Valitse sivu

Fanatec ClubSport käsijarru V1.5 : Testi ja arvostelut

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport käsijarru V1.5

Edut

 • Integroitu analoginen anturi jarrutusvaikutuksen määrittämiseksi
 • Vankka metallirakenne ja rakentamisen laatu
 • Realistiset tuntemukset ja helppokäyttöisyys
 • Mukautettavissa eri kiinnitysvaihtoehdoilla
 • Yhteensopiva Fanatecin ekosysteemin ja muiden kuin Fanatecin tuotteiden kanssa (vain PC).

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Sopeutumisaika on tarpeen
 • Pieni leikki

Kaikki suuret simulaatioautoilun ystävät tietävät, miten hankalaa on käyttää ohjauspyörän nappia käsijarruna ja miten paljon se vie pois kisan realistisuudesta . Siksi innokkaimmat kuljettajat vievät asiat mieluummin seuraavalle tasolle optimoimalla asetukset kilpa-käsijarrulla.

Fanatec-brändi tunnetaan johtavana Sim-ajojen oheislaitteiden markkinajohtajana laadukkaista tuotteistaan. Heidän erilaiset käsijarrumallinsa eivät näytä olevan poikkeus.

Siksi päätimme testata heidän huippumallinsa, Fanatec ClubSport Handbrake V1.5:n. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tämän mallin tärkeimmät ominaisuudet, millaiselle soittimelle suosittelemme sitä, sen edut ja haitat, sen hinnan ja sen, mistä voit ostaa sen.

fanatecin käsijarru

Fanatec ClubSport käsijarrun V1.5 ominaisuudet

Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 on huippuluokan käsijarru, joka on suunniteltu ja suunniteltu rallikilpailuihin ja driftaukseen.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Tämä Fanatecin ClubSport Handbrake V1.5 -malli on realistinen 1:1 -jäljennös ralliautoissa käytetyistä käsijarruista, ihanteellinen driftingiin.
 • Tässä mallissa on täysmetallirakenne , jossa on pehmeä vaahtomuovikahva vipuvaikutusta varten.
 • Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 -käsijarru voidaan asentaa vaakasuoraan, kuten urheiluautoissa, tai pystysuoraan, kuten kilpa-autoissa.
 • Tässä Fanatec ClubSport -käsijarrussa on analoginen anturi, jonka ansiosta voit nauttia täysin analogisesta akselista pelkän päälle/pois-painikkeen sijaan, kuten oikeassa autossa.
 • ClubSport-USB-sovittimen avulla voit käyttää tätä Fanatecin käsijarrua PC:lläsi minkä tahansa merkin ratin kanssa monenlaisissa peleissä.
 • ClubSport V1.5 -käsijarrua voidaan käyttää myös pelikonsoleilla (PlayStation ja Xbox) peleissä, jotka tukevat analogisia käsijarruja, jos se on liitetty Fanatec/racing-rattipohjaan. Tarkista tiedot Fanatec-tuotteen tuotesivulta, jonka kautta se liitetään konsoliin. Se ei toimi konsoleissa, joissa käytetään ClubSport-USB-sovitinta.
 • ClubSportin käsijarru V1.5 voidaan asentaa useilla eri kiinnitysvaihtoehdoilla sinne, missä sitä tarvitaan. Esimerkiksi käsijarru voidaan asentaa suoraan ClubSport-vaihdevipuun, tai ruuveilla laite voidaan kiinnittää ohjaamoon käsijarrun vasemmalle/oikealle puolelle tai pohjaan.
 • Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 voidaan asentaa pöydälle pysty- tai vaakasuoraan käyttämällä ClubSport Handbrake Clamp -kiinnityssovitinta yhdessä ClubSport Shifter Table Clamp -pöytäkiinnikkeen kanssa (molemmat myydään erikseen).
 • Mitat: 48,5 cm x 18 cm x 12,5 cm (L x S x K).
 • Paino: 1,5 kg

 

Minkälaiselle henkilölle?

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 on ihanteellinen ralliharrastajille sekä luiston ja driftauksen ystäville.

  Se sopii erinomaisesti esimerkiksi Dirt-, Dirt Rally-, WRC- ja Assetto Corsa-peleihin, mutta mikään ei estä sinua käyttämästä sitä myös realistisemmissa simulaatiopeleissä.

  Mielestämme tämä käsijarrumalli ei ole kaikkein sopivin aloittelijoille, jotka saattavat tarvita jonkin verran harjoittelua ennen kuin hallitsevat sen. Se sopii kuitenkin erinomaisesti tavallisille tai kokeneille pelaajille.

  fanatecin käsijarrun mielipide

  Hyödyt

  Fanatec ClubSport Handbrake V1. 5 tarjoaa useitaetuja, jotka havaitsimme testissämme.

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5: een integroitu analoginen anturi on mielestämme yksi tämän mallin mielenkiintoisimmista ominaisuuksista. Toisin kuin monissa muissa markkinoilla olevissa käsijarruissa, V1.5:ssä on täydellinen analoginen akseli, jonka avulla voidaan määrittää jarrutuksen vaikutus. Toisin kuin pelkkä on/off-kytkin, voit käynnistää driftin, kun pyörät pyörivät edelleen nopeasti. Jos käsijarrut lisäävät jo nyt paljon realismia ajokokemukseesi, tämä ominaisuus saa sinut rakastumaan V1.5:een hetkessä.

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 -käsikahvajarrun muotoilu ja laatu vakuuttivat meidät. Kuten aiemmin mainittiin, tämä malli on valmistettu kokonaan metallista, ja se on 1:1-kopio ralliautojen käsijarruista. Se on käsijarru, joka on sekä kaunis katsella että erittäin tukeva kädessä, erityisesti sen loistavan rakenteen laadun ja huippuluokan materiaalien ansiosta.

  Toinen Fanatec ClubSport Handbrake V1.5:n positiivisista puolista on sen tarjoama mukavuus ja uskomattoman realistiset tuntemukset. Kun vedät vivusta, tuntuu kuin käyttäisit oikean auton käsijarrua. Sitä on todella miellyttävä koskettaa ja pitää kädessä, ja se toimii erittäin mukavasti ja luonnollisesti.

  Lopuksi pidimme siitä, että Fanatecin ClubSport-käsijarru V1.5 on hyvin mukautettavissa. Voit asentaa sen sinne, missä ja miten haluat, sillä vipu voidaan asentaa vaakasuoraan kuten urheiluautossa tai pystysuoraan kuten kilpa-autossa. Voit ruuvata tämän käsijarrun ohjaamosi käsijarrun vasemmalle/oikealle puolelle tai pohjaan, mutta voit asentaa sen myös toiseen tukeen käyttämällä mukana toimitettuja kiinnikkeitä ja sovittimia.

  Lisäksi Fanatec V1.5 on yhteensopiva Fanatecin ekosysteemin kanssa, mutta voit yhdistää sen myös muiden kuin Fanatecin tuotteiden kanssa (vain PC:lle USB-sovittimen avulla).

   

  Sen haitat

  Fanatecin ClubSport Handbrake V1.5 -käsikahvajarrun testin jälkeen pystyimme myös näkemään, mitä haittoja tällä mallilla saattaa olla.

  Ensinnäkin Fanatecin ClubSport-käsijarru V1.5 on mielestämme melko kallis. Sen hinta on selvästi perusteltu sen laadun vuoksi, mutta se on silti suuri investointi, johon kaikilla ei ole varaa. Lisäksi sinun on lähes varmasti lisättävä hintaan sovitin ja/tai kiinnitin, riippuen jo käytössäsi olevista laitteista.

  Toiseksi on todettava, että Fanatec ClubSport Handbrake V1.5:n käyttö vaatii totuttelua. Käsijarru ei ole aloittelijoille heti tuttu, varsinkin jos olet tähän asti tottunut käyttämään ohjauspyörän painiketta. Tämän Fanatecin mallin käyttäminen vaatii melko paljon harjoittelua, jotta siitä tulee todella taitava tai taitava.

  Lopuksi, olimme hieman pettyneitä siihen, että Fanatecin ClubSport-käsijarrun V1.5 vipu on hieman “joustava”, eli siinä voi olla hieman liikettä. Se ei ole ihanteellinen pelaamiseen. Lisäksi olemme huomanneet, että käsijarrupainikkeen painaminen, kun ohjauspyörä on täysin lukittuna, voi olla erittäin epämukavaa.

   

  Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 on myynnissä 129,95 euron hintaan Fanatecin virallisilla verkkosivuilla.

  Fanatec on päättänyt myydä tuotteitaan yksinomaan verkkosivuillaan, joten valitettavasti et voi ostaa niitä uutena mistään muualta.

  Tätä käsijarrua voi olla myynnissä käytettyjen autojen sivustoilla, kuten Vinted tai Le Bon Coin. Välttääksesi ikävät yllätykset kiinnitä kuitenkin huomiota ohjauspyörän kuntoon ennen ostamista.

  fanatec clubsport käsijarru v1.5

  Päätelmä

  Fanatec ClubSport -käsijarru V1. 5 on erinomainen käsijarru, joka tekee tehtävänsä. Sen lisäksi, että se antaa sinulle uskomattoman uppoutumisen kilpailuun, se myös rohkaisee sinua kokeilemaan yhä rohkeampia manöövereitä ja parantamaan suorituskykyäsi.

  Tämä Fanatecin kauniisti muotoiltu käsijarru on vankka, reagoiva ja tarjoaa hämmästyttävän realistisen pelikokemuksen. Hinta voi olla korkea, mutta se on täysin perusteltu laadukkaiden materiaalien ja tämän mallin tarjoamien monien etujen ansiosta.

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 on pakollinen hankinta kaikille rallin ja driftin harrastajille. Jos siis olet yksi heistä, tämä malli on sinua varten!

  fanatec clubsport käsijarru lausunto

  Fanatec ClubSport käsijarru V1.5

  Vankka, herkkä ja realistinen käsijarru.

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar