Valitse sivu

Fanatec CSL Elite -polkimet : Testi ja mielipiteet

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL Elite kampiakseli

Edut

 • Hyvä vastine rahalle
 • Valmistettu vankoista, laadukkaista materiaaleista
 • Muokattavissa (vaakasuunnassa säädettävissä ja kiinnitettävissä ohjaamoon).
 • Tarjoaa hienon leikin ja realismin tunteen.
 • Laaja yhteensopivuus

Haitat

 • Toimitetaan kokoonpanemattomana ja vaatii tee-se-itse-asennuksen.
 • Kuollut alue polkimia käytettäessä
 • PC-käyttöön tarvitaan USB-sovitin (myydään erikseen).

Jos sinulla on jonkin verran kokemusta Sim-racingtuotemerkki Fanatec on sinulle varmasti tuttu. Markkinoilla on useita saksalaisen valmistajan kehittämiä, erittäin arvostettuja kilpa-autosimulaatioiden lisävarusteita, kuten pyöränpohjia, ohjauspyöriä ja kampiakseleita.

Vaikka monet ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että polkimet on olennainen väline realistiseen ajamiseen ja hyvän uppoutuminen kilpailussa. Siksi sinun on otettava huomioon useita tekijöitä varmistaaksesi, että valitset parhaan mallin.

Niinpä päätimme tutustua yhteen brändin myydyimmistä pedaalilaudoista: The Fanatec CSL Elite -pedaalit.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä löysimme tästä Fanatecin pedaalilaudasta. Kerromme teille, mitä tärkeimmät ominaisuudet tämän mallin, joka pelaajatyyppi se soveltuu parhaiten, mitkä ovat sen ominaispiirteet ja edut edut haitatsen hinta ja mistä voit saada sen.

CSL ELITE POLJIN

Fanatec CSL Elite -polkimien ominaisuudet

Fanatec CSL Elite Pedals on kahden pedaalin pedaalilauta jayksi merkin myydyimmistä pedaaleista.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2016
 • Fanatec CSL Elite -kampiakselisto on Plug and Play -paketti, joka sisältää erittäin pitkän kaasu- ja jarrupolkimen, joka lisää realistisuutta ja mukavuutta.
 • Jalusta ja jalkatuki on valmistettu massiivisesta alumiinista , ja ne tarjoavat suuren lepotason.
 • Fanatec CSL Eliten irrotettavat kumipolkimien suojukset tarjoavat hyvän pidon pehmeillä pinnoilla.
 • Jarrupolkimessa on metallijousi ja PU-vaahtomuovivaimennin, joka simuloi painejarrutusta ja lisää realismia.
 • Fanatec CSL Eliten polkimien vaakasuora etäisyys on säädettävissä, mikä mahdollistaa asynkronisen kokoonpanon.
 • Tämän mallin ansiosta polkimet on helppo irrottaa jalkatuesta ja asentaa ne erikseen elektroniikan kanssa ohjaamoon tai muuhun tukeen.
 • Fanatec CSL Elite -pedaalilauta sisältää 12-bittisen resoluution potentiometrin.
 • Fanatecin CSL Elite -polkimet ovat PC-yhteensopivia , jos ne on liitetty ClubSport-USB-sovittimella (lisävaruste) tai käyttämällä Load Cell -sarjaa.
 • Tämä malli on yhteensopiva myös PlayStation 4:n, PlayStation 3:n ja Xbox Onen kanssa, kun se liitetään yhteensopivaan Fanatec-pyörätelineeseen tai -ohjauspyörään.
 • Fanatec CSL Elite toimii kaikkien Fanatec-pyöräalustojen ja ohjauspyörien kanssa, joissa on RJ12-poljinliitin.
 • Mitat: 47 cm x 31 cm x 18 cm (L x S x K)
 • Paino: 4,5 kg

  Minkälaiselle henkilölle?

  Fanatec CSL Elite -kampiakseli on malli, joka on todella ihanteellinen aloittelijoille , jotka haluavat parantaa uppoutumistaan kilpailuun.

  Kokeneemmille soittajille tämä pedaalilauta saattaa tuntua hieman kevyeltä, mutta sitä voi päivittää Load Cell Kitillä.

  Fanatec CSL Elite -pedaalit ovat malli, joka sopii kaikkiin kilpa-ajotyyleihin ja kaikkiin pelialustoihin, olipa kyseessä sitten Assetto Corsa, iRacing, F1 2020 tai Forza.

   

  Hyödyt

  Fanatec CSL Elite on hyvin menestynyt kampiakseli, ja testimme avulla saimme selville edut , jotka tekevät tästä mallista niin suositun.

  Aluksi huomasimme, että Fanatec CSL Elite -pedaalilauta tarjosi erittäin hyvää vastinetta rahalle. Alkutason malliksi tämä kampiakseli on kuitenkin valmistettu vankoista ja laadukkaista materiaaleista. Täysmetallinen alumiinirakenne ja polkimien irrotettavat kumityynyt tarjoavat yhdistelmän mukavuutta ja kestävyyttä parempaa ajokokemusta varten. Voit painaa polkimia kovaa ilman pelkoa, ne ovat todella tukevat ja vahvat.

  Toiseksi pidämme todella siitä, että Fanatec CSL Elite -polkimet voidaan räätälöidä. Vaikuttaa siltä, että tuotemerkki on ajatellut kaikkea, jotta voit mukauttaa tämän mallin omaan makuusi ja henkilökohtaisiin varusteisiisi, olipa sinulla ohjaamo tai ei. Polkimet voidaan säätää vaakasuoraan, mutta ne voidaan myös irrottaa ja kiinnittää ohjaamoon. Kampiakselin pohjassa olevien ruuvinreikien ansiosta voit kiinnittää sen mihin tahansa tukeen. Jos haluat vielä enemmän mukauttamista, voit päivittää tämän mallin Load Cell -pedaalilla, joka myydään erillisenä sarjana.

  Huomasimme, että Fanatec CSL Elite -pedaalilauta tarjosi myös erittäin hyvän tuntuman peliin sekä suuren määrän realismia. Kaasu- ja jarrupolkimet tuntuvat hyvin luonnollisilta jalkojen alla, ja ne antavat tunteen kuin olisit oikeassa autossa. Alkuperäinen jarrupoljin tarjoaa erittäin lujan vastuksen polkimen takaosassa olevan PU-vaahtomuovin ansiosta. Tämä pieni vaahtomuovitulppa tarjoaa täydellisen vastuksen ja mahdollistaa myös nopeuden säätämisen yksityiskohtaisesti ilman, että jäät jumiin.

  Fanatec CSL Elite -pedaalilaudan etuna on laaja yhteensopivuus. Tämä malli toimii PC:llä ja Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä ja 3:lla, jos Fanatec-pohja on yhteensopiva alustan kanssa. PC-tietokoneisiin tarvitset vain USB-sovittimen (myydään erikseen) sen liittämiseen, ja PlayStation 4:lle ja 3:lle tai Xboxille tarvitset yhteensopivan Fanatec-jalustan. Voit siis käyttää tätä pedaalilautaa hyvin monenlaisten pelien kanssa.

  csl elite polkimet

  Sen haitat

  Vaikka saimme testissämme selville Fanatec CSL Elite-kampiakselin positiiviset puolet, se paljasti myös mallin haitat .

  Ensinnäkin olimme hieman pettyneitä siihen, että Fanatec CSL Elite -kampiakselisto saapui paikalle kokoonpanemattomana. Ensivaikutelma laatikon avaamisen jälkeen on siis melko kielteinen, koska kaikki on koottava itse. Sinänsä se ei ole kovin monimutkainen rakennettava, ei edes aloittelijalle tai pienimmällekin askartelijalle, mutta se on pakollinen vaihe, joka vaatii hieman aikaa ennen kuin voit aloittaa pelaamisen.

  Huomasimme myös, että Fanatec CSL Elite -mallin polkimia painettaessa on valitettavasti hieman kuollut alue . Aina kun kytket pedaalit, ne tulevat takaisin näkyviin. Mielestämme oli virhe, että merkki teki tämän valinnan, sillä polkimet ovat itsekeskittyviä ja niissä on pieni kuollut alue, joten sinun on painettava kovemmin, jotta paine ylipäätään tunnistetaan.

  Lopuksi, vaikka Fanatec CSL Elite -pedaalit ovat edullisia, sinun on hyvä muistaa, että sinun on lähes varmasti investoitava USB-sovittimeen, sillä se ei sisälly pedaalilaudan hintaan (hinta on 19,95 euroa). On myös tärkeää huomata, että kun käytät Fanatecin ClubSport-sovitinta USB, resoluutio laskee 12 bitistä 8 bittiin.

  Tavallisille soittajille sinun on lisättävä Load Cell -pedaali, joka ei sisälly CSL Elite -pedaaleihin. Kyseessä on suuri investointi, sillä sarja maksaa 139,95 euroa.

   

  Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

  Fanatec CSL Elite -pedaalilauta on tällä hetkellä myynnissä 99,95 euron hintaan Fanatecin virallisilla verkkosivuilla.

  Kuormakennosarjan voi ostaa ennakkoon Fanatecin verkkosivustolta hintaan 139,95 €, ja se on saatavilla 31. toukokuuta alkaen.

  ClubSport-USB-sovitin on saatavana 19,95 euron hintaan.

  Saksalainen valmistaja Fanatec on päättänyt myydä tuotteitaan yksinomaan verkkosivuillaan, joten et voi ostaa niitä muilta jälleenmyyjiltä.

  Saatat löytää sen myytäväksi esimerkiksi Le Bon Coin- tai Vinted-sivustoilta, mutta kiinnitä tarkkaan huomiota pohjan kuntoon ennen ostoa, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

  csl elite kampiakselin mielipide

  Päätelmä

  Fanatec CSL Elite -kampiakselisto on ihanteellinen malli sim-kilpailun aloittamiseen. Monipuolisuutensa ja erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta se on loistava tapa päästä alkuun Fanatecin ekosysteemissä edullisesti.

  Tämä Fanatecin kampiakseli on valmistettu korkealaatuisesta massiivisesta metallisesta alumiinista , joka takaa kestävyyden, lujuuden ja vakauden. Tämä malli ei tosin sisällä kuormituskennoa, mutta sinulla on silti mahdollisuus päivittää ja mukauttaa se tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

  Jos etsitlähtötason pedaalilautaa, joka tarjoaa moitteetonta laatua, emme voi suositella Fanatec CSL Elite -pedaaleja tarpeeksi!

  csl elite polkimet

  Fanatec CSL Elite -polkimet

  Moitteetonta laatua tarjoava aloittelevan tason kampiakseli

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar