissa. Periaatteessa sinulla on laajempi näyttö, mikä tarkoittaa, että FOV (näkökenttä) voi olla paljon laajempi.

Simulaatiokilpailuissa voit parantaa näkemisen käyttöä, mikä tekee ajamisesta puhtaampaa ja tarkempaa, ja saat myös enemmän pikseleitä.

Pähkinänkuoressa – johtopäätös

Sim-ajonäytön valinta voi vaikuttaa täysin sim-ajokokemukseesi , sillä se riippuu täysin virtuaalisesta havaintokyvystäsi. Oikean näytön valinta on ratkaisevan tärkeää sen parantamiseksi.

Kuten aina, markkinoilla on useita vaihtoehtoja, joita voit harkita itsellesi. Riippuu prioriteeteistasi, mieltymyksistäsi ja tietenkin budjetistasi, haluatko edullisen vaihtoehdon, jossa on yksinkertainen G-Sync- ja FreeSync-yhteensopivuus, vai premium-luokan vaihtoehdon, jossa on ultranopeat virkistystaajuudet.
Toivomme, että tämä artikkeli helpottaa päätöksentekoa ja parhaan sim-kilpailunäytön valitsemista.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar