Valitse sivu

Base Fanatec Clubsport V2.5 : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport V2.5

Edut

 • Markkinoiden parhaat tuntemukset
 • Tehokas, hienostunut voimapalaute
 • Fantastinen personointi
 • Vankka rakenne
 • Laaja valikoima lisävarusteita
 • Hyvä vastine rahalle

Haitat

 • Ei Playstation-yhteensopiva
 • Asennus ja konfigurointi ei ole helpointa
 • Melko äänekäs tuuletin
 • Suunniteltu pelaajille, joissa on ohjauspöytä (ei holkkeja).

Kun puhumme videopelien ohjauspyöristä, unohdamme usein, että se, mikä todella tekee eron, on servoalusta, johon ohjauspyörä on kytketty.

Saksalainen valmistaja Fanatec joka on suunnattu sekä sim-kilpailujen harrastajille että ammattilaisille, on viime vuosina ollut kilpailijoitaan selvästi edellä tarjoamalla huippuluokan tuotteitaHeidät tunnetaan myös uskomattomista pyörätelineistään.

Tänään olemme päättäneet tutustua yhteen sen akselivälimalleista, pyöräkerrosmalliin Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5 -mallia. Tässä artikkelissa kerromme sinulle sen ominaisuuksista. tärkeimmät ominaisuudetme kerromme sinulle mitkä soittimen tyyppi soittimen tyyppiä suosittelemme tätä mallia edut edut haitat sekä sen hinta ja missä mistä voit ostaa sen.

fanatec clubsport v2.5

Fanatec Clubsport V2.5 perusominaisuudet

The Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5joka tunnetaan yleisemmin nimellä Clubsport V2.5, on seuraaja tuotemerkin Clubsport V1 -mallille.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Fanatec Clubsport V2.5 -moottoripohjan runko on valmistettu teräksestä, takaosa on muovia, ja sen päällä on savustettu PVC-ikkuna, joka antaa hyvän näkymän sisällä oleviin mekanismeihin.
 • Tämä malli on varustettu harjaton moottori harjaton moottori ja alustan ohjauskulmaa voidaan säätää välillä 90° à 900°.
 • Fanatec Clubsport V2.5 perusominaisuudet Suora anturi teknologiaa ja Dual Hallteknologiaa, joka koostuu moottorin ja suoraan ohjausakselin päällä olevista kahdesta Hall-anturista, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja luotettavuutta.
 • Tässä mallissa on jäähdytysjärjestelmä jossa on kaksi suurta tuuletinta (vasemmalla ja takana) ja valtava jäähdytyselementti moottorissa.
 • Senhihnakäyttö on täysmetallinen ja käyttää korkealaatuisia kuulalaakereita ja eurooppalaisia hihnoja, jotka takaavat mahdollisimman pehmeän ja tarkan voimapalautteen.
 • Fanatec Clubsport V2.5 tarjoaa asetustoimintoja, joissa on ohjauspyörän LED-näyttö, jonka avulla voit säätää asetuksia sekä pelin aikana että sen ulkopuolella.
 • Tämä pohja on yhteensopiva PC:n kanssa ilman muutoksia tai lisäyksiä sekä Xbox Onen ja Xbox Series X:n kanssa, mutta vain jos käytät näiden alustojen kanssa yhteensopivaa ohjauspyörää.
 • Fanatec Clubsport V2.5 on myös yhteensopiva kaikkien ClubSport-sarjan ohjauspyörien kanssa, mukaan lukien V1:lle suunnitellut ohjauspyörät, sekä kaikkien Fanatecin polkimien ja vaihdevipujen kanssa, jotka myydään erikseen.
 • Tämän Fanatecin mallin akseliin voidaan kiinnittää sekä ruuvikiinnikkeet (kuten P1:ssä) että pikakiinnikkeet.
 • Fanatec Clubsport V2.5 -alusta tarjoaa tuen ohjauspyörän tärinämoottoreille (ohjauspyörämallista riippuen).
 • Mitat: 46 cm x 28 cm x 29 cm (L x S x K)
 • Paino: 7 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Pohja Fanatec Clubsport V2.5 on malli, joka sopii mielestämme parhaiten säännöllisille tai kokeneille pelaajillevaikka mikään ei estä Sim-Racingin uusia pelaajia käyttämästä sitä.

On tärkeää huomauttaa, että tämä Fanatecin malli on tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, joilla on ohjaamoPohjan mukana ei toimiteta kiinnittimiä.

fanatec clubsport v2-5 asennettu

Hyödyt

Otimme aikaa testata pohjan Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5 ja saimme näin selville tämän mallin edut.

Mielestämme Fanatec Clubsport V2.5 -perus tarjoaa seuraavaa parhaan tunteenTämä on ehdottomasti sen suurin etu. Sen voimapalaute on sekä tehokas että hienostunut lukuisten asetusten ja tietenkin moottorin ja integroitujen teknologioiden ansiosta. Tämän pohjan teho on todella hallittu ja niin täynnä yksityiskohtia, että se todella tarjoaa parhaan mahdollisen tuntuman niin monella tasolla.

Kuten edellä mainittiin, Fanatecin Fanatecin räätälöinti Clubsport V2.5 -pohjaan on fantastinen.. Voit säätää ohjauspyörän tärinän voimakkuutta, simuloida ABS-tärinää, mukauttaa voimapalautteen tunnetta muuttamalla jousen, voimavaikutusten ja vaimennusvoimien voimakkuutta jne. Lisäksi on olemassa drift-tila, joka vähentää mekaanista lujuutta. Näin pyörä kääntyy vapaammin, kuten ralliautossa.

Fanatec Clubsport V2.5 -pohjan etuna on myös se, että se tarjoaa myös vankka rakenne. Viimeistelyt ja käytetyt materiaalit ovat moitteettomia sekä sisällä että ulkona. Tämä antaa sille tyylikkään ja vankan tyylin ja on mielestämme todellinen tae laadusta ja pitkäikäisyydestä.

Toiseksi tämä Fanatecin malli tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita koska voit yhdistää sen monenlaisiin pyöriin. Kaikki Fanatecin ohjauspyörät ovat yhteensopivia Clubsport V2.5 -pohjan sekä kaikkien muiden Fanatecin ekosysteemin tuotteiden kanssa. Lisäksi voit käyttää sitä jopa muiden kilpailevien tuotemerkkien, kuten Logitechin tai Thrustmasterin, ohjauspyörämallien kanssa.

Lopuksi olemme sitä mieltä, että Fanatec Clubsport V2.5 base tarjoaa seuraavat ominaisuudet hyvää vastinetta rahalle. Se ei tietenkään ole halpa, mutta verrattuna muihin nykyisin markkinoilla oleviin perusohjauspyörämalleihin se on silti melko hyvä vastine rahalle, kun otetaan huomioon sen monet ominaisuudet.

Sen haitat

Vaikka testimme avulla pystyimme löytämään positiivisia puolia, jotka ovat Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5 -pyörästö V2.5se paljasti myös mallin haitat.

Vaikka Fanatec Clubsport V2.5 -pohja tarjoaa laajan yhteensopivuuden pyörien kanssa, samaa ei voida sanoa alustoista. Tämä malli ei toimi PlayStationissaMitä tahansa ohjauspyörää käytätkin (älä epäröi lukea ohjauspyöriä koskevia artikkeleitamme). Fanatecin ohjauspyörät Playstation 4:ssä ja Fanatecin ohjauspyörät Playstation 5:ssä) Mitä tulee Xbox Oneen ja Xbox Series X:ään, jos sinulla ei ole näiden alustojen kanssa yhteensopivaa pyörää, et voi käyttää myöskään tätä perusmallia.

Huomasimme myös, että Fanatecin Clubsport V2.5 -malli oli vähemmän plug’n play kuin merkin muut mallit.. Asennus ja konfigurointi eivät ole aivan yksinkertaisia, ja tietokanta on päivitettävä tietokoneella. On myös huomattava, että Fanatec ei ole toimittanut ranskalaista käyttöohjetta tämän mallin mukana. Jos et puhu englantia tai saksaa, ohjeet voivat olla hieman sekavat.

Olimme myös hieman pettyneitä meluun Fanatecin Clubsport V2.5 -mallin. Itse asiassa tuuletin voi olla melko äänekäs moottorin lämpötilan noustessa, mikä on väistämättä hieman ärsyttävää. Ensinnäkin sinulle, jos et pelaa kuulokkeiden kanssa, mutta myös ympärilläsi oleville.

Lopuksi, kuten aiemmin mainitsimme, Fanatec Clubsport V2.5 -alusta näyttää olevan suunnattu pelaajille, joilla on ohjaamo.Valmistaja on päättänyt olla sisällyttämättä tähän malliin hylsyä. Löydät vain yksinkertaisen metallinpalasen, joka voidaan kiinnittää kolmipisteisellä litteällä tai nelipisteisellä kulmakiinnityksellä. Jos siis haluat asentaa sen toiseen tukeen, sinun on tehtävä hieman itse tai investoitava hieman enemmän rahaa asennussarjaan.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec Clubsport V2.5 -pohjaa myydään normaalisti 549,95 euron hintaan, mutta valitettavasti tämä pohja ei ole enää myynnissä osoitteessa Fanatecin verkkosivuilta.

Koska saksalainen valmistaja Fanatec on päättänyt myydä tuotteitaan yksinomaan verkkosivuillaan, ainoa tapa saada tämä malli käsiinsä on ostaa se käytettynä. Saatat löytää sen myytäväksi esimerkiksi Le Bon Coin- tai Vinted-sivustoilta, mutta kiinnitä tarkkaan huomiota pohjan kuntoon ennen ostoa, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

fanatec clubsport v2-5 base simracing-sovellus

Päätelmä

Fanatec-brändi on tunnettu siitä, että se tarjoaa korkealaatuisia Sim-Racing-tuotteita, jotka ovat kilpailijoitaan helpommin suuren yleisön saatavilla. Clubsport Wheel Base V2.5:n myötä saksalainen valmistaja on jälleen kerran pitänyt lupauksensa.

Tämä malli tarjoaa poikkeuksellista tehoa ja tarkkuutta Sen uskomattoman force feedback -teknologian ansiosta voimme nauttia todella realistisista tuntemuksista kilpailun aikana. Sen hinta, joka saattaa tuntua hieman korkealta, on suurelta osin perusteltu, koska sen korkealaatuiset materiaalit ja kaikki perusmallin edut Clubsport V2.5 -ohjauspyörän osalta.

Jos haluat parantaa juoksukokemustasi ja tuntea uskomattomia tuntemuksia, sinun kannattaa vakavasti harkita investoimista tähän Fanatecin perusmalliin!

 

logitech g920 arvostelu

Fanatec Clubsport v2.5

Pohja, jossa on poikkeuksellinen teho ja tarkkuus

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar