Valitse sivu

6 parasta kampiakselipyörää Sim-racingiin (budjetin mukaan)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Monet ammattimaiset simulaatiokilpailijat ovat yhtä mieltä siitä, että laadukas kampiakseli tekee sinusta varmasti nopeamman kuin erittäin hyvä vauhtipyörä. Se tekee pelikokemuksesta myös uskomattoman realistisemman, sillä hieno poljinlevy saa sinut todella tuntemaan, että ajat oikeaa autoa.

Tässä artikkelissa kerromme, mitkä mallit ovat mielestämme parhaita kampiakseleita sarjoittain , ja selitämme, mitä kriteerejä sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset kampiakselia.

 

Parhaat pedaalilaudat yhdellä silmäyksellä 2024

#1 : Fanatec Clubsport V3

⭐ Pisteet: 9.8/10

fanatec clubsport v3 kampiakseli

✅ Aito jarrutustuntuma

“Rakastamme kuormituskennon reagointikykyä”

#2: Fanatec CSL Elite -polkimet LC

⭐ Pisteet : 9.6/10

csl elite polkimet v2

✅ Lyömätön vastine rahalle

“Pidämme siitä jarrutuksen tarkkuuden ja realistisuuden vuoksi.”

#3: Thrustmaster T-LCM

⭐ Pisteet : 8.8/10

thrustmaster-t-lcm

✅ Erittäin hyvä lähtötason pedaalilauta

“Rakastamme sen saavutettavuutta ja laatua.”

Fanatec CSL Elite polkimet V2

CSL Elite Pedals V2 on kolmen metallisen polkimen sarja, joka on jauhemaalattu mattapintaisella metallipinnoitteella pidemmän käyttöiän takaamiseksi. Kampiakselissa on myös irrotettavat kumipolkimen holkit, jotka on helppo irrottaa ja jotka tarjoavat lisää mukavuutta.

Sen jarru on varustettu kuormituskennolla , joka kestää jopa 90 kg:n säädettävän voiman. Kaikkien polkimien korkeutta ja väliä voidaan säätää erikseen, jotta ajaminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Voit myös käyttää Fanatecin asetusvalikkoa säätääksesi kuormituskennon parametreja tai hienosäätää jarrun takaosassa olevien Elastometrijousien avulla. Voit myös irrottaa kaikki polkimet alustastaan ja asentaa ne erikseen ohjaamoon.

Fanatec CSL Elite polkimet V2 on loistava sekoitus tekniikkaa ja yksinkertaisuutta, jota on helppo käyttää sekä kokeneemmille juoksijoille että aloittelijoille. Hintaansa nähden saat poljinsarjan, johon et kyllästy, varsinkin jos olet hyvä tekemään säätöjä!

Olemme kirjoittaneet kattavan arvostelun CSL Elite 2-pedal-versiosta. Lue lisää arvostelustamme CSL Elite -kampiakselista.

csl elite polkimet v2

Thrustmaster T-LCM pedaalilauta

The T-LCM pedaalilauta on Thrustmasterin ensimmäinen palkinto kuormituskennopedaalien markkinoilla. Se on kohtuuhintainen malli, joka tarjoaa silti laadukasta muotoilua.

Se on valmistettu 100 % metallista, ja siinä on tukeva runko ja kuvioitu jalkatuki. T-LCM-polkimien korkeus, kulma ja väli ovat säädettävissä, ja kaikki 3 poljinta voidaan säätää erikseen.

Yksi sen suurimmista eduista on Load Cell -jarrupoljin, joka kestää jopa 100 kg: n painetta, jolloin polkimen läpi tulee runsaasti voimaa, aivan kuten oikeassa jarrupolkimessa.

Mukana on kuusi erilaista jousitusta, jotta saat sinulle parhaiten sopivan poljintuntuman. Kaasupoljin ja kytkin on myös varustettu Hall Effect-magneettisilla antureilla.

Yhdessä Thrustmaster-perheen ohjauspyörän kanssa se on yhteensopiva lähes kaikkien laitteiden kanssa konsoleista tietokoneisiin.

Jos etsit lähtötason Load Cell -pedaaleja, etsi Thrustmaster T-LCM -pedaalilauta.

thrustmaster t-lcm

Parhaat pedaalilaudat 300 ja 700 euron välillä

Ennen hydraulisilla mekanismeilla varustettujen polkimien tuloa tämän luokan Load Cellillä varustettuja kampiakseleita pidettiin huippumalleina. Vaikka tämä ei mitenkään vähennä niiden ominaisuuksia, ne ovat nyt markkinoilla keskiluokan merkillä.

Fanatec ClubSport V3

The Fanatec ClubSport V3 kampiakseli kampiakseli on tällä hetkellä yksi markkinoiden suosituimmista ja käytetyimmistä kampiakseleista, ja hyvästä syystä. Tämä setti sisältää 3 pedaalia, jotka on viimeistelty silmiinpistävällä mustalla metallilla , joka sopii hyvin useimpiin simulaatiolaitteisiin. Metallirakenne pitää polkimet jäykkänä ja turvallisena ajon aikana ja antaa kampiakselille lujuutta ja kestävyyttä.

Fanatec ClubSport V3 tarjoaa lukuisia säätötoimintoja, joiden avulla voit säätää polkimet mieleiseksesi. Polkimen pintoja voidaan säätää monenlaisiin kokoonpanoihin, joten kaikki kuljettajat voivat löytää itselleen parhaiten sopivan.

Tässä kampiakselissa on Load Cell -jarru, joka kestää 90 kg: n voiman ja jota voidaan säätää niin, että saat formula-auton jämäkän tuntuman tai maantieauton progressiivisen tuntuman polkimiin.

Hinta-laatusuhteeltaan Fanatec ClubSport V3 -kampiakseli on erittäin hyvä paikka aloittaa. Se tarjoaa tarpeeksi tuntumaa ja herkkyyttä, jotta se voi seurata sinua monta vuotta kilpa-ajosimulaatioissasi.

fanatec clubsport v3 kampiakseli

Heusinkveld Sim polkimet Sprint

Heusinkveld Sim Pedals Sprint 3-pedaalinen kampiakseli on valmistettu absoluuttisella tarkkuudellalaserleikatusta teräksestä, joka tarjoaa sekä kevyen reagoinnin että todella vankan tuntuman.

Kaikissa kolmessa pedaalissa on Load Cell -teknologia, joka ei kulu ajan myötä ja toistaa tarkasti niihin kohdistuvan voiman.

Tämä malli on todella merkittävä teknologiaa tuntevalle kuljettajalle, sillä kaikki polkimet ovat fyysisesti säädettävissä, mutta voit myös ohjelmoida polkimien ja kuormien vastuksen sekä määrittää kuolleet alueet ja lähtökäyrät tarpeidesi mukaan. Tämä malli on yhteensopiva myös SmartControlin kanssa.

Jos etsit pedaalilautaa, joka auttaa sinua olemaan nopea ja johdonmukainen sekä GT-tyylisissä kilpailuissa että F1:ssä, Heusinkveld Sim Pedals Sprint on erinomainen valinta. Se on ihanteellinen todellisille sim-kilpa-ajon harrastajille ja esport-ammattilaisiksi pyrkiville, sillä se tarjoaa johdonmukaisuutta ja realismia ja on yksi parhaista simulaatioajopedaaleista, joita voit omistaa.

heusinkveld sprint ilmoitus

Parhaat pedaalilaudat yli 700 eurolla

Tässä käsittelemme kampiakselien parhaimmistoa, ja valikoimamme kärjessä on huippumalleja. Tässä hintaluokassa on tapana löytää kampiakselimalleja, joihin on asennettu hydrauliset iskunvaimentimet, tekniikka, joka tarjoaa parhaat tuntemukset markkinoilla tällä hetkellä.

Heusinkveld Sim pedaalit Ultimate

Markkinoiden yläpäässä Heusinkveld Sim Pedals Ultimate on loistava vaihtoehto simulaation harrastajille. Nämä polkimet on asennettu alumiinirunkoon , joka takaa maksimaalisen jäykkyyden ja lujuuden, joten tuntuu kuin ajaisit oikealla kilpa-autolla.

Nämä Heusinkveld-polkimet sopivat huippuluokan ammattimaisiin moottoriurheilusimulaattoreihin, ja niiden vankka, jäykkä, kompakti ja kestävä rakenne tarjoaa välittömän ja tarkan vasteen.

Tätä kampiakselia voidaan käyttää vaativimmissakin ympäristöissä, ja sillä voidaan simuloida F1- ja LMP-ajoneuvoissa esiintyviä poljinvoimia. Kytkimen kaksisuuntaiset hydrauliset vaimentimet ja Load Cellillä varustettu jarru tarjoavat mielestämme parhaan simuloidun poljintuntuman, jonka voit saada markkinoilla tällä hetkellä.

Jos etsit todella korkealuokkaista tuntumaa kilpapedaalilaudaltasi, Heusinkveld Sim Pedals Ultimate on lyömätön valinta.

heusinkveld-ultimate

SIMTAG Hydraulinen

Jos rahalla ei ole väliä ja jos tyydyt vain parhaaseen, SIMTAG Hydraulic -kampiakseli on sinua varten! Monet Sim-racing-pelaajat pitävät tätä mallia tällä hetkellä pedaalilautojen Graalin maljana.

Tämä on 3 Tilton-polkimen sarja, joka tunnetaan kilpa-autoissa ympäri maailmaa käytetyistä polkimista, jotka on valmistettu taotusta alumiinista.

Polkimissa on säädettävä välityssuhde (5,29:1, 5,44:1, 5,75:1) ja alkuperäinen jarrujen tasapainotanko.

Tässä kampiakselissa on hydraulinen järjestelmä, joka takaa tasaisimman ja tarkimman tuntuman kaikkiin polkimiin. Kiihdytin on varustettu Boschin paikannusanturilla, joka on suorituskyvyltään korkealaatuisin mahdollinen.

Lisäksi kaikki anturit ovat Cosworthin valmistamia, ja niissä on pölyn- ja kosteudenkestävä pinnoite, joka varmistaa, että tarkkuus ja täsmällisyys eivät koskaan häviä.

SIMTAG Hydraulic -kampiakseli näyttää kuin se olisi suoraan kilpa-autosta, ja sen lisäetuna on useita parannuksia Sim-kilpailun harrastajille. Jos sinulla on varaa hankkia paras simulointialusta, voimme vain suositella, että investoit tähän malliin.

Oikean kampiakselin valinta

Kun valitset kampiakselimallia, sinun on otettava huomioon useita olennaisia kriteerejä, jotta voit tehdä oikean päätöksen.

Hinta: budjetti määrittää kampiakselin hankinnan. Riippuen hinnasta, jonka sinulla on varaa käyttää, voit kohdentaa sinulle sopivan valikoiman, joten voit keskittyä malleihin, joihin sinulla on varaa, ja vertailla niitä.

Säädettävyys: Kampiakselin säädettävyyden pitäisi aina olla yksi ratkaisevista tekijöistä päätöksenteossa. Pystyt säätämään polkimien väliä eteen- ja taaksepäin, sivuttaissuuntaisia polkimia ja jopa jarrujen herkkyyttä, mikä on olennaisen tärkeää, jotta voit lisätä ajomukavuutta ja tehdä ajosimulaatiokokemuksestasi mahdollisimman realistisen.

Rakennuksen laatu: et halua mallia, joka näyttää hataralta tai halvalta, koska se ei vastaa todellisuutta ja kestävyyttä. Haluat parhaat saatavilla olevat materiaalit budjetissasi, joten valitse aina metallista valmistetut pedaalit, joissa on kiinteä pinta, jotta ne kestävät pidempään.

Vakaus: on suotavaa, että kampiakselissa on luistamattomia materiaaleja vakauden varmistamiseksi, erityisesti kun olet kovissa kilpailutilanteissa. Polkimien on myös kestettävä huomattavaa painetta, jotta ne tarjoavat realistisen vastuksen, kun niitä käytetään, aivan kuin ajaisit oikeaa autoa.

Teknologia: mitä kehittyneempi teknologia on sen kaikissa komponenteissa, mukaan lukien kuormitussolut ja vaimentimet, sitä korkeampi on realismin ja suorituskyvyn taso.

Yhteensopivuus: Ihannetapauksessa pelin pitäisi olla mahdollisimman yhteensopiva markkinoiden suosituimpien konsolien (PlayStation ja Xbox) ja PC:n kanssa.

Kaikki nämä tekijät lisäävät nautinnollista kokemusta joka kerta, kun pelaat suosikkisimulaatioajopelejäsi.

 

Yhteenveto – Johtopäätös

Kuten olet nähnyt, oikean pedaalilautamallin valinta on olennaisen tärkeää, jotta pelistä saataisiin realistisempi tunne ja jotta kuljettajan suorituskyky paranisi.

Suurimmilta Sim-racing-merkeiltä löytyy varmasti sinulle sopiva pedaalisarja ainaperustason malleistahydraulisiin kampiakseleihin.
Toivomme, että sinulla on nyt avaimet, joita tarvitset tehdessäsi oikean päätöksen pedaalilaudastasi. Olipa sim-ajamisen tasosi tai budjettisi mikä tahansa, löydät varmasti etsimäsi eri malleistamme.

fanatec clubsport v3 kampiakseli

Fanatec Clubsport V3

Paras Sim Racingin kampiakseli 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar