Valitse sivu

Heusinkveld Sequential Shifter : Testi ja mielipiteitä

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld sekvenssivaihtaja

Edut

 • Erinomainen muotoilu
 • Korkealaatuiset materiaalit
 • Erittäin kompakti
 • Vankka ja vankka
 • Hämmentävän realistiset tuntemukset
 • Erittäin räätälöitävissä

Haitat

 • Sen hinta

Jos kaikki Sim-urheilun maailmassa ovat kuulleet valmistajasta Heusinkveld, se johtuu usein siitä, että he saavat kiitosta kampiakseleistaan. Hollantilainen tuotemerkki on todellakin kuuluisa markkinoilla markkinoiden parhaiden kampiakselien, erityisesti Heusinkveld Sprintin ja Heusinkveld Ultimaten, valmistamisesta, mutta jotkut unohtavat, että se tarjoaa tuotevalikoimassaan myös uskomattomia vaihdevipumalleja. Juuri siitä aiomme puhua tänään: kuuluisasta Heusinkveld Sim Sequential Shifteristä.

Pääsimme testaamaan tätä mallia, ja tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä siitä on tiedettävä ja mitä mieltä olimme siitä. Luettelemme sen tärkeimmät ominaisuudet, kerromme , minkälaiselle soittimelle se sopii, mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet ja mistä voit ostaa sen.

Heusinkveld Shifter Sim Sequential Shifterin ominaisuudet

Heusinkveld Sim Sequential Shifter on huippuluokan vaihdekeppi, jossa on kompakti ja vankka sekventiaalinen vaihteenvaihtojärjestelmä.

Sitä ei voi käyttää H-vaihteiston tai käsijarrun kanssa, mutta se ei estä sitä olemasta erittäin hyvä sekventiaalinen vaihteenvaihtaja.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Heusinkveld Shifter koostuu pienestä CNC-laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta laatikosta, joka sisältää kaiken elektroniikan ja pallojousivastusjärjestelmän. Se simuloi tarkasti sitä tunnetta, joka syntyy, kun oikeassa kilpa-autossa vaihdetaan vaihteita.

 • Heusinkveld Shiftertarjoaa samanlaisen vaihteenvaihtotuntuman kuin Formula Juniorissa tai perustason autoissa.

 • Tässä vaihteistossa on myös kumiset pysäyttimet, jotka vähentävät vaihteenvaihdon loppuvaiheen melua.

 • Heusinkveld Sim Shifter Sequential on tarkoituksella melko kompakti, joten se voidaan asentaa erilaisiin kilpaohjaamoihin.

 • Tässä mallissa on kolme eritasoista vipua ja kolme vaihd evipua. Voit valita suoran 30 mm:n vivun tai kaarevan 50 mm:n vivun sekä yhden kolmesta eri vaihdemuodosta.

 • Lisäksi tämän mallin vipu on M10, mikä tarkoittaa, että siihen voidaan asentaa muiden valmistajien nupit.

 • Valitettavasti Heusinkveld Sim Shifter Sequential toimii vain tietokoneissa , mutta se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien ohjauspyörämallien kanssa. Se voidaan liittää suoraan tietokoneeseen USB-liitännän kautta tai naaras-Molex-portin (4×1 2,54 mm) kautta kolmannen osapuolen laitteeseen.

 • Jokaisen vaihdevivun mukana toimitetaan pöytäkiinnike. Näin voit liittää vaihdevivun mihin tahansa pöytätyyppiseen pintaan. Pöytäkiinnike voidaan irrottaa vaihdevivusta, jos tarvitset toisenlaisen kiinnitysratkaisun.

 • Jokaisen vaihdevivun mukana toimitetaan myös vaihtoehtoinen kiinnityslevy, joka helpottaa kiinnittämistä sivussa olevaan rakenteeseen tai yksikön alle. Levy sopii suoraan enintään 40 mm:n kokoisiin alumiiniprofiileihin.

Minkälaiselle henkilölle?

Heusinkveld Shifterin sekventiaalinen vaihdevipu on ihanteellinen Sim-racing-pelaajille, jotka haluavat käyttää sekventiaalista vaihteistoa ilman H-vaihdetta.

Tämän mallin mukana toimitettavien erilaisten vipujen ja vaihdekepinuppien ansiosta se voidaan sovittaa kaikkiin kilpa-ajotyyleihin.

Tämä malli on suunniteltu yksinomaan PC-pelaajille, sillä se on yhteensopiva vain tämän alustan kanssa. Xbox- tai PlayStation-pelaajat eivät siis voi liittää sitä konsoliinsa.

heusinkveld sim shifter

Hyödyt

Testimme ansiosta pystyimme muodostamaan oman mielipiteemme ja selvittämään itse Heusinkveld Shifterin edut.

Ensinnäkin, mikä tekee Heusinkveld Shifterin sekventiaalinen vaihdevipu niin hyvä tuote on sen Sen edistyksellinen, erittäin kompakti muotoilu, laadukkaat materiaalit ja tekniikka tekevät siitä todella miellyttävän käyttää. Tämä vaihteisto on luotettava ja kestää intensiivistäkin käyttöä, ja sen pitäisi tuottaa sinulle lukemattomia tunteja iloa. Muotoilukaan ei ole huono, ja valmistaja on jopa lisännyt kumityynyt, jotta tämä malli olisi entistä hiljaisempi!

Toiseksi, olimme todella iloisesti yllättyneitä Heusinkveldin vaihteenvaihtimen tarjoamasta autenttisesta vaihdetuntumasta. Tämä vaihteisto on lähes luodinkestävä, ja se kestää erittäin ailahtelevat vaihdot. Vaihdevipu on hyvin aito ja vaatii paljon alkuvoimaa. Sen jälkeen se “löystyy” todellisen peräkkäisvaihteiston tapaan. Sen tuottamat tuntemukset ovat hämmästyttävän realistisia.

Toinen Heusinkveld Sim Shifter Sequentialin etu on, että se onhyvin muokattavissa. Mukana on ensinnäkin 3 erilaista vipua ja 3 erilaista nuppia, joten käytettävissä on yhteensä 9 erilaista kokoonpanoa. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan kokoonpanon ja sen, millä vivulla tai nupilla on mukavinta pelata pelin tai kilpa-ajotyypin mukaan. Heusinkveld-vaihtaja on kuitenkin yhteensopiva myös kaupallisesti saatavilla olevien M10-jatkojen kanssa, joten sinulla on runsaasti vaihtoehtoja.

Lopuksi, pidimme todella siitä, että Heusinkveld Shifter on niin helppo asentaa ja asentaa. Tämä malli on täysin plug-and-play USB:n kautta, ja voit myös liittää sen pedaaliin USB-porttien säästämiseksi. Tässä mallissa on myös useita kiinnitysvaihtoehtoja, sillä jokaisen vivun mukana toimitetaan pöytäkiinnike ja vaihtoehtoinen kiinnityslevy, joiden avulla se voidaan asentaa eri alustoille.

Sen haitat

Meidän on myönnettävä, että Heusinkveld Sim Shifter Sequentialin negatiivisia puolia ei ollut kovin helppo luetella, mutta löysimme muutamia pieniä puutteita.

Ensinnäkin Heusinkveld Shifterin ilmeisin ja varmasti suurin haittapuoli on sen korkea hinta. Se ei ole halpaa, eikä sen pitäisi olla. Se on simulaattorilaite, jota useimmat ihmiset eivät tarvitse, koska he voivat vaihtaa vaihteita ohjauspyörissä olevilla kääntyvillä säätöpyörillä. Se maksaa 209 euroa, joten se ei selvästikään ole simulaatiovaruste, johon kaikilla on varaa. Mutta niiden, jotka etsivät sekventiaalista vaihdekeppiä, on syytä tutustua siihen.

Vaikka pidimme Heusinkveld Sim Sequential Shifterin muotoilusta ja muodosta, huomasimme myös, että se ei sovi jokaiseen alustaan tai ohjaamoon. Vaihdevivulle on useita kiinnitysvaihtoehtoja, mutta sen kiinnittäminen “perinteisiin ohjaamoihin” voi olla hieman hankalaa. Tämä malli on suunniteltu enemmän hyvin säädettäviin ohjaamoihin, joissa voit säätää vaihdevivun asentoa pitkälti haluamallasi tavalla.

Viimeinen negatiivinen seikka Heusinkveld Shifterissä on se, että se onvalitettavasti yhteensopiva vain PC:n kanssa. Xboxin tai PlayStationin kaltaisten konsolien ystävien on valitettavasti valittava toinen malli, sillä tätä vipua ei voi yhdistää pelialustaan.

heusinkveld shifterin osat

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Heusinkveld Sim Shifter Sequential on myynnissä Digital Motorsportsin verkkosivustolla.

Kokonaishinta vaihtelee ostopaikassa sovellettavan arvonlisäveron ja toimituskulujen mukaan.

Saatat löytää sen myynnissä muista verkkokaupoista, mutta sinun on vaikea löytää halvempaa hintaa kuin tältä sivustolta.

Päätelmä

Yhteenvetona voidaan todeta, että Heusinkveld Sim Shifter Sequential ei ole markkinoiden halvin, mutta se on varmasti yksi parhaista. Se on vankka, kompakti ja voidaan asentaa lähes mihin tahansa.

Heusinkveld Shifterin tuntuma on upea, ja se toimii tarkoituksenmukaisesti ja ongelmitta. Sen ulkoinen ulkonäkö noudattaa hollantilaisen tuotemerkin tavanomaisia suuntaviivoja, sillä se on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vankkarakenteinen kappale, joka on lähempänä ammattimaisia kilpa- kuin kuluttajasimulaatiolaitteita.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Heusinkveld Sim Shifter Sequential on erinomainen lisä jokaisen Sim-racing-pelaajan ohjaamoon , joka haluaa lisää uppoutumista, parasta laatua unohtamatta.

heusinkveld sim shifter sekventiaalinen vaihtaja

Heusinkveld sekvenssivaihtaja

Yksi markkinoiden parhaista nopeusvivuista

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar