Valitse sivu

Thrustmaster T-LCM kampiakseli : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T-LCM

Edut

 • Korkealaatuiset materiaalit ja kehittynyt teknologia takaavat korkealaatuisen rakentamisen laadun ja lisäävät realistisuutta pelin aikana.
 • Sen kuormituskenno kestää jopa 100 kg, ja se tarjoaa sujuvuutta ja edistymistä, jota jokainen hyvä Sim-racing-pelaaja arvostaa.
 • Sen monipuolisuus ja laaja säätövalikoima, säädettävät polkimet ja muokattavissa oleva jarruvastus sekä mahdollisuus vaihtaa jousia ja mukauttaa asetuksia helposti PC-ohjelmiston avulla.

Haitat

 • Asetusten ja ohjelmoinnin monimutkaisuus, joka voi tuntua pelottavalta vähemmän kokeneille käyttäjille tai niille, jotka eivät ole kovin tottuneita mukauttamaan asetuksia.
 • Sen rajallinen vakaus, joka edellyttää kiinteää kiinnitystä ohjaamoon tai lattiaan, jotta rakenne ei pääse nousemaan käytön aikana.
 • Ulkopuoli on pääosin muovia, vaikka pohja ja polkimet ovatkin metallia, mikä saattaa olla pettymys niille, jotka etsivät hienostuneempaa ulkoasua.

Meidän arvosanamme: 9.3/10

Thrustmaster on niittänyt mainetta alalla, jossa Sim-kilpailu laadukkaiden tuotteidensa ja yhä vaikuttavampien tekniikoiden kehittämisen ansiosta. Erityisesti hän oli yksi ensimmäisistä, joka ehdotti, että kampiakseli varustettu Kuormakenno keskihintaisen tuotteen hintaan, jolloin mahdollisimman suuri yleisö voi tutustua sensaatioihin. Tämä pedaalilauta on kuuluisa Thrustmaster T-LCMmalli, joka on edelleen suosiossa ajosimulaatioiden fanien keskuudessa.

Päätimme siis testata sen puolestasi, selvittääksemme kaikki tämän kampiakselin salaisuudet ja kertoa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä tärkeimmät tärkeimmät ominaisuudet on Thrustmaster T-LCMjoita varten pelaajatyyppi se soveltuu parhaiten, mitkä ovat sen edut edut haitat ja me kerromme sinulle mistä ja mihin hintaan voit ostaa sen.

thrustmaster t-lcm

Thrustmaster T-LCM -pedaalilaudan ominaisuudet

Thrustmaster T-LCM on keskitason 3-pedaalinen pedaalilauta ja ensimmäinen malli merkiltä, joka sisältää Load Cell-mekanismin.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisupäivä: 2020
 • Thrustmaster T-LCM -pedaalilauta on valmistettu metallista ja muovista. Sen rakenne on varustettu liukumattomilla materiaaleilla ja 3 metallipolkimella.
 • Tämän mallin kolmen polkimen asentoa voidaan säätää korkeuden,kallistuksen taietäisyyden suhteen. Kalibrointiohjelmiston avulla voidaan myös säätää jarrutustehoa ja kuolleita alueita kolmelle polkimelle.
 • Thrustmaster T-LCM:n suuri, kuvioitu jalkatuki ennakoi liukastumista ja estää hallitsemattoman luiston.
 • Tässä Thrustmaster-mallissa on H.E.A.R.T.-tekniikka, jossa on magneettiset anturit, ei kosketusta eikä potentiometriä, mikä antaa sinulle rajattoman käyttöiän ja optimaalisen tarkkuuden.
 • Thrustmasterin T-LCM on myös varustettu Load Cell -tekniikalla , joka mahdollistaa jopa 100 kg:n paineen kohdistamisen jarrupolkimelle, mikä parantaa ohjausta.
 • Mekaanista jarruvoimaa voidaan säätää kampiakselin mukana toimitettavalla 6 jousen sarjalla, joka mahdollistaa lukuisia nopeita säätöjä.
 • Thrustmaster T-LCM -pedaalilauta on USB PC-yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien ohjauspyörien kanssa. Windows sekä Xbox One ja PlayStation 4 -konsolit. Se on yhteensopiva myös PlayStation 4:n, PlayStation 5:n ja Xbox Onen kanssa T-GT-, T300-, T150-, TS-XW-, TX- ja TMX-ohjauspyörien kanssa. PlayStation- tai Xbox One -peleissä (RJ12-kaapelin kautta) T-LCM-tarkkuus on 12 bittiä per jalka.
 • Mitat: 45,3 cm x 40,6 cm x 29,3 cm (L x S x K).
 • Paino: 5,3 kg

 

Minkälaiselle henkilölle?

Thrustmasterin T-LCM-pedaalilauta on erinomainen sarja Load Cell -pedaaleja, jotka sopivat yhtä hyvin aloitteleville simulaatiokilpailijoille kuin tavallisemmillekin pelaajille.

Se saattaa vaikuttaa hieman monimutkaiselta aivan aloittelijoille, mutta se sopii täydellisesti edistyneemmille ja vaativammille ratsastajille, jotka etsivät realismia.

Se on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien ajopelien kanssa, joten voit nauttia monista eri peleistä. Olitpa sitten Formula 1 -fani tai mieluummin NASCAR-kilpailu, Thrustmaster T-LCM tyydyttää varmasti.

 

thrustmaster t-lcm

Hyödyt

Otimme aikaa testata Thrustmaster T-LCMpedaalilauta, jonka avulla saimme selville, mitä edut tästä mallista.

Meidät voitti välittömästi valmistuksen korkea laatu Thrustmaster T-LCM -pedaalilauta. Tämä malli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja varustettu huipputeknologialla, ja sen voi tuntea pelissä. Sekä pohja että polkimet on tehty metallista, mikä saa mallin näyttämään suoraan kilpa-autolta ja lisää pelin realistisuutta entisestään. Jarrupolkimen avoin jousi, vaikka se onkin toiminnallinen, on myös upea, ja polkimet todella huokuvat laatua. T-LCM on painava ja vankka, mikä auttaa pitämään sen tukevasti maassa, mikä on kätevä ominaisuus kovassa jarrutuksessa.

Meidät ilmeisesti vieteltiin jarru Thrustmaster T-LCM kampiakseli, jossa on vaikuttava vaikuttava Load Cell joka voi kantaa jopa 100 kg. Oikean paineen tunteminen kaasupolkimella on ratkaisevan tärkeää, jos haluat puristaa ne sekunnin kymmenykset, jotka voivat antaa sinulle kauan odotetun voiton. Tässä tapauksessa T-LCM on enemmän kuin kykenevä, sillä se yhdistää sulavuuden ja etenemisen, jota jokainen hyvä Sim-racing-pelaaja arvostaa. Pedaaleissa käytetään myös Thrustmasterin HEART-teknologiaa, joka auttaa pidentämään niiden käyttöikää ja tarjoaa samalla paljon tarkkuutta ja realismia, joka näkyy jo muutaman kierroksen jälkeen.

Pidimme myös siitä, että Thrustmaster T-LCM tarjoaa seuraavat ominaisuudet. monia toimintoja ja asetuksia. Kuten aiemmin mainittiin, 3 poljinta ovat säädettävissä, mutta niin on myös jarruvastus. Pedaalien mukana toimitetaan 6 jousitusta, joiden vastus vaihtelee eri vahvuuksilla. Nämä voidaan helposti vaihtaa keskenään, jotta saadaan aikaan hyvin erityinen vastustuskyky. PC-pohjaisen ohjelmiston avulla voit liittää pedaalit mukana toimitetun USB-kaapelin avulla ja muuttaa esimerkiksi kuolleita alueita ja jarrutusvoimaa, mikä on ihanteellista niille, jotka haluavat hallita pedaaliensa asetuksia entistäkin paremmin.

Sen haitat

Testimme aikana Thrustmaster T-LCMpedaalilauta, tämä malli paljasti, että se ei selvästikään ollut täydellinen, ja että sillä oli siksi tiettyjä haittoja.

Mielestämme yksi Thrustmaster T-LCM -pedaalilaudan haittapuolista on se, että se voi olla hieman monimutkainen asentaa ja ottaa haltuun.. Koska näissä pedaaleissa on paljon räätälöinti- ja säätömahdollisuuksia, ne voivat aluksi tuntua hieman hankalilta käsitellä. Niiden ohjelmoiminen on hienoa niille, jotka tietävät, mitä tekevät, mutta jos kaikki vaihtoehdot pelottavat sinua, et ole varmasti yksin. Mutta jos haluat saada näistä pedaaleista kaiken irti, sinun on opittava vaihtamaan jouset ja pelaamaan ohjelmiston kanssa. Tässä mallissa et vain kytke pedaalilaitetta ja soita, jos todella haluat saada siitä kaiken irti.

Huomasimme myös, että vaikka Thrustmaster T-LCM pedaalilauta on raskasse ei ole vakaa. Itse asiassa voimme vain suositella, että ruuvataan se kiinni ohjaamoon, jos sinulla on ohjaamo, tai jos ei ole, keksitään keino kiinnittää se maahan. Voima, jota käytät näihin polkimiin, jopa pienimmillä vastusasetuksilla, tarkoittaa, että rakenne nousee maasta lähes välittömästi, kun laitat jalkasi sen päälle.

Olimme hieman pettyneitä ulkoiseen ulkonäköön Thrustmaster T-LCM -pedaalilauta. Valmistaja on itse asiassa päättänyt käyttää huomattavia muovikomponentteja, sillä koko kampiakselin ulkoinen rakenne on valmistettu tästä materiaalista. Tämä tulee meille yllätyksenä, sillä tuotemerkki on ylpeä siitä, että se tarjoaa 100-prosenttisesti metallista mallia, mikä ei selvästikään pidä paikkaansa tässä tapauksessa. Pohja on muovia, eikä materiaaleja ole kromattu tai käsitelty millään muulla tavalla, mikä on osa syytä siihen, että tätä mallia myydään niin edulliseen hintaan sen tarjoamiin ominaisuuksiin nähden.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Pedaalilauta Thrustmaster T-LCM pedaalilauta on saatavilla 229,99 euron hintaan Thrustmasterin virallisilla verkkosivuilla.

Löydät tämän mallin myynnissä myös muilta jälleenmyyjiltä, joskus houkuttelevampaan hintaan saatavilla olevista kampanjoista riippuen, kuten osoitteessa Amazon.co.uk

Thrustmaster T-LCM -pedaalilaudat löytyvät käytetyiltä verkkosivustoilta, kuten Le Bon Coin tai Vinted. Varo kuitenkin mahdollisia huijauksia ja tarkista laitteiden kunto ennen kuin päätät ostaa mitään.

thrustmaster t-lcm

Päätelmä

Kaiken kaikkiaan T-LCM pedaalilauta Thrustmasterilta on loistava vaihtoehto aloittelijoille tai kaikille, jotka haluavat laittaa potentiometripedaalit syrjään ja viedä pelinsä seuraavalle tasolle. Load Cell.

Tämä malli on korkea valmistuslaatu ja tarjoaa fantastisen fantastisen tuntuman tuntemuksia ja realistisen uppoutumisen. Sen muovinen ulkonäkö unohtuu nopeasti sen monien säätö- ja räätälöintimahdollisuuksien ansiosta.

Jos etsit mallia, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle joka ei tuota pettymystä tuntuman suhteen, voimme vain suositella mallia nimeltä Thrustmaster T-LCM, l’yksi markkinoiden parhaista tähän hintaan..

thrustmaster-t-lcm

Thrustmaster T-LCM

Erittäin realistinen kampiakseli, joka sopii täydellisesti aloittelijoille.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar