Valitse sivu

Fanatec McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä : testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec McLaren GT3 V2

Edut

 • Todentuntuinen, elävän kokoinen muotoilu
 • Lukuisia parannuksia edelliseen versioon verrattuna (vaihteenvaihtomekanismi, kaksoiskytkinvaihteen ohjaimet, OLED-näyttö, kiertovalitsimet).
 • Keveys, joka antaa pyörälle tiettyä eloisuutta.
 • Hyvä vastine rahalle

Haitat

 • Samanlainen ulkonäkö kuin edellisessä versiossa
 • Muovinen pikalukitus

Arvostelumme: 8.9/10

Huippuluokan urheiluautojen valmistajista, McLaren on varmasti merkki, jolla on eniten faneja Sim-RacingTämä johtuu paljolti siitä, että se on kiinnittänyt huomiota yksityiskohtiin. Ja kun on kyse kilpailusimulaatioiden lisävarusteista, valmistaja Fanatecon synonyymi laadulle, ja se on ollut markkinajohtaja kilpailijoitaan vastaan jo useiden vuosien ajan.

Kun nämä kaksi suurta tuotemerkkiä päättivät yhdistää voimansa luodakseen Sim-Racing-pyörän, se saattoi olla vain hyvä asia. Sen jälkeen, kun ensimmäinen versio CSL Elite McLaren GT3molemmat valmistajat ovat palanneet voimalla toisen, parannellun version kanssa, jonka olemme testanneet sinua varten: Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörän..

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä saimme tietää tästä mallista testimme perusteella. Laadimme luettelon sen tärkeimmät ominaisuudetkerromme sinulle soittimen tyyppi soittimen tyyppi se on, mitä sen edut edut haitat, kuinka paljon se maksaa ja mistä voit saada sen.

FANATEC csl slite mclaren GT3 V2 arvostelu

Fanatec McLaren GT3 V2 -ohjauspyörän ominaisuudet

The CSL Elite ohjauspyörä McLaren GT3 V2 Fanatecin ohjauspyörä, joka tunnetaan paremmin nimellä Mclaren GT3 V2, on saksalaisen valmistajan ja automerkin välisen yhteistyön tulos. McLarenaivan kuten edellinenkin versio.

Tässä on luettelo tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisuvuosi: 2021
 • Fanatec McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä on elämän kokoinen oikean kokoinen kopio kopio McLaren 650S GT3 ohjauspyörästä ja on McLaren Automotive Limitedin lisensoima.
 • Pyörä on 30 cm halkaisijaltaan kuminen kumi (kuten alkuperäisessä GT3-pyörässä).
 • McLaren GT3 V2 on varustettu seuraavilla laitteilla kaksi alumiinista analogista säätöpyörää vahvistettu hunajakennokuvio, joka tukee neljää kytkettävää tilaa: kytkimen purupistetila (vakio/edistynyt), kytkin/käsijarru-tila, jarru/kiihdytystila (mahdollistaa ajamisen ilman kytkettyjä polkimia) ja kartoitettava akselitila.
 • Tässä Fanatecin mallissa on OLED 1″ näyttö, jonka resoluutio on 128 x 64 valkoisella, sekä LED-merkkivalo Xbox-tilaa varten.
 • CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörässä on myös kaksi 2-suuntaista vaihtokytkintä, kaksi 12-suuntaista kytkintä, 7-suuntainen FunkySwitch™-kytkin, kaksi korkealla kehyksellä olevaa napsautettavaa painiketta, joihin on laserkaiverrettu kirjaimet P ja N, seitsemän vakiopainiketta, joissa on vaihdettavat painikkeen suojukset, sekä viritysvalikkopainike.
 • Tämä malli on virallisesti lisensoitu Xbox Onelle ja Xbox Series X|S:lle. mutta se on yhteensopiva myös Windowsin, PlayStation 4:n ja PlayStation 5: n kanssa (käytetystä alustasta riippuen).
 • Fanatec McLaren GT3 V2 on varustettu QR1 Lite Wheel-Side -järjestelmällä, mutta se voidaan päivittää QR1 Wheel-Side ClubSport -järjestelmään, joka myydään erikseen. Se on yhteensopiva Fanatec CSL-, ClubSport- ja Podium-tietokantojen kanssa.
 • Mitat: 38 cm x 36 cm x 19 cm (L x S x K)
 • Paino: 1,09 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Meidän mielestämme Fanatec McLaren GT3 V2 on ihanteellinen aloittelijoille jotka haluavat oppia Sim-Racingista ja jotka etsivät ensimmäistä pyörää ostettavaksi.

Tämä malli vetoaa myös säännöllisempiä pelaajia jotka ovat GT-fanit faneja tai yksinkertaisesti harrastajia McLaren.

Vaikka Fanatec McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä on suunniteltu ensisijaisesti GT-ajopelejä varten, se sopii hyvin myös seuraaviin tarkoituksiin. soveltuu erinomaisesti myös F1.

 

Hyödyt

Pystyimme testaamaan CSL Elite McLaren GT3 V2 Fanatecilta, ja sen ansiosta saimme selville, mitä etuja edut tästä mallista, joka vaikuttaa olevan suuri menestys.

Kieltämättä yksi Fanatecin McLaren GT3 V2 -ohjauspyörän suurimmista eduista on sen kaunis muotoilu. Tässä meillä on oikean kokoinen, yksityiskohtainen jäljennös McLaren GT3 -kilpa-autoissa käytetystä ohjauspyörästä. Fanatec ei ole ottanut vapauksia ratin muotoilussa, ja loppujen lopuksi juuri se antaa sille sen viehätyksen. Kokonaismuoto sekä kytkimien, säätöpeltien ja mittaritaulujen koko perustuvat McLarenin alkuperäisiin CAD-tietoihin. Tällaisen luksusohjauspyörän saaminen kotiin on melkoista!

Meihin teki vaikutuksen myös lukuisat parannukset jonka Fanatec on tuonut tähän McLaren GT3:n toiseen versioon. Le vaihteenvaihtomekanismi on uudistettu täysin, ja se tarjoaa meille magneettisen vastuksen, joka parantaa tuntopalautetta. Tunne on todella realistinen ja jopa parempi kuin klassisen urheiluauton tunne. Kaksoiskytkinvaijerit McLaren GT3 V2:n Fanatecin ohjauspyörässä ovat myös todellinen hitti!

csl elite mclaren GT3 V2 edut

Mitä tulee ergonomiaFanatec McLaren GT3 V2 -ohjauspyörällä on paljon enemmän etuja kuin edeltäjällään. Itse asiassa tämä pyörä on varustettu uudella OLED-näyttö joka näyttää normaalin ajonopeuden ja vaihteenvaihdon aikana valitun vaihteen. Se on todellinen bonus, joka auttaa meitä parantamaan suorituskykyämme kilpailun aikana. Kuten ovat uudet kiertovalitsimet joiden avulla voit myös tehdä hienosäätöjä pelin aikana ja hallita ajoneuvoasi entistä paremmin.

Arvostimme myös suuresti keveyttä Fanatecin McLaren GT3 V2 -mallin. Meistä tämä keveys antoi pyörälle tietynlaista eloisuutta ja antoi meille hyvän tuntuman pyörään. voimapalautteen voimajoka antaa meille huippuenergisen kilpa-ajokokemuksen.

Fanatecin CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä tarjosi lopuksi seuraavat ominaisuudet hyvää vastinetta rahalle. Tämä malli ei ole kallis, jos otamme huomioon kaikki sen tarjoamat edut ja vertaamme sitä muihin nykyisin markkinoilla oleviin ohjauspyöriin. Elektroniikkaan on tehty erittäin hyviä parannuksia, jotka takaavat paremman kestävyyden ratissa. Lisäksi se voidaan päivittää QR1 Wheel-Side ClubSport -järjestelmällä, ja se on yhteensopiva koko Fanatecin ekosysteemin kanssa. Sen pitäisi siis tarjota sinulle uskomattomia pelisessioita pitkäksi aikaa.

 

Sen haitat

Testimme jälkeen CSL Elite McLaren GT3 V2 Fanatecilta, pystyimme myös näkemään, mitä Fanatecin haitat tämän mallin haittoja.

Ensinnäkin olimme yllättyneitä ja melko pettyneitä havaitessamme, että mitä tulee estetiikkaFanatecin McLaren GT3 V2 oli käytännössä erottamaton. ei juuri eroa V1:stä. Myönnettäköön, että kyseessä on identtinen kopio McLarenin alkuperäisestä 650S GT3 -ohjauspyörästä, mutta meistä oli silti hieman harmillista, ettei Fanatec ottanut tässä yhteydessä minkäänlaista vapautta eikä tehnyt mitään muotoiluun liittyviä parannuksia.

Fanatecin McLaren GT3 V2 -ohjauspyörän mukana tulee pikakiinnitysadapteri (QuickRelease) sovitin, joka ei ole ole suunniteltu suurelle vääntömomentille, jota suoravetoiset ketjupylväät kuten Podium-tukikohdat pystyvät. Jos sinulla on Podium DD1- tai DD2-ketjupylväs, McLaren GT3 V2 -pyörä toimii näiden ketjupylväiden kanssa, mutta sinun on investoitava yhteen Fanatecin ClubSport-alumiinista valmistettuun pikalukitussovittimeen (QR1 Wheel-Side) saadaksesi täyden palautteen. Sinun on siis lisättävä budjettiisi 99,95 euroa.

 

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatecin CSL Elite -ohjauspyörä McLaren GT3 V2 on myynnissä 199,95 euron hintaan osoitteessa Fanatecin virallisella verkkosivustolla.

Fanatec on päättänyt myydä tuotteitaan yksinomaan verkkosivuillaan, joten valitettavasti et voi ostaa niitä uutena mistään muualta.

McLaren GT3 V2 ei ehkä ole kovin vanha, mutta voit silti löytää sen käytettynä esimerkiksi Le Bon Coin- tai Vinted-sivustoilta. Tarkkaile kuitenkin tarkkaan sen kuntoa ennen ostamista, jotta et joudu huijatuksi.

fanatec mclaren gt3 arvostelu

Mielipiteemme Fanatecin McLaren GT3 V2 -mallista

Testattuamme Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörän itse voimme vain todeta, että tämän mallin myötä tuotemerkki tarjoaa meille huippuluokan ohjauspyörän enemmän kuin kohtuulliseen hintaan. Todisteet ovat kiistattomia, ja on selvää, että tällä pyörällä on paljon enemmän etuja kuin haittoja!

The McLaren GT3 V2 Fanatecilta ei todellakaan näytä ensisilmäyksellä paljon erilaiselta kuin ensimmäinen versio, mutta saksalainen valmistaja on nähnyt paljon vaivaa tehdäkseen tarvittavat muutokset ja antaakseen meille runsaasti ominaisuuksia sormiesi ulottuvilla. The uudet integroidut teknologiat jaergonomia on suunniteltu uudelleen tätä toista versiota varten, mikä tekee siitä aidosti korkealentoiseksi ohjauspyöräksi.

Ohjauspyörä Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 ohjauspyörä on todella erinomainen valinta jos etsit huippumallia, mutta et halua rikkoa pankkia. Takaamme, ettet kadu sijoitustasi!

mclaren gt3 v2

Fanatec McLaren GT3 V2

Huippuluokan ohjauspyörä, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza FSR : Testi ja arvostelu

Moza FSR : Testi ja arvostelu

Moza FSREdut 4,3 tuuman näyttö Hiilikuituinen viimeistely Lukuisat tilaukset Haitat Hieman korkea hinta ja paino Ei...

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KS : Testi ja arvostelu

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5Avantages Base Direct Drive développant 5.5 nm Caisson entièrement en aluminium Format compact Très bonnes...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar