Valitse sivu

3 parasta hanskaa Sim Racingiin

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Jokaisen sim-kuljettajan tavoitteena on saada parhaat mahdolliset asetukset, joiden avulla he voivat saavuttaa uskomattomia kierrosaikoja, olipa kyseessä mikä tahansa moottoriurheilulaji. Olemme kaikki olleet siinä tilanteessa, ja monet kuljettajat ovat yhä matkalla kohti asetustensa saavuttamista.

On sanottava, että asiat ovat joskus vaikeita. Tukikohtien välillä Suoraveto, ohjauspyörät erityinen, polkimet kanssa Kuormakenno yhdellä tai useammalla polkimella tai jopa hydrauliikalla, ja muut oheislaitteet (ohjaamoOlitpa sitten sim-kilpailuihin vasta tutustunut purjehtija tai merten soturi, on helppo eksyä tähän tuotevalikoimaan.

Mitä minuun tulee, etsin täydellistä uppoutumista. Ja sitä varten minun on tunnettava itseni kilpa-ajajaksi, päästävä hänen ihonsa alle. Se tarkoittaa lajikohtaista ohjauspyörää, tehokasta DD-pohjaa, ohjaamoa, kaarevaa näyttöä, suorituskykyisiä polkimia ja joskus myös kytkinpolkimen mukana kulkevaa vaihdetta. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Menen vielä pidemmälle ottamalla sim-kilpailuhanskat ja -kengät. Nyt tarvitsen vain kilpa-asun ja kypärän, jotta saan kaikki kilpa-asusteet. Sim-kilpailuhanskoista puheen ollen, aion kertoa sinulle 3 parasta, jotka ovat mielestäni tällä hetkellä saatavilla markkinoilla.

Sparco Meca 3

sparco meca 3

Sparco on kuuluisa autoteollisuuden istuinten, ohjauspyörien, kenkien, haalareiden ja muiden tuotteiden toimittaja. Tuotemerkki on läsnä lähes kaikissa moottoriurheilulajeissa, ja se valmistaa myös pelituotteita, tässä tapauksessa hanskoja.

Meca 3 ei ole sim-kilpailuhanskat sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan pikemminkin käsineet, jotka suojaavat käsiäsi mekaanista työtä tehdessäsi. Meca 3s on kuitenkin erittäin käytännöllinen nopeiden aikojen ajamiseen Monzassa. 47 % polyesteristä, 35 % mokkanahasta ja 18 % elastaanista valmistetut Meca 3:t ovat erittäin miellyttävät jalassa, ja niiden muotoilu on varsin hillitty.

Mitä tulee pitoon, se pitää hyvin kiinni ohjauspyöristä synteettisen nahan ansiosta. Lisäksi peukalon ja etusormen välissä on vahvikkeet, ja koko käsine on hengittävä. Kokoja on 4 ( S:st ä XL:ään), ja Meca 3:n voi ostaa Amazonista noin 34 eurolla, ja siinä on useita eri värejä. Minun mielestäni se ei ole kovin kallista.

Sparco Hypergrip

sparco hypergrip

Siirrymme nyt Sparcon erityisesti sim-kilpailuihin suunnittelemiin hanskoihin, Hypergripiin. Mielestäni muotoilu on parempi kuin Meca 3s:n muotoilu. Hypergrip-materiaali on erittäin hengittävä, joten kätesi eivät hikoile lainkaan sim-kilpailusessioiden aikana. Tämä on mahdollista, koska käsineiden lähes koko pinta on mikroperforoitu, mikä helpottaa hikoilun haihtumista ja ilman kiertoa.

Hypergripsissä on kumipinnoite, joka tarjoaa erittäin hyvän pidon. Lisäksi peukalo ja etusormi on valmistettu materiaalista, joka mahdollistaa niiden koskettamisen älypuhelimella tai tabletilla, mikä on erittäin käytännöllistä.

Hypergripsit ovat saatavilla noin 48 euron hintaan useimmilta jälleenmyyjiltä, ja niitä on myös eri kokoja. Suosittelen näitä hanskoja ammattilaisille tai kokeneille ajajille.

Kettu Likatassu

kettu likatassu

Fox Racing -tuotemerkki kattaa lähes kaiken kaksipyöräisten maailmassa moottoripyöristä polkupyöriin. Sinulla on kypärät, hanskat, housut, suojaimet, mitä tahansa. Fox Racingilla on todella laaja valikoima tuotteita miehille, naisille ja lapsille.

Valmistajan tuotteisiin kuuluvat Dirtpaw-hanskat, jotka on teknisesti suunniteltu motocrossia ja maastopyöräilyä varten, mutta jotka soveltuvat myös sim-kilpailuihin. Nämä käsineet on suunniteltu suojaamaan käsiäsi maastopyöräilyn vaaroilta metsäisillä alueilla, mutta myös parantamaan huomattavasti pitoa ohjaustangosta.

Sim-ajamisen kannalta tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon pitoa ratissa ilman, että se on epämiellyttävää. Materiaali on miellyttävää ja kestävää, ja sen avulla voit nauttia pitkistä tunneista sim-kilpailuissa, olipa asetuksesi mikä tahansa.

Dirtpaw on saatavana 7 värissä, mukaan lukien täysin musta, ja koot S-4XL. Voit odottaa maksavasi näistä hanskoista noin 40 euroa joko valmistajan verkkosivuilta tai verkkokauppiaalta.

Mitkä niistä valita?

Kuten lähes kaikkien sim-urheilun oheislaitteiden kohdalla, käsineet ovat henkilökohtainen valinta, joka tehdään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. On kuitenkin muutama asia, jotka on hyvä pitää mielessä, kun etsit hanskoja, joiden avulla voit ajaa nopeimmat kierrosajat näytön edessä.

  • Mukavuus. Vaikka useimmat markkinoilla olevat käsineparit ovat varsin mukavia, jotkut eivät ole. Jos aikataulusi ei salli sinun harrastaa paljon sim-kilpailuja, voit valita parin, joka ei ole kovin mukava, jos hinta on oikea. Mutta jos vietät tuntikausia simulaattorin ääressä, tee mukavuus ensisijaiseksi tavoitteeksesi.
  • Ote. Tämäkin on tärkeää, sillä sen avulla voit hallita ohjauspyörääsi täysin. Valitse mieluiten käsineet, joissa on mahdollisimman pitävä pinnoite, kuten kumi, nahka jne., jotta kätesi eivät liukastuisi ohjauspyörässä.
  • Koko. Minun on sanottava, että lähes kaikissa sim-kilpailuhanskoissa on useita kokoja. Ongelmana on, että joskus tämä koko vaihtelee merkistä toiseen. Suosittelen siis menemään valmistajan verkkosivuille ja seuraamaan heidän ohjeitaan oikean käsinekoon löytämiseksi.
  • Hinta. Älä osta ensiluokkaisia käsineitä, jos aiot käyttää niitä vain muutaman tunnin viikossa. Ota hanskat riippuen siitä, kuinka paljon aikaa vietät simun edessä.
  • Kestävyys. Vahvistetut hanskat on suunniteltu kestämään paremmin sim-kilpailun vaaroja, erityisesti korkean vääntömomentin Direct Drive -alustoja. Valitse käsineet, joissa on vahvikkeet sormien välissä ja kämmenissä.

Miksi käyttää sim-kilpailuhanskoja?

Käsineiden tarjoaman uppoutumisen lisäksi monet kuljettajat pitävät tätä elementtiä puhtaasti esteettisenä, mutta sen hyödyllisyys on kiistaton. Sim-ajohanskat antavat käsiesi hengittää hikoilua hillitsevien materiaalien ansiosta, mikä antaa sinulle pidon ratissa ja pidentää sen käyttöikää. Lisäksi jotkin ohjauspyörät ovat epämukavia, kun niitä käytetään ilman käsineitä pitkiä aikoja, kuten esim. Thrustmaster SF1000 .

Sim-kilpailuhanskat eivät kuitenkaan ole välttämättömät, varsinkaan jos olet uusi lajin harrastaja. Tarvitset sitä kuitenkin, kun olet saavuttanut tietyn ajotason, varsinkin jos harrastat paljon sim-kilpailuja viikossa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

Mikä on paras pikalukitus?

Mikä on paras pikalukitus?

Sim-kilpailufanina oleminen tarkoittaa useita asioita: täydellistä kokoonpanoa, johon kuuluu oheislaitteita, jotka...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar