Valitse sivu

Thrustmaster T3PA kampiakseli : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T3PA

Edut

 • Edullinen hinta
 • Sen tarjoama mukavuus, metalliset polkimet ja useita säätömahdollisuuksia ihanteellisen soittoasennon löytämiseksi.
 • Mahdollisuus lisätä jarrupolkimen vastusta mukana tulevalla modilla.
 • Kevyt ja yhteensopiva eri pelien ja alustojen kanssa

Haitat

 • Rajoitettu realismi, erityisesti jarrupolkimen osalta.
 • Rakenne, joka voi antaa vaikutelman, että se on “halpa”.
 • Vaikeus on tasainen pelissä, sillä vastus on rajallinen ja auton pysäyttämiseksi on painettava voimakkaasti jarrupoljinta.

Arvostelumme: 9/10

Useimmat Sim-racing pelaajat keskittyvät ohjauspyörään ja unohtavat, että polkimet ovat olennainen osa hyvää uppoutumiseen kilpailussa. Kilpasimulaatiopolkimia ostaessasi on otettava huomioon monia keskeisiä tekijöitä, minkä vuoksi päätöksen tekeminen ei ole aina helppoa.

Päätimme tarkastellayhtä suosituimmista kampiakseleista markkinoilla ja yksi niistä, joita kilpaurheilufanit, jotka haluavat investoida ensimmäiseen malliinsa, käyttävät eniten: kranaattipyörä on Thrustmaster T3PA.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä tästä mallista on tiedossa, ja kaiken, mitä ajattelimme siitä. Kerromme sinulle tärkeimmät ominaisuudet Thrustmaster T3PA, kerromme sinulle, minkälaista pelaajatyyppi sopii parhaiten, mitkä ovat sen edut edut haitatsen hinta ja mistä voit saada sen.

thrustmaster t3pa

Thrustmaster T3PA -pedaalilaudan ominaisuudet

The Thrustmaster T3PA on 3-pedaalinen pedaalilautapedaalit sarjan alin osa amerikkalaiselta valmistajalta.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Thrustmaster T3PA koostuu seuraavista osista 3 poljintapolkimet, sisäinen metalliasisäinen rakenne muoviosat ja leveä, kuvioitu jalkatuki.
 • Tämän mallin 3 pedaalia ovat säädettävä osoitteessa väli (3 mahdollista asentoa) ja kallistus (2 mahdollista asentoa) ja kaasupoljin on myös korkeussäädettävä. korkeus (2 mahdollista asentoa).
  • Thrustmaster T3PA pedaalilauta sisältää kartiomainen pysäytin (mod), joka on valmistettu teollisuuskäyttöön tarkoitetusta tiivistetystä kumista ja joka sopii suoraan jarrupolkimen alle.
  • Kunkin polkimen painovoima on erilainen: kaasupolkimen painovoima on noin 2,5 kg, jarrupolkimen painovoima on noin 10 kg (ilman asennettua modia), jarrupolkimen painovoima on 15-25 kg riippuen mieltymyksestäsi (modin kanssa) ja kytkinpolkimen painovoima on noin 5 kg.
  • Thrustmaster T3PA -pedaalilauta on yhteensopiva seuraavien kanssa Playstation 3 ja 4 -konsolien kanssa, samoin kuin Xbox One ja PC.
  • Thrustmaster T3PA ei sisällä ruuveja ohjaamoon asennusta varten, mutta siinä on reiät, joiden avulla se voidaan ruuvata kiinni erilaisiin tukiin (myös ohjaamoon).
  • Mitat: 24 cm x 36 cm x 42 cm (L x S x K)
  • Paino: 3,46 kg

  Minkälaiselle henkilölle?

  Pedaalilauta Thrustmaster T3PA on ihanteellinen aloittelijoille Sim-kilpailuun tai niille, joilla on rajallinen budjetti investoida täydelliseen laitteistoon.

  Mielestämme tämä pedaalilautamalli ei oikein sovi kokeneille soittajille, sillä nämä pedaalit eivät yksinkertaisesti tarjoa tarpeeksi tuntumaa, jotta he voisivat nauttia niistä.

  Tämä pedaalilauta on ihanteellinen sellaisten pelien faneille, kuten Gran Turismo kuin se on faneille, jotka pelaavat Sim Arcade PlayStationilla tai Xboxilla. Niille, jotka suosivat iRacingia, tämä pedaalilauta saattaa tuntua hieman kevyeltä Load Celliin verrattuna.

  Hyödyt

  Kiitos testimme, löysimme Thrustmaster T3PA pedaalilauta, joka on varmasti lähtötason malli, mutta jossa on kuitenkin useitaetuja.

  Meidän mielestämme Thrustmaster T3PA:n suurin etu on seuraava sen hinta. Tämä pedaalilauta on erittäin edullinen vaihtoehto, sillä se on yksi halvimmista pedaaleista, joita markkinoilta löytyy. Siksi ne ovat usein ensimmäinen valinta aivan aloitteleville simulaatiokilpailijoille. Vaikka pedaalilauta on edullinen, siinä on joitakin kunnon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä enemmän kuin pelkän pedaalisarjan. Jos sinulla on hyvin tiukka budjetti, tämä on hyvä paikka aloittaa ja hyvä tapa uppoutua ajosimulaatiopeleihin.

  Olimme iloisesti yllättyneitä Thrustmaster T3PA -pedaalilaudan ominaisuuksista. sen mukavuus. Hinnastaan huolimatta polkimet on valmistettu metallista, joka tuntuu jalan alla paljon paremmalta kuin muovi. Lisäksi voit säätää sekä kolmen polkimen kallistusta (2 mahdollista asentoa) ja väliä (3 mahdollista asentoa) että jarrupolkimen korkeutta löytääksesi ihanteellisen soittoasennon ja maksimoidaksesi mukavuutesi.

  Toiseksi pidimme siitä, että voimme lisätä jarrupolkimen vastusta Thrustmaster T3PA. Vaikka alkuperäistä kokoonpanoa voidaan käyttää ilman jarrupolkimen vastusta, voit myös käyttää mukana tulevaa jarrumodia (pysäytys) vastuksen lisäämiseksi. Kyseessä on pieni metallista ja kumista valmistettu laite, joka kiilataan jarrupolkimen taakse ja ruuvataan kiinni alhaaltapäin. Sen kiinnittäminen ja irrottaminen kestää muutaman sekunnin, joten se on nopea tapa lisätä tai poistaa jarrupolkimen vastusta.

  Thrustmaster T3PA:n etuna on myös se, että se on erittäin helppo liikutella, sillä se on erittäin kevyt ja tarjoaa laaja yhteensopivuus. Pedaalien keveys yhdistettynä niiden yksinkertaiseen ulkonäköön tarkoittaa, että T3PA-pedaalit sopivat hyvin mihin tahansa kokoonpanoon. Tämä malli on yhteensopiva muun Thrustmasterin ekosysteemin kanssa (ohjauspyörät, alustat jne.), eikä sen yhteensopivuudessa pelien ja alustojen kanssa pitäisi olla ongelmia, sillä sitä voi käyttää PlayStation 3:n ja 4:n sekä Xbox Onen ja PC:n kanssa.

  Sen haitat

  On sanomattakin selvää, että hinnalla, jolla hinta, jolla Thrustmaster T3PApedaalilauta, tämä malli ei voisi olla täydellinen, ja tämä testi on todellakin paljastanut sen haitat.

  Ensinnäkin meidän on myönnettävä, että Thrustmaster T3PA -pedaalilauta tarjoaa rajoitetusti rajoitettua realismia. Kunhan kalibroit polkimet oikein pelissä, sinulla ei pitäisi olla todellisia ongelmia. Jarrupolkimen yleisen tuntuman puute kuitenkin rajoittaa T3PA:n realistisuutta, joten se on tärkeä seikka, joka on otettava huomioon, kun päätät, ostatko tämän kampiakselimallin vai et.

  Toiseksi huomasimme, että Thrustmasterin T3PA-malli tarjosi melko edullisen melko edullinen tuntuma. Polkimen pinnat ovat metallia, mutta muu rakenne on kovaa muovia. Tämä alentaa polkimien hintaa, mutta tarkoittaa, että niistä puuttuu hieman realismia ja ne näyttävät enemmän lelulta kuin kilpa-autosimulaattorilta. Vaikka polkimet tuntuvat hyvältä, kun niitä käytetään peleissä jarrumodin kanssa, muovin ja sen, että kyseessä on lähtötason malli, voi tuntea jalkojen alla. Jos olet tottunut Load Cell -pedaaleihin tai jopa peruspotentiometrivaihtoehtoihin, sinun on luultavasti vaikea tottua siihen.

  Lopulta huomasimme, että Thrustmaster T3PA:n kanssa se oli vaikea olla johdonmukainen koko pelin ajan. Ilman vastusta et voi saavuttaa todellista johdonmukaisuutta jarrutuksessa. Mukana olevasta ja säädettävästä jarrutusmoodista huolimatta sinun on todella painettava kovaa poljinta, jotta auto pysähtyy, mikä on ihanteellista joillekin kuljettajille, mutta vaikeuttaa myös jarrutuksen johdonmukaisuuden saavuttamista. Siihen tottuminen vaatii hieman harjoittelua.

  thrustmaster t3pa pack

  Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

  Pedaalilauta Thrustmaster T3PA on myynnissä Thrustmasterin virallisilla verkkosivuilla.

  Löydät sen myös enemmän tai vähemmän kalliiseen hintaan, kampanjoista riippuen, muilta jälleenmyyjiltä, kuten tällä hetkellä osoitteessa Amazon.co.uk

  Voit ehkä löytää Thrustmaster T3PA:n käytetyiltä verkkosivustoilta, kuten Vinted tai Le Bon Coin, mutta varo mahdollisia huijauksia ja tarkista laitteiden kunto ennen ostamista.

  Päätelmä

  Vaikka Thrustmaster T3PA pedaalilauta ei ole markkinoiden paras malli, mutta mielestämme se on erittäin hyvä lähtökohta sille, että erittäin hyvä lähtökohta aloittelijoille tai niille, joilla on rajallinen budjetti ja jotka haluavat kokea todellisen kilpa-autoiluun uppoutumisen.

  Vaikka tämän pedaalilaudan realistisuus on hieman rajoittunut, se on mielestämme erittäin mukava. mukava erityisesti sen 3 säädettävää pedaalia ja sen leveä jalkatuki. Se on malli, joka on myös erittäin yhteensopiva ja osa useita mielenkiintoisia Thrustmasterin paketteja.

  Jos olet kokeneempi simulaatiopilotti, haluat luultavasti viedä sen seuraavalle tasolle toisella mallilla. Mutta jos olet uusi sim-kilpailuissa ja etsit laitteita, jotka tarjoavat hyvää vastinetta rahalleThrustmaster T3PA pedaalilaudan ei pitäisi tuottaa pettymystä.

  mielipidejohtajat-thrustmaster-t3pa

  Thrustmaster T3PA

  Hinta-laatusuhteen mukainen kampiakseli aloittelijoille

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar