Valitse sivu

Base Fanatec DD1 : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD1

Edut

 • Uskomattomat tuntemukset
 • Erittäin räätälöitävissä
 • Ääretön kiertokulma
 • Poikkeuksellinen rakentamisen laatu
 • Laaja yhteensopivuus

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Suunniteltu asiantuntijapelaajille
 • Ei tappokytkintä

Meidän arvosanamme: 9.7/10

Kilpa-ajopeleistä on tullut vuosien mittaan yhä realistisempia, ja upea grafiikka ja tarkka tekniikka hämärtävät rajaa oikean kilpa-ajon ja simuloidun kilpailun välillä. Nykyään tarvitset ohjauspyörän, jos todella haluat parantaa ajopelejä.

Parhaat vuonna 2022 ostettavat kilpapyörät tarjoavat vankan yhdistelmän ominaisuuksia, vääntöä ja yhteensopivuutta – ja Fanatecin mallit ovat tämän luettelon kärjessä. Saksalainen valmistaja Sim-Racing-laitteet tarjoaa täydellisen valikoiman huippuluokan Direct Drive -ratkaisuja.

Siksi päätimme tarkastella Fanatec DD1 base ja testaan sen puolestasi. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä mallista. Annamme sinulle luettelon sen tärkeimmät ominaisuudetkerromme sinulle soittimen tyyppi soittimen tyyppi se on, mitä sen edut edut haitat ja lopuksi kerromme sinulle missä ja millä hinta voit ostaa sen.

Base Fanatec DD1 kuva1

Fanatec DD1:n perusominaisuudet

The Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1josta käytetään useammin nimitystä Fanatec DD1on Direct Drive -pyörästö.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Fanatec DD1 -alustassa on kokonaan alumiininen kotelo, jossa on tuotemerkin logot eri paikoissa.
 • The DD1-servomoottori servomoottori on Fanatecin insinöörien tilaustyönä suunnittelema ja maailman ensimmäinen suoravetomoottori.Ensimmäinen suoravetomoottori, joka on optimoitu optimoitu kilpasimulaatiosovelluksiin.
 • Fanatec Podium Podium Wheel Base Direct Drive 1 käyttää patentoitua patentoitua Outrunner-tyyppistä moottoria moottori, jolla saavutetaan poikkeuksellinen huippuvääntömomentti, joka on 20 Nmjoka vastaa useimpien ohjaustehostinta käyttävien todellisten kilpa-autojen vääntömomenttia. Kiihtyvyys ja moottorin kierrosluku pysyvät korkeimmalla tasolla, vaikka ohjauspyörä olisi raskas.
 • Tämä malli tarjoaa rajoittamaton kiertokulma. Erittäin alhainen vääntömomentin aaltoilu takaa minimaalisen mekaanisen häiriön ja saman tasaisen kokemuksen kuin hihnakäyttöinen pyörä.
 • Fanatecin DD1-jalustassa on integroitu integroitu OLED-näyttö jossa on kehittyneet telemetriaominaisuudet reaaliaikaista voimapalautetta ja moottoritietoja varten, kuten teho, FFB-leikkaus ja paljon muuta.
 • Tässä Fanatecin mallissa on langaton langaton QR-tekniikka. Se mahdollistaa langattoman tiedonsiirron (infrapuna) ja virransiirron (induktiivinen kytkentä) moottorin ja pikakiinnittimen välillä, mikä tarkoittaa, että pyöränpesän ja ohjauspyörän välillä ei ole ulkoisia kaapeleita eikä ohjauspyörän sisällä tarvita paristoja.
 • DD1 on ensimmäinen suoravetoinen pyöräkerrospohjainen plug-and-playsuoravetoinen pyöräkerta, jossa elektroniikka on integroitu pääkoteloon.
 • Fanatec DD1 -alusta on täysin yhteensopiva nykyisen Fanatec-ekosysteemin kanssa ja on myös valmis tuleviin päivityksiin.
 • Tässä mallissa on useita liitäntäportteja oheislaitteille: USB, virtalähde, polkimet , vaihdekeppi 1, vaihdekeppi 2 ja käsijarru.
 • Mitat: 51 x 26 x 28 cm (L x S x K).
 • Paino: 13 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Fanatecin verkkosivuilla 1199,95 euron hintaan hinnoiteltu DD1 ei ole suunnattu suurelle yleisölle, vaan enemmänkin lentäjille. lentäjille, jotka etsivät huippuluokan, jopa ammattimaisiajopa ammattimaista.

Se voi edelleen soveltua vähemmän säännöllisille pelaajille jotka haluavat saada jalat märiksi sim-kilpailuissa, mutta sinulla on silti oltava siihen varaa ja sinun on käytettävä aikaa asetusten määrittämiseen.

The Fanatecin DD1-pohja on tuote, joka on suunniteltu aikuiset eikä se siksi sovellu lapsille.

Fanatec base DD1 kuva2

Hyödyt

Tämä testi Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1 antoi meille mahdollisuuden tutustua kaikkiin edut joita tällä mallilla on tarjota.

Mielestämme yksi Fanatec DD1:n suurimmista eduista on se, että se on erittäin hyvin räätälöitävissä. Esimerkiksi Podium DD1:n OLED-näyttö mahdollistaa uskomattoman tiedonhaun, joka auttaa sinua yksilöinnissä. Asetukset-valikossa voit myös säätää esimerkiksi ohjauslukon, voimapalautteen, iskunvaimentimen, ABS:n, jousen, iskunvaimentimen ja niin edelleen. Fanatec DD1:n käyttökokemuksesi tulee olemaan täysin erilainen kuin kavereidesi, koska voit määrittää monia pieniä asioita eri tavalla. Kaikki nämä vaihtoehdot ja paljon muuta on saatavilla myös Fanatecin PC-ohjelmistossa, joka on ladattavissa ilmaiseksi Fanatec DD1 -tuotesivulta.

Lisäksi olimme todella vaikuttuneita siitä, että uudesta Fanatec DD1 -perusmoottorista, joka on kehitetty erityisesti Sim-Racingia varten. On todella mukavaa, että pelissä on ääretön kääntökulma ja että pelin aikana ei ole viiveitä. Pyöräkoteloon rakennettu elektroniikka lupaa välitöntä tiedonvaihtoa pelisi kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että peli lukee jokaisen pienenkin liikkeen, jolloin voit tuntea jokaisen pienen pölyhiukkasen autosi ohjauspyörän alla voimapalautteen avulla.

Arvostimme myös suuresti Fanatec DD1 -ohjauspyörän pohjan rakentamisen laatua.mikä on yksinkertaisesti poikkeuksellista. Ensisilmäyksellä on selvää, että tuotemerkki on valinnut komponentit erittäin huolellisesti. Lisäksi ulkoisten materiaalien laatu heijastuu suoraan sisätiloihin. Fanatecin insinöörit ovat tehneet uskomatonta työtä suunnitellessaan ensimmäisen kilpasimulaattoreihin optimoidun suoravetoservomoottorin ja keskittyessään huippuluokan valmistukseen.

Lopuksi, Fanatecin DD1-pohja on selvästi ollut suunniteltu päivitettäväksimikä on mielestämme todellinen voimavara. Koska kaikki Fanatecin valikoimaan kuuluvat lisävarusteet ovat yhteensopivia (pyörät, polkimet, vaihdevivut jne.), ja siihen voidaan liittää jopa kilpailevien merkkien, kuten Logitechin tai Thrustmasterin, lisävarusteita, saat laajan tuotevalikoiman ja voit käyttää sitä monta vuotta.

Sen haitat

Emme ole pystyneet laatimaan pitkää vikaluetteloa, joka koskee Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1 -mallia.Tässä on hyvin vähän. Mutta löysimme silti joitakin negatiivisia kohtia.

Ensinnäkin Fanatec DD1:n ensimmäinen ja suurin haittapuoli on se, että sen hinta. Kyseessä on huippuluokan tuote, joten kustannukset alkavat väistämättä nousta suhteellisen korkeiksi. Verrattuna muihin saman tuotemerkin tai kilpailijoiden malleihin DD1 on silti kallis. Se ei ehkä ole kohtuuton joillekin, mutta se ei myöskään ole aivan lähtötasoa, jos se on todella kaikkien saatavilla. Tämä pohja on merkittävä investointi.

Toiseksi huomasimme, että Fanatec DD1 -alustan haittapuolena oli se, että se oli ollut suunniteltu ja suunniteltu asiantuntijapelaajille. Koska se on kallista, mutta myös siksi, että sen käyttöönotto vie aikaa ja sinun on oltava sinut tämäntyyppisen kokoonpanon kanssa. Meidän mielestämme taas kerran liian monien mahdollisuuksien tarjoaminen asetusten suhteen voi lopulta olla enemmänkin häiritsevää kuin mitään muuta. Ole siis varovainen: liika säätäminen tappaa säätämisen!

Lopuksi toteamme, että oli hieman sääli, että tässä Fanatecin Direct Drive -perusmallissa, ei ole integroitu KillSwitchiä (hätäpysäytyspainiketta).kuten DD2-tukikohdassa. Tämän seurauksena sinun on investoitava hieman enemmän saadaksesi sellaisen (99,95 €, kun saat Podiumin tappokytkin Fanatecilta), tai saatat joutua tekemään oman kytkimen itse.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec Podium Wheel Base DD1:n hinta on 1 199,95 €. Fanatecin virallisella verkkosivustolla.

Toisin kuin kilpailijoillaan, Fanatecilla ei ole kumppanuuksia muiden jälleenmyyjien kanssa. Heidän tuotteitaan myydään yksinomaan heidän virallisilla verkkosivuillaan, joten valitettavasti et voi ostaa niitä mistään muualta.

Fanatec base DD1 kuva3

Päätelmä

Onko Fanatec DD1 sen arvoinen? Tämä on suuri kysymys, jonka kysymme itseltämme, ja vastauksemme on melko ilmeinen: kyllä, tämä ohjauspyörän pohja on todella sen arvoinen.. Tämän tuotteen avulla saat parhaan mahdollisen ajokokemuksen, ja se on varmasti suuri parannus “tavalliseen” FFB-hihnakäyttöpyörään verrattuna, mutta ota huomioon hinta ja aika, jonka tarvitset tekniikan ja sen monien asetusten opetteluun.

A lähes 1 200 euron budjettiSe on paljon rahaa (vain perusversiosta), mutta jos aiot tehdä pitkän uran Sim-kilpailuissa tai jos haluat vain saada paras markkinoilla myytävä pohjasitten Fanatec Podium Wheel Base DD1 on ehdottomasti erittäin hyvä sijoitus. et todellakaan pety.

 

logitech g920 arvostelu

Fanatec DD1

Markkinoiden paras pohja. Äärimmäinen ajokokemus.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar