Valitse sivu

Thrustmaster TH8A Shifter: testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TH8A Shifter

Edut

 • Metallirakenne takaa laadun ja kestävyyden
 • Erittäin hyvä tuntuma
 • Eri pelitilat (H tai peräkkäinen)
 • Voidaan käyttää tietokoneen käsijarruna.
 • Laaja yhteensopivuus alustojen ja ohjauspyörien kanssa

Haitat

 • H-box-tila on aloittelijoille vaikea omaksua.
 • Alkuperäinen nuppi on laadultaan keskinkertainen ja se on ehkä vaihdettava.
 • Suhteellisen korkea hinta

Vaihdelaatikot ovat usein unohdettuja kohteita nykypäivän sim-kilpailujen laitemarkkinoilla. Itse asiassa kaikista viime vuosina myydyistä ohjauspyöräsarjoista vain harva sisältää ohjauspyörän. vaihdevipu riippumattomia vaihdevipuja, useimmat luottavat sen sijaan meloihin.

Vaihteenvaihtosäätimet ovat tietenkin erinomaiset. Niitä pidetään yleisesti jopa nopeampina ja helpompina käyttää. Mutta kun on kyse tämän uppoutumisen tunne ja nautinto jota tunnet ajaessasi autoa oikeassa elämässä, vaihdevipu on ehdottoman tärkeä osa autoa. ehdottoman tärkeä tavallisille Sim-racing-pelaajille.

Siksi olemme päättäneet tarkastella yhtä nykypäivän suosituimmista vaihteistomalleista: vaihteistomallia TH8A-vaihtaja tunnetulta valmistajalta Thrustmaster .

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten tärkeimmistä ominaisuuksista tämän vaihtimen ominaisuuksista, kerromme sinulle, mitkä pelaajatyyppi tyyppistä soitinta suosittelemme edut edut haitatsen hintasekä mistä voit ostaa sen.

Thrustmaster TH8A Shifterintekniset tiedot

The Thrustmaster TH8A Shifter on huippuluokan huippuluokan joka on vuosien saatossa edelleen yksi Sim-racingin käytetyimmistä malleista.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2014
 • The Thrustmaster TH8A Shifter on valmistettu 100% metallia ja sen mitat ovat 13 cm korkea.
 • Tässä mallissa on patentoitu H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology), patentoitu tekniikka, joka käyttää kosketuksettomia magneettiantureita varmistaakseen tuhoutumattoman tarkkuuden.
 • Thrustmasterin TH8A:n ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa kahdenlaisen ajotavan käytön:. H-tyypin ajo (7+1) ja peräkkäinen ajo (+/-). Sitä voidaan käyttää myös käsijarruna vain tietokoneissa.
 • Sen nuppi on irrotettava ja yhteensopiva kaikkien markkinoilla saatavilla olevien aitojen yleisnuppien kanssa.
 • Thrustmasterin TH8A-vaihtaja on varustettu USB ja/tai DINliitäntä, joten se toimii kaikkien markkinoilla olevien PC-ohjauspyörien ja konsolien Thrustmaster-ohjauspyörien kanssa.
 • Tämä vaihdemalli on yhteensopiva PlayStation 4:n, PlayStation 3:n, Xbox Onen, PC:n ja koko Thrustmaster-merkkisen ekosysteemin kanssa.
 • Thrustmaster tarjoaa TH8A Shifterille mahdollisuuden päivittää laiteohjelmisto, ja sisäinen muisti, jossa on raporttikilpailu, voidaan säätää tarpeisiisi sopivaksi tietokoneelle ladattavalla ohjelmistolla. Siirtymisvastus sekä kiinnitysjärjestelmän asento ja kierto 360° ovat myös säädettävissä.
 • Kokonaispaino: 2,34 kg

 

Laatikon sisältö :

 • TH8A-vaihtaja
 • 2 verkkoa: tyyppi H (7+1) ja peräkkäiset (+/-).
 • USB- ja DIN-kaapelit
 • Käyttöohjeet ja takuutiedot.

 

Minkälaiselle henkilölle?

Meidän mielestämme Thrustmaster TH8A Shifter on ihanteellinen aloittelijoille ja kokeneemmille kokeneille pelaajille Sim-racingin maailmaan.

Lisäksi tämä Thrustmaster-vaihteisto on yhteensopiva minkä tahansa merkin ohjauspyörän kanssa sekä minkä tahansa alustan (PS4 / PS3 / PC / Xbox One) kanssa, joten kaikki pelaajat voivat käyttää sitä ilman yhteensopivuusongelmia.

Mielestämme tämä on malli, joka toimii parhaiten, kun ralli-tyylisissä ajopeleissä taiklassiset autot“kuin F1- tai GT-ajopeleissä.

TH8A-vaihtaja

Hyödyt

Vaikka Thrustmaster TH8A Shifter ei ole markkinoiden uusin vaihdelaatikko, tämä testi on osoittanut meille monia etuja, joita tällä mallilla on tarjota.

Ensinnäkin arvostimme suuresti rakentamisen laatua Thrustmasterin TH8A-vaihtaja. Se on terävä, realistisen näköinen laite, joka näyttää kuin se olisi peräisin luksusautosta ja on selvästi erittäin kestävä. Kuten useimmissa Thrustmasterin tuotteissa, myös tässä vaihteistossa on käytetty vain metallia, mikä antaa vaihteistolle kovan, vankan ulkonäön ja erittäin realistisen kilpa-ajotyylin.

Meidät vakuutti myös erittäin hyvät tuntemukset Thrustmaster TH8A Shifterin avulla. Tämä malli tarjoaa mielestämme yhden parhaista kokemuksista kosketuspalautteen osalta. Vaihteiden käynnistyessä kuuluu mukava “klinkkeri”, ja kun pidämme sitä kädessämme, olemme 100-prosenttisen varmoja sen lujuudesta ja vakaudesta. Tunne ei ole aivan sama kuin oikeassa autossa, mutta se on säädettävissä: kääntämällä vaihdevivun kotelon sivussa olevaa ruuvia voit lisätä vastusta ohjaussauvan liikkeelle. Meille oli todellinen ilo ajaa tätä mallia.

Yksi Thrustmaster TH8A Shifterin suurista eduista on tietenkin se, että sen avulla voit pelata eri moodeilla. Mielialan mukaan voit valita H-tilan (7 nopeutta ja peruutus) tai peräkkäisen tilan (+/-). Jotkut käyttävät sitä jopa käsijarruna tietokoneissa (ainoa ympäristö, joka sallii tämän vaihtoehdon). Vaikka et todennäköisesti vaihda pelitilaa kahden tunnin välein, pelkkä valinnanmahdollisuus on ylellisyyttä, jota useimmat muut markkinoilla olevat vaihdemallit eivät tarjoa.

Lopuksi, toinen Thrustmaster TH8A -vaihteiston eduista on sen laaja yhteensopivuus. Tämä malli toimii yhtä hyvin PlayStation 3:n, PlayStation 4:n, Xbox Onen ja PC:n kanssa. Toisin sanoen luettelo peleistä, joissa sitä voi käyttää, on uskomattoman pitkä. Lisäksi TH8A:ta voidaan käyttää kaikkien Thrustmaster-ohjauspyörien sekä muiden merkkien ohjauspyörien kanssa. Toisin kuin muiden kilpailevien vaihteistojen kanssa, tämän vaihteiston kanssa ei pitäisi olla yhteensopivuusongelmia.

Sen haitat

Testimme Thrustmaster TH8A Shifter avulla saimme myös selville tämän mallin erilaiset negatiiviset puolet, joka on kuitenkin suuri menestys.

Ensinnäkin meidän on myönnettävä, että H-laatikkotila Thrustmasterin TH8A Shifterin laatikkotila on todella… vaikea päästä käsiksi alussa. On selvää, että siihen tottuminen ja sen oikeaoppinen käsittely vie aikaa. Meidän oli vaikea päästä 7. tai takaperin, joten se näyttää mahdottomalta aloittelijoille ilman paljon harjoittelua etukäteen.

Toiseksi olimme hieman pettyneitä alkuperäiseen nuppiin Thrustmaster TH8A -vaihteisto. Tämä on mielestämme ainoa osa tässä mallissa, jonka laadussa on toivomisen varaa. Voit tietenkin vaihtaa sen, koska se on irrotettava, mutta sinun on investoitava hieman enemmän rahaa. Esimerkiksi TH8 Sequential Knob maksaa 29,99 euroa.

Lisäksi Thrustmaster TH8A Shifter on iästään huolimatta ollut suhteellisen korkea hinta. Hinta ei ole merkityksetön, sillä mitä tahansa tapahtuukin, tarvitset ainakin ohjauspyörän sen käyttämiseen. Valitettavasti kaikilla ei ole varaa käyttää lähes 200 euroa tällaiseen lisävarusteeseen, vaikka se olisikin huippuluokkaa.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

TH8A-vaihtaja ei ole enää myynnissä Thrustmasterin virallisilla verkkosivuilla, mutta sitä voi edelleen löytää sekä virallisilta että epävirallisilta jälleenmyyjiltä.

Se on saatavilla osoitteessa Amazon .

Koska tämä malli ei ole uusi, sitä on suhteellisen helppo löytää käytettyjen laitteiden osto- ja myyntisivustoilta. Voit säästää paljon rahaa hinnassa, mutta ole hyvin varovainen ja tarkista, että se toimii kunnolla, ennen kuin ostat sen käytettynä.

TH8A-vaihtaja

Päätelmä

The Thrustmaster TH8A Shifter on vaihteistomalli, jossa on mielestämme kaikki, mikä miellyttää. Testimme avulla löysimme vaihdevivun, joka on sekä kiinteä ja vankkamutta myös mukava ja tarkka.

Nautimme todella paljon Thrustmasterin TH8A:lla leikkimisestä, joka antoi meille ihanan, uskomattoman realistisen tunteen. ihania ja uskomattoman realistisia tuntemuksia kisan aikana, erityisesti sen säädettävän vaihteenvaihtovastuksen ansiosta.

Ottaen huomioon sen laaja yhteensopivuusThrustmasterin vaihteisto ei jätä ketään kylmäksi – voit käyttää sitä millä tahansa alustalla pelaatkin.

Jos siis etsit huippuluokan vaihdetta, joka kestää vuosia, älä epäröi! Thrustmaster TH8A-vaihtaja on pakollinen hankinta. joka ei tuota pettymystä!

th8a shifter

Thrustmaster TH8A Shifter

Vankka, mukava ja erittäin tarkka vaihdevipu

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar