Valitse sivu

Sim-lab GT1 Evo : Arvostelut ja testit

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-Lab on vuonna 2015 perustettu nuori hollantilainen tuotemerkki, josta on vähitellen tullut yksi Sim-kilpailuihin liittyvien tuotteiden ostamisen vertailukohteista. Se tunnetaan erityisesti korkealaatuisista ohjaamoista, jotka on suunniteltu sen läheisten yhteyksien ansiosta alumiiniteollisuuteen. Olemme tarkastelleet lähemmin yhtä tunnetuimmista malleista: Sim-lab GT1 Evo -ohjaamo.

Meillä oli hiljattain tilaisuus testata tätä ohjaamoa, ja kerromme tässä artikkelissa kaiken, mitä mieltä olimme siitä. Esitämme sinulle luettelon sen tärkeimmät ominaisuudetkerromme sinulle eduista ja haitoista tämän mallin ominaisuuksista ja kerromme mistä sen voi ostaa ja mihin hintaan.

Sim-lab GT1 Evo ominaisuudet

The GT1 Evo on lähtötason kilpa-autosimulaatio-ohjaamo Sim-labista. Se käyttää samaa teknologiaa kuin niiden kehittyneemmät alustat, joten se tarjoaa jäykän rakenteen ja erinomaisen alustan, joka vie sinut seuraavalle tasolle.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • The Sim-Lab GT1 Evo on rakennettu pääasiassa alumiiniprofiileista puristettu. Se on rakennusmateriaali modulaarinen josta on tullut erittäin suosittu käytettäväksi mukautetuissa simulaatiokilpailuasetelmissa. Vankat profiilit ovat sekä taloudellisia että antavat kehykselle enemmän kuin tarpeeksi jäykkyyttä.
  • Runkorakenteen mitat 40 x 80 mm ja Sim-lab GT1 Evo on saatavana kahdessa värissä. Kaari-istuin ja istuinkiskot eivät kuitenkaan sisälly hintaan.
  • Tämä malli tarjoaa monenlaisia asetuksiaja siinä on lähes lähes rajattomat laajentumismahdollisuudet ja muokkausmahdollisuuksia kaikkialla.
  • Liikkuvan istuimen, ohjauspyörän ja polkimien asento on täysin muuttumaton. säädettävissä.
  • The Sim-lab GT1 Evo sisältää sivutuen suosikkitarvikkeillesi, kuten joystickeille, käsijarruille ja jopa liikkeellepanotasoille. Joustavan rakenteensa ansiosta lisävarusteet voidaan asentaa mihin tahansa haluttuun paikkaan ohjaamossa.
  • Polkimen kiinnike Sim-lab GT1 Evo on valmistettu yhdestä palastaalumiinista ja siinä on esiporatut reiät kaikille markkinoilla tunnetuille kampiakselistoille.
  • Alustan mitat: 1350 mm x 680 mm (L x S).
  • Ohjauspyörän korkeussäätö: 0 – 700 mm
  • Pelaajan enimmäiskorkeus: 200 cm
  • Ohjaamon paino: 55 kg
simlab gt1

Sim-lab GT1 Evon edut

Olimme iloisia voidessamme testata Sim-lab GT1 Evo joka osoittautui uskomattomaksi ohjaamoksi. Meidät vakuutti useat sen edut kerromme sinulle täällä.

Ensinnäkin intensiivisen testin jälkeen ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on se, että Sim-lab GT1 Evo on mukavuus. Tämä malli on todella verraton muihin ohjaamoihin, joita olemme tähän mennessä voineet testata. Tunne on lähes samanlainen kuin jos istuisit GT-kilpa-autossa.

Se on todella mukava, joten voimme pelata tuntikausia ilman, että selkä tai nilkat kipeytyvät, mikä on mielestämme todellinen bonus.

Se on myösyksi ergonomisimmista malleista joita testasimme, varsinkin kun ohjaamo on modulaarinen: voit sijoittaa polkimet tai vaihdevivun juuri sinne, minne haluat, jotta saat todella ihanteellisen soittoasennon.

Seuraavaksi Sim-lab GT1 Evo tarjoaa huomattavan jämäkän ja vankan tunteen. Koko alusta on uskomattoman vankka, vakaa ja ennen kaikkea jäykkä. Kun GT1 EvoJos käytät Direct Drive -ohjauspyörää, jossa on erittäin voimakas voimapalaute, tai huippuluokan pedaalilautaa, ohjauspyörän, pedaalilautatuen tai istuimen liikkeistä ei näy jälkeäkään pelin aikana. Kaikki tämä edistää sekä suorituskykyä että uppoutumista, koska voit keskittyä enemmän itse kilpailuun.

Toinen etu Sim-lab GT1 Evo ja yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen mukautuvuus. Tämä malli tarjoaa äärettömiä mahdollisuuksia kokoonpanon ja säädön osalta, mutta myös sen laajennettavuus. Tässä mallissa räätälöinnille ei käytännössä ole rajoja. Tällä alumiinipuristusalustalla voit lisätä, poistaa tai muuttaa asioita erittäin helposti. Lisävarusteiden kokoaminen on yhtä helppoa, koska koko järjestelmä on modulaarinen, mikä tekee materiaalien asentamisesta todella helppoa ja edullista. Sim-Lab-tuotemerkki tarjoaa valikoiman lisävarusteita, joita sinun kannattaa ehdottomasti harkita.

Lopuksi on todettava, että Sim-lab GT1 Evo tarjoaa erittäin hyvää vastinetta rahalle.. Se, että tämä malli on niin vakaa ja jäykkä, johtuu sen korkealaatuisista materiaaleista. Ja silti tämä ohjaamo on saatavilla hintaan, joka on varsin kilpailukykyinen, kun otetaan huomioon kaikki sen tarjoama ja se, mitä kilpailevia malleja markkinoilla on nykyään tarjolla. Vaikka istuin on ostettava erikseen, mikä merkitsee ylimääräistä budjettia, Sim-lab GT1 Evo tarjoaa edelleen poikkeuksellisen hyvän vastineen rahalle.

Sim-lab GT1 Evon haitat

Vaikka me todella nautimme Sim-lab GT1 Evohuomasimme, että sillä oli muutamia haittoja. haitat ja joitakin parannuskohteita, joista kerromme sinulle tässä.

Ensinnäkin vaihdevivun tukemiseen tarkoitettu varsi on kytketty vain toisesta päästä, mikä tarkoittaa, että sen päässä on vähän joustoa. Tämän ei pitäisi olla ongelma melko “yksinkertaisten” vaihteiden kanssa, mutta se on todennäköisesti paljon ongelmallisempaa sellaisten vaihdevipujen kanssa, jotka vaativat enemmän voimaa ja joiden liikkeen joustavuus voi olla rajoitettu.

Toiseksi havaitsimme, että Sim-lab GT1 Evo -laitteen asennusta ja kokoonpanoa melko pitkäksi ja vaivalloiseksi.. Siihen menee noin koko iltapäivä, tai jopa pidempään, jos et ole tottunut siihen. Olemme huomanneet, että mukautukset kestävät kauemmin kuin muilla alustoilla. Lisäksi ohjaamon mukana ei ole painettua käyttöohjetta, joten se on etsittävä internetistä, ja sinun on siis pidettävä puhelinta, tablettia tai tietokonetta käsillä. Sim-labin antamien ohjeidenkaan avulla se ei ole helppo tehtävä. Ohjekirja on varmasti yksi huonoimmista, mitä olemme nähneet ohjaamon kokoamista varten, ja sitä voisi todellakin parantaa.

Älä myöskään unohda, että istuin ja vaihdevivun tuki eivät sisälly Sim-lab GT1 Evo -malliin. ja ne voivat olla melko kalliita valituista malleista riippuen. Mielestämme on todella sääli, että merkki ei tarjonnut tätä mallia, jossa istuin sisältyy ohjaamoon, eikä tarjonnut alustaa yksinään.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

The Sim-lab GT1 Evo on myynnissä tällä verkkosivustolla hintaan 449 euroa.

Huomaa, että tähän malliin ei sisälly istuinta tai istuinkiskoja.

 

Lyhyesti / Päätelmät

Kaiken kaikkiaan, Sim-Lab GT1 Evo on poikkeuksellinen ohjaamo.Uskomme, että se voi seistä lähes kaksi kertaa kalliimpien alustojen varjossa.

Sen alumiiniprofiilirakenne luo vankan, vakaan vankka, vakaa runko, kompakti ja hyvin säädettävissä. Sen lisäksi, että profiilin kanavat muuttavat minkä tahansa pinnan kiinnityspisteeksi laajentamista ja muokkaamista varten, ne tarjoavat ihanteellisen paikan kaapelinhallinnalle.

Vaikka konfigurointi ja asetusten määrittäminen saattaa kestää hieman kauemmin kuin muilla alustoilla. Sim-lab GT1 Evo voit säätää laitteesi sijainnin millimetrin tarkkuudella. Voit siis sijoittaa kaiken juuri sinne, minne haluat.

Se on ohjaamo, joka todella ansaitsee tarkastelun, sen hinta-laatusuhde on lyömätönTämä on erinomainen malli kaikille, jotka etsivät ensimmäistä laadukasta sim-kilpaohjaamoa. Emme voi suositella sitä tarpeeksi!

simlab gt1 evo lausunto

Simlab GT1 EVO

Poikkeuksellinen ohjaamo, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar