Valitse sivu

Heusinkveld Sprint kampiakseli : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sprint

Edut

 • Hyvä yleinen muotoilu
 • Moottoriurheilustandardien mukaiset materiaalit
 • Vankka ja vankka
 • Paljon mahdollisuuksia räätälöintiin

Haitat

Meidän arvosanamme: 9.3/10

Jos olet vasta aloittamassa sim-kilpailua, et ehkä vielä tiedä sitä, mutta pedaalit ovat olennainen osa asetelmaasi.

Hollantilainen valmistaja Heusinkveld on vertailuarvo sim-kilpailumaailmassa erityisesti vaihteiden ja käsijarrujensa ansiosta, mutta ennen kaikkea siksi, että se on yksi parhaista pedaalien valmistajista. Siksi olemme päättäneet puhua tänään yhdestä heidän ikonisesta tuotteestaan: Heusinkveld Sprint -kampiakselista.

Tässä artikkelissa kerromme tämän pedaalilaudan ominaisuuksista, sen eduista ja haitoista, mutta kerromme myös , minkälaiselle soittajalle se sopii parhaiten ja mistä voit ostaa sen.

Heusinkveld Sprint -kampiakselin ominaisuudet

Heusinkveld Sim Pedals Sprint on 3-pedaalinen malli, joka on rakennettu ehdottoman tarkasti. Se on Heusinkveldin pedaalilaudan valikoiman alin, mutta Sim-racing-pelaajat pitävät sitä silti huippuluokan pedaalilaudana.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Rakenteen osat on valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä, ilman reunoja, antrasiitinharmaalla tai metallisella viimeistelyllä, jotta ne tarjoavat sekä kevyen reagoinnin että todellisen kestävyyden tunteen.

 • Kaikissa kolmessa polkimessa on kuormituskennot: kaasupolkimessa ja kytkimessä ne toimivat asentoantureina, kun taas jarrupolkimessa ne mittaavat polkimen painetta.

 • Toisin kuin pyörivät potentiometrit, kuormitussolut tarjoavat todellisen lineaarisen ulostulon suhteessa polkimen tuloon. Niiden tarkkuus ja kestävyys ovat vertaansa vailla, sillä ne eivät kulu ajan myötä.

 • Kaasuvipu on pehmeä, tarkka ja hyvin säädettävä. Pedaali antaa sinulle erinomaisen hallinnan mihin tahansa kilpa-autoon. Viiden polkimen liikeratasäädön, mukaan lukien säädettävän poljinvoimakäyrän sekä poljinkulman ja -korkeuden ansiosta voit säätää kaasun juuri mieleiseksesi.

 • Jarrupoljin on kaksivaiheinen, ja se koostuu ensimmäisestä kierrejousesta ja progressiivisista kumijousista. Polkimen jämäkkyyttä säädetään valitsemalla 10:stä mahdollisesta kumikorkeudesta. Sen enimmäisvoima on 65 kg, ja jarrupolkimessa on nyt räätälöity 12-bittinen elektroniikka.

 • Kytkimessä on jousipalautusmekanismi , jonka avulla voit säätää ponnistusta, iskuja ja tuntumaa huomattavasti. Suurin poljettava voima on 14 kg.

 • Tämä malli on todella merkittävä teknologiaa tuntevalle kuljettajalle, sillä kaikki polkimet ovat fyysisesti säädettävissä, mutta voit myös ohjelmoida polkimien ja kuormien vastuksen sekä määrittää kuolleet alueet ja lähtökäyrät tarpeidesi mukaan .

 • Se on yhteensopiva SmartControlin kanssa, joka on uusi pedaalien konfigurointityökalu, joka mahdollistaa täydellisen konfiguroinnin ja epälineaariset käyrät jokaiselle pedaalille. Voit myös luoda erityisiä profiileja iRacingia varten.

 • Heusinkveld Sprint -pedaalilauta on yhteensopiva tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 10 tai uudempi. Se ei ole yhteensopiva Linuxin tai Xboxin tai PlayStationin kaltaisten konsolien kanssa.

Minkälaiselle henkilölle?

Heusinkveld Sprint -pedaalilauta on ihanteellinen sekä tavallisille sim-kilpailijoille että e-urheilun ammattilaisille.

Emme kuitenkaan välttämättä suosittele tätä mallia niille, jotka ostavat ensimmäisen pedaalilaudan, sillä aloittelevien soittajien voi olla vaikea päästä käsiksi siihen.

heusinkveld sprintti

Hyödyt

Haluamme kertoa sinulle Heusinkveld Sprint -kampiakselin tarjoamista monista eduista , jotka tämä malli paljasti testissämme.

Ensinnäkin Heusinkveld Sprint -pedaalilauta säteilee laatua ja ammattitaitoa, ja sen tuntee heti. Pohjalevyyn asennettu kokonaisuus (jarru, kaasupoljin ja kytkin) on todella kestävä. Laadunvalvonta Heusinkveldillä on erittäin hyvä, kaikki on viimeistelty ja kiinnitetty huolellisesti, ja tuotemerkki on valinnut erittäin korkealaatuisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä. Se on erittäin hyvin rakennettu malli, joka on rakennettu kestämään, eikä se kulu, vaikka sitä käytettäisiin melko intensiivisesti.

Myös Heusinkveld Sprint -kampiakselin tarjoama räätälöitävyys vakuutti meidät täysin. Säätöjen ja asetusten osalta sinulla on todellakin kaikki mitä tarvitset tämän mallin konfiguroimiseksi makusi mukaan. Koska jokainen pedaali voidaan asentaa erikseen, voit luoda lähes rajattoman määrän erilaisia pedaalien sijoituspaikkoja. Voit jopa sijoittaa polkimet haluamallasi tavalla, jotta opit hallitsemaan kantapää- ja varvastekniikan. Jokaisen polkimen takaosassa on kahdeksan eri reikää, joiden avulla voit säätää jokaisen polkimen kulmaa täysin. Voit myös säätää jarrua omaan tyyliisi sopivaksi käyttämällä kuutta eri jarrujen jäykkyysasetusta.

Toiseksi, Heusinkveld Sprint -polkimet tekevät juuri sen, mitä niiden pitääkin: kiihdyttävät ja jarruttavat! Hyvä kampiakseli ei välttämättä tee sinusta nopeampaa, mutta se voi tehdä juoksustasi johdonmukaisempaa. Jarrutuksessa ja kiihdytyksessä (suhteutus ja herkkyys) Heusinkveld Sprint -polkimet reagoivat todella hyvin. Polkimien vastus antaa erittäin hyvän tuntuman ja siten paremman hallinnan pelissä olevia kilpa-autoja ajettaessa.

Heusinkveld Sprint -pedaalilaudan etuna on, että se on erittäin helppo asentaa ja konfiguroida, sillä se on täysin plug-and-play. Jos liität mukana toimitetun USB-kaapelin, se tunnistetaan ohjaimeksi Windowsissa ilman erillisten ajureiden asentamista. Voit määrittää, säätää ja kalibroida pedaalit lataamalla Smartcontrol-ohjelmiston Heusinkveldin verkkosivustolta. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kaikkea voi säätää visuaalisesti ja asetukset tallennetaan suoraan pedaaleihin, joten niitä ei tarvitse kalibroida uudelleen.

Sen haitat

Vaikka Heusinkveld Sprint -kampiakseli vakuutti meidät, tiedämme, että sillä on muutamia haittoja, ja haluaisimme kertoa niistä.

Ensinnäkin on myönnettävä, että sen suurin miinuspuoli on sen hinta. Heusinkveld Sprint -kampiakseli ei selvästikään ole markkinoiden halvin malli. Tiedämme, että tämä hinta on erityisen perusteltu, eikä vähiten aiemmin mainitsemamme pedaalisarjan tarjoamien etujen vuoksi, mutta on enemmän kuin realistista sanoa, että tämä ei ole kaikkien lompakkoon sopiva pedaalilauta.

Sinun on myös muistettava, että kampiakselia tukeva pohjalevy ei sisälly toimitukseen, vaan se on ostettava erikseen. Tämä tarkoittaa luonnollisesti lisäbudjettia ostohetkellä.

Mielestämme toinen Heusinkveld Sprint -pedaalilaudan haittapuoli on se, että se onvalitettavasti yhteensopiva vain PC:n kanssa. Valitettavasti Xboxin ja PlayStationin kaltaisten konsolien fanit joutuvat katsomaan muualta.

Lopuksi, kuten olemme jo maininneet, Heusinkveld Sprint -kampiakseli ei ole aloittelijoille sopiva malli. Vaikka tämä ei ehkä ole ongelma kaikille tavallisille tai jopa ammattimaisille Sim-racing-pelaajille, se tarkoittaa, että mikään Heusinkveldin pedaalilaudoista ei sovellu aloittelijoille, mikä on meistä hieman harmillista.

heusinkveld sprint ilmoitus

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Heusinkveld Sprint -kampiakseli on myynnissä Digital Motorsportsin verkkosivustolla.

Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen hinta on seuraava:

 • The kahden polkimen sarja (ilman kytkintä) hintaan 599 €.
 • Kolmen pedaalin sarja 699 eurolla.
 • Pelkkä kytkinpoljin 119 euron hintaan.

Huomaa, että jalusta ei sisälly tuotteeseen – se on ostettava erikseen. Se on saatavilla seuraavasta linkistä.

Päätelmä

Heusinkveld Sim Pedals Sprint voidaan pitää parhaana pedaalilautana, kiitos sen kestävyyden, mukautuvuuden ja sen kolmen pedaalin tarjoamien tuntemusten.

Jos etsit pedaalilautaa, joka auttaa sinua olemaan nopea ja johdonmukainen sekä GT-tyylisissä kilpailuissa että F1:ssä, Heusinkveld Sim Pedals Sprint on erinomainen valinta. Se on ihanteellinen todellisille sim-kilpailujen harrastajille ja niille, jotka pyrkivät e-urheilun ammattilaisiksi, silläse tarjoaa johdonmukaisuutta ja realismia ja on yksi parhaista simulaatiokilpailupedaaleista, joita voit omistaa.

Yhteenvetona todettakoon, että vaikka nämä pedaalit ovatkin kalliita (650-699 €), se on myös hinta poikkeuksellisesta ammattitaidosta ja laadukkaista osista.. Heusinkveld Sprint -kampiakseli on todella ylivoimainen. ja tarjoaa paljon suuremman tarkkuuden kuin monet muut vastaavat mallit hinnaltaan.

heusinkveld sprint ilmoitus

Heusinkveld Sprint

Markkinoiden paras Simracing-kampiakseli

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar