Valitse sivu

Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörä : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Nyt kun kilpa-ajovideopelit kehittyvät jatkuvasti ja tarjoavat meille yhä realistisempia tuntemuksia, kuka ei ole haaveillut vaihtavansa ohjainta peliin, jossa on mukana ohjauspyörään ?

Tästä pelin sisäisestä lisävarusteesta on tullut lähes välttämätön, sillä sen avulla pelaajat voivat uppoutua täysin kilpailuun ja astua ammattikuljettajan kenkiin.

On olemassa uskomaton määrä erilaisia ohjauspyörämalleja, mutta merkki Thrustmaster on yksi niistä tuotemerkeistä, jotka erottuvat markkinoilla eniten laadukkaiden tuotteidensa ansiosta.

Tänään päätimme testata Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörää, joka on uusi versio Gran Turismo Sportin julkaisun yhteydessä vuonna 2017 julkaistusta T-GT-mallista.

Tässä artikkelissa kerromme tämän toisen version ominaisuuksista, sen eduista ja haitoista, minkälaiselle soittimelle se sopii parhaiten, kuinka paljon se maksaa ja mistä sen voi ostaa.

Thrustmaster T-GT 2:n tekniset tiedot

thrustmaster tgt2 ohjauspyörä

Julkaistuaan ensimmäisen version Thrustmaster T-GT I -ohjauspyörästään vuonna 2017 tuotemerkki oli muutaman vuoden kuluttua velkaa itselleen sen, että se esitteli meille version 2. Nyt se on tehty tällä PS5-ohjauspyörällä.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörän pyörän halkaisija on 28 cm ja pyörimiskulma 1080 astetta.
 • Tämä malli on PlayStation 5:n ja Gran Turismon virallisesti lisensoima. Se on siis yhteensopiva Playstation 5:n, Playstation 4:n ja PC:n kanssa.
 • Nahkaverhoillussa ohjauspyörässä on 25 toimintopainiketta, mukaan lukien suuntaristi, 9 painiketta, jotka muistuttavat PS4-ohjainta, ja 4 GT:tä varten suunniteltua kiertovalitsinta (niiden avulla voit säätää tasauspyörästöä, ajonvakautusta, polttoainetta jne.).
 • Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörä on varustettu 40 watin harjattomalla moottorilla. Voiman palaute on nopeaa, ja vääntömomenttikapasiteetti on erittäin suuri.
 • Tämän mallin sisäiset komponentit ovat peräisin eurooppalaisesta autoteollisuudesta (AEC-Q), joten niiden laatu ja pitkäikäisyys on maksimoitu.
 • Tässä ohjauspyörässä on kaksoishihnajärjestelmä, joka takaa tasaisen pelin ilman kuolleita alueita.
 • Thrustmaster T-GT 2 on varustettu seuraavilla patentoiduilla tekniikoilla: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C, T-M.C.E ja T-TURBO. Siinä on myös patentoitava H.E.A.R.T. (Halleffect Accurate Technology), joka takaa rajattoman käyttöiän ja optimaalisen tarkkuuden.
 • Ohjauspyörän vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Näin voit käyttää erilaisia ohjauspyöriä (Rally, F1 jne.), jotka myydään erikseen.
 • Thrustmaster T-GT 2 sisältää T3PA GT II 3-pedaalinen pedaalilauta. pedaalilauta, mutta se on yhteensopiva myös erikseen myytävän T-LCM-pedaalilautan kanssa. Lisäksi se on yhteensopiva Thrustmaster TH8A- ja TSS Handbrake -vaihteistovipujen ja käsijarrujen kanssa, jotka myydään myös erikseen.
 • Mitat: 38 x 52,5 x 31 cm.
 • Paino: 13,150 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Tämä virallisesti lisensoitu Thrustmaster Gran Turismo -ohjauspyörä on suunniteltu GT-harrastajille. On sääli, että tämän ohjauspyörän kaikkia ominaisuuksia ei voi aina käyttää muiden pelien kuin Gran Turismon kanssa.

Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörän tarjoamien ominaisuuksien ja etujen ansiosta on kuitenkin paljon tekemistä, olitpa sitten ralli-, F1- tai jopa kuorma-autofani.

Vaikka tämä ohjauspyörämalli on suunnattu enemmän PlayStation-käyttäjille, se sopii yleisön aloittelijoiden lisäksi myös kokeneille kuljettajille, sillä siinä on vaihdettava ohjauspyörä.

Hyödyt

thrustmaster t-gt-2 ohjauspyörä

Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörässä tuotemerkki ei ole pihistellyt uusien teknologioiden suhteen. Testattuamme sen voimme vahvistaa, että tämä on ennen kaikkea tämän mallin vahvuus.

Uudessa ohjauspyörässä on kolme uutta teknologiaa: T-DCC, T-RTF ja T-AEC-Q. Monimutkaisia termejä, joilla käytännössä pyritään parantamaan ohjauspyörän tarkkuutta, reagointikykyä, tehoa ja pitkäikäisyyttä.

Hiljaisen harjaton moottorin ansiosta voimapalaute antaa sinulle erinomaisen voimanhallinnan ja pitkän aikavälin vakauden. Integroidun jäähdytysjärjestelmän ansiosta emme huomanneet merkittävää lämpenemistä edes pitkien pelisessioiden jälkeen, ja moottorin suorituskyky pysyi tasaisena. Tämän ansiosta vauhtipyörä tarjoaa optimaalisen lämmöntuoton.

Toinen Thrustmaster T-GT 2:n eduista on sen tarjoamat erinomaiset tuntemukset pelin aikana. Tämä malli tarjoaa uskomattoman tärinätarkkuuden. Riippumattoman tärinätoiminnon lisääminen on todella mielenkiintoista, ja sillä on todellista merkitystä pelissä, vaikka se onkin toistaiseksi Gran Turismon yksinoikeus. Painikkeiden kovuus ja herkkyys on säädetty erinomaisesti, mikä tekee kilpailuun uppoutumisesta entistäkin realistisempaa.

Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörän mukana toimitetut polkimet ovat mielestämme erittäin hyvät. Se on hyvin samankaltainen kuin T3PA-kampiakseli, jota myydään saman merkin T300 RS GT Edition -mallin kanssa. Siinä on 3 poljinta kiihdytystä, kytkintä ja jarrutusta varten, ja niiden korkeus ja kaltevuus ovat säädettävissä. Se on valmistettu metallilevyistä, mikä antaa sille tiettyä kestävyyttä ja parempaa vakautta. Jarrupoljinjärjestelmä on valmistettu kumista, joten voit tuntea jonkin verran vastusta, kun jarrutat kovaa tai kun saavutat iskun lopun.

Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörän ratti on vaihdettavissa, mikä on mielestämme todellinen etu. Voit siis mukauttaa kokoonpanon suosikkikilpailutyypeillesi sopivaksi. Tämä malli on yhteensopiva Thrustmasterin laajennusten kanssa, joten sinulla on laaja valikoima.

Sen haitat

Huonona puolena on se, että Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörällä on hyvin vähän yhteistä edeltäjänsä T-GT 1:n kanssa. Uskomme kuitenkin, että tällä mallilla on muitakin haittoja.

Melat olivat mielestämme melko äänekkäät ja hieman pehmeät. Olimme ikävästi yllättyneitä huomatessamme, että ne olivat melko heikkolaatuisia. Niiden reagoimattomuus ja äänettömyys näyttävät johtuvan kevään puutteesta.

Kuten aiemmin lyhyesti mainitsimme, Thrustmaster T-GT 2 -ohjauspyörässä on värinävaruste, joka on valitettavasti saatavilla vain Gran Turismossa. Mielestämme on sääli kehittää vaihtoehto, jota ei voi käyttää muissa peleissä.

Varsinkin kun Thrustmasterin T-GT 2 -ohjauspyörä ei ole halpa. Aloitushinta on 749 euroa, ja tämä erittäin korkea hinta saattaa estää monia ostamasta sitä, koska sinulla on oltava varaa käyttää näin suuri budjetti.

Lisäksi tämän hinnan vuoksi olemme todella pahoillamme Load Cell -jarrupolkimen puuttumisesta. Täydellisen pelikokemuksen saamiseksi olisimme halunneet mieluummin toisen laadukkaamman mallin, kuten esimerkiksi Thrustmaster T-LCM:n.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon se maksaa?

Kuten lähes kaikista muista tuotemerkin malleista, löydät kaikki tarvittavat tiedot Thrustmaster T-GT 2:sta heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Sen hinta on 749,99 euroa, mutta se on tällä hetkellä loppunut varastosta.

Voit kuitenkin joskus löytää senAmazon.co.uk-sivustolta erikoistarjouksena.

 

Voit tutustua käytetyn tavaran osto- ja myyntisivustoihin, joista löydät säännöllisesti sukkulakantoja edulliseen hintaan. Varo kuitenkin liian houkuttelevia tarjouksia, jotka voivat olla huijauksia, ja kiinnitä huomiota tuotteen ehtoihin ennen kuin päätät ostaa.

Päätelmä

Thrustmaster T-GT 2 on mielestämme erittäin laadukas ohjauspyörä, joka tarjoaa erinomaisen pelituntuman, vaikka se ei olekaan kovin erilainen kuin edeltäjänsä.

Olemme pahoillamme siitä, että se ei sisällä Load Cell -poljinyksikköä ja että taka-anturi on jälleen kerran varattu Gran Turismolle.

Thrustmaster T-GT 2 on kuitenkin huippuluokan mukava malli, jossa on uskomaton tarkkuus ja jolla voit pelata pitkiä tunteja. Tällä hetkellä haastamme sinut löytämään markkinoilta paremman hihnakäyttöisen vauhtipyörän. Siksi suosittelemme sitä silmät kiinni.

THRUSTMASTER T GT 2

Thrustmaster T-GT 2

Mukava, huippuluokan ohjauspyörä, jossa on uskomaton tarkkuus.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES Edut Useita täysin muokattavia ohjaimia Ensiluokkainen viimeistely ja materiaalit Erinomainen ergonomia Haitat...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar