Valitse sivu

Mikä on paras ohjauspyörä Gran Turismo 7 -peliin (PS5)?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Monille sim-radareille Gran Turismo ansiosta he pystyivät ottamaan ensimmäiset askeleensa tällä tieteenalalla. Ensimmäisen PlaystationJoka sukupolvi on ollut uusi Gran Turismo.

Vuosien varrella peli on parantunut huomattavasti sekä grafiikan että pelattavuuden osalta. On sanottava, että konsoleilla ja sim-arcade-ohjelmissa Gran Turismolle on hyvin vähän kilpailijoita, varsinkin konsoleilla, jotka ovat peräisin Sony. Fanit odottavat saagaa innokkaasti jokaista julkaisua, ja sitä seuraavat myynnit ovat usein erinomaisia, mikä osoittaa, että yli 20 vuoden jälkeen Gran Turismo -kilpa-autoilijat ovat edelleen pelin lumoissa.

Simulaatioautojen fanien iloksi on luonnollisesti saatavilla lukuisia oheislaitteita, joiden avulla voit hyödyntää GT:n tarjoamia kilpa-autoja ja uppoutumista PlayStationilla. Tänään tarkastelemme parhaita PS5:n ja Gran Turismo 7:n kanssa yhteensopivia ohjauspyöriä.

#1 : Fanatec GT DD PRO

⭐ Pisteet : 9.9/10

fanatec gt dd pro

✅ Parasta vastinetta rahalle

“Rakastamme sitä sen lyömättömän tarjouksen ja huippulaadun vuoksi.”

#2: Fanatec GT DD Extreme

⭐ Pisteet: 9.5/10

thrustmaster tgt2 arvostelu

✅ Perimmäinen GT- upotus

“Pidämme sen 15 Nm:n vääntömomentista ja erittäin realistisesta kilpa-ajotuntumasta.”

#3: Thrustmaster T248

⭐ Pisteet : 8.8/10

thrustmaster-t248-avis

✅ Erinomainen paketti aloittelijoille

“Rakastamme hänen vilkasta, tarkkaa voimanpalautustaan”.

1. Fanatec Gran Turismo DD Pro (5 ja 8 nm)

fanatec gt dd pro

Meidän mielestämme paras ohjauspyörä Gran Turismoon on Fanatec GT DD Provirallisesti lisensoitu GT-paketti saksalaiselta sim-kilpaurheilun oheislaitevalmistajalta Fanatecilta. Sony laati tekniset tiedot, ja Fanatec vastasi ohjauspyörän kehittämisestä ja valmistuksesta.

Tämän nipun perustana on CSL DD, jonka vääntömomentti on 5 tai 8 nm, valitusta versiosta riippuen. Yksinkertaisesti sanottuna: se on valovuosia edellä kahta muuta äsken esittelemääni pakettia, kaikin tavoin. Suurin vääntömomentti on 5 tai 8 nm, ja voimapalaute on tehokas, tarkka, mukaansatempaava ja erittäin kommunikatiivinen. GT7:ssä tunnet kaiken, mitä ajamasi auto tekee pienintä yksityiskohtaa myöten.

Mitä tulee ohjauspyörään, se on pykälän alempana kuin mihin olemme tottuneet näkemään Fanatec. Ergonomia on hyvä, mutta rakentamisen laatu jättää hieman toivomisen varaa. Rakenne on tehty kokonaan muovista, mikä näyttää halvalta hieman kalliissa nipussa. Sinulla on pieni OLED-näyttö ja RevLED-valo sen yläpuolella, painikkeet, joihin pääset helposti käsiksi ilman, että kätesi irtoavat ohjauspyörästä, melko hillitty muotoilu, jossa yhdistyvät musta ja hopea (vaikka kaikki on muovia), kaksi pientä ohjauspyörää takana ja QR1 Lite. Itse asiassa neuvoisin sinua valitsemaan 5 nm:n version, jos aiot pitää tämän muovisen QR:n, muuten vaihda metalliseen 8 nm:n versioon.

Polkimet ovat tavalliset CSL-polkimet, joten saat 2 poljinta ja jouset vastusta varten. Normaalikäytössä se on OK, parempi kuin kaksi muuta, ja voit myös päivittää sen kitillä. Kuormituskenno.

Hinnan osalta Fanatec Gran Turismo DD Pro voidaan vaihtaa 700 € 5 nm:n versioon ja 800€ 8 nm:n versioon.

Edut

 • Erittäin tarkka voimapalaute Direct Drive -moottorin ansiosta
 • Hiljainen, koska pohjassa ei ole tuuletinta.
 • Täysin konfiguroitavissa monilla räätälöintivaihtoehdoilla.
 • Helppokäyttöinen valkoinen OLED-näyttö asetusvalikkoa ja telemetriaa varten.
 • Laadukas kampiakseli sisältyy pakettiin, jossa on suuri alusta jalkojesi tukemiseksi.
 • Laaja yhteensopivuus (PC, PlayStation 3, 4, 5 ja Xbox One/Series X&S).

Haitat

 • Usein loppunut varastosta ja vaikea saada käsiinsä!

2. Fanatec GT DD Extreme

fanatec gt dd pro

Fanatecin on jo aika tehdä jotain voittaakseen takaisin faninsa ja osuutensa sim-kilpailumarkkinoista. Merkki oli pitkään poissa keskiluokan Direct Drive -moottoripohjista, jotka kehittävät 12-16 nm:n vääntöä. Useille kilpa-ajajille nämä 12 ja 16 nm vääntöä edustavat sim-kilpailun makeaa pistettä: ei liian voimakas repimään kättäsi irti onnettomuuden sattuessa radalla, mutta riittävästi vatsaa, jotta voit sanoa, että jumalauta, kun leikataan. Tästä syystä monet sim-kilpailumerkit ovat panostaneet voimakkaasti tähän segmenttiin, jota kokeneet kilpa-ajajat muuten arvostavat suuresti.

Tässä uudessa GT DD Extreme -mallissa käytetään Direct Drive ClubSport DD+ -pohjaa, joka tuottaa 15 nm:n tasaisen vääntömomentin. Jotkut saattavat kysyä, mikä on vakiopari? Se on melko yksinkertainen: tukiasema pystyy säilyttämään täyden tehonsa käytännössä koko sen käytön ajan. Toisin sanoen, jos työnnät sen maksimitehoon, se kehittää aina 15 nm:n vääntömomentin, mitä ei voi sanoa kilpailijoista, joilla on usein huipputehon (lyhyen ajanjakson maksimiteho) emäkset.

Pakettiin kuuluu myös uusi Gran Turismo -ohjauspyörä, jonka muotoilu on hieman erilainen kuin sen korvaavan ohjauspyörän muotoilu, sekä ensiluokkaisia materiaaleja. Jos olet kiinnostunut ostamaan sellaisen, löydät sen Fanatecin verkkosivuilta tällä hetkellä 1 300 euron hintaan. Huomaa, että saat tässä paketissa vain alustan ja ohjauspyörän, joten sinun on hankittava myös pedaalilauta, jotta voit täydentää minkä tahansa itseäsi kunnioittavan sim-racing-asennuksen.

Edut

 • Korkea 15 Nm:n vakiovääntömomentti tarjoaa mukaansatempaavan ajokokemuksen.
 • Uusi Direct Drive ClubSport DD+ -alusta tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.
 • Laadukkaita materiaaleja sisältävä Gran Turismo premium -ohjauspyörä

Haitat

 • Melko korkea hinta
 • Raskas ja tilaa vievä
 • Polkimet eivät sisälly

3. Thrustmaster Т-248

thrustmaster-t248-avis

The Thrustmaster Т-248 on hyvin tuore ohjauspyörä tai pikemminkin ohjauspaketti, joka on julkaistu vain Next-Gen-konsoleille eli PS5- ja Xbox Series X/S-konsoleille. Le T-248 pyörän halkaisija on 28 cm ja siinä on muovirakenne.

Voimapalautteen osalta T-248 käyttää hihna- ja hammaspyöräkäyttöistä Burshless-moottoria, mikä asettaa sen Thrustmasterin T-150:n ja T-300:n väliin. Tuntumaltaan se on askel ylöspäin Logitechin G92/G923 (jota tarkastelemme seuraavaksi), sillä Thrustmaster hallitsee tämän voimapalauteteknologian varsin hyvin. Vääntömomentti on hieman yli 4 nm, ja sekin on hyvä.

T-248:n muotoilu on hillitty, ja siinä on musta ohjauspyörä, muutama punainen korostus ja punainen nauha yläreunassa. Mukana on myös melko hyvän kokoinen näyttö, joka näyttää joitakin telemetriatietoja. T-248:n ergonomia on hyvä, ja painikkeet ovat helposti saatavilla, kun kädet ovat kiireiset lentämiseen. Näppikset ovat kuitenkin hieman pienemmät kuin Logitechin malleissa. Mutta en aio valittaa siitä liikaa.

Se on eri juttu pedaalilauta, sillä se on T3PM 3 polkimella. Tämä alumiininen laite on tarpeeksi kestävä kovimmillekin meistä. Pakkauksessa on 2 jarrujousen jousitusta: pehmeä ja kovempi jousi, jotka antavat paljon paremman tuntuman kuin Logitechin kampiakselit.

Nyt siirrymme palkintoon. T-248:n vähittäismyyntihinta on noin 300 euroa erikoistarjouksessa ja 350 euroa erikoistarjouksen ulkopuolella. Jos haluat saada hyvän tuntuman Gran Turismo 7 -peliin ja hyvän immersion (maksamatta Direct Driven hintaa), valitsisin T-248:n.

Edut

 • Huomattavan tarkka ja mitattu voimapalaute
 • Valittavanasi on kolme erilaista voimapalautetta
 • Monipuoliset, tehokkaat polkimet, joissa on valittavissa eri jarrupaineita.
 • Integroitu ohjausnäyttö
 • Mukava, tarkka ote
 • Erittäin houkutteleva nahkapinta
 • Erittäin yhteensopiva PS4-, PS5- ja PC-konsolien kanssa Nopea ja helppo asennus

Haitat

 • Kuormalavat ovat erityisen meluisia
 • Pyörä ei ole irrotettava tai vaihdettava.
 • Muotoilu ei ehkä miellytä kaikkia
 • Suhteellisen korkea hinta
 • Rikkoutumisen sattuessa sinun on investoitava uudelleen täydelliseen ohjauspyörään.

4. Logitech G Pro -pyörä + kilpapolkimet

fanatec gt dd pro

Jatkamme uudella oheislaitteella, joka on sarjan ensimmäinen tuote. Logitech. G Pro. Mikä on G Pro? No, se on Logitechin vastaus Fanatecille ja kumppaneille perusasioissa. Suoraveto ja Kuormakennopolkimet.

Tämän ohjauspyörän muotoilu on täydellinen: hillitty, alumiinia, nahkaa, mustaa ja muutama sininen korostus. Se on mielestäni yksinkertaisesti upea, enkä ole yllättynyt, koska Logitech on aina ollut hyvä tekemään kauniita oheislaitteita. Ohjauspyörän, polkimien ja alustan viimeistely on erinomainen.

Pohjasta puheen ollen, tämä on Direct Drive suurin vääntömomentti on 11 nm. Se on enemmän kuin täydellinen Gran Turismo 7 -simulaattoripyöräilyyn, etkä todellakaan aio painostaa sitä liikaa. Aistimukset ovat läsnä, samoin kuin realismi. Voimapalaute on tarkka ja vakaa, eikä se yllätä sinua. Kuitenkin TrueForce tekee hieman liikaa minun makuuni, ja siinä on paljon tunkeilua tärinätasolla. Jotkut pitävät siitä, jotkut eivät, minä mukaan lukien.

Polkimet on valmistettu Kuormakennojoka on myös ensimmäinen laatuaan ja antaa erinomaisen jarrutustuntuman. Jarrupoljin on kova ja kommunikointikykyinen, ja kahta muuta poljinta voidaan säätää jousisarjoilla. Sinänsä se on hyvin tehty ja ennen kaikkea hyvin kehitetty tuote, joka kilpailee alan suurten nimien kanssa.

Siirrymme seuraavaksi hintaan. Niin, se on kallista, kerron heti: ohjauspyörän + pohjan voi vaihtaa 1100 €ja polkimet 390 €yhteensä lähes 1500 €. Se on silti paljon rahaa, mutta se on myös premiumia. Joten…

Edut

 • Suoravetotekniikka: Tarjoaa realistisen voimapalautteen.
 • Trueforce: Tarkka, immersiivinen voimapalautejärjestelmä.
 • Rauhallinen muotoilu: On sanottava, että se on erittäin tyylikäs ja näyttää hyvältä.
 • 11 Nm vääntöä: uskomattomat ajotuntemukset.

Haitat

 • Melu käytön aikana: Saattaa häiritä joitakin pelaajia.
 • Muotoilu voi olla liian yksinkertaista: joistakin puuttuu luonnetta.
 • PlayStationin painikkeiden sijoittelu: epäintuitiivinen sijoittelu.
 • Kyvyttömyys säätää poljinkulmaa
 • Korkea hinta: Saattaa olla monien pelaajien ulottumattomissa.

5. Logitech G29/G923

logitech g923

Logitech on merkittävä toimija sim-kilpailujen alalla, niin sen alkuaikoina kuin nykyäänkin. On sanottava, että sveitsiläinen yritys tietää pelaamisesta pari asiaa, sillä sen näppäimistöt ja hiiret ovat monien mielestä maailman parhaita.

Niinpä Logitech G29 on Logitechin aloittelevan tason paketti, joka on yhteensopiva Sonyn konsolien kanssa, nimittäin PS4 ja PS5. Tämä paketti sisältää jalustan, jossa on hammaspyörämoottori, halkaisijaltaan 28 cm:n litteäpohjainen vauhtipyörä ja poljinlevy. Moottorin voimapalautetekniikka on paperilla melko vanhanaikainen, mutta se toimii varsin hyvin.

Tuntuma on kunnollinen, kun otetaan huomioon, että perusmallin vääntömomentti on alle 4 nm. Se ei ole paljon, mutta se riittää kilpa-ajajalle, joka haluaa vain lisätä Gran Turismo 7 -peleihinsä hyvän tason uppoutumista. Ohjauspyörästä löydät RevLED-ohjauksen, 2 suurta ohjauspyörää ja useita painikkeita, jotka ovat kaikki helposti ulottuvillasi. Koska ohjauspyörä on melko pieni, ergonomia on erinomainen: kaikki hallintalaitteet ovat käden ulottuvilla.

Mitä tulee polkimiin, ne riittävät jonkin aikaa. Älä odota saavasi siitä mitään suuria tuntemuksia, koska et tule saamaan monia. Se on vain jousi polkimissa, joissa on päätepysäyttimet, siinä kaikki.

Sillä G923se on vain päivitys G29 paremmalla ohjelmistolla ja hienostuneemmalla toteuttamisella TrueForceLogitechin immersiivinen teknologia. Nyt siirrymme palkintoon. G29 maksaa noin 290 euroa ja G923 noin 320 euroa. Se on silti riittävän hyvä aloittelijoille ja kuljettajille, joilla ei ole paljon aikaa sijoittaa sim-kilpailuihin.

Edut

 • Esteettinen laatu
 • Erinomainen käsittely
 • Erittäin hyvä laatu
 • Laadukkaat pedaalit mukana
 • Laaja yhteensopivuus

Haitat

 • Voiman palautus hieman liian äkillinen
 • Epäkäytännöllinen poljinkaapeli

Paras ohjauspyörä Gran Turismoon vuonna 2024

Yhteenvetona voidaan todeta, että ohjauspyörän valinta PS5:n Gran Turismo 7 -peliin riippuu pääasiassa budjetistasi ja haluamastasi pelikokemuksesta.

Aloittelijoille tai niille, jotka haluavat aloittaa sim-kilpailut ilman suuria rahasummia, Logitech G29/G923- tai Thrustmaster T-248 -ohjauspyörät ovat hyviä vaihtoehtoja.

Niille, jotka etsivät äärimmäistä uppoutumista ja ovat valmiita investoimaan hieman enemmän, Fanatec Gran Turismo DD Pro on tällä hetkellä paras vaihtoehto.

gt dd pro

Fanatec GT DD PRO

Paras ohjauspyörä Gran Turismo 7:ään

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

Parhaat Fanatec-paketit

Parhaat Fanatec-paketit

Sim-kilpailijat ympäri maailmaa ovat olleet saman ongelman edessä: mitä ostaa, jotta ostokset alkaisivat? Tämä on...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar