Valitse sivu

Fanatec Podium Racing Wheel F1 : testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Edut

 • Erittäin tehokas ja tarkka moottori
 • Uskomattoman realistiset tuntemukset
 • Useita asetuksia
 • Erinomainen viimeistely
 • Laaja yhteensopivuus

Haitat

 • Melko korkea hinta Polkimet ja vaihdevipu eivät sisälly toimitukseen
 • Pikalukitus hieman jäykkä

Meidän arvosanamme: 9.9/10

Videopelien ja erityisesti sim-kilpailujen maailmassa, saksalainen tuotemerkki Fanatec on edelleen kaikkien kilpailijoidensa edellä uusien teknologioiden kehittämisessä. Valmistaja on kasvattanut suosiotaan myös sillä, että se on pyrkinyt saattamaan kaikki tuotteensa mahdollisimman laajan yleisön saataville ja tarjoamalla huippuluokan tuotteet lyömättömiin hintoihin.

Tutustuimme yhteen sen ohjauspyörämalleista, joka on ensimmäinen Direct Drive -ohjausjärjestelmän konsoleille tuova malli. Fanatec Podium Racing Wheel F1.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä mallista, luetella sen tärkeimmät ominaisuudetme kerromme sinulle millainen pelaaja se sopii parhaiten, mitkä ovat sen edut ja haitat ja me kerromme sinulle mistä sitä voi ostaa ja hinta.

Fanatec Podium Racing Wheel F1:n ominaisuudet

Ohjauspyörä Fanatec Podium Racing Wheel F1 on huippuluokan virallisesti lisensoitu PlayStation.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Julkaisupäivä: 2019
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 on pyörä, jonka läpimitta on 1,5 mm. 27 cm halkaisijaltaan oleva pyörä kestävä metalli- ja hiilikuiturakenne.
 • Sen kahvat ovat todellisia Alcantara valmistettu Italiassa. Tämä materiaali on helppo puhdistaa ja tarjoaa sensaatiomaisen pidon.
 • Tässä mallissa on kaksi F1-tyyppistä pyörivää alumiinista säätöpyörää, joiden takaosassa on kuituvahvistus.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörä on varustettu moottoroitu voimapalaute, jossa on suoract.
 • Tämän ohjauspyörämallin kääntökulma on alkaen 90° à 1080°.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörässä on 11 painiketta erittäin luotettavilla kytkimillä, kaksi vaihtokytkintä, kaksi 12-toimista moniasentokytkintä, joissa on kiertokooderitoiminnot, ja analoginen ohjaussauva, jolla voit katsella ympärillesi ohjaamossa tai kartoittaa minkä tahansa muun akselin avulla.
 • Siinä on myös 7-asentoinen FunkySwitch asetusten muuttamiseen ja kaksi peukalokooderia, joihin pääsee helposti käsiksi ajon aikana ilman, että tarvitsee ottaa käsiä pois kahvasta.
 • Fanatec Podium Racing Wheel -pyörässä on nopeuden ja kierrosluvun näyttöjärjestelmä sekä OLED-näyttö näyttö, jolla voit ohjata Podium-pohjaa pelin aikana.
 • Tässä mallissa ohjauspyörän sisäiseen muistiin voidaan tallentaa jopa 5 eri profiilia.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 on yhteensopiva PC:n, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n ja mahdollisesti Xbox Onen ja Xbox Seriesin kanssa.
 • Mitat: 53,5 cm x 35 cm x 31 cm (L x L x K x K).
 • Paino: 16 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Fanatecin verkkosivujen hinnan ollessa 1 799,95 euroa, olemme sitä mieltä, että Podium Racing Wheel F1:n ei ole suunnattu suurelle yleisöllevaan pikemminkin kokeneille kuljettajilletai jopa ammattilaisillejotka etsivät huippuluokan jännitystä.

Tästä huolimatta se on silti loistava valinta aloittelijoille, joilla on siihen varaa. aloittelijoille, joilla on siihen varaakoska se mukautuu kaikkiin soitinprofiileihin ja on plug-and-play.

Nimensä mukaisesti Podium Racing Wheel F1 on tietenkin täydellinen vakavasti otettavalle F1-pelien faneillepeleille, mutta se sopii selvästi huonommin ralli- tai GT-peleihin.

Hyödyt

Otimme aikaa testata Podium Racing Wheel F1 Fanateciltaohjauspyörää, jonka avulla saimme selville, mikä on edut tästä mallista.

Ensinnäkin pidimme todella paljon tämän Podium Racing Wheel F1:n moottorista joka on erityisen tehokas. Sen voimapalaute on sekä erittäin tehokas että erittäin tarkka. Tämän pienen jalokiven aiheuttamat tuntemukset eivät jättäneet ketään välinpitämättömäksi. Kaikki on kalibroitu täydellisesti, jotta saat mahdollisimman realistisen kokemuksen kilpailujen aikana.

Toiseksi, Fanatec Podium Racing Wheel F1 on mielestämme hyvin suorituskykyinenmutta myös ergonominen. Tämä pyörä tarjoaa suuren määrän reaaliaikaisia asetuksia, joita voidaan hallita suoraan pyörästä. Myös ohjauspyörän lukuisat painikkeet ovat erittäin käytännöllisiä, samoin kuin tähän malliin integroitu HUB. Vaikka tämä Fanatecin sukkulakiekko on kallis, se on helppokäyttöinen ja sopii todella kaikille pelaajille, kokeneille ja kokemattomille. Lisäksi siinä on erittäin hyvä pito, mikä on todella miellyttävää.

Lisäksi meidät vakuutti meidät siitä, että erinomaiset viimeistelyt Fanatecin Podium Racing Wheel F1 -rattaista, jotka soveltuvat täydellisesti ammattikäyttöön. Käytetyt materiaalivalinnat, kuten alcantara ja hiilikuitu, tekevät tästä ohjauspyörästä erittäin laadukkaan mallin, jossa on todella kaunis ja erittäin ammattimainen muotoilu.

Lopuksi, tämä Podium Racing Wheel F1 on todellinen etu, koska se on plug’n play -malli malli ja tarjoaa yhteensopivuuden. Se on helppo asentaa sekä konsoleille että tietokoneille. Lisäksi voit koristella sitä sydämesi kyllyydestä, sillä se on yhteensopiva koko Fanatecin valikoiman kanssa (olipa kyse sitten kampiakseleista, vaihdevivuista tai muista lisävarusteista), mutta ei pelkästään sen kanssa. Se voi toimia myös kilpailevien tuotemerkkien, kuten Thrustmasterin tai Logitechin, tuotteiden kanssa.

Sen haitat

Kerroimme sinulle eduista, joita Fanatec Podium Racing Wheel F1jonka havaitsimme testimme aikana. Tässä mallissa on kuitenkin myös joitakin haitat.

On selvää, että yksi Fanatec Podium Racing Wheel F1:n suurimmista puutteista on se, että sen hinta. On sanottava, että nämä ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet ovat hyvin kalliita, ja vaikka hinta vaikuttaa enemmän kuin perustellulta kaikkien niitä käyttäneiden mielestä, se on kuitenkin hyvin korkea ja tuskin useimpien ihmisten ajateltavissa. Lähes 1 800 euroa maksava ohjauspyörä ei selvästikään ole kaikille.

On myös huomattava, että Fanatec Podium Racing Wheel F1 ohjauspyörä ei sisällä polkimia eikä vaihdevipua.. Jos haluat täydet varusteet, sinun on varattava lisävarusteita ohjauspyörän jo huomattavan hinnan lisäksi. Kaiken kaikkiaan kyseessä on melkoinen investointi.

Toiseksi, jos Fanatec Podium Racing Wheel F1 -pyörä on varustettu QuickRelease-järjestelmäjärjestelmä, havaitsimme sen mekanismin mekanismi oli hieman jäykkä ja vaikea käyttää.. Pyörän irrottaminen alustasta ja sen liikuttaminen vaatii melko paljon voimaa. Se ei ole aivan ihanteellinen, varsinkaan muihin malleihin verrattuna.

Lopuksi olimme hieman pettyneitä siihen, että puuttui dokumentaation puute ohjelmistokäyttöön. Kun otetaan huomioon mahdollisten asetusten määrä, pidimme sitä hieman kevyenä ja olisimme kaivanneet yksityiskohtaisempia tietoja. Sitä paitsi sitä ei ole saatavilla ranskaksi, mikä tekee asioista vieläkin monimutkaisempia, jos et puhu vieraita kieliä.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Fanatec Podium Racing Wheel F1 on saatavilla 1 799,95 euron hintaan osoitteessa Fanatecin virallisella verkkosivustolla.

Huomaa, että saksalaisella valmistajalla Fanatecilla ei ole kumppanuutta minkään jälleenmyyjän kanssa. Tämän vuoksi kaikkia sen tuotteita voi ostaa vain tuotemerkin viralliselta verkkosivustolta tai mahdollisesti käytettynä. Et löydä niitä mistään muualta.

Päätelmä

Ne, jotka pitävät Fanatec Podium Racing Wheel F1 kuin paras F1-tyylinen pyörä ovat täysin oikeassa. Testimme avulla löysimme parhaat tuntuman ja suorituskyvyn kannalta.

Tämä ohjauspyörä voi olla hyvin kallis, mutta hinta on sen arvoinen. Valmistaja Fanatec tarjoaa meille mallin, joka on äärimmäisen tehokasmutta myös tarkka kaikkien sen uusien integroitujen teknologioiden ansiosta. Tämän mallin ratin takana voit tuntea radan jokainen yksityiskohta ja sen tuottamat tuntemukset ovat uskomattoman realistisia ja yksityiskohtaisia.

Olipa kyse sitten muotoilusta, ergonomiasta tai yhteensopivuudesta. Fanatecin Podium Racing Wheel F1 on todella markkinoiden paras tällä hetkellä..

Joten älä epäröi enää, jos sinulla on varaa siihen ja investoida tähän pyörään, takaamme, että Fanatec Podium Racing Wheel F1 ei tuota sinulle pettymystä sekuntiakaan!

logitech g920 arvostelu

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Markkinoiden paras F1-ohjauspyörä tuntuman ja suorituskyvyn suhteen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ES : Testi ja arvostelu

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar