Valitse sivu

Heusinkveldin käsijarru : Testi ja mielipiteet

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sim Handbrake V2

Edut

 • Uskomaton rakentamisen laatu
 • Huippuluokan materiaalit
 • Erittäin räätälöitävissä
 • Helppo asentaa
 • Erinomaiset tuntemukset

Haitat

 • Korkeat hinnat
 • Vaikea aloittelijoiden on vaikea omaksua
 • Vain PC-yhteensopiva

Meidän arvosanamme: 9.4/10

Sim-kilpailujen harrastajat tietävät, miten tärkeää on lisätä käsijarru täydelliseen pakettiin, jotta ajokokemus olisi todella realistinen.

Käsijarrujen osalta on yksi malli, joka on tehnyt suuren vaikutuksen markkinoilla: Heusinkveld Sim Handbrake V2.

Olemme testanneet tätä mallia puolestasi ja kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä. Kerromme sen tärkeimmistä ominaisuuksista, soitintyypistä, jolle se sopii parhaiten, sen eduista ja haitoista, hinnasta ja ostopaikoista.

 

Heusinkveldin käsijarrun ominaisuudet

Heusinkveld Sim Handbrake on monipuolinen, paineherkkä USB-käsijarrusimulaattori, joka käyttää kuormituskennotekniikkaa.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Kaikki rakenneosat ovat CNC-tarkkuuslaserilla leikattua terästä, joka on hiekkapuhallettu tai hienorakenteinen jauhepintainen . Se on vahva, jäykkä ja kestävä.
 • Tässä mallissa on laaja valikoima mekaanisia säätöjä , joilla voit säätää käsijarrun mieleiseksesi.
 • Kaksivaiheinen jousijärjestelmä antaa vastuksen, kun vipua vedetään. Alkuperäinen metallinen kierrejousi simuloi tyynyn ja levyn välistä rakoa ja/tai käsijarruvaijerin liikettä. Jousen matka ja esijännitys ovat säädettävissä. Voit halutessasi poistaa myös tämän alkuperäisen kierrejousen.
 • Jarrun pääkuormitus on simulaattori, joka puristaa Heusinkveldin ainutlaatuisia elastomeerejä, mikä antaa ennennäkemättömän progressiivisen jarrutustuntuman. Käsijarrujen pehmeän, keskikovan tai kovan tuntuman määrittelemiseksi on käytettävissä yhteensä 3 elastomeeria.
 • Vipu voidaan asettaa joko vaaka- tai pystyasentoon, ja vivun tarkka asento voidaan säätää hienosäädöllä 26 asteeseen asti.
 • Heusinkveldin käsijarru on varustettu 120 kg:n kuormituskennolla , joka tarjoaa jopa 22 kg:n todellisen voiman vivusta mitattuna. Käsijarruvoiman mittaus on lineaarinen.
 • Heusinkveldin käsijarrun mukana tulee SmartControl, tehokas konfigurointityökalu, jonka avulla voit määrittää käsijarrun tavalla, joka ei ollut ennen mahdollista. Se antaa sinulle välittömän kartoituksen lähtökäyristä (epälineaarinen), kuolleesta alueesta ja käsijarruvoimasta.
 • Kaikki asetukset voidaan tallentaa profiileihin, jotka voidaan ladata uudelleen muutamalla hiiren napsautuksella, ja profiileja voidaan vaihtaa Heusinkveldin käsijarrujen omistajien välillä.
 • Tämän käsijarrun asentamiseen simulaattoriin on useita vaihtoehtoja. Itse jalusta voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon.
 • Heusinkveldin käsijarru on yhteensopiva PC- / Windows-alustan kanssa. Sitä ei voi käyttää Xboxin tai Playstationin kaltaisissa konsoleissa.

 

Minkälaiselle henkilölle?

Heusinkveldin käsijarru on ihanteellinen rallifaneille, luistelun ja driftauksen harrastajille sekä WRC 10:n, Assetto Corsan ja Dirt Rally 2.0:n kaltaisten pelien ystäville. Mikään ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä sitä myös simularcarden kaltaisissa peleissä.

Heusinkveldin tuotteet on suunniteltu tavallisille tai ammattilaispelaajille. Siksi tämä käsijarrumalli ei ole ihanteellinen aloittelijoille, jotka saattavat tarvita jonkin verran harjoittelua ennen kuin hallitsevat sen.

Heusinkveldin käsijarru on suunniteltu PC-pelaajille, joten se ei sovellu PlayStation- tai Xbox-konsoleilla pelaaville Sim-racing-pelaajille.

Käsijarru heusinkveld testi

Hyödyt

Olimme kuulleet ylistäviä arvioita Heusinkveldin käsijarruista , ja tämän mallin testi vahvisti, että sillä on monia etuja.

Ensinnäkin, kuten kaikki merkin tuotteet, Heusinkveldin käsijarru on uskomattoman laadukkaasti rakennettu ja sen materiaalit ovat huippuluokkaa. Tämä malli on valmistettu samasta kolmen millimetrin paksuisesta, laserleikatusta ja pulverimaalatusta teräksestä, josta Heusinkveld valmistaa pedaalinsa, ja valmistuksen laatu on todella loistava. Myös käsijarrun muotoilu on laadukas ja muistuttaa aitoa R5-ralliauton (WRC2) käsijarrua. Itse vipuun poratut reiät ovat melko nokkela tapa saada aikaan oikea ilme.

Heusinkveldin käsijarrun mukautuvuus ja tuntuma vakuuttivat meidät. Tämä malli on erittäin herkkä paineelle kuormituskennon ansiosta, ja se tarjoaa lukemattomia säätömahdollisuuksia, jotta voit räätälöidä vivun tuntuman makusi mukaan. Jos haluat pakottaa itsesi vetämään vivusta, kun käännät autoa aggressiivisesti, voit lisätä tehoa jopa 22 kiloon.

Lisäksi Heusinkveldin SmartControl-ohjelmiston ansiosta voit luoda erilaisia profiileja eri autoille tai peleille sekä tehdä kaikki tarvittavat säädöt, jotta vipu voidaan räätälöidä haluamallesi tavalla. Näin saat suuremman herkkyyden, mikä helpottaa auton ohjaamista.

Vielä suuremman mukavuuden takaamiseksi sitä voidaan säätää useilla eri yhdistelmillä ohjaamon tarpeiden ja lentäjän maun mukaan. Voit ajaa sillä makuuasennossa, kuten tavallisessa autossa, tai seisaaltaan, kuten WRC-autossa, sen mukaan, kumpi sinulle parhaiten sopii.

Heusinkveldin käsijarru on malli, joka on todella helppo asentaa ja jossa on useita eri kiinnitysvaihtoehtoja. Kaikki kokoonpanoon tarvittavat työkalut ja tarvikkeet toimitetaan käsijarrun mukana, joka on valmiiksi porattu, jotta se on helppo kiinnittää alustaan tai muuhun tukeen. Tämä malli on täysin plug-and-play, joten sinun tarvitsee vain liittää se tietokoneeseen USB-liitännän kautta, ja se tunnistetaan automaattisesti. Sinun tarvitsee vain tehdä tarvittavat asetukset helppokäyttöisen SmartControl-ohjelmiston avulla.

 

Sen haitat

Kuten näet, Heusinkveldin käsijarru ja sen monet edut saivat meidät vakuuttuneiksi. Tässä mallissa on kuitenkin muutamia haittoja.

Heusinkveldin käsijarrun suurin haittapuoli on tietenkin sen korkea hinta. Hollantilaisen tuotemerkin tuotteet ovat tunnettuja ammattimaisesta laadustaan, mikä näkyy selvästi niiden hinnoissa. Kun siirrytään huippuluokkaan ja ammattimaisiin sim-kilpailulaitteisiin, hinnat nousevat väistämättä korkeammiksi, eivätkä ne ole kaikkien saatavilla. Vaikka tämä käsijarrumalli on erittäin hyvälaatuinen, myönnämme, että sen korkea hinta on negatiivinen seikka, jonka vuoksi kaikki eivät voi lisätä tätä poikkeuksellista lisävarustetta varustukseensa.

Huomasimme myös, että Heusinkveldin käsijarru on aluksi hieman vastahakoinen, tai niille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tämäntyyppistä käsijarrua. Kuten aiemmin totesimme, tämä malli on suunnattu erityisesti kokeneille tai jopa ammattilaispelaajille, ja aloittelijoiden voi olla vaikea päästä siihen käsiksi.

Lopuksi, kuten merkin muutkin tuotteet, Heusinkveldin käsijarru on valitettavasti yhteensopiva vain Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmän kanssa. Tämä vaikeuttaa sen käyttöä Xbox- tai PlayStation-konsoleilla pelaaville Sim-racing-pelaajille. Tämä vähentää entisestään tämän mallin kohteena olevien pelaajien määrää.

heusinkveld sim käsijarru v2

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Heusinkveld Sim Handbrake V2 on myynnissä Digital Motorsportin verkkosivustolla.

Sen hinta vaihtelee sen mukaan, mistä maasta ostat ja minne toimitat sen. Jos ostat Ranskasta, sinun on maksettava 294 euroa Heusinkveldin käsijarrusta.

 

Päätelmä

Tiesimme, ettemme todennäköisesti pettyisi Heusinkveldin tuotteeseen, mutta tämä käsijarru todella vakuutti meidät!

Heusinkveld Sim Handbrake -käsikahvajarrussa ei ole käytännössä mitään vikaa, sillä se on erittäin korkealaatuinen malli, joka on hyvin mukautettavissa ja tarjoaa upeita tuntemuksia pelin aikana.

Niille, jotka rakastavat WRC 10:n tai Dirt Rally 2.0:n pelaamista, Heusinkveldin käsijarru on epäilemättä erittäin viisas investointi.

handbrake-heusinkveld

Heusinkveld Sim Handbrake V2

Huippulaadukas ohjauspyörä, joka tarjoaa erinomaisen tuntuman.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar