Valitse sivu

Oplite GTR S3 Cockpit : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

OPlite GTR S3

Edut

 • Hyvä vastine rahalle
 • Laaja säätöalue optimaalista mukavuutta varten
 • Mukava ja kestävä
 • Aerodynaaminen rakenne parantaa vakautta
 • Yhteensopiva Fanatecin, Logitechin ja Thrustmasterin tuotemerkkien kanssa.
 • Skaalautuva, lisävarusteiden lisääminen mahdollista

Haitat

 • Raskas ja tilaa vievä
 • Yksinkertainen muotoilu saatavana yhdellä värillä
 • Lisävarusteet, joita ei toimiteta lisämaksusta

Arvostelumme: 9.2/10

Videopelien ja erityisesti ajosimulaatiopelien maailma on kokenut todellisen buumin olohuoneiden ajoistuinten kehittämisessä.

Tämä on mahdollistanut sen, että voimme luoda autokilpailun tuntemukset uudelleen kotona, mutta se on myös avannut kokonaan uudet, toinen toistaan kiehtovammat tuotemarkkinat.

Simulaatio-istuinmalleja on niin paljon, kaikissa malleissa ja niin monilla erilaisilla ominaisuuksilla, että ei ole helppoa löytää perille tai tietää, mitä ostaa, kun haluaa varustautua. Olemme täällä neuvomassa sinua.

Tässä artikkelissa puhumme ranskalaisesta Oplite-merkistä ja erityisesti sen Oplite GTR S3-ohjaamosta. Tämä simulaatioistuin, joka on oikean rallikisan arvoinen , on kaupungin puheenaihe, minkä vuoksi testasimme sen puolestasi. Tässä tarkastelemme kaikkia sen ominaisuuksia, etuja ja haittoja, minkälaiselle soittimelle se sopii, mistä voit ostaa sen ja kuinka paljon se maksaa.

 

Oplite GTR S3 -ohjaamon ominaisuudet

oplite gtr ohjaamo

Oplite GTR S3 on saanut nimensä kuuluisasta GTR-sloganista, joka tarkoittaa Gran Turismo Racer. Se on huippuluokan simulaatioistuin, jonka ammattilaiset ovat suunnitelleet ammattilaisille ja kilpaurheilusta innostuneille harrastajille.

Tässä on luettelo Oplite GTR S3:n tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • GTR on huipputekninen simulaattori, jonka ovat suunnitelleet sim-kilpaurheilun ammattilaiset.
 • Se on kauhaistuin, jonka kuori on lasikuituvahvisteista polyesteriä ja joka on viimeistelty satiinimustaksi.
 • Se on päällystetty mustalla mikrokuidulla, jossa on tiheä vaahtomuovi (32 kg/m3).
 • Oplite GTR Cockpit -ohjaamon ohjauspyörän tukilevy on säädettävissä. Sitä voidaan säätää ylös ja alas (±30°) ja kallistaa ±30°.
 • Myös alatukivarsi on säädettävissä. Sen avulla voit säätää etu- ja taka-asentoa (±108 mm) sekä kallistusta 0°:sta 27°:een, jotta se mukautuu täysin vartalosi muotoon.
 • Oplite GTR Cockpit -peliistuin on yhteensopiva kaikkien Thrustmasterin tuotteiden ja ohjauspyörien kanssa(T150 RS ja TMX eivät sisälly), Fanatec ja Logitech (G25, G27, G29, G920) ja muiden vähemmän tunnettujen merkkien kanssa.
 • Alustassa on aerodynaaminen profiili, joka lisää turvallisuutta ja vakautta pelin aikana. Se on valmistettu tyylikkäästä teräsputkesta, jonka halkaisija on 48 mm ja paksuus 2 mm. Se on viimeistelty erittäin kestävällä mattamustalla maalilla. Siinä on myös 8 liukumatonta liukua, jotka takaavat erinomaisen vakauden.
 • Oplite GTR Cockpit -peliistuin on laserleikattu tarkkaa kokoonpanoa varten.
 • Istuimessa on viisi leveää valjaslenkkiä, ja se on yhteensopiva 3- tai 4-pistevaljaiden kanssa.
 • Eri kaapeleiden helppoa säilytystä varten on kaksi ohjausrengasta.
 • Mitat: L 60 x L 154 x K 116 cm
 • Paino: 33 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Mielestämme Oplite GTR S3 -istuin on ohjaamo, joka sopii erityisesti tavallisille pelaajille.

Tämä ei tee siitä yhteensopimatonta aloittelevien pelaajien kanssa, sillä jopa aloittelevien pelaajien pitäisi pystyä asentamaan se helposti, ja sen käyttö on erittäin helppoa. Se on kuitenkin iso ja tilaa vievä istuin, jota ei voi taittaa kokoon, joten suosittelemme sitä ihmisille, joilla on paljon tilaa sen sijoittamiseen.

Oplite GTR -ohjaamo voidaan säätää ja mukauttaa sopivaksi kaikille, niin isoille kuin pienillekin. Sitä voidaan käyttää kilpailuissa ystävien tai perheen kanssa, sillä istuin voidaan sovittaa sekä lapsille että vanhemmille.

Hyödyt

oplite gtr ohjaamon asennus

Mielestämme Oplite GTR Cockpit -simulaatioistuimella on monia etuja. Se on erittäin suosittu ohjaamo, ensinnäkin siksi, että se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Kyseessä on vankka ja kestävä malli, joten investointi kannattaa.

Yksi tämän mallin suurista eduista on, että se tarjoaa laajan valikoiman asento- ja säätömahdollisuuksia sekä istuimen että polkimien osalta. Oplite GTR -ohjaamo mukautuu ja mukautuu vartalonmuotoasi, tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi. Se on takuusi siitä, että ajat aina parhaissa olosuhteissa.

Mukavuus on taattu myös tässä Opliten mallissa. Voit todella uppoutua peliin ja kilpailuun istuessasi mukavasti tuntikausia erittäin miellyttävän korkean tiheyden vaahtomuovin päällä.

Alustan aerodynaaminen rakenne takaa vakauden koko käytön ajan ja lisää istuinmukavuutta.

Oplite GTR Cockpit -leikkiistuin on mukava, mutta se on myös valmistettu erittäin vahvoista materiaaleista. Tämä malli on siis todella kova, mutta se myös vaimentaa iskuja erittäin helposti. Tässä mallissa lasikuitua on vahvistettu, mikä tekee istuimesta entistäkin kestävämmän, ja myös runko on erittäin vahva ja jäykkä. Kaikki tämä tekee istuimesta erittäin laadukkaan simulaatioistuimen , joka on suunniteltu kestämään aikaa, joten sen pitäisi olla kanssasi pitkään ajopeleissäsi.

Toinen hyvä asia Oplite GTR Cockpitissa on se, että se on yhteensopiva kaikkien Fanatecin, Logitechin ja Thrustmasterin tuotteiden kanssa (paitsi T150 RS ja TMX). Itse asiassa kaikki kiinnikkeet on porattu valmiiksi, jotta voit asentaa laitteesi ilman suurempia vaikeuksia.

On hienoa, että Oplite GTR Cockpit -kilpaistuin on erittäin turvallinen istuin, erityisesti sen 5 leveän valjaiden portin ansiosta.

Oplite-brändi on suunnitellut tämän istuinmallin niin, että voit kehittää sitä ajan myötä. Voit halutessasi lisätä näytön, vaihdelaatikon tai käsijarrun kiinnikkeen, jolloin saat aikaan täydellisen ohjaamon.

Koska Oplite on yksi harvoista ranskalaisista tuotemerkeistä leikkipaikka-alan markkinoilla, Oplite GTR Cockpit -istuimen kanssa sinulla on etuna reagoiva ja helposti tavoitettava ranskankielinen asiakaspalvelu.

 

Sen haitat

Myönnämme, että Oplite GTR Racing -simulaattoriistuimessa on vähemmän haittoja kuin etuja. Olemme kuitenkin laatineet luettelon sen harvoista negatiivisista puolista, jotka ovat kuitenkin tärkeitä.

Ensinnäkin tämä leikkiistuin on melko raskas ja tilaa vievä. Sen mittojen ja erityisesti 33 kg:n painon vuoksi sitä ei voi liikutella mielensä mukaan, ja se vie paljon tilaa. Lisäksi tämä malli ei ole kokoontaitettava.

Oplite GTR Racingin muotoilu on suoraan sanottuna hyvin yksinkertainen. Tuotemerkki näyttää keskittyneen pelkästään istuimen säädettävyyteen ja kestävyyteen ja laiminlyönyt mallin visuaalisen puolen, jota on saatavana vain yhdessä värissä.

On sääli, että vaihdevivun ja näytön kiinnitys sekä ruuvit polkimien ja ohjauspyörän kiinnittämistä varten eivät sisälly toimitukseen. Kaikki tämä tarkoittaa, että sinun on varattava budjetti lisävarusteita varten, jos sinulla ei ole niitä jo kotona.

 

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Oplite GTR Racing -istuin ei ole myynnissä Opliten virallisilla verkkosivuilla. Sitä voi ostaa vain jälleenmyyjiltä, jotka Oplite on luetellut suoraan mallin tuoteselosteessa.

Voit kuitenkin löytää sen tietyiltä verkkosivustoilta, kuten Amazon.fr:stä.

Suosittelemme, että varot liian houkuttelevia tarjouksia käytettyjä tuotteita myyvillä ja ostavilla verkkosivustoilla. Tarjolla on joitakin erittäin hyviä mahdollisuuksia, mutta ole erittäin varovainen ja valpas, jos päätät ostaa käytetyn turvaistuimen.

Päätelmä

Tiesimme jo, että ranskalainen Oplite-merkki valmistaa erittäin laadukkaita simulaatioistuimia, ja Oplite GTR Cockpit vahvistaa tämän jälleen kerran.

Tämä leikkiistuin on yksi sarjansa parhaista hinta-laatusuhteeltaan. Se tarjoaa mukautuvuutta, kestävyyttä ja mukavuutta, joita harvat mallit tarjoavat tähän hintaan.

Se on malli, joka tyydyttää sekä aloittelijoita että kokeneita pelaajia, kunhan heillä on tilaa sen asentamiseen.

Emme voi muuta kuin suositella Oplite GTR Cockpitia, jossa on vain muutamia pieniä puutteita, jotka unohtuvat nopeasti, kun otetaan huomioon, kuinka paljon iloa se antaa sinulle pelaamisen aikana, ja lisäksi sen pitäisi kestää sinua monta vuotta.

Oplite GTR S3

Huippuluokan simulaatioistuin, joka mahdollistaa täydellisen uppoutumisen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar