Valitse sivu

Base Fanatec DD2 : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD2

Edut

 • Hämäriä realismin tuntemuksia
 • Uskomattoman selkeä voiman palautus
 • Suuri muotoilu
 • Kill Switch -painike
 • 5 vuoden takuu

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Varattu erittäin kokeneille pelaajille

Arvostelumme: 9.8/10

Fanatec on jo pitkään ollut johtava yritys simulaatio- ja videopelien ohjauspyörien ja ajosarjojen kehittämisessä. Pitkän kehitystyön jälkeen se käynnisti oman Podium-sarja valikoima, jossa on kaksi mallia, Fanatec DD1 base ja Fanatec DD2 basejotta eurooppalaiset saisivat vihdoin Sim-Racingin huipputuotteet käden ulottuville.

Siksi päätimme tarkastella Fanatec Podium Direct Drive 2 -alusta ja testaamaan sitä puolestasi.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Fanatec DD2 -alustasta. Laadimme luettelon sen tärkeimmät ominaisuudetme kerromme sinulle mitkä soittimen tyyppi sopii parhaiten, mitkä ovat sen edut ja haitatsen hinta ja mistä voit ostaa sen.

Base fanatec dd2

Fanatec DD2:n perusominaisuudet

The Fanatec Podium Direct Drive 2 -alusta on nimensä mukaisesti uusi versio Podium DD1 -jalustasta.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisupäivä: 2018
 • Fanatec DD2 -alusta on musta kappale terästä, alumiinia ja hiilikuitua.
 • Tässä mallissa on Outrunner-tyyppinen moottori moottori, joka on suunniteltu erityisesti suoravetoiseen sim-kilpailuun.
 • DD2-perusmoottorilla voidaan saavuttaa poikkeuksellinen 25 Nm:n huippuvääntömomentin ja vähintään 20 Nm jopa intensiivisissä kilpaolosuhteissa.
 • Tämä malli tarjoaa ääretön kierto (tiedot ja virta siirretään langattomasti).
 • DD2:ssa on OLED 2,7″ 256 × 64 resoluution näyttö, joka tarjoaa reaaliaikaista telemetriaa (reaaliaikainen voimapalaute ja moottoritiedot), kuten tehon ulostulo, FFB-leikkaus jne.
 • Fanatecin DD2-pohja on myös varustettu Kill-kytkin jossa on kauko-ohjauspainike ja autoteollisuuteen soveltuva pikakiinnike (QR).
 • Fanatec DD2 base on täysin plug-and-play ja yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa.
 • Fanatecin DD2-pohja on yhteensopiva PC:n ja kaikkien Xbox-järjestelmien kanssa, mukaan lukien Xbox One ja Xbox Series X|S, kun käytetään Xbox-yhteensopivaa ohjauspyörää.
 • Mitat: 51 cm x 26 cm x 28 cm (L x S x K)
 • Paino: 13 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Mielestämme Fanatecin DD2-jalusta on malli, joka soveltuu paremmin ammattilaisille tai erittäin erittäin kokeneille lentäjille.

Aloittelijoille tai niille, jotka eivät ole tottuneet siihen, DD2:n 25 nm:n maksimivääntömomentti voi olla hieman liian jyrkkä ja väkivaltainen, jos et osaa käsitellä sitä.

Tämä malli on suunniteltu aikuisille ei lapsille.

pohja DD2 kasvot

Hyödyt

Testimme jälkeen Fanatec Podium Direct Drive 2saimme selville tämän mallin edut.

Fanatecin DD2-mallin suurin etu on selvästi sen 5 Nm:n pitovääntömomentin lisäys, joka antaa meille poikkeuksellisen suuren kokonaisvääntömomentin. poikkeuksellinen 25 Nm:n kokonaismomentti. Kokeilumme aikana pystyimme tuntemaan, että lojaalisuus ilmeni voimakkaammin, vaikka voiman maksimitehoa oli vähennetty noin 65-70 prosenttiin. Voimapalaute on paljon selkeämpi ja tuntemukset ovat todella hämmästyttäviä.

Sen herkkyys on myös yllättävä heti ensimmäisistä sekunneista lähtien, koska se menee niin sujuvasti ohi. Inertiavoima on täydellisesti synkronoitu, ja tätä arvostetaan erityisesti Dirt Rally 2.0:n kaltaisissa peleissä, kun ajetaan soratyyppisillä pinnoilla. Tunne, joka pakottaa sinut ottamaan itsestäsi kuljettajana kaiken irti.

Lisääntyneen vääntömomentin lisäksi Fanatec DD2 base -moottorin etuna on myös uusi, hienostuneempi sisäinen elektroniikka. uusi, hienostuneempi sisäinen elektroniikka. Tämän ansiosta pohja kestää nämä korkeammat tasaiset vääntömomentit. Ja se on moottori, joka kiihtyy nopeammin. Tämän ansiosta sisäinen käyttömoottori reagoi ja antaa vielä nopeamman voimapalautteen kuin DD1.

Meihin teki vaikutuksen myös onnistunut suunnittelu Fanatec DD2 -alustan ja sen erittäin laadukkaiden materiaalien ansiosta. Valmistaja on tehnyt erittäin hyvän valinnan hiilikuidun kanssa, joka antaa tälle mallille paljon eleganssia. Lisäksi sen moitteeton viimeistely tekee siitä todella huippuluokan tuotteen ja mielestämme yhden hienoimmista shuttlecockien alustoista, joita markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Fanatecin Podium Direct Drive 2 on varustettu OLED-näyttö pohjan toisella puolella, mitä arvostimme suuresti. Sen avulla voit säätää parametreja, kuten voimapalautetta, herkkyyttä ja ABS:ää, ilman että sinun tarvitsee käyttää Fanalabia (mukana tuleva ohjelmisto asetuksia varten). Se on todella miellyttävä ja käytännöllinen ominaisuus.

The Fanalab-ohjelmistoon myös yksi Fanatec DD2 -alustan myönteisistä puolista. Se on todella hyvä sekä PC:llä että Xbox-pelaajille. Se tarjoaa lukuisia toimintoja ja vaihtoehtoja, jotka on järjestetty loogisesti ohjelmiston käyttöliittymässä, jotta et eksy. Sitä päivitetään erittäin säännöllisesti, joten sen asentaminen ja käyttö vaatii hyvin vähän asiantuntemusta.

Toinen Fanatec Podium DD2:n eduista on seuraava. sen Kill Switch -painike joita meillä ei ollut DD1:llä. Saksalaisvalmistaja pystyi tarjoamaan käyttäjiensä toivomat ratkaisut, sillä he olivat pettyneitä, koska niitä ei ollut edellisessä mallissa. Yhdistettynä autoteollisuuden pikavapautusjärjestelmään (the Pikavapautus), joten voit koota kaiken mutkattomasti ja ilman kaapeleita.

Lopuksi Fanatecin DD2-mallissa on myös pidennetty 5 vuoteen.mikä on todellinen etu. Meidän mielestämme tämäntyyppisen alustan osalta on tärkeää, että takuu on riittävän pitkä. Sen edeltäjän, DD1-mallin, takuu oli vain 3 vuotta. On todellinen bonus, että tuotemerkki on päättänyt lisätä 2 lisävuotta.

Sen haitat

Kun olemme kertoneet, mistä pidimme Fanatec Podium Direct Drive 2 -pohjastaalustasta, kerromme nyt niistä asioista, jotka eivät toimi sen eduksi.

Mielestämme Fanatec DD2:n suurin haittapuoli on se. sen korkea hinta. Lähes 1 500 euron hinta on valtava budjetti, johon vain harvalla on varaa. Lisäksi sen hinta on huomattavasti korkeampi kuin DD1:n, vaikka se eroaa vain vähän merkin edellisestä mallista.

On totta, että DD2-testimme osoitti, että tämä pohja oli muutamaa pientä yksityiskohtaa lukuun ottamatta loppujen lopuksi lähes sama kuin DD1. Vääntömomentti on toki kasvanut, mutta se ei ollut mielestämme välttämättä kovin tuntuvaa.

Kannattaa myös muistaa, että Fanatecin DD2-tietokanta on edelleen saatavilla vain seuraavasti tuotemerkin verkkosivustolla. Klikkaa tästä nähdäksesi, onko se tällä hetkellä varastossa.

Lopuksi, mielestämme yksi Fanatec DD2 -alustan suurista haitoista on se, että se on varattu erittäin kokeneille pelaajilletai suorastaan ammattimainen. Korkean hintansa lisäksi telemetrian kaltaiset asetukset voivat olla aikaa vieviä ja monimutkaisia aloittelijallekin. Lisäksi 25 Nm:n vääntömomentti voi olla vaikeasti käsiteltävä ja hieman väkivaltainen vähemmän kokeneille kuljettajille.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec DD2 base on hinnoiteltu 1 499,95 euroon. Fanatecin verkkosivustolla.

Fanatec-brändillä on yksinoikeus tuotteisiinsa, joten valitettavasti et löydä niitä muualta.

takana dd2

Päätelmä

Testattuamme Fanatec DD2 basea olemme tulleet siihen tulokseen, että tämä malli tarjoaa seuraavat ominaisuudet poikkeukselliset ajotuntemukset ja se todella jättää varjoonsa suurimman osan kilpailijoista.

Havaitsimme kuitenkin myös, että DD2:lla ei ollut paljon enempää tarjottavaa kuin pikkuveljellään DD1:llä.. Myönnettäköön, että tässä mallissa vääntömomentti on kasvanut ja siinä on myös paljon arvostettu Kill Switch -painike, mutta useimmille tavallisille pelaajille, kuten sinulle ja minulle, DD1-pohja on enemmän kuin riittävä.

Voit itse päättää, oletko valmis käyttämään paljon enemmän rahaa, jos tuotteiden välillä on niin vähän eroa. Vaikka pidimme Fanatec DD2 -perusmallin kilpa-ajokokemuksesta, huomasimme, että nämä kaksi mallia tarjoavat lähes saman kokemuksen.

 

logitech g920 arvostelu

Fanatec DD2

Pohja, joka tarjoaa poikkeukselliset ajotuntemukset

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar