Valitse sivu

Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 : testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

Edut

 • Varustettu kahdella vaihteenvaihtonupilla, jotka on helppo ruuvata kiinni ja irti.
 • Voit vaihtaa sekventiaalisesta mallista H-malliin kytkintä napsauttamalla.
 • Vankka, kestävä rakenne.
 • Hyvä pelituntuma.
 • Laaja yhteensopivuus (Xbox, PC ja Playstation)

Haitat

 • H-laatikon oikea käyttö vaatii paljon harjoittelua.
 • Seitsemänteen vaihteeseen on vaikea päästä käsiksi, ja sen käyttäminen voi kestää jonkin aikaa.
 • Se painaa 3,28 kg ja on tilaa vievä, joten se voi olla joillekin käyttäjille hankala.

Simulaatiokilpailuista on tullut monille pelaajille paljon muutakin kuin harrastus. Vaikka useimmat harrastajat pitävät vaihdevipu lisävarusteena, joka ei ole olennainen osa peliä, he jäävät paitsi hämmästyttävän realistisesta hämmästyttävän realistiset tuntemukset ja selvästä edusta suorituskyvyn parantamisessa.

Kuten kaikkien Sim-Racing-tuotteiden kohdalla, ei ole aina helppoa päättää, minkä merkin tai mallin valitset, kun kokoat täydellisen kokoonpanon.

Jotta voisit tehdä oikean valinnan, olemme päättäneet testata puolestasi erittäin onnistuneen vaihtimen: The Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5..

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä tärkeimmät tärkeimmät ominaisuudet ominaisuudet tässä mallissa, mitä tyyppinen pelaaja minkä tyyppistä soitinta suosittelemme edut ja haitatsen hintatai mistä voit ostaa sen.

fanatecin vaihdevipu

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:n ominaisuudet

The Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 on huippuluokan huippuluokan vaihteisto joka parantaa ajokokemustasi täydentämällä kilpa-autosimulaattorivarustustasi.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2016
 • Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 on suunniteltu Porsche 911 -vaihteiston kopioksi, ja se on valmistettu kokonaan metallista lukuun ottamatta nuppeja, jotka ovatkiillotettua alumiinia.
 • Fanatecin ClubSport Shifter SQ V1.5 sisältää sekä H-tila ja sekventiaalinen tila lisää joustavuutta ja ajomukavuutta. Voit vaihtaa H-tilasta ultrarealistiseen peräkkäistoimintatilaan irrottamatta tai käynnistämättä vaihdevipua uudelleen, irrottamatta peukalopyörää ja jopa ilman työkaluja.
 • Fanatecin SQ V1.5 -vaihdevivun ominaisuudet ovat seuraavatperuutusvaihde estimellä joka estää tahattomat vaihteenvaihdot ja tekee käsittelystä realistisempaa.
 • Tämän Fanatecin mallin mukana toimitetaan kaksi vaihdetta vaihdevivun nupit: toinen on lieriömäinen ja toinen on pallomainen. Molemmat ovat siis irrotettavissa, ja tämä malli on yhteensopiva myös autokauppiaiden myymien nuppien kanssa.
 • Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:tä voidaan käyttää, kun se on liitetty Fanatec-rattialustaan, tai erillisenä laitteena PC:llä ClubSport USB-sovittimen avulla.
 • Tämä vaihteisto on yhteensopiva kokoFanatecin ekosysteemin kanssa.
 • ClubSport Shifter SQ:ta voidaan käyttää myös PlayStationilla tai Xboxilla peleissä, jotka tukevat vaihteensiirtimiä, jos se on liitetty Fanatecin rattialustan tai kyseisen alustan kanssa yhteensopivan kilpapyörän avulla.
 • Paino: 3,28 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Emme suosittele Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:tä niille, jotka käyttävät pöytään kiinnitettyä ohjauspyörää, koska he eivät yksinkertaisesti pysty käyttämään sitä. Laite on suuri, joten sitä on mahdotonta kiinnittää pöydän yläreunaan.

Toisaalta tämä Fanatecin vaihteisto sopii täydellisesti seuraaviin kohteisiin niille, joilla on ohjaamo sillä se voidaan asentaa suoraan alustaan, kunhan sinulla on sopiva paikka sen kiinnittämiseen.

Meidän mielestämme se on vaihdevipu, joka sopii erittäin hyvin kokeneille pelaajille mutta sitä voivat käyttää myös vähemmän säännölliset vähemmän tavalliset pelaajat jotka haluavat parantaa ajosuoritustaan.

fanatec-vaihtaja

Hyödyt

Vaihtajan testi Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 antoi meille mahdollisuuden tutustua kaikkiin tämän mallin tarjoamiin etuihin.

Mielestämme yksi Fanatecin SQ V1.5:n suurimmista eduista on se, että se sisältää sekä sekventiaalinen tila ja H-tila. Siinä on myös kaksi vaihteenvaihtonuppia, mikä on todella hienoa. Ne ruuvataan helposti kiinni ja irti, joten voit vaihtaa vaihteenvaihtotilaa lennossa.

Lisäksi tämän vaihdevivun avulla voit vaihtaa sekventiaalivaihteesta H-vaihteeseen yksinkertaisesti painamalla painiketta. kytkintä. Jalustan sivulla on painike, jonka avulla voit vaihtaa välittömästi näiden kahden tilan välillä. Tämä on mielestämme valtava etu markkinoilla oleviin kilpaileviin malleihin verrattuna.

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 vakuutti meidät sen sen erittäin korkealla rakentamisen laadulla. Kuten tavallista, tuotemerkki on valinnut korkealaatuisia materiaaleja, mikä nostaa tämän mallin aivan malliston kärkeen. Tämä malli on vankka, ja muutokset ovat välittömiä ja voimakkaita. Tämän vaihteiston vankkuuden ansiosta sinulla on varusteet pelata pitkään.

Toinen Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:n eduista on se, että se tarjoaa todella korkean suorituskyvyn. todella hyvän tuntuman pelin aikana.. H-tilassa on 8 vaihdetta, mukaan lukien 7 nopeutta ja peruutustila, joka on ihanteellinen uusimpien autojen ajamiseen. Sekä vaihdevivun mekaaninen luonne että siihen rakennettu tekniikka ovat poikkeuksellisia. Molemmat tilat on suunniteltu antamaan sinulle aidon, realistisen tunteen kilpailun aikana.

Fanatecin ClubSport-malliston SQ V1.5 -vaihteenvalitsin tarjoaa seuraavat ominaisuudet laajan yhteensopivuuden koska se toimii yhtä hyvin Xboxilla ja PC:llä kuin Playstationilla (riippuen käyttämästäsi Fanatec-pyörästä). Se toimii myös muiden PC-merkkien kanssa, joten saat käyttöösi erittäin pitkän luettelon yhteensopivia pelejä.

Sen haitat

Monista eduistaan huolimatta Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 ei ole täydellinen, ja testimme paljasti joitakin sen haittoja.

Ensinnäkin huomasimme, että H-laatikko laatikko Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:n vaati paljon harjoittelua oikeaa käyttöä varten. On vaikea kuvitella, että aloittelijan on vaikea saada sitä ensimmäisellä kerralla oikein. Seitsemänteen vaihteeseen on vaikea päästä käsiksi: vipua on painettava alaspäin ja työnnettävä oikealle, mikä voi viedä hieman aikaa eikä ole kovin hyödyllistä, sillä 7-vaihteiset autot ovat melko harvinaisia.

Huomasimme myös, että SQ V1.5 painaa edelleen 3,28 kg, mikä on melko paljon. painava ja sen koko on tilaa vievä. Tämä on syytä pitää mielessä, jos sinulla on hieman hauras kokoonpano. Paino voi rasittaa heikompia simulaatioalustoja, mikä voi olla ongelmallista joillekin ihmisille.

Yksi Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:n haittapuolista on sitten se, että sen hinta. Kyseessä ei ole tuote, joka on kaikkien saatavilla, sillä se maksaa yli 250 euroa. Sinun on myös muistettava, että se ei sisällä telakointijärjestelmää (lisävaruste 40 euron hintaan), USB-liitäntää tai yleistukea. ClubSport-USB-sovitin myydään erikseen 25 euron lisähintaan. Tämä on erittäin suuri budjetti, johon kaikilla ei ole varaa.

Lopuksi olimme hieman pettyneitä siihen, että puuttui annettujen ohjeiden puute ClubSport Shifter SQ V1.5:n kanssa. Fanatec on päättänyt olla liittämättä mukaan paperisia käyttöohjeita, ja tuotemerkin verkkosivustolla olevat tiedot ovat saatavilla vain englanniksi. Vaihdevivun asettaminen ja kalibrointi voi olla monimutkaista niille, jotka puhuvat vain ranskaa.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 on myynnissä osoitteessa virallinen hintaan 259,95 euroa.

Huomaa, että saksalaisella valmistajalla Fanatecilla ei ole kumppanuutta minkään jälleenmyyjän kanssa. Tämän vuoksi kaikkia sen tuotteita voi ostaa vain tuotemerkin virallisilta verkkosivuilta – et löydä niitä mistään muualta.

Fanatec SQ V1.5 -mallia voi löytyä myös käytetyiltä verkkosivustoilta, kuten Vinted tai Le Bon Coin. Suosittelemme kuitenkin, että olet valpas ja tarkistat vaihteiston kunnon, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

fanatec clubsport-vaihtaja

Päätelmä

Suosittelemme Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5:n kaikille, jotka haluavat laajentaa Fanatec-simulaatioalustaansa. Se on erittäin hyvin rakennettu ja tarjoaa monipuolisuutta monenlaisissa ajotyyleissä. Vastusvoiman säädöt, joita voit tehdä, ovat erinomaiset.

L’upotus se tuo, uskomattoman realistiset tuntemukset se tarjoaa, samoin kuin sopeutumiskyky ja rakentamisen laatu tekevät siitä pakollisen lisävarusteen kaikkiin ajosimulaatiosarjoihin.

Jos sinulla oli vielä epäilyksiä Fanatecin SQ V1.5:stätoivomme, että artikkelimme lukeminen sai sinut vakuuttuneeksi siitä, että tämä on tuote, joka ei tuota sinulle pettymystä!

fanatec-clubsport-shifter

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

Markkinoiden paras vaihdevipu

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar