Valitse sivu

Paras Simracing-asetus (ammattilaisten arvoinen) : Täydellinen opas

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Autokilpailusimulaatiot ovat räjähtäneet viime vuosina, ja ne tarjoavat autourheilun harrastajille mukaansatempaavan ja realistisen kokemuksen. World Racing Series -sarjan keskeytyessä vuonna 2020 monet kuljettajat ovat siirtyneet virtuaaliseen kilpaurheiluun tyydyttääkseen nopeuden janonsa. Nykyään moottoriurheilusta on tullut uskomattoman kilpailukykyistä, ja se houkuttelee pelaajia kaikkialta maailmasta.

Jos sinäkin olet virtuaalisen kilpa-autoilun harrastaja ja haluat luoda oman kilpa-autoilun simulaatiopaketin, joka on ammattilaisten arvoinen, tämä artikkeli on sinua varten. Näytämme sinulle laitteet, joita tarvitset kokeaksesi online-ajot intensiivisellä ja realistisella tavalla.

Ohjaamosta ohjauspyörään, polkimista näyttöön, jokaisella komponentilla on olennainen rooli ajosimulaation täydellisessä uppoutumisessa. Olitpa sitten innokas harrastaja tai kokenut ratsastaja, me opastamme sinua valitsemaan markkinoiden parhaat saatavilla olevat varusteet.

Valmistaudu siis istumaan vankassa ohjaamossa, tuntemaan jokainen mutka ja kiihtyvyys laadukkaan ohjauspyörän ja polkimien ansiosta ja uppoutumaan toimintaan immersiivisen näytön ansiosta. Halusitpa sitten ultralaajakuvanäytön tai virtuaalitodellisuuskuulokkeet, autamme sinua rakentamaan tarpeisiisi ja odotuksiisi täydellisesti sopivan ajosimulaatiopaketin.

Anna itsesi johdattaa nopeuden virtuaalimaailmaan ja opi luomaan oma ammattimainen kilpa-ajokokemus kotona.

Ohjauspyörä ja polkimet: parhaat välineet realistiseen kokemukseen

Ammattimaisessa ajosimulaatiossa laadukkaat ohjauspyörät ja polkimet ovat ratkaisevan tärkeitä. Fanatec on tunnettu tuotemerkki ajosimulaatioiden alalla, ja se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät vakavimpienkin kuljettajien vaatimukset. Podium DD1 Elite -paketti on erinomainen valinta huippuluokan kokoonpanoon.

Tämä paketti sisältää DD1-ohjauspyörän pohjan, joka on järjestelmän sydän. Suorakäyttönsä ansiosta saat tarkkaa, mukaansatempaavaa voimapalautetta, eikä sisäisiä mekanismeja ole häiritsemässä tuntemusta. Mukana toimitettu ohjauspyörä on Formula Wheel V2.5X, joka on yksinkertaisesti erinomainen. Fanatec tarjoaa myös laajan valikoiman ohjauspyöriä Formula 1 -tyylisistä malleista ammattilaisten oikeissa autoissa käyttämiin kopioihin.

Fanatecin CSL Elite V2 -polkimet, jotka ovat myös osa tätä pakettia, tarjoavat realistisen kokemuksen jarrupolkimen kuormituskennon käytön ansiosta. Tämä antaa sinulle aidomman tunnelman kuin halvat potentiometripedaalit. Fanatecin ekosysteemi tarjoaa korkean yhteensopivuuden tason ja mahdollisuuden mukauttaa kokoonpano juuri sinun tarpeisiisi.

Kun valitset ohjauspyörää ja polkimia, varmista, että ne ovat yhteensopivia pelialustasi kanssa. Podium DD1 Elite -paketti toimii PC:n tai Xbox Onen kanssa, mutta jos olet Gran Turismo 7:n fani PlayStation 5:llä, sinun on valittava toinen ratkaisu, kuten Gran Turismo DD Pro Premium -paketti.

Ohjaamo: paras ajotila

Ammattilaisten arvoisen ajosimulaatiokokemuksen saamiseksi on tärkeää, että aluksi käytössä on sopiva kilpaohjaamo. Vaikka monet simulaatio-ohjauspyörät voidaan asentaa pöydälle, vakavasti otettavaa kokemusta varten on parasta olla oma tila. Next Level Racing tarjoaa valikoiman tuotteita kaikille budjeteille, mutta jos haluat huippuluokan kokemuksen, suosittelemme F-GT Elite 160 -ohjaamoa.

F-GT Elite 160 on valmistettu massiivisesta alumiinista, jonka poikkileikkaus on laaja, ja se kestää tehokkaimpien force feedback -vauhtipyörien tuottaman vääntömomentin. Sen täysin räätälöitävän rakenteen ansiosta voit säätää istuimen korkeuden mieltymystesi mukaan, olitpa sitten kiinnostunut maastoajosta tai Formula 1 -tyylisestä makaavasta pyörästä. Voit lisätä V3-liikealustan, joka liikuttaa istuinta synkronoidusti toiminnan kanssa.

On tärkeää huomata, että ohjaamon hintaan ei sisälly istuinta. Voit valita erittäin joustavan makuuasennon, kuten ERS1 Elite -mallin. Sinulla on kuitenkin myös mahdollisuus ostaa haluamasi oikea istuin, olipa se sitten Recaro Podium CF:n kaltainen urheiluistuin tai jokin muu sinulle sopiva malli.

Paras näyttö täydelliseen uppoutumiseen

Näyttö on keskeinen osa immersiivistä ajosimulaatiokokemusta. Sinulla on kaksi päävaihtoehtoa: ultralaajakuvanäyttö tai virtuaalitodellisuuskuulokkeet.

Jos haluat näytön, Samsung Odyssey Neo G9 on poikkeuksellinen valinta. Suuren kokonsa ja korkean resoluutionsa ansiosta tämä erittäin leveä näyttö tuo sinut keskelle toimintaa. Kilpasimulaatiot heräävät eloon näyttävillä yksityiskohdilla ja laajalla näkökentällä.

oculus rift s

Jos kuitenkin etsit vieläkin syvällisempää kokemusta, virtuaalitodellisuuskuulokkeet ovat oikea ratkaisu. Oculus Riftin tai HTC Viven kaltaiset vaihtoehdot vievät sinut kirjaimellisesti moottoriurheilun virtuaalimaailmaan. Voit kokea todellisen tunteen siitä, että istut kilpa-auton ohjaamossa, 360 asteen näkymän ja pään liikkeiden tarkan seurannan ansiosta.

Kumman tahansa valitsetkin, varmista, että sinulla on tehokas grafiikkajärjestelmä, joka tukee suuria resoluutioita ja korkeita ruudunpäivitysnopeuksia, joita tarvitaan sulavan ja realistisen ajosimulaatiokokemuksen saamiseksi.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar