Valitse sivu

Thrustmaster TSS käsijarru: Thrustmasterin käsijarrun testi

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TSS käsijarru

Edut

 • Sen kaksi-in-one-tila: käsijarru ja sekventiaalivaihteisto.
 • Mahdollisuus säätää painetta ja jarrutuksen voimakkuutta realistisemman ajokokemuksen saamiseksi.
 • Laadukas alumiini- ja teräsrakenne parantaa kestävyyttä.
 • Suunniteltu yhteistyössä Sparcon kanssa 1:1 mittakaavan kopio ralli- ja drift-faneille.
 • Yksinkertainen konfigurointi Thrustmaster-ohjelmiston avulla

Haitat

 • Sen korkea hinta, joka voi olla merkittävä investointi.
 • Ei erityistä jalustaa pöydällä tai työpöydällä käytettäväksi.
 • Tuntuma peräkkäistoiminnossa voi olla hieman löysä niille, jotka pitävät hyvin mekaanisesta, kovasta vaihdosta, ja käsijarrun liikerata on rajallinen.

Meidän arvosanamme: 9.7/10

Vuonna Sim-racingmarkkinoilla on useammin kuin kerran käynyt niin, että simulaatiotuotteiden valmistaja on liittoutunut ison nimimerkin kanssa. autoteollisuuden kanssa. Näissä tapauksissa hyvin harvat tuotteet ovat epäonnistuneet, olipa kyseessä sitten ohjauspyörä tai vaihdevipu.

Juuri yhtä näistä yhteistyötahoista olemme päättäneet tarkastella tänään lähemmin, nimittäin sitä, joka on syntynyt Thrustmasterin ja Sparcon välilläkaksi suurta tuotemerkkiä, joilla on vahva maine autoharrastajien keskuudessa, niin virtuaalisesti kuin muutenkin.

Testasimme käsijarrun puolestasi Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + ja kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä mallista. Kerromme lisää hänen tärkeimmät ominaisuudet. pelaajatyyppi kenelle se sopii parhaiten, kerromme myös, mitä sen edut edut haitatsen hinta ja mistä sitä saa.

thrustmaster tss käsijarru

Thrustmaster TSS käsijarrun tekniset tiedot

The Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + on käsijarru käsijarru joka on syntynyt kahden johtavan tuotemerkin yhteistyön tuloksena Thrustmaster ja Sparco.

Olemme listanneet tämän mallin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + -käsikahvan pommi on tarkka kopio (mittakaavassa 1/1, 8,5 cm korkea) tarkka kopio aidosta nupista, joka on peräisin Sparco Rally ja Drift -mallistosta Rally and Drift -mallistosta, mikä tekee siitä entistäkin vaikuttavamman realistisen.
 • Tämä Thrustmasterin käsijarru on valmistettu seuraavista materiaaleista. 90 % metallia (terästä ja alumiinia), laadukkaista komponenteista, jotka lisäävät lujuutta.
 • Sparco Mod + TSS käsijarru tarjoaa seuraavaa kaksi erittäin erittäin realistiset tilat: progressiivinen käsijarrumoodi, joka mahdollistaa paremman hallinnan mutkissa ja driftauksissa, sekä sekventiaalinen vaihteisto hallittaviin, herkästi reagoiviin vaihteidenvaihtoihin.
 • Tässä mallissa on Thrustmaster H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology), joka takaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja rajoittamattoman käyttöiän.
 • Sparco Mod + TSS Handbrake -käsijarrun avulla voit mukauttaa käsijarrutilan soittokokoonpanosi mukaan. pystyasennossa Rally-tilassa ja vaaka-asennossa GT-tilassa. Pakkauksessa on mukana sarja, jonka avulla voit säätää kahvan kulmaa.
 • Tämä käsijarru on yhteensopiva PlayStation 4:n ( Thrustmaster T-GT- ja T300-sarjan rattialustojen kanssa), Xbox Onen (Thrustmaster TS-XW Racer- ja TX-sarjan rattialustojen kanssa) ja PC:n (kaikkien markkinoilla olevien rattialustojen kanssa merkistä riippumatta).
 • Luettelo konsolipeleistä, jotka ovat yhteensopivia peräkkäisen vaihteiston ja/tai käsijarrutilan kanssa, on saatavilla osoitteessa https://support.thrustmaster.com/
 • Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + voidaan kiinnittää ohjaamoon sen integroitujen ruuvikierteiden avulla tai pöytään TM Racing Clamp -kiinnikkeellä, joka myydään erikseen.
 • Mitat: 25,8 x 32,7 x 13,6 cm.
 • Paino : 1.5kg

  Minkälaiselle henkilölle?

  The Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + on ihanteellinen ralliautoilun harrastajille mutta se sopii myös GT-fanit faneillekin, sillä vipua voi säätää ajotyylisi mukaan.

  Meidän mielestämme tämä Thrustmasterin käsijarru on täydellinen eniten kokeneille simulaatiofaneilleSe on kuitenkin vaikeampi aloittelijoille, jotka tarvitsevat paljon koulutusta oppiakseen käyttämään sitä.

  Se on malli, joka täyttää vaativimpienkin pelaajien odotukset sellaisissa peleissä kuin GranTurismo, Dirt 2.0, Assetto Corsa tai jopa Richard Burns Rally.

  thrustmaster tss käsijarru

  Hyödyt

  Testissämme Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + .pystyimme löytämään ja arvostamaan edut tämän mallin edut.

  Meidän mielestämme yksi Thrustmasterin TSS Handbrake Sparco Mod +:n suurimmista eduista on se. sen kaksi-in-one-tila käsijarru ja peräkkäisvaihteisto. Progressiivinen käsijarru lisää äärimmäistä realismia, sillä sen avulla voit säätää virtuaalisen auton pyöriin kohdistuvan paineen ja jarrutuksen voimakkuutta kunkin mutkan tarpeiden ja ominaisuuksien mukaan. Sekventiaalivaihteisto tarjoaa hallitun ja herkän vaihteenvaihdon.

  Meidät vakuutti myös tunne tämän Thrustmaster TSS Handbrake Sparco + -vivun käyttö on hyvin luonnollista, osittain siksi, että sen 85 mm:n mitat ovat mittakaavallinen kopio todellisista rallivivuista. Nuppi voidaan säätää suuremmalle tai pienemmälle korkeudelle mieltymystesi mukaan. Progressiivisena käsijarruna se toimii erittäin hyvin. Jos pidät driftaamisesta, tulet rakastamaan piruetteja ja sitä, miten virtuaalisen autosi takaosa herää henkiin jokaisen haarukan myötä. Myös sekventiaalinen tila on erittäin onnistunut tuntuman suhteen, joten jos olet GT-fani, tämä Thrustmasterin malli sopii kaikkiin tarpeisiisi.

  Luonnollisesti meidät vakuutti valmistuksen korkea laatu Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod +. Alumiini ja teräs muodostavat lähes koko tämän mallin rakenteen. Tämä takaa erityisen tasapainon, johdonmukaisuuden ja kestävyyden, joten voit käyttää tätä 2-in-1-laitetta pitkään. Se, että se on suunniteltu yhteistyössä Sparcon kanssa, on toinen seikka, joka kannattaa pitää mielessä, kun valitset tämän käsijarrun. Jos rakastat ralli- ja drifting-maailmaa, rakastat varmasti Sparcon 1:1-mittakaavaista kopiota. Lisäksi tässä mallissa on H.E.A.R.T.-tekniikan ansiosta kosketukseton magneettitunnistin, joka pidentää sen kestävyyttä huomattavasti.

  Lopuksi kokoonpano Thrustmasterin TSS Handbrake Sparco Mod + -käsikäsijarru on äärimmäisen hyvin yksinkertainen. Kuten suurimmassa osassa saksalaisvalmistajan tuotteita, tämänkin käsijarrumallin säädöt tehdään Thrustmasterin helppokäyttöisellä ohjelmistolla, jonka voi ladata tuotemerkin verkkosivuilta.

  Sen haitat

  Käsijarrutesti Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + käsijarru paljasti tämän mallin positiiviset puolet, mutta huomasimme myös, että siinä on useita selviä puutteita.haittoja.

  Meidän mielestämme yksi Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod +:n suurimmista haittapuolista on se, että sen korkea hinta. Vaikka sen hinta vaikuttaa täysin perustellulta sen tarjoamien monien etujen vuoksi, sillä sitä myydään tällä hetkellä keskimäärin noin 250 euron hintaan, tämä käsijarru on suuri investointi, joka ei todellakaan ole kaikkien saatavilla.

  Toisaalta olimme pettyneitä siihen, että hinnastaan huolimatta TSS:n käsijarru Sparco Mod + ei sisällä mitään erityistä tukea pöydälle kiinnittämistä varten.. Näyttää siltä, että Thrustmaster on unohtanut pelaajat, joilla ei ole ohjaamoa kotona, sillä jos sinulla on ohjaamo, sinun on investoitava jalustaan, jotta voit käyttää sitä pöydällä tai työpöydällä.

  Lopuksi todettiin, että tunne peräkkäisessä tilassa Thrustmaster TSS käsijarru Sparco Mod + voi olla hieman hieman löysä niille, jotka haluavat hyvin mekaanisen ja kovan vaihdon. Sitä voidaan säätää sisäpuolelta, mutta sinun on nostettava kansi ja koskettava sisäpuolen jousia. Kaikki eivät pysty tähän. Lisäksi käsijarrun liikerata on rajoitettu ja raja saavutetaan nopeasti. Driftin ja rallin ystäville tämä saattaa olla hieman lyhytnäköistä.

  Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

  Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + on myynnissä 259,99 euron hintaan Thrustmasterin virallisilla verkkosivuilla.

  Löydät sen myös vähittäiskauppiaiden myynnistä, joskus jopa erikoistarjouksena, kuten tällä hetkellä osoitteessa Amazon.co.uk.

  Thrustmasterin käsijarrumalleja löytyy myös käytetyistä sivustoista, kuten Le Bon Coinista. Suosittelemme silti, että kiinnität huomiota tuotteen ehtoihin ennen sen ostamista.

  thrustmaster tss käsijarru

  Päätelmä

  Olemme tottuneet Thrustmasterin laadukkaisiin tuotteisiin, ja on totta, että Handbrake TSS Handbrake Sparco Mod + on vaikuttava..

  Tämä malli kaksi yhdessä malli, joka soveltuu kaikkiin kilpaurheilun tyyleihin, on huippuluokan huippuluokan joka tarjoaa sinulle sekä tarkkuuttatarkkuutta erittäin hyvän pidon ja reagointikykyä. H.E.A.R.T.-tekniikan käyttöönotto auttaa myös parantamaan seuraavia asioita aistimuksetsen reaktiivisuus ja kestävyys.

  Jos etsit moitteetonta käsijarrua – moitteetonta laatua jossa on myös sekventiaalinen toimintatila, niin sitten Thrustmaster TSS käsijarru Sparko Mod + on täydellinen sinulle!

  thrustmaster-tss-käsijarru

  Thrustmaster TSS käsijarru

  Tarkka, herkästi reagoiva huippuluokan käsijarru

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar