Valitse sivu

Logitech G Driving Force Shifter : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Logitech G Driving Force Shifter -vaihtaja

Edut

 • Edullinen hinta verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin
 • Tyylikäs muotoilu ja vankka laatu
 • Miellyttävä ajotuntuma lyhyiden vaihteiden vaihtamisen, pehmeiden siirtymien ja realistisen palautteen ansiosta.
 • Yhteensopivuus useiden alustojen, alustojen ja ohjauspyörien kanssa (ei vain Logitechin).

Haitat

 • Ote ei ole vakaa, jos vaihdevipua ei ole kiinnitetty tai tuettu kunnolla.
 • Vain 6 nopeutta, mikä ei ehkä riitä suorituskykyisille 7-vaihteisille autoille.
 • Muovimelu vaihteiden vaihdon aikana voi vaikuttaa kilpailun tuntumaan ja realistisuuteen.
 • Nupissa ei ole vaihteen merkintöjä, ainoastaan vaihteen asennot on merkitty.
 • Vaatii erityisen sovittimen toimiakseen muiden merkkien jalustojen tai pyörien kanssa, eikä toimi PlayStation 3:ssa.

Suurimmille faneille ajosimulaatiopelit2000-luku on ollut suuri vallankumous. Nykyään on mahdollista luoda lähes täsmälleen samat tuntemukset kuin oikean kilpa-auton ratissa, ja kaikki tämä tapahtuu mukavasti omassa kodissasi. Ja miksi tyytyä pelkkään ohjauspyörään, kun voit ostaa täydellisen sarjan? Ohjauspyörän ja polkimien jälkeen on vuorossa vaihdevipu on selvästi olennainen lisävaruste jos haluat kokea täydellisen uppoutumisen kilpailuun.

Siksi päätimme tutustua yhteen Logitechin vaihdevipuun ja testata sen puolestasi: Logitechin Logitech G Driving Force Shifter -vaihteenvaihtaja.. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää seuraavista asioista tärkeimmät ominaisuudet tämän mallin, joka pelaajatyyppi pelaajatyyppi se soveltuu parhaiten, kerromme sinulle, mitä sen edut ja haitat, kuinka paljon se maksaa ja mistä sitä saa.

logitech g driving force shifter

Logitech G Driving Force Shifterin ominaisuudet

Vaihdevipu Logitech G Driving Force -vaihtaja on keskitason keskiluokan lisälaite joka on yleensä tarkoitettu Logitechin G29- ja G920-ohjauspyörien yhteyteen.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Kiitos kiinteästä teräksestä valmistettua vetoakseliaLogitech G Driving Force -vaihdevipu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista tarkkuutta vaativaa kilpa-ajoa varten, ja se tarjoaa pitkäaikaisen luotettavuuden.
 • Säätönuppi ja pohjamaali on peitetty korkealaatuisella nahalla, käsin ommeltuTämä antaa saman tuntuman kuin huipputehokkaassa vaihdevivussa, mikä antaa sinulle pitkäkestoisen ja mukavan käyttökokemuksen.
 • Logitech G Driving Force Shifter on Logitech G Driving Force Shifterin kuusivaihteinen H-vipu jossa on peruutusvaihde kytketään painamallaSe liikkuu sulavasti ja kytkeytyy tiukasti jokaisella vaihteella. Se on suunniteltu varmistamaan helpot ja tarkat vaihteenvaihdot hiusneulojen mutkissa ja hermostuneissa kiihdytyksissä.
 • Tämä vaihteisto on varustettu kosketuksettomalla magneettianturilla.
 • Logitechin G Driving Force -vaihtaja on suunniteltu G923-, G29-(PlayStation- ja PC-) ja G920- ( Xbox- ja PC-) ajopyöriä varten, ja se tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen uusimpien konsoli- ja PC-ajopelien kanssa.
 • Tässä Logitechin mallissa on turvallinen kiinnitys kilpasimulaattoreihin, mutta se voidaan asentaa myös pöydälle tai muulle alustalle.
 • Mitat: 17,6 x 14,6 x 20,6 cm (L x S x K).
 • Paino ilman kaapelia: 0,72 kg – Paino (kaapeli mukaan lukien): 0,76 kg.

Minkälaiselle henkilölle?

Meidän mielestämme Logitech D Driving Force Shifter -vaihtaja on täydellinen aloittelijoille jotka haluavat tutustua Sim-Racing-maailmaan ja rakentaa täydellisen kokoonpanon.

Kokeneemmat pelaajat voivat myös nauttia tästä mallista, vaikka he saattavatkin olla hieman pettyneitä verrattuna muihin, korkeamman hintaluokan malleihin.

Suosittelemme sitä erityisesti arcade-tyyliset kilpa-autoilijate, jossa pääpaino on enemmän ajamisessa kuin kilpailemisessa. Gran Turismo-, Project Cars 2:n tai iRacing-pelien kaltaisissa peleissä kokeneemmat pelaajat saattavat pitää mieluummin melavaihteita kuin Logitechin G Driving Force Shifteriä.

logitech g driving force shifter

Hyödyt

Testattaessa Logitech G Driving Force Shifter -vaihtajapystyimme itse näkemään tämän vaihdekeppimallin edut.

Ensinnäkin Logitech G Driving Force -vaihteen vivun suurimpia etuja on tietenkin se, että sen hinta. Tämä malli on saatavilla paljon edullisempaan hintaan kuin muut tällä hetkellä markkinoilla olevat mallit, kuten Thrustmasterin mallit. Alhainen hinta ei mitenkään vähennä tämän vaihteiston monia ominaisuuksia.

Vaikka Logitech G Driving Force Shifter ei olekaan kallis, sillä on silti edullinen hinta. kaunis muotoilu ja erittäin hyvä laatu. Tämä voimanvaihtaja tarjoaa ehdottomasti paljon enemmän kuin hintalappunsa, sillä sen pohja ja kahva on vuorattu käsin ommellulla nahalla, mikä auttaa maksimoimaan realistisuuden tunteen ja on epäilemättä tämän vaihteiston etu. Rakenne on erittäin kestävä erityisesti tukevan teräsakselin ansiosta, mikä tekee tuotteesta erittäin luotettavan, tarkan ja pitkäikäisen.

Meidät vakuutti myös Logitech G Driving Force Shifterin tuntuma.. Huolimatta siitä, että se on osittain muovia, arvostimme sen tuntumaa, kun pidimme sitä käsissämme. Vaihteiden vaihtovälit ovat melko lyhyitä, mikä on ihanteellista nopeille kilpa-ajoille ja mahdollistaa nopeat ja sujuvat vaihdot vaihteiden välillä. Palautus ja tunne ovat hyviä ja realistisia.

Lopuksi Logitechin G Driving Force Shifter tarjoaa seuraavat ominaisuudet laajan yhteensopivuuden koska se toimii yhtä hyvin PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Se voidaan myös asentaa monenlaisiin alustoihin ja yhdistää monenlaisten ohjauspyörien kanssa, ei vain Logitechin.

Sen haitat

Kun otetaan huomioon sen hintalappu, on väistämätöntä, että Logitech G Driving Force Shifter -vaihtaja ei ole täydellinen. Testimme ansiosta saimme selville, mitkä olivat tämän mallin haitat.

Mielestämme yksi Logitech G Driving Force Shifterin suurimmista puutteista on sen sisältämä vakauden puute. Vaihteen vaihtaminen kilpailussa edellyttää melko nopeita ja äkkinäisiä vaihdevivun liikkeitä, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että sinun on käytettävä hieman voimaa itse vaihdevipuun. Jos sitä ei ole kiinnitetty kunnolla tai jos sinulla ei ole oikeaa tukea, huomaat, että joudut vastentahtoisesti liikuttamaan vipua joka kerta, kun vaihdat vaihdetta, mikä vaatii jatkuvaa säätämistä, mikä ei ole kovin miellyttävää.

Toinen Logitech G Driving Force Shifter -malliin liittyvä seikka, joka tuotti meille pettymyksen, on se, ettäsiinä on vain yksi H-vaihde ja siinä on vain 6 eteenpäinajovaihetta.. Jos ajat suorituskykyistä autoa, niissä on usein 7 nopeutta, joten pelkällä vaihdevivulla ei pääse perille, vaan viimeiseen siirtymiseen on käytettävä meloja.

Tämä voi olla tärkeä seikka, joka on otettava huomioon ennen ostamista.

Vaikka Logitech G Driving Force Shifterin muotoilu on mielestämme hieno. tämä malli ei näytä oikealta vaihteistolta.. Kun vaihdat vaihteita, vivusta kuuluu muovinen ääni, mikä on todella harmillista ja heikentää kisan tuntua ja realistisuutta. Lisäksi vaihteita ei ole merkitty nuppiin, vaan ainoastaan vaihteiden asennot.

Lopuksi kannattaa muistaa, että Logitechin G Driving Force -vaihteen vipu on teoriassa, yhteensopiva vain Logitechin G29- ja G920-ohjauspyörien kanssa.mutta se myydään vain erikseen. Jos haluat käyttää sitä toisen merkin alustan tai ohjauspyörän kanssa, sinun on investoitava erityiseen sovittimeen. Voit kuitenkin käyttää sitä vain PC:llä, et konsolilla. On myös syytä huomata, että tämä malli on varmasti yhteensopiva PlayStation 4:n kanssa, mutta toisaalta, se ei toimi PlayStation 3:ssa.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Logitech D Driving Force Shifterin hinta on 59,99 euroa Logitechin virallisilla verkkosivuilla.

Voit myös löytää sen halvemmalla, riippuen muiden jälleenmyyjien tarjouksista. Se on esimerkiksi tällä hetkellä saatavilla erikoistarjouksena osoitteessa Amazon.co.uk

Voit tutustua käytettyjen autojen osto- ja myyntisivustoihin, joista löydät säännöllisesti Sim-racing-tuotteita edulliseen hintaan. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, millaisissa olosuhteissa tuote on, ennen kuin päätät ostaa sen.

logitech g driving force shifter

Päätelmä

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että Logitech G Driving Force Shifter -vaihtajan täydentää erinomaisesti G29/G920-ohjauspyörää. Vaikka tämä vaihdevipu ei ehkä tunnukaan joidenkin mielestä olennaiselta, se tuo vaihteistoon paljon käytännöllisyyttä. realismi kilpa-ajoon, ja se on loistava tapa testata suorituskykyäsi manuaalivaihteiston kanssa.

Tämä malli on todella erittäin edullinen ja vaikka se ei olekaan mikään ihmeidentekijä, se tarjoaa useita etuja muihin markkinoilla oleviin malleihin verrattuna. Sa valmistuslaatu tekee siitä tuotteen, jolla on pitkäikäinen mutta se on myös hyvin pehmeä vaihteiden vaihtaminen tarjoaa todellisen mukavuutta pelaamisen aikana.

Jos sinulla on tiukka budjetti ja haaveilet manuaalivaihteiston vaihtamisesta, älä etsi kauempaa kuin mallia Logitech G Driving Force Shifter -vaihde. on sinua varten!

logitech-g-driving-force-shifter

Logitech G Driving Force Shifter -vaihtaja

Edullinen ja mukava vaihdevipu

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar