Valitse sivu

Heusinkveld Ultimate+ kampiakseli : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Ultimate+

Edut

 • Erinomainen muotoilu
 • Moottoriurheilustandardien mukaiset materiaalit
 • Vankka ja vankka
 • Uskomattoman realistiset tuntemukset
 • Helppo asentaa

Haitat

Arvostelumme: 9.5/10

Jos olet vannoutunut Sim-racing-pelaaja, olet varmasti kuullut hollantilaisesta Heusinkveld-merkistä ! On vaikea olla huomaamatta heidän tuotteitaan, jotka ovat markkinoiden parhaita, ja erityisesti heidän uskomattomia pedaalialustojaan!

Meillä oli ilo testata yhtä heidän tunnetuimmista malleistaan: Heusinkveld Ultimate+ -kampiakselisto.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä kampiakselista ja mitä mieltä olimme siitä. Kerromme tämän simracing-pedaalilaudan ominaisuuksista, sen eduista ja haitoista, mutta kerromme myös , minkälaiselle soittajalle suosittelemme sitä ja mistä sen voi ostaa.

Heusinkveld Ultimate+ -kampiakselin ominaisuudet

Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ on huippuluokan 3-pedaalinen malli , joka on suunniteltu ammattimaisille Sim-ajopelaajille.

Sitä voidaan käyttää vaativimmissakin ympäristöissä, ja sillä voidaan simuloida F1- ja LMP-ajoneuvoissa esiintyviä poljinvoimia.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Kaikki CAD- ja FEA-menetelmällä suunnitellut rakenneosat ovat CNC-tarkkuuslaserilla leikattuja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja lasihelmipintaisia.
 • Kaikissa kolmessa polkimessa on kuormituskennot: kaasupolkimessa ja kytkimessä ne toimivat asentoantureina, kun taas jarrupolkimessa ne mittaavat polkimen painetta.
 • Toisin kuin pyörivät potentiometrit, kuormitussolut tarjoavat todellisen lineaarisen ulostulon suhteessa polkimen tuloon. Niiden tarkkuus ja kestävyys ovat vertaansa vailla, sillä ne eivät kulu ajan myötä.
 • Heusinkveld Ultimate+ -kampiakselin 3 poljinta on varustettu säädettävällä hydraulisella iskunvaimentimella. Jarrussa ja kytkimessä on kaksisuuntainen vaimennin, joka lisää vastusta sen mukaan, kuinka nopeasti poljin painetaan tai vapautetaan. Jarrupolkimessa käytetään vaimenninta hidastamaan poljinnopeutta. Kaikkien iskunvaimentimien kestävyyttä voidaan säätää. Hydraulijärjestelmä on erittäin luotettava eikä vaadi säännöllistä huoltoa.
 • Kaasuvipu on pehmeä, tarkka ja säädettävä.
 • Jarru on kaksivaiheinen, ja se koostuu ensimmäisestä kierrejousesta ja etenevistä kumijousista. Polkimen jämäkkyyttä säädetään valitsemalla 10:stä mahdollisesta kumikorkeudesta. Sen enimmäislujuus on 140 kg.
 • Kytkimessä on jousipalautusmekanismi, jonka avulla voit säätää ponnistusta, iskuja ja tuntumaa huomattavasti. Suurin poljettava voima on 45 kg.
 • Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilaudan mukana toimitetaan USB-ohjain ja USB-kaapeli. Ohjaimessa on 3 RJ-liitintä, joissa on kuormituskennovahvistin, johon polkimet on kytketty. Siinä on liittimet 12 painikkeelle ja 4 tavalliselle analogiselle akselille. Tämä tarkoittaa, että voit liittää lisälaitteita, kuten vaihdelaatikoita, ohjaussauvoja jne.
 • Se on yhteensopiva SmartControlin kanssa, joka on uusi pedaalien konfigurointityökalu, joka mahdollistaa täydellisen konfiguroinnin ja epälineaariset käyrät jokaiselle pedaalille. Voit myös vaihtaa pedaaliprofiileja Heusinkveld Ultimate+ -omistajien kesken.
 • Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilauta on yhteensopiva tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 10 tai uudempi. Se ei ole yhteensopiva Linuxin tai Xboxin tai PlayStationin kaltaisten konsolien kanssa.

Minkälaiselle henkilölle?

Heusinkveld Sim Ultimate+ -pedaalilauta on suunniteltu ammattimaisille Sim-ajopelaajille. Siksi suosittelemme sitä erittäin kokeneille pelaajille, mutta emme usko, että se sopii aloittelijoille.

Kuten aiemmin mainitsimme, tätä pedaalilautaa voidaan käyttää vaativimmissakin ympäristöissä, ja se pystyy simuloimaan F1- ja LMP-autojen pedaalivoimia.

heusinkveld lopullinen lausunto

Hyödyt

Emme ole tehneet salaisuutta siitä, että Heusinkveld Ultimate+ -kampiakselisto ja sen monet edut tekivät meihin suuren vaikutuksen. Tässä ovat tärkeimmät.

Meille, Yksi Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilaudan suurimmista valteista on mahdollisuus säätää käytännössä jokaisen pedaalin ja sen komponenttien kaikkia ominaisuuksia tapauskohtaisesti. Itse asiassa jokaisessa kolmessa polkimessa on oma kuormituskenno vertaansa vailla olevaa taktisuutta varten, ja jokaisessa varressa on säädettävä hydraulinen polkimen vaimennin, joten voit säätää vastuksen tarpeidesi mukaan. Polkimia voidaan myös säätää itsenäisesti lukuisilla positiivisilla tavoilla (mukaan lukien polkimen kallistus ja pehmusteiden korkeus), jotta varmistetaan, ettei sekunnin murto-osaa menetetä millään muulla kuin käyttäjän virheillä.

Kuten kaikki tämän valmistajan tuotteet, myös Heusinkveld Utilmate+ -kampiakselisto on uskomattoman laadukkaasti rakennettu, ja sen näkee ja tuntee heti ensimmäisestä silmäyksestä ja ensimmäisestä poljinlyönnistä lähtien. Se on todella kestävä malli, joka on valmistettu huippumateriaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, ja jossa on huippuluokan tekniikkaa. Mielestämme ei ole mitään parempaa kuin kampiakseli, jossa yhdistyvät Load Cell ja hydrauliset iskunvaimentimet. Tämän mallin polkimet on pyritty tekemään mahdollisimman kestäviksi.

Sitten meidät tietysti vakuutti Heusinkveld Ultimate+ -poljinsarjan kaikkien polkimien uskomattoman realistinen tuntuma. Olimme erityisen vaikuttuneita jarrujen erinomaisesta jarrutustuntumasta ja tarkkuudesta, mutta myös kaasu ja kytkin ovat erittäin vaikuttavia. Kun tämä malli on jalkojesi alla, on mahdotonta erottaa sitä oikean kilpa-auton polkimista – tunne on henkeäsalpaava!

Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilaudan etuna on se, että vaikka se on suunniteltu ammattilaisille, se on todella helppo asentaa. Tämä pedaalilauta on täysin plug-and-play, ja sen helposti opittavan SmartControl-ohjelmiston ansiosta voit tehdä kaikki mahdolliset säädöt, jotta pedaalisi sopivat sinulle mahdollisimman hyvin.

Sen haitat

Emme löytäneet Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilaudasta paljoa valittamista, mutta sillä on muutama haittapuoli , joista kerromme tässä.

Heusinkveld Ultimate+ -kampiakselin suurin haittapuoli on tietenkin sen hinta. Kun siirrytään huippuluokkaan ja ammattimaisiin sim-kilpailulaitteisiin, hinnat nousevat väistämättä korkeammiksi, eivätkä ne ole kaikkien saatavilla. Vaikka tämä pedaalilautamalli on poikkeuksellisen laadukas, sillä on varmasti hinta, johon kaikilla ei ole varaa.

Lisäksi Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilauta on malli, joka on käyttötarkoitukseltaan parhaiten varattu ammattimaisille soittajille. Aloittelevat pelaajat voivat ehkä käyttää sitä erityisen hyvin varustetuissa ammattilaisten pelihuoneissa. Mutta tässäkin mallissa ei ole helppo ymmärtää, kun olet kokematon, sillä se vaatii paljon peliaikaa.

Lopuksi, kuten merkin muutkin mallit, Heusinkveld Ultimate+ -pedaalilauta on valitettavasti vain PC-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että et voi nauttia siitä, jos pelaat yleensä vain Xbox- tai PlayStation-konsolilla.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ on myynnissä kuuluisalla Digital Motorsport -sivustolla.

Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen kampiakselin hinta on seuraava:

 • Kolmen polkimen sarja on saatavilla 1 329 euron hintaan.
 • Kahden polkimen sarja (ilman kytkintä) on saatavana 1079 euron hintaan.
 • Pelkkä kytkinpoljin on saatavana 250 eurolla.
 • The pohjalevy (tarvitaan) on saatavana 94 eurolla.
heusinkveld ultimate mecanisme

Päätelmä

Markkinoiden yläpäässä Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ on loistava vaihtoehto simulaation harrastajille. Nämä polkimet on asennettu alumiinirunkoon , joka takaa maksimaalisen jäykkyyden ja lujuuden, joten tuntuu kuin ajaisit oikealla kilpa-autolla.

Tämä Heusinkveldin kampiakseli sopii huippuluokan ammattimaisiin moottoriurheilusimulaattoreihin, ja sen vankka, jäykkä, kompakti ja kestävä rakenne tarjoaa välittömän ja tarkan vasteen.

Hän tarjoaa mielestämme parhaan simuloidun poljintuntuman, jonka voit saada markkinoilla tällä hetkellä. Jos etsit todella korkealuokkaista tuntumaa kilpapedaalilaudaltasi, Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ on lyömätön valinta.

heusinkveld-ultimate

Heusinkveld Ultimate

Markkinoiden parhaat Simracing-pedaalit

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza CRP : Testi ja arvostelu

Moza CRP : Testi ja arvostelu

Moza CRPEdut Alumiiniseosrakenne Erinomainen laatu Jarrun kuormituskenno ja säädettävät jouset muissa polkimissa....

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar